Last news in Fakti

6 Януари, 2021 12:08 1 811 3

Последният удар на Тръмп! САЩ наложиха нови санкции срещу Иран

  • сащ-
  • иран-
  • санкции

Сред организациите, срещу които са предприети наказателни мерки, са фирми, базирани в Иран, Германия, Великобритания и Китай

Последният удар на Тръмп! САЩ наложиха нови санкции срещу Иран  - 1
Снимка: Shutterstock

Съединените щати наложиха нови санкции срещу Иран, въвеждайки наказателни мерки срещу неговия стоманодобивен сектор, предадоха агенциите Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на американското финансово министерство.

Според уебсайта на финансовото министерство Съединените щати са включили в своя списък със санкции едно физическо лице и 16 компании, които се занимават предимно с производство на стомана.

Сред организациите, срещу които са предприети наказателни мерки, са фирми, базирани в Иран, Германия, Великобритания и Китай.

Вашингтон продължава да засилва натиска върху Техеран в последните седмици от президентството на Доналд Тръмп, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    19 10 Отговор
    Кравари! Персите няма да имат милост. И не само те. Гледайте си Разпадът и цветната гражданска война.
  • 2 крум

    10 3 Отговор
    Доналд Дък до кога ще се дръшюи още като президент ?
  • 3 Димитър

    9 2 Отговор
    Не мога да разбера докога народа ще ги търпи аятоласите, религията е за душата, но не се яде! Трябва да виснат по дърветата, а Иран да си стане светски и ще наваксат бързо, хората там са свестни.