Last news in Fakti

7 Юни, 2021 13:23 3 287 8

Непълнолетен дилър! Задържаха най-младия търговец на кокаин

  • кокаин-
  • дрога-
  • наркотик-
  • великобритания

Британските служители на реда обаче не могат да повдигнат обвинение срещу детето, тъй като то все още не е навършило 10 години

Непълнолетен дилър! Задържаха най-младия търговец на кокаин - 1
Снимка: shutterstock

Британските служители на реда задържаха най-младия в историята на Обединеното кралство, търговец на крек - кокаин. Става дума за деветгодишен ученик от началното училище, разкри таблоидът "Мирър".

Според вестника той е заловен от полицията за притежание на забранени вещества с цел доставка.

Те обаче не могат да повдигнат обвинение срещу детето, тъй като то все още не е навършило 10 години. От тази възраст в Англия и Уелс започва да се носи наказателна отговорност.

Според служителите на реда момчето е било принудено да търгува с наркотици от един от родителите си или по-голям брат или сестра.

По-рано през месец май минувачи откриха пакети с близо един тон кокаин на плаж в Източен Съсекс, Англия, които бяха запечатани във водоустойчиви торби. Спасителните жилетки бяха прикрепени към тях, за да могат да плуват. Според Sky News намерената дрога е за около 80 милиона британски лири.

Преди това останките от кокаин бяха намерени в тоалетните в сградата на британския парламент.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митю

    5 0 Отговор
    Цело село шмърка бело
  • 2 кока кола

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Преди това останките от кокаин бяха намерени в тоалетните в сградата на британския парламент.
    ==============
    Сигурно депутатите са били принудени от някой от родителите си ?!
  • 3 ЛЪЧ

    2 0 Отговор
    Ово е стандарт!!!
  • 4 Пфф

    6 0 Отговор
    В Люлин на 15 ако кажеш, че не си продавал дрога те бият за да се поправиш 😂

    Коментиран от #8

  • 5 Факти

    1 0 Отговор
    Възрастовата група на дилърите спадна до 12-16 годишни... 25 години акции и милиарди на вятъра , а закупуването е по-лесно от всякога!
  • 6 Честито

    2 0 Отговор
    Е, този малък пишлигар-тарикат го признах. Нарко-дилър значи....че този сополанко може да влезе навсякъде и да продаде на всеки дрога, кой би се усъмнил в едно хлапе?! Ей, туй английските гангстери-все нови и нови номера измислят. Мисля си...ако класът на това момче, заедно с даскалицата, са били на посещение в Бъкингамския дворец при кралицата, и случайно са я видели, този литъл гангстер е можел да й прошепне: "Ей, дър.та кобило, искаш ли малко кока за смъркане, или да си свиеш една цигарка, а? Аз съм твоя човек!"
  • 7 Рошко

    0 0 Отговор
    Те ако вземат да си тестват и те дупетатите за наркотици, ще е голем цирк, нашите си ги знаем
  • 8 ?????

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пфф":

    Детето ли е виновно?Някога в Римската империя са водели децата си на Колизеум за да гледат сеира как се избиват гладиаторите за удоволствие на зрителите...Детето след спектакъла моли баща си следващия петък да дойдат отново защото щели да показват как мечка ще убие и изяде човек.Детето болно ли е според вас?В България земеделието е свързано със зърнопроизводство но в Авганистан отглеждат вместо жито мак за наркотици.Огромни полета засадени с мачец и там децата се учат на труд.Децата болни ли са?Според средата е....Канибалите са същите,колекционират черепи на изядени от тях хора.Някои се присмиват на съседите си че имат само 20 човешки черепа а той понеже е над него има 50 черепа.Значи този с 20 черепа нещо не е наред....