Last news in Fakti

3 Юни, 2021 10:35 1 547 5

Фейсбук няма да променя статута на Доналд Тръмп

  • сащ-
  • фейсбук-
  • доналд тръмп

Той продължава да не може да публикува в платформата

Фейсбук няма да променя статута на Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Компанията Фейсбук отрече връщане на профила на Доналд Тръмп, съобщи Fox News.

Медии обявиха, че на Тръмп е било разрешено отново да използва своите профили в социалните платформи. Твърди се, че потребители на трети страни могат да разглеждат профилите.

Редица портали обявиха, че Фейсбук не блокира разглеждането на профилите. Реално е имало само забрана Тръмп да публикува в тях.

От компанията обявиха, че статуса на Тръмп за платформата изобщо не се е променил. Това обяви говорителят на Фейсбук Анди Стоун.

Управителният съвет на компанията подкрепи решението за спиране на достъпа на Тръмп. Това доведе до реакции на много международни представители, които отхвърлиха подобни решения.

Предходният държавен глава е с ограничен достъп за всички водещи социални платформи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не всички

    4 1 Отговор
    Дали е с ограничен достъп до всички социални платформи или само някои......
  • 2 Лепа Брена

    5 3 Отговор
    Ех, това нищожество Тръмп! Така е, нека мълчи! Как може американски президент (за щастие бивш) една бомба да не пусне и една война да не започне? Това бива, бива расизъм и ксенофобия, ама тоя се оля! Съжалявам, чичо Дончо, ама не заслужаваш Нобелова награда. Обама, за разлика от теб, бомбандираше ония гадни мъже, жени и деца от Близкия изток и ето - Нобелова награда за мир. Добре, че са Джоузеф Байдън и социалистическите мрежи, та да не чуваме вече за тоя хомофоб Тръмп. Год блес дъ юнайтед стейтс оф ъмерика енд ауър демонокраси!

    Коментиран от #5

  • 3 Ха ха ха

    6 0 Отговор
    Пука му на Тръмп на жилетката , за някакъв профил в гейбук .....
  • 4 Адем

    2 0 Отговор
    Сурат тефтера е евр..ска разработка за следене и пийпъл метрия
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.