Last news in Fakti

17 Декември, 2020 14:17 2 987 11

Гугъл с рекордна руска глоба

  • гугъл-
  • компания-
  • русия

Компанията дава достъп до непозволена информация

Гугъл с рекордна руска глоба - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Интернет гигантът Гугъл беше глобен в Русия, съобщи ТАСС.

Търсачката на компанията е показала информация, за която няма позволение в страната. Компанията беше глобявана на няколко пъти в страната.

Сегашната глоба е рекордна и възлиза на 33 500 евро. Обяснява се, че компанията многократно не е спазвала изискванията.

Даван е бил достъп до ресурси, за които има ограничения в страната. Става въпрос за сайтове с радикално съдържание.

Търсачката не е премахвала до една трета от забранено съдържание. Това е било обяснено на нейни представители.

Вероятно ще се водят преговори с правителството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глобете ги 33 мрд дульрь както

    21 3 Отговор
    Праят ония в Ес и тогаз ша ги видим...
  • 2 ТттттТ

    6 9 Отговор
    Ами каквото повикали-това се обадило...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нещо

    21 3 Отговор
    сте пропуснали няколко нули в края! 33 х евро,са кихавица за чичко Гугъл.Получава ги за минута от реклами.Хайде ,посочете източника.Че и Правителството забъркахте! Руската " ДУМА" толкова харчи на ден,само за автопарка си.Смешковци!
  • 5 Stéphanie 🎲

    7 29 Отговор
    Руската простанищина няма граници велики са в това отношение.Да им спре нета Путя или да направи руски гугъл така бедоините съвсем няма да са наясно какво става извън руската кочина,царя ще е доволен и проблеми няма да има.PS:Да пази границата от руски мигранти в Европа и Русия ,нека всички си седят в Путинландия

    Коментиран от #7

  • 6 2020

    18 3 Отговор
    Така трябва.Дори още по-висока глоба е необходима.Това не са тъпите сащ,и глупавите от ЕС.В Русия има Конституция и правила ,а не както е в България-да слугува на пропадналите сащ и разпадащия се ЕС.
  • 7 Hoho Boho

    14 3 Отговор

    До коментар #5 от "Stéphanie 🎲":

    Руснаците си имат търсачка - Яндекс.ру

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Stéphanie 🎲

    6 15 Отговор

    До коментар #7 от "Hoho Boho":

    Ако искат и Путин да я кръстят ,колко е търсачка един Господ знае ама и той не е сигурен .Намира се това което е угодно на краля трол 😉 Твърдението, че всеки получава възнаграждението си непосредствено след смъртта не почива на библейска основа и не е логично за територията и вожда на Русия не важи той е вечното зло
  • 9 Д. Петров

    5 1 Отговор
    ГА ГА ГА! СМЕШКОВЦИ!
  • 10 Д. Петров

    3 13 Отговор

    До коментар #7 от "Hoho Boho":

    Ей сега ще започна да я използувам! Опс, чакай малко, че ми се доходи до тоалетната. С изключение на рускиня, всичко руско е като това, дето след малко ще изхвърля!
  • 11 Ежко Бежко

    1 0 Отговор
    Чета коментарите на Петров и Стефани и ми е жалко че, че има идиоти като тях. Трябва да си много тъп за да плюеш Русия и да не виждаш в каква кочина живеем ние българите. Моля не ме пращайте да емигрирам в Русия. По-добре вие се махнете от тук.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания