Last news in Fakti

8 Юни, 2021 16:39 10 140 63

Ердоган и "Османци Германия": Новите разкрития на един мафиот

  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • седат пекер

Според едно актуално проучване 61% от турците вярват, че мафиотите в страната получават сериозно покровителство от страна на властта

Ердоган и "Османци Германия": Новите разкрития на един мафиот - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Близки до Ердоган турски организации в Германия, сред които забранената рокерска банда "Османци Германия", изглежда са били финансирани с нелегални пари от Турция. Това твърди мафиотът Седат Пекер в последното си видео.

Седат Пекер твърди, че самият той е изпращал пари на "Османци Германия" по заръка на депутата от управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) Метин Кюлюнк. Германските тайни служби подозират Кюлюнк в близки контакти с "Османци Германия". Твърденията на Пекер наливат допълнително масло в огъня, защото подсилват подозрението, че ПСР направлява дейността на криминални турски групировки в Германия, пише "Райнише Пост".

Кои са "Османци Германия"?

През 2018 година вътрешният министър на Германия Хорст Зеехофер забрани дейността на рокерската групировка в Германия. Полицията подозираше бандата, че е замесена в изнудване, наркотрафик и принудителна проституция. Водещи нейни дейци по-късно бяха осъдени в Щутгарт. Още по онова време имаше сериозни съмнения, че турските рокери поддържат близки контакти с правителството на Турция.

Твърди се например, че "Османците" са имали за задача да действат срещу кюрдите и срещу критици на Ердоган в Германия. По време на разследването срещу “Oсманци Германия” полицията в провинция Хесен е подслушвала именно Метин Кюлюнк като организатор на акции на групировката в Германия, за които Кюлюнк дори бил информирал лично Ердоган. Служител от силите за сигурност тогава определи “Османци Германия” като “главорезите” на турската държава в Германия.

От началото на май 49-годишният мафиот Седат Пекер, който вероятно се укрива в Дубай, публикува в интернет видеоклипове, в които отправя тежки обвинения срещу управляващите в Турция. Дълги години Пекер беше привърженик на ПСР. Веднъж той дори беше заявил, че ще се къпе в кръвта на противниците на управляващите. Сега обаче той търси разправа с управляващите и по-конкретно с вътрешния министър Сюлейман Сойлу, за когото твърди, че му е гарантирал защита в миналото.

Пекер казва, че Сойлу навремето дори му е осигурявал полицейска охрана. Сред другите разкрития на мафиота е и обвинението, че синът на бивш министър-председател е бил замесен в трафик на наркотици. Бивш съветник на правителството пък участвал в организирането на доставки на оръжия за радикалните ислямисти в Сирия. Деветте видеа, които Седат Пекер е публикувал досега, са гледани над 90 милиона пъти.

Пекер продължава с нови разкрития

В последното от тях са и разкритията за “Османци Германия”. Пекер твърди, че е бил помолен от Метин Кюлюнк тайно да изпраща пари на турски организации в Германия. Кои са организациите, които визира, не е казано изрично. Но споменаването на името на Кюлюнк веднага буди подозрения, че това са именно “Османци Германия”. Рокерската банда поддържа контакти на най-високо ниво в Турция. Тези дни в социалната мрежа Туитър се появиха снимки на функционер на групата, редом със Сойлу и други министри.

В новото видео Пекар отправя нови обвинения към Сюлейман Сойлу. Мафиотският бос твърди, че вътрешният министър е помогнал на бизнесмен, обвинен в пране на пари, да избяга в Швейцария.

Докато Сойлу и другите обвинени политици нямат особен повод да се притесняват от съдебно преследване в Турция, където правосъдната система е под политически контрол, разкритията на мафиотския бос нанасят тежък удар върху реномето на управляващите, обобщава “Райнише пост”.

От една страна те потвърждават вече съществуващите в Германия подозрения, а от друга се отразяват и на рейтинга на политиците в самата Турция. Според едно актуално проучване 61% от турците вярват, че мафиотите в страната получават сериозно покровителство от страна на властта.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    39 3 Отговор
    Спешно Магнитски за Ердоган,Боко,Меркел,Макрон и Алфа-вълка
  • 2 Снайперист

    19 12 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 3 доган

    51 10 Отговор
    Османци в Германия, много са си повярвали, но такава е психиката им, даващ им работа, права и т.н. а тях исляма ги влече. Решението е обратно в страната им, на сила!
  • 4 Рошко

    19 20 Отговор
    Това беше може би най голямата глупост която прочетох на дойче зеле, язък ми

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ерих Щайнмауер

    31 8 Отговор
    "Османци в Германия"... Да се радват, че ги няма вече Гестапо, Щази, щото тези велики майстори щяха да ги стопят за кратко..
  • 7 ислям терор

    24 12 Отговор
    ИМА ЕДНО МНОГО ПРОСТО, НО ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА И ТО ОТДАВНА Е ДОКАЗАЛО СВОЯТА ЕФИКАСНОСТ.
    ОЩЕ СТАЛИН ГО Е КАЗАЛ И ИЗПОЛЗВАЛ "НЕТ ОСМАНЦИ ГЕРМАНИЯ" НЕТ ПРОБЛЕМА".

    Или с думи прости изриват всички фесове от Германия и си решават проблемите с тях веднъж за винаги.

    ТАКА ТРЯБВА ДА СТАНЕ И У НАС, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ОТКРИТО ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ РОДИНАТА ИМ Е ТУРЦИЯ И ПРЕДЯВЯВАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.

    Коментиран от #14, #60

  • 8 München

    18 7 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    До преди 4-5 години се разхождаха, като бсбаити с фланелки с надпис “Османци Германия”, наподобяващи поведението НС наш’те мутри - дебеловрати, събрани на тумби,нагли, гледат лошо, дори ми беше чудно, как са ги допуснали да съществуват?

    Коментиран от #17

  • 9 Deepdown

    13 3 Отговор
    абсурд под власта на ердоган мафии не останаха не могат да виреят ,но те имат носталгия за старата турция
  • 10 КОТарАК

    8 1 Отговор
    чакаме и ,,Мангасярянци Германия''...
  • 11 Утре ще има протест тоест 9/6/2021

    6 6 Отговор
    На булев.алехандар Стамболийски срещо турската партия в българския парламент и Карадая 9/6/021
  • 12 Snake

    3 2 Отговор
    И нито НАТО, нито ЕС, никой няма да направи нищо, понеже на САЩ им е нужен "съюзник" срещу Русия и не дават и да гъкнеш, ако не си съгласен с "правоверните", а ЕС се ръководи от евнуси.
  • 13 Страхил

    8 2 Отговор
    Османен Германия, са нешо като на Лилипутин вълците, само че рязани до един...ДОМУС ПАРТЕ..
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Поредната им

    10 3 Отговор
    Какво означава "Османци Германия"? Ами същото което каза Карадайъ - философията и визията са същите. Тоест...,Турция е нашата Родина,Германия е нашата земя.....поредната наша земя.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Херо

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "München":

    На какъв език бяха надписите?

    Коментиран от #18

  • 18 Дудутков

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Херо":

    Некадърните не можаха да го свалят с преврат и очакваха че народа ще скочи срещу Едоган но пак не стана а сега имат надежда в "някъкви " си МАФИОТИ. Жалки хорица са това техните мафиоти.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ислям терор

    6 8 Отговор

    До коментар #19 от "кукуригу":

    Точно ти смешен пумпал не можеш да ми кажеш нищо.
    Мен може и да ме сърби врата, но вас пуйките явно доста ви сърби гь3а, но нали това е ваша "културна особеност", въпреки това аз не ти го натяквам нали, защото не ме интересувате. За мен сте по нищожни и от едноклетъчен организъм.
    Ти явно си си въобразил, че рaзбирaш oт пoлитикa?!? Е не се изсилвай освен от правенето на баклава от друго нищо не разбирате. В Иcтaнбул пари да ми давате няма да дойда виж скоро като стане Константинопол и отново е в Гърция може и да намина.

    Коментиран от #23, #55

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 помниш ли

    4 6 Отговор

    До коментар #21 от "ислям терор":

    500 години под Султана

    Коментиран от #24

  • 24 ислям терор

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "помниш ли":

    Не, не помня. С това ли се опитваш да ме засегнеш? Е не ти се получи. Твърде елементарно парче си, но това, както вече казах е нормално, защото толкова ви е капацитета и не можете да се наскочите колкото и да се опитвате.
    Нали се сещаш, че през тези 500 години не съм бил роден, за да помня, но виж историческите факти съм ги учил и тези години ще ви излязат през носа. Помни ми думата. Кюрдите ще ви ядат живи, а САЩ и сегашните ви "приятели" руснаците ще им помогнат.

    Коментиран от #25

  • 25 помниш ли

    5 6 Отговор

    До коментар #24 от "ислям терор":

    помниш, помниш, и да не си бил роден, на три континента се е простирала,, велика сила, велик народ, личи си, че са били много по умни от другите, все пак 500 години са ги командвали

    Коментиран от #26

  • 26 ислям терор

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "помниш ли":

    И как мога да пoмня нещо за време, в което нe съм бил рoдeн ?

    Това пуйките сте толкова умни, че американците ви ядат за деня на благодарността. Така ще ви ядат скоро и кюрдите.

    Казваш умни сте били значи. И защо от смешната ви империйка нищо не остана като сте такива умници?

    От мен запомни едно нещо от запартък нищо не става.
    За каква вeликa cилa и вeлик нaрoд ми говориш изобщо? Къде се ръгате сред великите изобщо?
    Защо не ви канят на масата на великите, а ви подритват като помияр и ако ви подхвърлят кокълче въртите доволно опашка? Велики били те смешници. Нали сте велики, защо не скочите на САЩ, Русия, Китай, Израел та дори и Иран ще ви размаже? Велики ама само в сънищата.
    Аре бегай у лево и тичай при козата, ама да внимаваш с козела да не му станеш булка.

    Коментиран от #28, #29, #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 666

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "ислям терор":

    Помниш че си бил РОБ. Елементарно нали как само са те научили и втълпили нали. Унижително е такъв народ да му се втълпи че е роб!!!!

    Коментиран от #30

  • 29 помниш ли

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "ислям терор":

    500 години забито ти е, османеца така го е забил, че си остава там за вечни времена..., помниш, помниш.... слугата на османеца, стана слугата на европееца
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 666

    4 5 Отговор

    До коментар #26 от "ислям терор":

    Покажими друг народ който да се мисли за велик а да е приел това че е бил повече от 500 години роб на друг? СРАМОТА
  • 32 666

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "ислям терор":

    Чети си историята бате.

    Коментиран от #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 666

    3 3 Отговор

    До коментар #30 от "ислям терор":

    Не сме бягали изгонени бяхме а след това помниш ли празните полета и фабрики със студентски и ученически бригади пролетна и есенна по един месец.
  • 35 666

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "ислям терор":

    Поканата не за теб а за българите ти си изключение. Извинявам се направил съм грешка драги ми БЪЛГАРИ.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ислям терор

    4 4 Отговор

    До коментар #32 от "666":

    Аз историята не само, че съм я чел, а за разлика от вас турчетата и съм я учил. Така, че не ми се отваряй, че ще вземеш да настинеш.

    Вие сте най обикновени варвари и го доказвате с действията си до ден днешен в Сирия и къде ли още не.

    Докато не изминете еволюцията си и не станете хора ще си стоите там в анадола, а ЕС ще гледате през крив макарон. ЕС ако не ти е ясно дори приключи с преговорите с вас. И много правилно. Вие нямате място сред европейските християнски и цивилизовани народи. Когато слезнете от дърветата и минат поне 1000000000000000 години може и да сте се научили да приемате хората като такива, а не като роби.
    В 21 век да живееш и в османското ти мааалко мозъче все още да съществува думата роб е просто смешно. Но така е вие сте си едни смешници, които забавлявате целия свят.

    Коментиран от #40

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 666

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "ислям терор":

    А бе какво ли скачаш встрани от темара от трън та на глог само и само да се мислиш че си ба по високо. Чел си ама конско ЕВАНГЕЛЕ.
  • 41 666

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "ислям терор":

    Да бе да бла бла бла.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 666

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "ислям терор":

    Абе ти какъв фирмаджия или фермаджия си да си бил анджак фаитонджия да клатиш оня на КОНЯ. Не ми се хвали с американски чалъми.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ислям терор

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "помниш ли":

    Аз, и османска кръв? Хайде да сме малко по-сериозни,а?
    Бял съм като сирене, няма как да имам и 1 % османско в мен. Виж при теб обратното е доста по вероятно, но това при теб няма никакво значение, защото си умствено осакатен. Щом се мислиш за турчин то, ако ще по гени и си скандинавец да си няма никакво значение. Самосъзнанието ти е тотално промито, но това не е мой проблем. Ти, ако искаш и за марсианец се мисли не ми пука.
    А "въглищен" може да е баща ти от анадола, но както вече казах не ме интересува.

    Колкото и да те е яд принадлежиш към първобитните анадолци и бял човек никога няма да бъдеш. А да се гордееш, че си турчин е толкова смешно, че просто нямам думи. То това не е за гордост, а за срам.

    Коментиран от #47

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 помниш ли

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "ислям терор":

    500 години и ти след това взема облика на османеца. Дай снимка да те видим колко си въглищен, сигурно и устните ти са лилави. Бащичко. Крушата няма да пада по далеч от дървото, нали бе кьомюр.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #33 от "ислям терор":

    Тебе няма кой да пита ..климатичните промени правят живота в Африка и Близкия изток все по труден и човека е жив организъм и иска добри условия за живот ...България е в такава географска широчина че е ще бъде заселена ..няма как ..необратимен процес
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 bibi

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "ислям терор":

    още яко те държи 500 години.май твойто дупе и на твойте снахи.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Страхул

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "bibi":

    Турците са дабри хора , но са стадо с мислене от 18-ти век и овчар-черен турчин от Анадола..Първобитни , първични, но иначе добри хора с изключение на неоосманските , гнусни тролиаци налазили темата..

    Коментиран от #59, #61

  • 59 Страхил

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "Страхул":

    Няма да забравя с какъв простоват израз в очите, крясъци павиански и немремерени ръкомахания протестираха и горяха долари , след американските санкции..Смешно, все едно гледаш някое племе от Амазонка по Дискавъри..
  • 60 Роко

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "ислям терор":

    Германците имат опит от70- те години - забрана за практикуване на професията, лишаване от гражданство, и ако това не помогне пак ще дойде един лош чичко с малко мустаче....
  • 61 bibi

    2 2 Отговор

    До коментар #58 от "Страхул":

    а ти какъв си.каква кръв тече във вените ти.който минал и заминал по вашите земи ви поздравявал порядъчно.

    Коментиран от #62

  • 62 Страхул

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "bibi":

    Аз съм наследник на две Български империи, представляващи смесица от над 150 народа, наричащи се гордо на името на държавата си БЪЛГАРИ..Ти сигурно си ром, но турчеещ се и се определяш, като наследник на някой чалмосан главорез!
  • 63 bubi

    0 1 Отговор
    300 години византийско господство.500 османско.50 руско.сега американско.ало за каква империя ми говориш.винаги под чехъл.много претенции без никакво покритие.мизерията на европа.язък.
Новини по държави: