Last news in Fakti

6 Юни, 2021 18:00 2 632 7

Тръмп не се интересува от завръщане във Фейсбук

  • сащ-
  • фейсбук-
  • доналд тръмп

Той не е доволен от решенията на компанията

Тръмп не се интересува от завръщане във Фейсбук - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп обяви, че няма интерес да се върне във Фейсбук, съобщи ТАСС.

Преходният американски държавен глава коментира последните решения на платформата. Той говори на събитие в Северна Каролина.

Компанията му наложи забрана да публикува съдържание в платформата през следващите две години. Той обяви, че завръщане след края на този период не го интересува.

През седмицата той също коментира решенията на компанията. Тръмп заяви, че подобни действия не са правилни спрямо неговите поддръжници.

Спекулира се, че търси вариант за реализиране на собствена платформа. Неговите акаунти във водещите социални платформи вече бяха замразени.

Тръмп обвинява медиите, че така не позволяват на своите потребители достъп до всяка гледна точка.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    17 1 Отговор
    Фейсбук е л*йна.
  • 2 Kjjjj

    3 5 Отговор
    и ние от него.
  • 3 Правилно

    17 1 Отговор
    Не може да блокират собствения си президент при това действащ само защото не е чернокож и да цензурират половината от американското население гласували за него! Такива неща стават само в бананови републики към каквато САЩ стремително вървят!

    Коментиран от #6

  • 4 плюс минус

    11 1 Отговор
    Нямам и не искам да имам клюкарника Фейсбук.
  • 5 547

    2 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Преходният американски държавен глава.

    Преходният?!?
  • 6 А пък и президента......

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Правилно":

    Защо не отне веднага лиценза на фейсбук за антиконституционни действия забрана свобода на словото?! Излиза че тези "президенти" нямат никаква реална власт и може да ги цензурират частни бизнесмени по всяко време брутално с възникващ въпрос кой реално управлява страната?!!

    Коментиран от #7

  • 7 Сърп и Чук

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "А пък и президента......":

    Не го цензурират "частни бизнесмени" а "демократите" които са на власт. Фейсбук и другите просто клякат пред тях. Такава яка "демократична" пропаганда се лее от повечето медии, че е все едно да живееш по времето на Ленин когато се е "строял комунизъма".