Last news in Fakti

7 Юни, 2021 08:58 2 364 3

Заради квартира: Мъж уби двама души и се самоуби на гръцки остров

  • самоубийство-
  • корфу-
  • гърция-
  • квартира-
  • хазяйка

67-годишният извършител имал разпален спор с хазяйката

Заради квартира: Мъж уби двама души и се самоуби на гръцки остров - 1
Снимка: Shutterstock

Трагичен инцидент разтърси гръцкия остров Корфу. 67-годишен мъж, изправен пред изгонване от квартира, уби хазяйката си и друг мъж, преди да се самоубие, съобщи AP, позовавайки се на полицията.

Убийството е станало в курортния град Дасия в североизточната част на острова. Жертвите са гръцка гражданка и мъж с гръцко и френско гражданство, и двамата над 60-годишни.

Полицията заяви, че 67-годишният извършител имал разпален спор с хазяйката пред дома, когато другият мъж, който също имал проблеми с извършителя, дошъл да я защити. Нападателят взел ловна пушка от апартамента си и убил двамата, след което се върнал в апартамента и се самоубил.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    5 3 Отговор
    Съчетанието на мигранти, апатията на германците, а тези които гласуват са тъпи селтаци, води до още от същото мултикулти..... Което ще завърши с изчезването на германската нация, неизбежно е
  • 2 Скоро гърците ще се самоизяждат

    7 4 Отговор
    От глад след "грандиозната" икономическа програма на Мичотакис
  • 3 Жоро

    3 1 Отговор
    Гърците живеят много по добре от нас и имат синдикати за разлика от нас.Когато видите грък да дойде и да гледа стари хора или да работи на полето в БГ,ми се обадете
Новини по държави: