Last news in Fakti

14 Юни, 2021 14:09 2 276 40

Байдън ще предаде няколко „твърди послания“ на Путин

  • джо байдън-
  • борис джонсън-
  • сащ-
  • великобритания-
  • русия-
  • послания-
  • владимир путин

Байдън и Путин ще се срещнат в сряда в Женева

Байдън ще предаде няколко „твърди послания“ на Путин - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на САЩ Джо Байдън ще предаде няколко „твърди послания“ на руския президент Владимир Путин тази седмица, заяви британският премиер Борис Джонсън, цитиран от Ройтерс.

Той изрази надежда, че диалогът с Русия ще се подобри, предаде БНР. „Винаги съм се надявал, че нещата с Русия ще се подобрят, но… се опасявам, че досега те са доста разочароващи от гледната точка на Великобритания“, каза Джонсън при пристигането си за срещата на върха на НАТО в Брюксел.

Байдън и Путин ще се срещнат в сряда в Женева. Същевременно Даунинг стрийт съобщи, че Борис Джонсън е казал на украинския президент Володимир Зеленски, че на срещата на НАТО ще изрази безпокойството си от дестабилизиращите действия на Русия по границата с Украйна. Борис Джонсън посочи още, че Алиансът не иска нова Студена война с Китай. „По отношение на Китай - не мисля, че някой около масата иска да се впусне в нова Студена война с Китай. Но смятам, че хората виждат предизвикателства, виждат неща, с които трябва заедно да се справим, но виждат и възможности“, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    63 3 Отговор
    Смятах, че от Тръмп по-тъп президент няма как да изберат. Избраха зеленчук! Не разбирам идеята да дадеш ядрено куфарче в ръцете на сенилен старец.

    Коментиран от #26

  • 2 БОЛШЕВИК

    55 1 Отговор
    Байдън имали вече нещо твърдо, за да го подава!
  • 3 СССРБарета

    57 2 Отговор
    На тази вехта мумия Колко пък може да и е твърдо посланието?
  • 4 zeus

    50 1 Отговор
    Дано след два дена вече не е забравил посланията :)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 tomito

    40 3 Отговор
    Изплъзва им се светът на тези англосаксонци и са леко полудели!
  • 7 Путин

    36 0 Отговор
    А аз ще му предам един по твърд .
  • 8 смерш

    36 5 Отговор
    А гледната точка на Великобритания е формулирана ясно и точно още от желязната лейди Татчър-"Русия е прекалено голяма за руснаците"!
    Разбирай-твърде много територия с огромни богатства и ресурси неподвалстни на лакомия епикурейски ,доминиран от англосаксонците "демократичен"запад!
    Чрез Горби успяха да разрушат до голяма степен Руската империя,но Путин не се потдава на заплахи!
    Въпросът е какво ще се случи след Путин,който така или иначе не е в първа младост?

    Коментиран от #24

  • 9 ПЕНКО

    35 1 Отговор
    НЕНАУЧНА ФАНТАСТИКА !!!! ЕДИНСТВЕНОТО ТВЪРДО НЕЩО В БАЙДЪН СА НОКТИТЕ - ПО ФИЗИОЛОГИЧНИ ПРИЧИНИ !!!!!!!!!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сърп и чук

    34 2 Отговор
    Байдън ще се договаря! Значи - капитулира пред мощта на Китай и Русия, но уж проявява благородство - това на вас, разполагайте се, а на нас останалия свят! когато пое поста в главата му още ехтяха залпове от Корейската война, но като падна от стълбите и взе да се очовечва.
  • 12 Познавач

    27 3 Отговор
    В отговор ще получи един твърд
  • 13 Монгола

    28 3 Отговор
    Колко да е пък твърда тая остеопороза? Само да не се катурне Джо по стълбите на,, Боинга", че президента на Руската Федерация Владимир Владимирович Путин има и той да, му казва някои неща!
  • 14 Той можели още да го втвърдява!!

    14 2 Отговор
    Ха ха па да си5445 го мътят в гащите !!
  • 15 Седесарят.

    20 2 Отговор
    В сряда ще предаде Украйна на РФ,,законния собственик.!!.Тая мър.ша ,е от 50 г в политиката,.Всяка дума е отигравана по 100 пъти .в огледалото.
  • 16 црррр

    15 1 Отговор
    Едното твърдо послание е зелено,с опашка и се нарича краставица от България,другото твърдо послание е тухла от английска къща,а третото твърдо послание е плочка за тротоар.
  • 17 Чук и Гек

    2 25 Отговор
    По добре за прогресивните хора на света ще е Русия да отстъпи Сибир и Далечния изток с Камчатка на САЩ! Иначе ще попадне в ръцете на Ким Чен Хун!

    Коментиран от #20, #23, #35

  • 18 Седесарят.

    21 1 Отговор
    В НАТО се лъжат и надлъгват един ,друг.И си продават на яки кинти остарели оръжия.Забрави ,че преди някой месец .САЩ и НАТО се бяха запътили да освобождават Крим е Донбас..!.Защо се върнахте,??.момчета и момиченца?! Защо?.Оставихте хохлите на лошите руснаци.!
  • 19 Джил

    14 1 Отговор
    Байдън: В гащите на бай Дън няма нищо твърдо!
  • 20 БОЛШЕВИК

    14 1 Отговор

    До коментар #17 от "Чук и Гек":

    нема страшно, новия е СССР ще включва и С. Корея и Ю. Корея, Китай
  • 21 900000

    18 1 Отговор
    Какво точно ще предаде на Путин....ЗАБРАВИХ...
  • 22 Анонимен

    13 1 Отговор
    Тоя зеленчук сериозно ли......😂😂😂😂
  • 23 ТАБСО

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "Чук и Гек":

    Тия шейнички,,чук и гек,,много ги търсят в истамбул-руснаците се скаса да ги продават..особенно ако отдолу са намазани със много грес.
  • 24 No Exit

    1 19 Отговор

    До коментар #8 от "смерш":

    Поклон пред двама велики лидери - Рейгън и Тачър! Поклон! Те разбиха комунизма. А ти недей да вадиш думи от контекста за да скалъпиш своята легенда! Кралските владения Великобритания, Австралия, Канада, и т.н. са по-големи и много по-богати от Русия. И много важно нещо - между тях я няма омразата на Украйна към Русия. Защото насила хубост не става.

    Коментиран от #27, #28

  • 25 Х7V7

    13 0 Отговор
    Не дей с твърдото, че може след Путин да дойде още по - твърд.
    който И след като се обединят с китайците, тогава какви ще ги говорите.....
  • 26 русенски селтак

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    ядреното куфарче е мит. реално само групата генерали и агенти, които управляват могат да пуснат ракетите.
  • 27 Ама ти

    13 0 Отговор

    До коментар #24 от "No Exit":

    убеден ли си в това което пишеш,защото ако е така,то нямаше да я обграждат Русия тези гладни кльощави помияри и да се зъбят с подвити опашки. Тея твои колонии нито са толкова богати нито толкова големи,така,че мълчи и трай.
  • 28 Какво се

    11 2 Отговор

    До коментар #24 от "No Exit":

    кланяш бе ти си изцяло наведен със задни части насочени към тези които споменаваш. А и да ти подскажа,че не Тачър и Рейгън бутнаха комунизма и специално СССР а тяхната подлост и измама спрямо доверчивата християнска душа. Но нищо те ще си го получат в двойна порция и както Путин каза да се пазят от червените линии,че става страшно,а тези англичани и американци не са хич от смелите и ако водата ги пазеше през ВСВ,то сега с ракети и самолети са на един хвърлей растояние.
  • 29 Стефан

    15 2 Отговор
    ДЖО БАЙДЪН НАРЕЧЕ ВЛАДИМИР ПУТИН(ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ КОЯТО Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА) "УБИЕЦ"! U.S.A. Е ПРЕД ФАЛИТ-СЪЗДАВА ВОЙНИ,ИНТРИГИ,КРАДЕ РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ПО СВЕТА,ЗА ДА СИ ЗАДЪРЖИ ХАРТИЕНИЯ ДОЛАР В ОБРАЩЕНИЕ...ТОЗИ ДЯДКА БАЙДЪН-С БОЛНАТА ПСИХИКА ДА ВНИМАВА КАКВО ГОВОРИ....И НА НАС НИ КРАДАТ ЗЛАТОТО,ТЕЦОВЕ,БАЗИ--АМА НИЕ СИ МЪЛЧИМ И ИМ СЕ ДУПИМ! FUCK THE U.S.A.!

    Коментиран от #31

  • 30 не може да бъде

    14 0 Отговор
    Г-н Байдън прави голяма медийна шумотевица и се опитва да се покаже безусловен лидер и изразител на мнението на колективния Запад и това не е само мое мнение!Може да приемем,че това е един от изпитаните американски методи за въздействие,но в случая той отива твърде далече!Напр.закъснява на срещата с кралицата ,идва след нея с кортеж от 18 автомобила /!?/,нито намек за извинение ,раздава смело поучения и оценки!И ето как реагират част от читателите на Дейли Мейл,където доста подробно е описана срещата при кралицата- "невъзпитан и недодялан американец" ,"грубиян и грандоман "А моето мнение по въпроса е ,че съвсем очевидно г-н Байдън не се чувства сигурен преди срещата с Путин и много се страхува да не се изложи!Опасността да изглежда комично на срещата никак не е за подценяване!
  • 31 DARK RED AMERICAN ❌

    2 8 Отговор

    До коментар #29 от "Стефан":

    Стрфкеееее хубавицо май искаш с жена да те клатиме а чегърт чегърт ...... Жена ми е нетърпелива вече Стрфкеееее хубавицо 😉
  • 32 2121

    14 1 Отговор
    Тези приказки на Байдън са "дрънкане на аба".Англия била силна,написа някой!Тя къщата не ма„оже да си уреди:то не бяха Даяна,бременна от талибана Доди ал Файет,/МИ5 и МИ6 им видяха сметката/,то не беше негърката Меган, която говори против Кралското семейство,а сега кръщава малкото негърче Лилибет,то не беше изхвърлянето на Маргарет Тачър как ще намали Русия по размер,то не бяха глупости до без край.И какво се получи Англия излезе от ЕС-brexid.Нещо да промени Русия.От когато ВЛ. ВЛ. Путин е Президент, Русия възвърна блясъка си ,който е имала при Импераор Николай II.За успехите в по далечно време на Петър Велики, Екатерина Велика не е нужно да пишем-успехите тогава са налице.Всички подскачат, в това число соросоидите, които са на хранилка при Сорос /евреин изгонен от всички страни/-българските подлоги,когато Русия не заема позиция партер.Русия нито приема твърди ,нито меки заповеди.Всички очаквания за срещата Путин-Байдън, ще са изненада,не за Русия и руснаците, а за смешниците ,гейдружинките от ЕС, ЕП, ЕК ,глупавата ,безмислено усмихната Урсула фон Дер Лайен,нашите плевели и мошеници на страната винаги на биТиТе.Ще има ли смели журналисти ,да отразят излагането на Байдън и търпението на Вл. Путин,слушайки глупотевините на нефелния Президент на сащ?! На Вл. Вл. Путин желая железни нерви ,спокойствие, бърза реакция /той е способен на това/и да се посмее от сърце на "твърдия " Байдън.Ние българите също ще се посмеем от сърце,ако Българската телевизия и Бъл
  • 33 2121продължение

    11 0 Отговор
    На Вл. Вл. Путин желая железни нерви ,спокойствие, бърза реакция /той е способен на това/и да се посмее от сърце на "твърдия " Байдън.Ние българите също ще се посмеем от сърце,ако Българската телевизия и Българското радио имат смелостта да предават тази среща на 16.06.2021 г.
  • 34 грух

    11 0 Отговор
    кикики много як световен клоун си имат краварците ! след бай Тръмпи шоу мъст гоу он !
  • 35 грух

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Чук и Гек":

    я кажи кой си ти /или кои сте точно/, че ми стана интересно...
  • 36 Херо Мустафа

    13 0 Отговор
    Каакво ще предадеш на Путин,бе Байдън Деменцията? Я,си гледай нигърите, латиносите,индиянците-дето ги колиш,стреляш и унижаваш!!! Земи си една инвалидна количка,памперс и лигавник...че си станал за смях!!$
  • 37 Угас от резултата

    2 0 Отговор
    Байдън ще предаде няколко „твърди послания“ на Путин
  • 38 Циник

    9 0 Отговор
    Когато инструментът не ти е твърд, ти остава да разнасяш "твърди" послания
  • 39 сноу

    4 0 Отговор
    А-а ..то не че нещо ,ама то на бай из-дън единственните твърди неща дето му останаха, са двете сменени стави..
  • 40 Баце

    1 0 Отговор
    А на бас, че у бай Дон не е останало нищо твърдо?
Новини по държави: