Last news in Fakti

20 Май, 2021 09:20 4 419 9

Фейсбук създава център за наблюдение на съдържанието за конфликта в ивицата Газа

  • фейсбук-
  • израел-
  • газа-
  • хамас

Операциите на екипа ще продължат толкова дълго, колкото е необходимо и ще се съсредоточат върху определянето дали едно такова съдържание нарушава политиките на социалната медия

Фейсбук създава център за наблюдение на съдържанието за конфликта в ивицата Газа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Компанията "Фейсбук" (Facebook Inc.) обяви в сряда, че е създала "център за специални операции", който ще следи съдържанието за продължаващия конфликт между Израел и палестинската организация "Хамас", публикувано и споделено на платформите на технологичния гигант.

Моника Бикерт, ръководител на Управлението за глобална политика на компанията, заяви, че операциите на екипа ще продължат "толкова дълго, колкото е необходимо" и ще се съсредоточат върху определянето дали едно такова съдържание нарушава политиките на социалната медия.

Бикерт добави, че "Фейсбук", както е договорено по време на среща с израелския министър на отбраната Бени Ганц, "ще следи ситуацията на място", за да създаде свой подход към отразяването на конфликта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сетила се Мара

    1 0 Отговор
    И ВАР дойде,и само развали футбола,и те така..
  • 2 Йосиффф

    16 1 Отговор
    ЦЕНЗУРА ЗА ИСТИНИТЕ ЗА ИЗРАЕЛСКИТЕ ДЕЙСТВИЯ.
  • 3 Хасан

    15 2 Отговор
    Евреите по цял свят се обединяват да оневинят убийствата на 120 деца и жени ..гаден народ
  • 4 Кои са евреите?

    8 1 Отговор
    Племе,народ уж като всички,но с огромно Его и вяра че са над всички.Богоизбрани.Като Хитлер.Ние сме господарите,вие сте гоите.Никой не ги обича,есесовец обича ли се?! Ами това е..
  • 5 Гай Турий

    4 0 Отговор
    Тeрoриcтичнaта държaвa Израел е cъздaдeнa oт нaй-рeтрoгрaднитe cили и caтaни нa плaнeтaтa. Тия извънзeмни рeптили и изрoди щe cъcипят нaшaтa cиня Зeмя. Кoгa чoвeчecтвoтo и нaшитe дeбили упрaвници щe прoумeят, щo зa cъщecтвa живeят в дрeвнaтa бългaрcкa зeмя в Близкия Изтoк - Гaил ("Господан земя" - Галилея) и Кунaн (Хaнaaн), Бaлиcтaн ("Българска страна, столица" - Пaлecтинa) и Eрcубулeм ("Божи град" - Йeруcaлим)!!?
  • 6 ЦЕНЗУРА

    5 0 Отговор
    ЦЕНЗУРКА ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ ВСИЧКИ ПЛАТФОРМИЧКИ МНОГО СИ ПОВЯРВАХА.СУРАТ ТЕФТЕРЧЕТА ЮТУБЧЕТА ТУИТЪРЧЕТА И ДРУГИ ВОНЯЩИ РАЗРАБОТКИ НА ЦРУ.
  • 7 Хилда

    0 0 Отговор
    Е тези подлоги направо си признаха, че това е 100% цензура. Само не ми стана ясно, как така лично с главнокомандващият на терористите от исраел е съгласуван въпросният център за манипулации на масите. Хора, Вие мозъци нямате ли за да ви казват еврейските расисти и терористи кое е вярно и кое не. Алооо там горе над врата имали някой.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хайл ХИТЛЕР

    0 0 Отговор
    Защо му трябваше на Хитлер да напада СССР???
    Ако не го беше направил щеше да си избие евреите без никой да го спре.....