Last news in Fakti

13 Юни, 2021 12:45 4 639 29

Отново коронавирус в държавата, от която тръгна пандемията

  • китай-
  • заразени-
  • пандемия-
  • коронавирус

Китай регистрира 34 нови случая за 24 часа

Отново коронавирус в държавата, от която тръгна пандемията - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Континентален Китай регистрира 34 нови случая на коронавирус за последните 24 часа при 35 за предишното денонощие, съобщи Националната здравна комисия. Шест от новите случаи са на местно предаване на заразата, приблизително колкото и предишното денонощие, когато са били 8. Всички нови случаи на местно предаване са в провинция Гуандун.

Отчетени са и 18 нови асимптоматични случая спрямо 27 за предишното денонощие. Китайските власти не включват асимптоматичните случаи, когато дават данни за потвърдените случаи.

Общият брой на потвърдените случаи на КОВИД-19 в континентален Китай достигна 91 428, а на починалите от заразата - 4636.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3456

    29 5 Отговор
    С тая ваксинация много бавно намалява населението, да почва ваксинирането с калашников и да приключваме

    Коментиран от #3, #13

  • 2 1520

    24 3 Отговор
    престанете най после с внушения на страх грип винаги е имало

    Коментиран от #7, #16

  • 3 Лепа Брена

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "3456":

    Чакаме операция "СИН ЛЪЧ", за която в момента най-вероятно ни подготвят. Кеф ти фалшиви НЛО, кеф ти фалшиви извънземни, кеф ти "Война на световете" и нов световен ред. Накрая и ворОса може да кажат, че е с "изеънземен" (или иначе казано "неземен") произход, затова трябва да набодем всички и ненабодените дя ги тикнем в концлагери. Тъжното е, че не се шегувам в момента.
  • 4 пТичи грип

    10 4 Отговор
    В Китай първи обърнаха внимание на "епидемията", ако се съди по данните от миналата година (и ако изобщо са достоверни), така наречената "световна пандемия" от "изключително опасния, смъртоносен" вирус SARS COV19 е тръгнала от Италия и Испания.

    Коментиран от #15, #25

  • 5 Васил

    16 4 Отговор
    Малееее 34 случая на 1,5 милиарда население а ние какво да кажем 80 на 6,5 милиона население

    Коментиран от #8

  • 6 учудени

    16 4 Отговор
    има ли! Лабораторията по вирусология в китайския град Ухан е собственост на GlaxoSmithKline (GSK), която е част от верига от връзки, свързваща фармацевтичната компания Pfizer, Microsoft , Бил Гейтс и Джордж Сорос. Вирусът дошъл от животни. ,Айде, бе. А новите щамове откъде дойдоха...Времето ще покаже това истина ли е или конспиративна теория.
  • 7 др МЕНГЕЛЕ

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "1520":

    Грип винаги е имало, но това не е грип - големите държвави с голямо население могат да си позволят създаването на болести и да заразяват други по цял свят. Нали така беше създаде и СПИН-а
  • 8 34 случая

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Васил":

    за последните 24 часа.
  • 9 СКОРО И БЪЛГАРИЯ

    6 0 Отговор
    ВАДЕТЕ ТАБЕЛКИ ""CLOSED""😬
  • 10 mi6osp

    7 2 Отговор
    Ако Китай с 34 новк случая на covid при 1 400 000 000 китайци е обект на такова внимание към епидемията там, какво да кажем ние с гайдите и мисирките за над 80 случая у нас при под 7 000.000 българи?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Блейк телепортирай ме

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "ти нещо":

    Ако някой ми беше казал преди 30-40 години, че ще си ходя по село и ще си говоря и виждам с някой от Чикаго щях жестоко да му се изсмея.Компютъра е бил една стая голям виж сега ти е в ръцете и тежи 100грама.
  • 15 стоян

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "пТичи грип":

    До 4 ком -Да първи обърнаха внимание -защото те го пуснаха в гр Ухан да заразят чужденците и американските инженери работещи там и ги пратиха да заразяват света- а Ухан го затвориха от всякъде да не плъзне заразата в КитаЙ

    Коментиран от #22

  • 16 2020

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "1520":

    34 случая при 1 500 000 население?!?!?!?!?!?!?! ВИЕ СТЕ КРЪГЛИ И ЗАВЪРШЕНИ ИДИОТИ!
  • 17 Хмм

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "ти нещо":

    Не е точно така, микровълновата работи на 2.4 гигахерца и е екранирана. Рутера излъчва на 5 гигахерца, което няма нищо общо с 5G мрежата.
  • 18 СЕКТА

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "ти нещо":

    5 GHz Wi-Fi И 5G КЛЕТЪЧЕН СТАНДАРТ НЯМАТ НИЩО ОБЩО ДРУГАРЮ УМНИК ВИЖДАШ ЛИ КАК СЕ ИЗЛАГАШ И НЕ ЗНАЕШ ВЪОБЩЕ ЗА АКВО ГОВОРИШ ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕВЕЖИ СЕ БОДЪТ.ВСЯКО УБОДЕНО ПОКЕМОНЧЕ ПОЛУЧАВА MAC АДРЕС КАЗВАМ ТИ ГО ЗАЩОТО СЪМ ПРОВЕРЯВАЛ.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хэй хэй

    8 0 Отговор
    Скоро 2028 -2030 ще карате коли само под наем на големите компании .Сега ще ви боцкат уж доброволно,няма да има хартиени пари всичко ще се контролира .
  • 22 номад

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "стоян":

    господин президент му френд ,идея си нямаш какво е да работиш в китай 1во са 6 месеца тичане да събереш документите за 1 год виза да ти изпратят покана 2 като отидеш там ама си толкова господин никой 3то навикват те всяка седмица и гледаш надолу като ученичка да накрая на месеца ти дават 15-25000$ на месец та седиш и траеш а кажеш нещо са те изгонили и анулирали визата днес Китай е адски напред и ти си нищо в машината
  • 23 Милена Богданова, каква е новината??

    5 2 Отговор
    24 новозаразени в Милярден Китай?? Фитка и половина си,!!! Когато вали градушка, всички животни се скриват, само Мисирки те стоят на двора, и градушката ги бие по тъпите глави!! Лично съм го гледал и чудил!!!
  • 24 Летен ваканс

    4 0 Отговор
    Бурята идва слет това
  • 25 Бренди-цица

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "пТичи грип":

    В грешка си, тръгнал е от подземните тайни колонии на джуджетата, които живеят там от времето на Билбо Бегинс и Гандалф. За нещастие едно от джуджетата е било заловено в Хималаите от патрул на Китайската Народна Армия и е било принудено да се съвокуплява с командира на отделението за да откупи свободата си. Така се предава и първата зараза от джуджета на хора, всичко друго се конспиративни теории.
  • 26 БАЙДЪНЪ И ТОЙ Е В ЕВРЕЙСКАТА

    5 0 Отговор
    КЛИКА КОЯТО СЪЗДАДЕ КОРОНА ВИРУСА 😈
  • 27 Разум

    1 1 Отговор
    По-големи лъжци от Китайците за вируса няма.
  • 28 Просветен илюминат

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Еми":

    И да бяха направили ваксини,дори и докторите знаят,че ваксината не предпазва и истинските причини за болестите са други.
    Различните характери хора след като се разболяват от определени болести и от психологична гледна точка причините са различни то тогава как с лекарства или ваксини ще се лекуват хората?
    След като докато е жив човек и си умира с лекарствата,явно те не лекуват?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания