Last news in Fakti

16 Март, 2021 16:09 3 237 28

Разкритията на Меган Маркъл са сърцераздирателни

  • великобритания-
  • мишел обама-
  • меган маркъл

Мнение на Мишел Обама

Разкритията на Меган Маркъл са сърцераздирателни - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Разкритията на Меган Маркъл са сърцераздирателни. Това обяви бившата първа дама на САЩ Мишел Обама, цитирана от FOX News.

Съпругата на Барак Обама обяви, че това трябва да е урок за целия свят. Коментарът е за интервюто на принц Хари и Меган Маркъл.

Те отправиха редица обвинения към кралското семейство. Меган заяви, че кралското семейство многократно е отхвърляло нейните молби за подкрепа.

Обама смята, че е ужасяващо това как се е чувствала Маркъл. Тя се надява, че има шанс за кралското семейство отново да се помири.

Според нея това трябва да бъде прието като урок. Дворецът излезе с позиция, според която там са натъжени от чувствата на двойката.

Кралското семейство проучва твърденията.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не поверва человек

    5 5 Отговор
    войната ще е между Сащ и ВБ
  • 2 Гоуст

    31 7 Отговор
    Америианците са народ ръководен само и единствено от омразата.Те те мразят доеи когато ти се усмихват.Това е най-долното ниво на човешко мислене.
  • 3 Плантатора

    42 1 Отговор
    Трябваше да ги върнем в Африка където им е родината!
  • 4 Аномалия

    30 0 Отговор
    Какво ли не правят хората за малко внимание...
  • 5 Биде

    35 2 Отговор
    Ако е толкова тъпа да повярва на слабата игра и лъжите на Маркъл толкова по-зле за нея! Впрочем великата Опра също се държа неадекватно и не й зададе нито един неудобен въпрос, за това пък щеше да се пръсне от съчуствие към сънародничката си!
  • 6 АПАРТЕЙД

    37 2 Отговор
    Оплакват се от белите, обаче ако се бяха родили в Африка сега щяха да берат кокосови орехи и банани.
  • 7 💢Demon😈

    25 1 Отговор
    Добре че Англия се отърва от рижавото говедо и тъмнокожата китайка Меган, и без това си имат достатъчно пакистанци и индийци в Англия, а относно сърцераздирателните сълзи на жената на Обонго и аз спускам сълзи за хилядите уволнени трансджендъри от армията при управлението на Тръмп а относно Джойд Флойд пускам сълза и за негово престъпно светейшвество и се извинявам за 9минутното стоене на кръка ми за гушата по този престъпник заслужаващ човешки права нека бяла Америка да стане планетата на маймунките в новия филм на Холивуд
  • 8 💢Demon😈

    25 2 Отговор
    Толкова расизъм има в африканците към белите че ако се роди бяло негърче албинос го убиват било вещерство и против правилата на съществуване
  • 9 коНспиратор

    18 2 Отговор
    На "тази" безименния и пръст е по-дълъг от показалеца , което е присъщо само за мъже , което навжда на мисълта че тя е той ...
  • 10 Ох Баня

    22 1 Отговор
    Таз да не е леля и на Меган бре? Права е кралицата.
  • 11 ббб

    17 0 Отговор
    Ейй колко е хубава тая на снимката! Едната негърка защитава другата негърка! Сърцераздирателно!
  • 12 Олеле

    13 0 Отговор
    Плача... и пускам сополи...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 АПАРТЕЙД

    22 1 Отговор
    Защо азиатците от Китай, Япония, Корея... не се оплакват от расизъм като са също различна раса от белите? Защо само мързеливите се оплакват от расизъм?

    Коментиран от #16

  • 15 плюс минус

    14 1 Отговор
    В днешно време разисмът се преобърна на 180 градуса с критики към бялата раса. Белите имат все по-малко права, а цветнокожите са все по-толерирани. Трябва, а няма равновесие.
  • 16 💢Demon😈

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "АПАРТЕЙД":

    Не се оплакват защото 97% от населението им е хомогенно а в белите държави си претопиха бялото население защото скърбят за африканските роби които ги превърнаха по време на колонизацията на банановите републики
  • 17 гошо

    2 3 Отговор
    Какво кралско семейство? Тия с кривите глави дето приличат на магарета и магарици ли?
  • 18 Емил

    11 0 Отговор
    Всичко, което се случва, просто доказва, че междурасовите връзки са вредни - и за двете раси! Сегрегацията е доброволна и не трябва да и се пречи, а да се подпомага - различни раси, различен мироглед!
  • 19 Gen Gurko

    12 0 Отговор
    Негритянките може ли да не се подкрепят в борбата си срещу белите хора с консервативни ценноси. Има си хас маймуната да пропусне да се изходи по въпроса.
  • 20 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    АБЕ ЖЕНО - ПОГЛЕДАЙ СЕРИЯЛА -" ВСИЧКИ ОБИЧАТ РЕЙНМЪНД " -И ЩЕ СЕ ПОЧУСТВАШ - МИРОПОМАЗНА- И ЩАСТЛИВА !!!!!!??
  • 21 Ти да видиш

    8 0 Отговор
    И какво точно е сърцераздирателно?!
    Хилядолетна институция е предпочетена като форма на държавност от повече от 50% от гражданите на въпросната държава. Тяхно право е да решат република ли да станат или да останат монархия. Предпочитат засега да са монархия. Но тази институция си има правила. И идва значи едно слугинче от САЩ и иска тези правила да се променят според капризите на слугинчето. И ако това не стане, кралското семейство трябва да бъде разпънато на кръст! бре, бре, бре ... Я марш по палмите!
  • 22 Въпрос

    7 0 Отговор
    Виновни ли са членовете на днешното кралско семейство за това, че преди 200-300 години племенните африкански вождове са продавали част от хората си на пришълци от Америка?!
  • 23 Възможен пример

    7 0 Отговор
    Защо Опра не попита Меган: Ако преди да стане херцогиня Мег беше постъпила на работа в някой най-обикновен провинциален супермаркет в САЩ и в този супермаркет имаше задължителен дрескод за служителките (някакви работни облекла), щеше ли на Меган да й хрумне да оспорва задължението да носи това работно облекло?
    За официалните церемонии в кралското семейство на Великобритания също има задължителен дрескод и всички го спазват като закон, включително и кралицата. Но идва Меган и просто ей така, от каприз, иска този дрескод да се промени! И Кейт се разплаква, убеждавайки се, че трябва да се отстъпи пред каприза на Мег. Но въпреки това, поради доброто си възпитание тя се извинява на безочливата Меган и дори и изпраща цветя. Но Мег тръшва вратата в лицето й и пред Опра се оплаква - счита за тормоз това, че са се опитали да я убедят да спазва правилата на хилядолетната кралска институция!
    Затова се питаме, след като над 50% от гражданите на Великобритания искат държавата им да е кралство заедно с всички произтичащи правила, кой върху кого е упражнил тормоз и насилие в случая, при който е направена отстъпка пред капризите на Меган?
  • 24 Аналитик плюс

    8 0 Отговор
    Нищо сърцераздирателно не намирам в злобните отмъстителни бръщолевения на Меган за расизъм. От простакеша принцеса е ясно, че не става, а други подобни на нея й пригласят
  • 25 Съвет

    6 0 Отговор
    Меганкееее, знаеш ли колко момичета следят със затаен дъх цирковете, които правиш? Знаеш ли защо следят със затаен дъх щуротиите ти? Защото дебнат кога на Хари ще му дойде до гуша и ще прояви първите признаци на разочарование от това, че ти е тръгнал по акъла. И са готови веднага да скочат, за да го утешат.
    Тези девойки са на половината на твоите години, сред тях има красавици, на които ти не можеш да стъпиш дори и на малкия пръст. Не са разведени като теб, по-образовани са и с по-добър произход.
    Хари трябва само да си избере някоя и този избор ще го затрудни, защото стоката е изобилна и висококачествена. Не си ритай брачното свидетелство, меганке.
  • 26 сноу

    5 0 Отговор
    Щом дебелия маймун е така ухилен, не очаквай нищо добро за америте..
  • 27 big

    5 0 Отговор
    А дали са истина? Дали хвалбите и номинацията за награди за Борат 2, не са благодарност за дискредитирането на републиканците? Откога политически ангажиран филм, изиграл някаква роля в техните избори, се представя за изкуство? Оказва се, че "демократите" в САЩ са пълни за.дници барабар с тази дама!
  • 28 Ментаци

    1 5 Отговор
    Само достойна жена би оставила кралския живот. Никоя от вас няма да го направи на нейно място, а ще стоите да ви унижават, само за да кажете, "аз съм омъжена за принц"
    Завиждате и. Какво милеете за двореца, не разбирам. Аре моля ви.
Новини по държави: