Last news in Fakti

7 Юни, 2021 14:25 1 807 29

Русия е готова за диалог с НАТО

  • нато-
  • русия-
  • диалог-
  • мария захарова

Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова

Русия е готова за диалог с НАТО - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия е готова да обсъди със Северноатлантическия алианс въпроси за деескалация и предотвратяване на инциденти, но без участието на военни експерти този диалог няма смисъл. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова в своя канал Телеграм.

Тя коментира изявлението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че Руската федерация не е отговорила на предложението за провеждане на среща, предаде БГНЕС, цитирайки ТАСС.

"Русия не се оттегля от диалога с НАТО и е готова за реално обсъждане на въпросите за деескалация и предотвратяване на инциденти. Но без участието на военни експерти преговорите по тези теми практически нямат смисъл. И г-н Столтенберг е наясно с това", каза Захарова.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GnG

    25 2 Отговор
    От българска страна, ще има ли представител ?!

    Или ние сме в НАТО само, като ПУШЕЧНО МЕСО ?!

    Коментиран от #2

  • 2 смерш

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "GnG":

    Ние сме в нато само като териториален плацдарм,а нищожната ни по количествен състав и с остаряло въоръжение армия не става и за п-но м-о!

    Коментиран от #28

  • 3 РУССКИЙ AMERICAN 🇷🇺🇺🇸

    7 25 Отговор
    Никакви диалози с синята соц кочина Рашка Педеруска на лилипуткин ботоксовото джудже на токчета а само санкции за Рашка Педеруска и точка.

    Коментиран от #8, #13

  • 4 Шалом

    3 4 Отговор
    А някой знае ли кой дърпа конците на двете големи-САЩ и Русия ?
  • 5 цербер

    5 1 Отговор
    Русия е готова за диалог с НАТО.
    Това заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова
  • 6 хаберих

    11 2 Отговор
    Суперзвуковите ядрени ракети също са готови.
  • 7 1357

    14 2 Отговор
    Голям страх от Русия.То си е за страх.Другарчетогейче,който си няма " хал хабер " от войски, военно оборудване, от тактика ,стратегия, ще говори глупости пред РФ.Кой ще говори ,ако няма военни експерти?!Ще разказва приказки на Андерсен/ако ги е чел;много поучителни ,но за грамотни хора/.Човек, и без военно образование,без особен интерес към военни въпроси, може да се смее,на глупотевините на Столтенберг.Как,веднъж, не избраха ,човек,малко от малко да има понятие от военщина?!Намерили кого да критикуват. С Русия се разговаря уважение, респект, компетентно,без заплахи/не й влияят/,равнопоставено.Да погледнат пропадналите сащ,които само предизвикват военни конфликти,и ковчези на невинни войници пътуват всеки ден към сащ.Намерете някой адекватен човек.

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Раша

    5 6 Отговор
    Седни на задника си!
  • 10 отговор

    8 2 Отговор
    На сащ конците ги дърпа Израел,управлява ги.На Русия конците се дърпат от руснаци/например Шойгу/.След ПСВ и особено ВСВ Русия разчита само на себе си.Затова и върви напред.България няма войска, няма въоръжение, няма самолети/а,а,а сетих се има самолети на чертежи, платени в брой, отстранени от производство в сащ/.
  • 11 РУССКИЙ 🇷🇺

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "1357":

    Грешиш ватенка ние сме такива мишки че като ни го навират американците и лвгаме с разтворени крака нагоре да ни го набиват 😁😁😁😁😁😁😁 братята американци ❤️
  • 12 РУССКИЙ AMERICAN 🇷🇺🇺🇸

    3 9 Отговор
    Ако болната социализирана куха синя русофилня недей се излагайте така нормалния руснак живее в реалния свят и знае че САЩ са номер 1 мечтае да живее там така че По полека малко с русофилистици и ватенка такива 😁😁😁😁 с Рашка Педеруска говняшка всеки бяга от синята соц кочина Рашка Педеруска 😉
  • 13 Жуков

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "РУССКИЙ AMERICAN 🇷🇺🇺🇸":

    Точно така няма никакъв смисъл от диалог с нато- нека малко да се престрашат да прекрачат макар и с единия крак в свещената РУСКА земя и след това както винаги е било, един капитулационен акт както през 1945. Така става на зла круша зъл пърт!

    Коментиран от #16, #22

  • 14 Анонимен

    1 4 Отговор
    Шугър бейби
    Пролетарии от всички страни е.ете се има нужда от нови поколения за работническо селски съюз
  • 15 Д. Петров

    1 3 Отговор
    Тиа па, се разквичаха за внимание!
  • 16 РУССКИЙ AMERICAN🇷🇺🇺🇸

    4 7 Отговор

    До коментар #13 от "Жуков":

    Яснооооо ти си ватенка промита и болен син русофилистик😁😁😁😁😁

    Коментиран от #17

  • 17 Същия

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "РУССКИЙ AMERICAN🇷🇺🇺🇸":

    Бяуме ама веке не сме- казано на вашия език там на село край границата! А, иначе ватенката забива червени знамена точно там където трябва.
  • 18 другарят

    7 4 Отговор
    Бандитите от фашистка Америка и техните помияри в НАТО, разбират единствено от езика на силата!

    Коментиран от #20, #21

  • 19 Анонимен

    5 0 Отговор
    Смело товарищи с богу духом укрепнете борбе братство Союз и свободу вот наш девиз боевой
  • 20 РУССКИЙ 🇷🇺

    4 6 Отговор

    До коментар #18 от "другарят":

    Стига се излагаш бре ватенка руснаците сме най големите страхливи мишки набият ли ни го на червено САЩ и братята американци ❤️ и лягаме заедно с вожда ни лилипуткин ботоксовото страхливо хремаво джудже на токчета да ни го набият по хубаво навътре😁😁😁😁 каква сила какви мултики и мосфилм бълнуваш като лилипуткин запъртъка работи с украинците и за украинците само вече и е забравил руския народ че съществува предателя ботокс надут силикон и кухо джудже плешиво на токчета ни управлява.
  • 21 Вагнеровец

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "другарят":

    Е каква сила имат руските терористи ,че ми е много интересно ? Абсолютно помиярски джуджета ,които са отритнати и наритани от целия свят ! Точно така се действа с бандиди като руснаците !
  • 22 Вагнеровец

    4 4 Отговор

    До коментар #13 от "Жуков":

    Тоя път обаче няма да има кой да спасява руските помияри ,както през ВСВ ! Благодарение на САЩ и Англия в момента в моксва не се говори на немски ,ама руските терористични бандити вече са минали всякакви граници и скоро в русия ще се говори на английски и няма кой да ги спасява !
  • 23 русия е джудже

    1 2 Отговор
    Джуджетата са напълнили памперсите
  • 24 До всички дженджъри сороси ......

    1 0 Отговор
    У нас нет братья.. Наши братъя ето флот и армия...
  • 25 До всички дженджъри сороси ......

    1 0 Отговор
    На небе бог ,на земле Россия...
  • 26 До всички дженджъри сороси ......

    1 0 Отговор
    У нас нет братья.. Наши братъя ето флот и армия...
  • 27 До всички дженджъри сороси ......

    1 1 Отговор
    Гледаи да не забучат флага над Вашингтон....Россия назад не знает..Мы возвращаемся назад,только за патроны Джендъри...

    Коментиран от #29

  • 28 Рико

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "смерш":

    Към кого е "плацдарм". Само глупости говорите. България е оградена със съюзнически, НАТО-вски държави, към кого е плацдарм? България е агресор, така ли? Прокуратурата да си влиза във функциите, да го намери този "смертелник" и той да отговаря кой го учи такива лъжи да внушава.
  • 29 Рико

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "До всички дженджъри сороси ......":

    Никакво назад, само напред. Преди бяхте на ръба на пропастта, сега Путин ви води към решителната крачка напре.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания