Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 16:59 2 342 17

Доналд Тръмп е най-харесван в американската история

  • доналд тръмп-
  • президент-
  • ерик тръмп

Ерик Тръмп подкрепи своя баща

Доналд Тръмп е най-харесван в американската история - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп е най-обичаният политик в САЩ. Това обяви неговият син Ерик Тръмп, цитиран от Индипендънт.

Според Ерик Тръмп в момента се търсят всякакви варианти, за да се атакува бившия държавен глава. Той добави, че дори като частен гражданин, Тръмп продължава да е преследван.

Според него демократите осъзнават, каква чудесна работа Тръмп е свършил на президентския пост. Ерик Тръмп смята, че никога не е имало по-харесвана политическа фигура в страната.

Според него хората разбират неговите идеи. Той напомни, че 75 млн. американци са подкрепили Доналд Тръмп.

Проучвания посочиха, че Тръмп напусна Белия дом с много нисък рейтинг на одобрение. Той обаче продължава да е популярен сред републиканците.

Смята се, че ще е важна фигура на предстоящите междинни избори.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куку

    13 24 Отговор
    Хапчетата!

    Коментиран от #17

  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    10 22 Отговор
    Синковецът много нагъл бе, сигурно е от партия ГЕРБ...
  • 3 Гост 82

    13 19 Отговор
    Тоз пък!Наследствена лудост!А ние се чудим на нашите политици дето си мислят,че всички ги харесват!Явно психясването е повсеместно!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Психиатър

    7 11 Отговор
    Реклама и усилията на Кремъл си казаха думата
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тръмп

    24 9 Отговор
    не започна нова война. За разлика от предишните двама.
  • 8 Ко каза ко

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "нашия":

    Кажете откъде да се информираме ??? Моля научете ни ние не знаем .Кои са лошите и кои добрите ??? После имам и други въпроси , как да живея и т.н

    Коментиран от #10

  • 9 ХайлАдолф

    11 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Доналд Тръмп е най-харесван в американската история - напълно вярно и неоспорим факт , а че някакви джендърлиберасти от псевдодемократическата партийка с болшевишки корени , се напъват да квичат до посиняване си е съвсем нормално ....... за една кравеферма с цвентокожа кочина ......
  • 10 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ко каза ко":

    демократите биле левите, републиканците десните в Америка, каза снощи един до скоро уважаван от мен анализатор. Ама до снощи. Само преди месец същия се кълнеше в майка си и баща си, че по- успешен политик от Тръмп америка не е имала и няма да има. Навираше в кучето в гза Нюлан, Хилари, Обама, хвалеше перчема като месия и стожер на демокрацията, макар и републиканец да е. Побърка се човечеца и той. Бивш партиен член, бивш седесар, бивш царист, боковист не е бил от хорска срама, поне видимо. Коритаров лукавия на пет режима маша, същата подлога, но с чадър като палатка не му остана длъжен и го попита- не мисли ли, че мнението му за ам. политика се мени на всеки четири години..

    Коментиран от #13, #14

  • 11 JEB

    2 6 Отговор
    тез са наследствени ретарди цялата фамилия..най-харесваните получават по два мандата..а тия много скоро да им ушият по един шамар баш консерваторите..както почнаха да цепят партията там
  • 12 ТОЧКАТА

    11 4 Отговор
    Тръмп се опита да бръкне в дълбокото гърло на дълбоката държава!!!И бая успя!!!!Затова печели симпатии на много хора....мислещи хора ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Антиболшевик

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "един от стадото":

    И все пак по-оборотна и използваемаподлога от коритарската не е имало , както и подолнопробно пълзящо .......
  • 15 1357

    4 1 Отговор
    По тъп от Тръмп не видях.Единственият истински Президент на сащ беше Джон Кенеди/католик ,с образование, много умен и истински политик/.Безбожниците американци/има 20 секти/,подтиквани от евреите и бели негодници го убиха.Заповед за убийството му дава разбира се англичанин-Сър Уилям Стивънсън/прочетете"Комитетът 300 Иерархия на конспирацията от д-р Джон Коулман,изд. Ера./Затова избират много тъпи президенти на сащ.Групата от 300 управлява света.Единствено не им се получава Русия и някои опърничеви държави като Китай Корея, Виетнам Турция/независимо че е наш враг/,много не могат да действат при българите /Българите от край време са недоверчиви.Да благодарим на нашия инстинкт за самосъхранение и големите несгоди които сме препърпели през Византийското и Турското робство.За това сме оцелели.Вяра никому.
  • 16 Русофоб

    1 0 Отговор
    До коментар №10 А Коритаров е най-долната подлога , най-оборотнота при всички мерзавци .....
  • 17 чекмедже 2

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Куку":

    ами вземай ги,кво чакаш..