Last news in Fakti

9 Май, 2021 21:40 1 748 16

Започна срещата за бъдещето на Европа

  • европа-
  • среща-
  • ес

Направиха няколко важни предложения

Започна срещата за бъдещето на Европа - 1
Снимка: БГЕНС/EPA

Днес беше открита конференцията за бъдещето на Европа, съобщи Фигаро.

Очакват се предложения за подобряване на работата на европейските институции. Френският държавен глава Еманюел Макрон обяви, че ЕС е доказал своите качества.

Той обяви, че европейското сътрудничество е доказало своята важност. Дошъл е моментът да се изготви план за следващите десет години.

Призовава се за модел, който да защитава европейските ценности. Той трябва да е благоприятен за научните иновации.

Лидерът на Европейската народна партия Манфред Вебер предложи председателят на Европейската комисия да се избира пряко от гражданите. Според него сегашният модел на двойно ръководство трябва да се промени.

Германският държавен глава Франк – Валтер Щайнмайер призова гражданите да се включат в дискусията за промени. Дипломатът смята, че е важно да се чуят всички позиции.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вие сте луди

    17 3 Отговор
    За катъпква Европа говорим. Черна??????
  • 3 Кресна

    28 2 Отговор
    Трябва да си черноглед или с ментални увреждания за да не виждаш разпада на този съюз с този вид политика която се води от корумпирани ръководители и чиновници в този съюз.Не можеш да вървиш срещу себе си и да искаш да стигнеш далеч.
  • 4 Ланс Линк

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Византиец":

    Прав си.Като прибавим и васалната политика,двойните стандарти-бъдещето не е розово
  • 5 Смешници

    25 1 Отговор
    С либерална политика не се стига до никъде,Рейгън беше казал че дойде ли либералите на власт ще се върне фашизма отново,а това означава ТСВ.Европейския съюз ще се затрие по много причини сам с такъв вид политика.Кой разумен човек смята че биха разрешили арабите ние да си разиграваме коня из арабските държави така както те го правят в Европа и нашите ръководители въобще не го виждат,колко черкви има в арабските държави и колко са джамиите в християнските и католическите държави. За да не осъзнаваш разпада си който ще е жесток и скоро трябва да си голям слепец.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Миро

    18 3 Отговор
    За Европа има няколко пътя. Първия да си продължава така. Това е края на ЕС. Втория да се променят тотално нещата. Еднакво законаделство, една армия, независимост от САЩ и други в тази посока които да дадат на Европа собствена позиция и авторитет в света. Подобряване на отношенията с Русия и Китай. Друг вариант да се разцепи Европа на отделни региони което е началото на края на съюза. Сложна тема а ние сме представени от тикви и пъпеши крадливи. Срам.

    Коментиран от #12

  • 10 БРЦК

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "U.S.Imperialism":

    САЩ С КАКВО ЩЕ ПЛАЩАТ С ТАПЕТИТЕ ДОЛАРИ ИЛИ С НУЛИТЕ НА ИНТЕРНЕТА . САМО ЗЛАТО И СРЕБРО В НАЛИЧНОСТ ЩЕ ВАЖИ . ТИЯ ПОРОВЕ ОТ САЩ ВСИЧКО ИЗЯДОХА. РУСИЯ ОФИЦЯЛНО ОТКАЗА $ ОТ 1 СЕПТЕМВРИ 2021Г. ЗАТОВА Е ТАЗИ ГЮРОЛТИЯ ОТ ФАШИСТИТЕ

    Коментиран от #16

  • 11 ЕВРОПА

    18 2 Отговор
    ЕВРОПА Е ДИКТАТОРСКИ ЦОКАЛ....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 хахаха

    12 2 Отговор
    Либералфашистите направили конференция. Водят дебат между единомишленици. И всичките им съвпадащи позиции трябвало да се чуят... Смешници!
    Бъдещето на ТАЗИ Европа е в миналото!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Комунист

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "хахаха":

    При мюсюлманките в Турция имат морал, Китай винаги са били най голямата икономика и всички са бели за разлика от САЩ и Европа, а Русия винаги ще ги почитат навсякъде по света Иран Турция Монголия Северен Китай Източна Европа , Аляска, мчасти от Африка, Артика, Антарктида навсякъде са били руснаците дори САЩ и Британската общност и Монголската империя не са владеели толкова много територии от света.

    Коментиран от #15

  • 15 Херо Мустака

    0 4 Отговор

    До коментар #14 от "Комунист":

    Намали малко бее ! Китайски тилифон на Андроид!
    Китайски комп на Microsoft Windows ?? САЩ -производители
    и Китай потребители на микро чипове !
  • 16 Херо Мустака

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "БРЦК":

    Де прочетохте ,газето КМ(комсомолская правда),
    ...Ся да кажете на кой дължат (трилиони) ?
Новини по държави: