Last news in Fakti

16 Април, 2021 23:40 1 899 6

Европейските държави може да получат подкрепа през юли

  • ес-
  • подкрепа-
  • валдис домбровскис

Това обяви Валдис Домбровскис

Европейските държави може да получат подкрепа през юли - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Европейските държави ще могат да получат първите плащания плащания по механизма за възстановяване и устойчивост през юли. Това обяви заместник – председателят на Европейската комисия Валдис Домбровскис, цитиран от БНР.

Очаква се да бъдат получени повечето от националните планове за устойчивост. Това трябва да стане до тридесети април.

Важно е да приключи вземането на решения за ратифициране на собствените ресурси. Те трябва да бъдат взети до юни.

Тогава ще могат да бъдат извършени първи действия на капиталовите пазари. При добро развитие първите плащания ще могат да бъдат направени през юли.

Това е предварителен финансиране от тринадесет процента от програмата. Тече диалог за неговото отпускане.

Очакванията са планът да стартира скоро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    2 1 Отговор
    Баце ги чакаше по—рано.Сега Учиндолеца и Тошко потриват ръчички как ще разпределят порциите под диктовката на бай Ахмет когато е трезвен.

    Коментиран от #3

  • 2 ЦРУ

    3 2 Отговор
    Подкрепа ще получим чак след разпадането на ЕС дотогава джендърската бюрокрация в Брюксел обещава ли обещава с години наред
  • 3 оня с коня

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    Тия Милиарди под Формата на помощ за БГ може да ги получи ЕДИНСТВЕНО Борисов.И нека Никой тука не се заблуждава,че Ивропа пасе трева и ще даде такива Суми на някакъв Чалгар,на Адвокат Революционер,или пък на Арменец.За Мая пък да не говорим!Всъщност и това са Кандидатите от Състава на новото правителство.На Служебното Правителство евентуално СЪЩО няма да бъдат дадени!Ама тука едни Русофили злобни се изрязват Безконтролно,че "Каква е ролята на Борисов за Еврофондовете за БГ и техния размер - ЕС СА ДЛЪЖНИ да ни ги дават"...Еееей Палангози,такива пари се дават единствено на "ДОВЕРЕН ПРЕМИЕР",който води Държ. политика в унисон със Западната,който не роптае срещу Санкциите спрямо русия,който гарантира Натовската Лоялност на Страната и т.н.!Затова и си спомнете какво беше при Орешарски и как и кьораво Евро не влезе в Страната...независимо че за разлика от ББ той Знаеше чужди езици!:)

    Коментиран от #6

  • 4 GnG

    3 1 Отговор
    Тези ПЛАЩАНИЯ представляват изискуем ДЪЛГ в случай, че България реши, както Великобритания да напусне ЕС !

    Набутват ти в ръцете едни пари, но ти нареждат и за какво да ги ползваш !
  • 5 трясъ

    2 1 Отговор
    "Европейските държави ще могат да получат първите плащания плащания по механизма за възстановяване и устойчивост през юли." Плащания,плащания.....да си е...бе мишка ухото!
  • 6 No Exit

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    И един шибек с кон да бяха сложили за премиер, пак щеше същото да стане. След членството в ЕС идват парите от ЕС. Това че сега има повече пари не е защото българинът е станал бял човек/европеец, а защото в Берлин им трябва тази Територия.
Новини по държави: