Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 17:47 2 568 36

Повечето германци искат имунизационен паспорт

  • имунизационен паспорт-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • германци

35% са против въвеждане на имунизационни паспорти

Повечето германци искат имунизационен паспорт - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Повечето германци искат имунизационни паспорти за коронавируса, които ще им позволяват да посещават театри, фитнеси, спортни събития и дори ще улесняват пътуване. Проучването на YouGov за германската медия показва, че 16% подкрепят въвеждане на "зелени паспорти" веднага по примера на Израел. 44% са на мнение, че трябва да се изчака, докато всички хора в Германия получат възможност да се ваксинират, което според настоящите планове трябва да се случи до 21 септември.

35% са против въвеждане на имунизационни паспорти, които дават предимство на ваксинираните пред тези, които не са си поставили ваксина.

Миналата неделя Израел въведе "зелени паспорти", които осигуряват редица предимства на тези, които са се възстановили или са ваксинирани срещу коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шваби

    58 2 Отговор
    Искат нова берлинска стена.

    Коментиран от #30

  • 2 САТЪР НА ХАНА

    31 2 Отговор
    АЗ ИСКАМ ЖЪЛТИ ЗВЕЗДИ ЗА ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ В БГ :)))
    ..........
    ВЛЕЧЕНЕТо НА ГЕРМАНЕЦА КЪМ НАЦИЗМА Е ..... КАТО ВЛЕЧЕНИЕТО НА СЛАВЯНИНА КЪМ МАЗОХИСТИЧНИЯ АЛКОХОЛИЗЪМ
    ..........
    Османлиите са оригиналните Нацисти , така че за тях не е проблем да се интегрират в Германския такъв
  • 3 Бедните не ходят на театър и опера

    40 2 Отговор
    Затова не им трябват имунизационни паспорти..
  • 4 Идиот

    57 1 Отговор
    За пореден път се убеждавам че тука пишат журналисти ПОЛУ ИДИОТИ :) Полу защото ако бяха само ИДИОТИ щеше да е по лесно :) Та ЦИТИРАМ 16% от повечето германци искали паспорти но видиш ли 35% не искали а 44 да се изчка НООО 16 % си е много я :)
  • 5 манипулация

    42 0 Отговор
    Уау, как лъжат. Повечето германци искат " цифровизиран паспорт":

    35 %- не искат
    44 %- ще изчакат

    и само 16 % одобряват " цифровизирания паспорт".

    12 млн. германци,

    срещу 68 млн. германци, които не искат въвеждане на " задължителна цифровизирана ваксинационна регистрация".

    Пълна дискриминация на Запад и принуда да те " цифровизират регистрационно в клауда на корпорациите", за разлика от свободния свят, където отмениха пандемии, карантини, хората се завърнаха към нормален начин на живот- Китай, Русия, Южна Корея и много други държави, включително Швеция, която приложи съвсем леки мерки за възрастното население.
  • 6 Дойчо Зелев

    18 2 Отговор
    Робовладелците !!!! , подписали Декларацията за Независимостта на САЩ казват ........
    Ние считаме тези истини за видни от само себе си, че ВСИЧКИ ХОРА са създадени равни, че те са дарени от своя Създател с някои неотчуждаеми права, че сред тези права са живот, свобода и стремеж към щастие. " .... АМА ВСИЧКИ ПОДПИСАЛИ СА БИЛИ РОБОВЛАДЕЛЦИ :)))) ТАКА ЧЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА ВАЖИ САМО ЗА ХОРА :)))
  • 7 555

    41 0 Отговор
    Това е чиста фалшива новина! Не може повече от половината да не искат да се ваксинират, а повече от половината да искат имунизационен паспорт? Спрете с фалшивите новини и пропагандата, оставете ни сами да определяме какво искаме, а не вие да го правите.
  • 8 дааа

    26 0 Отговор
    Друго едно проучване показва точно обратното.
    Зависи кой го поръча.
  • 9 аха

    22 0 Отговор
    Най-вервам на проучвания...
  • 10 цццц

    22 0 Отговор
    Много елементарна пропаганда, напънете се малко.
  • 11 Какво става

    26 0 Отговор
    Ваксинацията в цяла Европа е в задънена улица. Чудят се как да накарат хората да се самоубият "доброволно".
    Работата ще е трудна. Някой ще получат доживитна карантина.
  • 12 no name no face no number

    20 1 Отговор
    Току шо разбрах, че по евроgейската математика 16℅>35%. ,Браво откаченяци от вас нищо хубаво не чакам. Дано ЕС се развали за доброто на Източна Европа там още се намират и човеци
  • 13 факт

    22 0 Отговор
    Това заглавие е срамно за написалия го.
  • 14 есмерки

    16 0 Отговор
    Ако беше жив Хитлер в днешно време, щеше по същия начин да съобщава резултатите от проучването.

    16 % искат " имунизационни паспорти", 35 % не искат, а 44 % уклончиво ще изчакат за след време.

    Медиите на Хитлер и европейските му сателити съобщават- всички германци, европейци искат " имунизационни паспорти", който не иска ще бъде отритнат от обществото и ограничена свободата му.

    Толкова си приличат Хитлер, Меркел и другарчетата им в Г7 с медийните пропаганди и методите си на диктатура.
    Медиите им ежечасно насаждат заплаха, паника, страх сред хората от безкрайна пандемия, омраза към руснаци, китайци, хетеросексуални, мислещи, свободни хора.

    А свободния свят отдавна пребори и справи с " пандемията на корпоративната фондация на Бил Гейтс и СЗО- то му", махна ограниченията за гражданите си.

    Само САЩ, ЕС под контрола на Германия, Англия, Израел, тоест англо- саксонците и евреите налагат " ограничения и задължителни цифрови регистрации" на живеещите в тях хора и на останалите държави в ЕС, чрез манипулирани политици.

    А който реши да протестира в ЕС срещу политиката на Меркел, Макрон, Урсула от ЕК е бит и арестуван от полицията- Берлин, Париж, Барселона, Амстердам, Неапол.
    Защо?
  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 0 Отговор
    Искат ,ама друг път и други години!!!Тая гадост,ако успеете да я наложите,ще ви стрелят...като зайци на пусия!!
  • 16 kjl

    6 2 Отговор
    Прозорецът на Овертон, от немислимото към новото нормално.
  • 17 Четник

    1 25 Отговор
    И аз искам синьозъбите Българи от Римско потекло с няколко ваксини.Същотом се отнася и за антиваксърите —тарикати.Като не искаш ваксина няма да излизаш да сееш зарази.Имаш ваксина—имаш работа.

    Коментиран от #20, #36

  • 18 Лъжа е

    11 0 Отговор
    Ор Берлин и други градове, казват, че това не е вярно... дс бе са имали референдум?
  • 19 овертонджам

    13 0 Отговор
    Яко налагат едни и същи теми по частните англо- саксонски корпоративни медии- Тв, ИТ соц. платформи:

    Колко е опасен вируса, и колко са чудесни задължителните цифрови регистрации и чипове на ИТ клауд изкуствения интелект, собственост на частни фамилни банкови корпорации и ИТ дъщерните им корпорации.

    Регистрайте се цифрово с устройства, чипове, блокчейн, защото това е новата ни спекулативна икономическа валута- ние ще ви контролираме тотално по наши закони, соц. правила за поведение и ще решаваме, кой колко да получава като цифрови блокчейн заплати.
    Банковите корпорации владеещи политиците в западните държави, искат да наложат тотален контрол над населението, да ограничат правата му, за да може хората да бъдат подчинени тотално- като роби или феодални селяни.
  • 20 Presian

    17 0 Отговор

    До коментар #17 от "Четник":

    Ти като си ваксиниран какво те бърка,че аз не съм?
  • 21 Дърт пее..раст...

    14 1 Отговор
    За пореден път ,Германия,ще вкара човечеството в криза, трагедия,локдаун,нокдаун..Благодарим Анхела!!!,Благодаря , Урсула!!!.Дано да гнийте в Ада!!
  • 22 ДА-ДА

    7 1 Отговор
    Ха-ха , всички били равни...разпад!
  • 23 Пацо

    9 0 Отговор
    Писна ми от тази Германия която ни пробутвате. То и на самите германци им е писнало.
  • 24 😷😷😷

    3 0 Отговор
    След " зелените звездите", какво пак камери с "душове" за неваксинирани ли ? Кажете си направо знаем, какво искат германците обикновено ?
  • 25 Пророк Илия

    6 0 Отговор
    Дрън дрън ,ярина.КОй го измисли тва нещо?
  • 26 Ковид фашизъм

    8 1 Отговор
    Много ми паднаха в очите Германците. Винаги съм ги смятал за интелигентна нация, но уви . За пореден път показаха че не са. Не мога да проумея тяхното овчедушие. Това се нарича РЕКЕТ . Изнудват те да се ваксиниваш , номерираш за да ти позволят да си върнеш стария живот. Да,ама само временно .... До следващата задължителна ваксина .... и следващата .... и следващата . Заради такива хора всички ние ще загубим свободата си ... Хубав живот беше ....жалко че краят му наближава ...
  • 27 другарят

    3 0 Отговор
    Все пак 35% са против! Навремето масово подкрепяха Хетлер и националсоциализма!
  • 28 Гост

    3 0 Отговор
    Че кой ги преброи тези само 35 процента,които са против паспортите за ваксинирани? Като гледам на YouTube дискусиите по рекламата на тези паспорти, под видеото дислайките са поне четири пъти повече от вдигнатите нагоре палци.
  • 29 А фалшиви

    1 0 Отговор
    Паспорти ще има ли и ако ни хванат какво ще правят с нас ако не сме болни
  • 30 Прости

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "шваби":

    Искат нов фашизъм! А уж се имат за напредничава нация. Може и да искат, но няма да стане, а ако стане, аз лично предпочитам някоя държава от свободния свят, а не скапан фашизъм/социализъм или други форми на диктатура.
  • 31 Ехо

    5 0 Отговор
    Мацка...колко имаше по аритметика ? !6% повече ли са ? От 44%, които са на мнение, че трябва да се изчака и другите 35%, които са против? Някои освен, да четат манипулативното заглави е още и мислят.
  • 32 Престъпление

    7 1 Отговор
    Тези паспорти ще бъдат като еврейски символи, белязали хората през времето на национализма и хитлеризма в Германия Това нарушава свободата и правата на хората. В бъдеще ще започнат да изискват и други паспорти и да се ограничават все повече хората. Защо тогава трябва да сме членки на ЕС и НАТО и да търпим всичките им негативи и простотии?

    Коментиран от #34

  • 33 XXXXX

    4 0 Отговор
    Живееш в Германия.Няма такова нещо.Желаещите да се ваксинират в Германия паднаха на 7% и не може зомбирани идиииоти, да определят свободното придвижване на нормалните хора.Това е поредната манипулация на Брюксел,за да ваксинират насилствено всички.
  • 34 Коко

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Престъпление":

    А, Вие къде предлагате да членуваме?
  • 35 Чичо Адолф

    2 0 Отговор
    Долни инсинуации!За пореден се опитван да ни втълпяват,какво трябва да правим!А всъщност,това не ни трябва!С л*йнометите напред,нали така,подложки?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.