Last news in Fakti

15 Юни, 2021 11:34 10 474 70

Горили са гениталиите на жени, които са се определяли за българки в Македония

  • северна македония-
  • гениталии-
  • жени-
  • иван илчев-
  • история-
  • проф. иван илчев

В продължение на 100 години македонското население е било насилвано да смени идентичността си

Горили са гениталиите на жени, които са се определяли за българки в Македония - 1
Снимка: БГНЕС

"През последните години политиците само говориха, действия нямаше по отношение на РС Македония. Това не е уникален проблем за Европа", това каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA проф. Иван Илчев, историк и бивш ректор на СУ "Св. Климент Охридски".

Историкът спомена, че различни части в Европа са се сблъсквали с подобна тема, но единственият случай, в който близнакът мрази майката на Стария континент, е РС Македония. "Това са хора, които са израсли в определена система, тяхната професионална кариера е била свързана с политическата доктрина, която им е налагана с години", добави проф. Илчев.

За него през последните три години се разчита на говоренето и близостта ни с македонците, но няма нито една международна конференция по въпроса, не се стимулира научната работа по въпроса. "При нас има една тенденция - да обвиняваме хората за това, което мислят и в което вярват. Ние обаче не взимаме предвид, че в продължение на 100 години македонското население е било насилвано да смени идентичността си", заяви проф. Илчев и даде пример: "Горили са гениталиите на жените, които са се определяли за българки. Дайте да не се сърдим, ние никога не сме били в толкова тежко положение", призова той. Това са хора, живели при една власт, която е налагала политиката на моркова и тоягата", припомни проф. Илчев, предаде Блиц.

Между Солун и Скопие няма магистрала. Белград е на 400 км от Скопие и има изградена магистрала. За съжаление геополитическите реалности насочват Северна Македония на север – юг, а не в посока изток - запад, посочи той. "Не можем да разчитаме на говоренето. Това, което ни е необходимо е да правим международни конференции за ЕС. Можем да даваме стипендии за дисертации за Македония, но не го правим. Не трябва да виним само другата страна, а да видим къде грешим и ние", подчерта един от членовете на Смесената историческа комисия.

"Аз имам много силни съмнения, относно присъединяването на Северна Македония към ЕС. Те твърдят непрекъснато, че не признаваме македонската идентичност и език, което не е вярно. Ние не поставяме това под въпрос. Ние не искаме тази идентичност да се гради върху претенции за общата ни история", обясни още проф. Иван Илчев. Историкът е убеден, че не трябва да се обвинява само едната страна, а е нужно да видим и колко много ние не сме направили. "От геополитическа гледна точка влизането на РС Македония в ЕС има логика, иначе - не", смята професорът. Проф. Иван Илчев подчерта, че не е вярно, че не признаваме на македонците идентичност и език, напротив - ние не искаме тази идентичност да се гради на общата ни история.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандокан

    70 6 Отговор
    Лоши макета! Европа за вас ще е съда в Хага!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Скука..

    25 20 Отговор
    Все тази ретро-песен ли ще слушаме?! Ефектът отдавна се превърна в анти-ефект.И в контрапродуктивност.Крайно време е това да се проумее..

    Коментиран от #49

  • 4 селяните

    17 58 Отговор
    Баща му на този не въхвалявали шумкарите, ремсистите, болшевиките, цървулите, каскетите, червените кхмери?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 честен ционист

    13 90 Отговор
    Ганчовци, Севрна Македония ще влезе в ЕС, дори и на врата да си стъпите. Зад проекта плавателен канал Солун - Белград стоят САЩ и Китай. Вас като ви продаде Баце, да сте прифронтовак, не се сърдете.

    Коментиран от #10, #11, #13, #23, #29

  • 7 1234

    6 52 Отговор
    насъскване докрай. Мрази, мрази, защото някакви изроди са правили нещо някога си.. като казваш А, кажи и Б... какво са правили българите по моравско. Не става така в ролята на жертва да се играе постоянно.

    Коментиран от #41, #44

  • 8 Монголоиден примат

    25 50 Отговор
    Тарабата им я подари Македония по заръка на Сталин, Желю я призна, а льотчика ще ги вкара в ЕС. Всичко по заръка на масква, а ние оставаме без азбука и история, а вие гласувайте за комунистите и Славчо.

    Коментиран от #14, #15, #47

  • 9 Значи са...

    30 1 Отговор
    Фашисти!
  • 10 не си познал

    36 1 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Нострадамус друга съдба им е определил, добре е рецепционистите да го прочетете.
  • 11 цървулан

    58 2 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    А ти ционисте защо не се откажеш от бг гражданство и бг паспорт,и не отидеш да живееш в РСМ?
  • 12 Скопие лъжат че са бедни!

    4 27 Отговор
    Къде е съкровището на цар Александър Македонски Велики което е заграбил от половината свят!? Само златото е над 5 000 тона отделно хиляди тонове сребро и хиляди хиляди карати скъпоценни камъни и други!За сравнение днес САЩ имат 8 000 тона злато.Четете в интернет има и филм на английски език в YouTube
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Наблюдател

    33 11 Отговор

    До коментар #8 от "Монголоиден примат":

    Летчика по поръчка на Масква ли ще вкара Македония в ЕС, както твърдиш ти или по поръчка на Уошингтън.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 За пръв

    10 0 Отговор
    път го чувам !
  • 17 Александър Македонски

    47 1 Отговор
    При всичките ми уважения към професора моето мнение е че ние с провинция северна Македония нямаме обща история. Има история на България до 1945 година и след това две различни истории

    Коментиран от #52

  • 18 Как

    6 9 Отговор
    пък чак сега сега сети , бе , другарьо ?
  • 19 Що за глупости

    16 31 Отговор
    Тоя не е в ред. Между Скопие и Солун има перфектна магистрала и нула опашка от коли. За подарените ваксини Македония отмени всички магистрални такси за сърбите. Лаещ професор с хор от псета. Хайде малко по-широко да гледаме. Омразата не е помогнала на никого.

    Коментиран от #25

  • 20 София

    5 15 Отговор
    Тоя сигурно е "голям" историк и геополитик в също време 😅
  • 21 Полковник РУМНО

    34 3 Отговор
    Нe нa влизaнeтo нa РCМ в EC. Влизaнeтo oзнaчaвa крaй нa бългaрcкaтa aзбукa, пиcмeнocт и иcтoрия. Гърция вoди прeгoвoри 28 гoдини и нaкрaя РCМ ce cъглacи c уcлoвиятa нa гърцитe.
  • 22 Турчин

    9 56 Отговор
    Като че ли професорът говори за теглилата на турците в България. Абсолютно никаква разлика. Впрочем има разлика, българите стреляха на месо срещу мирни и невъоръжени граждани на собственната си държава и убиваха деца,жени и старци без да им мигне окото. Мислеха,че спасяват държавицата си, а те я закопаваха и водиха до ръба на пропастта. Та излезе един трезвен и мислещ и извлече страната от пропастта и я направи европейска държава.И той носи турско име , и пак е мразен от лумпените без да са на ясно до къде бяха докарали България . Сега пак лаят и ръмжат, но този път и пропастта е много дълбок и времената не са същите. Развръзката може да бъде много по-различна. Припомням де, от историята приживяна пред световните телевизионни камери.

    Коментиран от #24, #33, #38, #53, #64

  • 23 Тартар

    28 1 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Плавателният канал ще стане на куково лято. Минимална прогнозна цена за изграждане 17 милиарда без да се отчита разходите по изселването на няколко местности. И зад проекта е само Китай но дори и те се съмняват дали има смисъл от този проект.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бандера

    14 12 Отговор
    От Скопие до Солун се стига за 2 ч. по идеална магистрала, чийто последен участък от около 28 км. на македонска територия бе завършен още през 2017 г.А професорът да коментира стотиците паметници на терористи-шумкари "борили се с монархо фашизма", окакали клетата ни Родина. Че и град на името на пияницата и гражданин на СССР - Гошо"тарабата" Димитров, предал пиринско на Тито.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Све

    23 1 Отговор
    Проф. Илчев е смел мъж

    Коментиран от #59

  • 31 Смърфиета

    10 4 Отговор
    Пърлили са паричката на майката на македонеца Илчоски, за дето е продала србина за брашно? А ние тогава защо се чудиме, че у нас свидетелите по наказателно дело срещу Миро Мршич са били заплашвани от Бойко Борисов, че от механично отделеното им месо (МОМ) ще бъдат направени кремвирши и семействата им ще ядат без да знаят, след като самият Борисов си призна, че е изял филетата им? Ами шпекът от разказа на македонеца Илчоски? Вие представяте ли си какво има в него?
  • 32 Гал

    21 0 Отговор
    Сериозна политическа класа в България липсва. Некадърник до безотговорния, прости безродници,през 4 години кой да гепи кокала. Поне да бяха гледали от гърците как се правят договори. Много отчайващо положение. Нито имаме съюзници,нито можем да обясним как стоят нещата у резултатите са видни. Политическа класа от проститутки,ръководена от сводниците дето ограбиха и продължават грабят държавата.
  • 33 Първо:- не си турчин

    28 4 Отговор

    До коментар #22 от "Турчин":

    Второ докаран си тук, а не е това твоята родина! Трето като идват русите, всички турци си тръгват, остават само техните роми тук! Четвърто, 500 години малко ли сме теглили от османците, че те заболя за 5 години!

    Коментиран от #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 АЛО ИСТОРИКА

    3 14 Отговор
    КОЙ ГИ Е ГОРИЛ БЕ? СРЪБСКИТЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ЛИ БЕ? КОЛЕГИТЕ НА БОЙКО РАШКОВ ЛИ БЕ?

    Коментиран от #40

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Смърфиета

    8 0 Отговор

    До коментар #33 от "Първо:- не си турчин":

    Не бе, тоя от давидовото коляно ама дето не се знае дали е легитимен защото по линия на бащите стават гафове, жените както пише в библията се мъкнат след всеки който има вино, елей и зърно (средиземноморска диета), се прави на турчин. След малко ще се направи на православен християнин, ще видиш. Всъщност, тях не ги лови светото кръщене, дефектни са. Тях по женска линия падналите ангели нещо са ги повредили – епигенетични промени.
  • 38 А питам

    12 3 Отговор

    До коментар #22 от "Турчин":

    И кога е било това? Нова история като с.македонците ли пишеш?

    Коментиран от #54

  • 39 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 0 Отговор
    Мисля, че е крайно време да шокираме Европа с истината за дебългаризацията на най-българската земя...

    Коментиран от #43

  • 40 Смърфиета

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "АЛО ИСТОРИКА":

    Той ще ти отговори, че при Тито вече са го имали идентитетот, и самите те са си им ги пърлили. Преди това, разни сръбски съдисти: даскали, военни, джандари – която си харесат, от яд, че не разбира какво й се говори... Е, естествено не може да не е имало и обратни, но ако на некое момченце даскалът му опърли дисагите, по-вероятно е да отиде в манастир...
  • 41 Историк

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "1234":

    Джафчич пак ли си тука бря, тролей с три лей.Българите кои бря? А разбрахме те Онези дето търсеха паравоенните формирования на Чачанац ли.или наследниците и пипалата терористите от "Църна рука и "мъртва глава".Тези няколко хиляди сръбски терористи в болшинството си бяха ликвидирани от местните българи от Повардарието и Моравско, които не можаха ги ликвидираха редовни бг части.Затуй сте известни като шумкари
  • 42 Историк

    10 0 Отговор
    На Байдън му е приготвена т.н Бяла книга и съветвам американските дипломати да не изгубват честта си.Очевидно влизат боси в спор с истината.

    Коментиран от #45, #46

  • 43 Смърфиета

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Достатъчно е да погледнеш маркиза Урсула, за да разбереш колко точно й пука на Европа. Но ако трябва, Мария Габриел, съпругата на Жан Беноа Еманюел дьо ла Рош дьо Габриел, защото синът му е женен с деца, ще й обясни. Проблема е, че е с ПУПЧЕ и не е много добре с произношението. Освен това, тя също е малтретирана заради това, че не владее езика на гражданина Донатиен Алфонс Франсоа. Пишеше на Пик едно време. Не си спомням дали й бяха пърлили паричката, възможно е, щом е била третирана по всякакви начини. Връзвали я с верига на двора, а една вечер й се наложило да прекара вечерта, спусната в кладенеца в прогнило ведро. Ако са й пърлили паричката, да обясни как са дебългаризирали Македония на маркиза Урсула.

    Коментиран от #48

  • 44 Смърфиета

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "1234":

    Да позная ли? Екзактно същото. Ами гърците? За тях не питай. Ами немските части на изброените дотук? И за тях не питай. И за едни вагони не питай, че коляното давидово иска да ги осребри.
  • 45 Смърфиета

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    Точно толкова, колкото маркиза Урсула й пука за Мъкедония.
  • 46 Смърфиета

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    Плюс това те нямат такава, че да я губят.
  • 47 333

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Монголоиден примат":

    Сталин е роден в годината на освобождението на България, тогава е отделена Македония от България. Берлинският конгрес отделя Вардарска Македония от България и лишава Бългрия от излаз на Егейско море. Проведен е през лятото на 1978-ма, а Сталин е роден декември същата година. Причинада да се случи е в това, че Руската империя има договор с Австро-Унгарската империя за ненападение, който е включвал тия условия. Ако не ги е имало, Австро-Унгария е била готова да нападне Руската армия в гръб.
  • 48 Смърфиета

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Смърфиета":

    Синът се казва Жан Франсоа Еманюел, т.е. само едно от имената е различно и бракът е регистриран с бащата. Всъщност, двамата използуват узуфрукта от този брачен съюз. Вече са й давали бучинищ да помята и са го давили в кофа. Та чакайте този суперкомпютър да обясни на Европа... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!!!!!!!!
  • 49 Алфа Вълкът

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Скука..":

    НЯМА ПРОШКА, НЯМА МИЛОСТ! НЯМА САЩ, НЯМА ЕС! МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА!
  • 50 Двете тухли

    1 3 Отговор
    БКП-догматичният ДС-пропагандно-идеологически милиционерско-"възродителен" БИЗНЕС беше приватизиран след 1990г. от БКП+БЗНС+ДС-вдъхновителите му и/или техните синове, дъщери, снахички, .....! Това Гошо ДС-РОМан Марков и новата деканка на СУ-историческия факултет Мира Маркова, ДС-Пламен Митев, ДС-Елдър, ДС-Трендафил, ДС-Овчар, Иван Илчев на Илчо Димитров, Красимир Каракачан на Дончо Каракачан, Ана Кочева на Иван Кочев (и снахичка на Деведжиев), Наум Кайчев на Илия Кайчев, ..... А е много сладък БИЗНЕС - със законно източване от бюджета на стотици милиони ежегодно! Отделно са криминално-контрабандните му ДС-канали под патриотарско прикритие, като тези за продажбате на паспорти, търговия с бали с италиански боклуци (с едни чудни пакетчета между тях), контрабанди с ТИР-ове по цяла Европа! От македонофобската далавера на тоя БИЗНЕС могат да се точат и руски и други агентурни хонорари! И американците, германците, французите, ЕС, САЩ, НАТО искат категорично закриването и ликвидирането на тоя сладък БИЗНЕС! Е как няма да са бесни патриотар-бизнесмените с омразата - хулят и крякат клетви и лъжливи пропагандни клишета безброй! Ами искат да им сплескат гениталиите (топките) с по две бетонни тухли, бе! И то завинаги!
  • 51 ЗАЩО

    14 1 Отговор
    все още държавата България не е завела дело в съда в Хага за ГЕНОЦИДА над българите в македония, за нарушаване на човешките им права и дори на правото им на живот. За къкъв ЕС претендира македония, тя за африканския съюз не става.

    Коментиран от #62

  • 52 Неанонимен

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Александър Македонски":

    Точно отричаната обща история до 1945-та е проблемът бе, льольо!
  • 53 Ейваллах

    5 13 Отговор

    До коментар #22 от "Турчин":

    Няма по точен коментар., българия е обречена да губи, 1985 год ще я помним и на внуците ни ще разкажем, как убиха зверски невинни хора само за това че са турци. Но турците не изчезнаха, а българия не цъфна
  • 54 Zzzz

    5 12 Отговор

    До коментар #38 от "А питам":

    1985 година, бяха жестоко пребити до смърт невинни хора само за това че са турци. А да си чували за белене, българския концлагер
  • 55 РОКЕН РОЛ

    6 0 Отговор
    НЯМА!! БЪЛГАРИЯ НЯМА НИЩО ЗА ГУБЕНЕ НЕ ЕКАЗАНО ЧЕ ЩЕ ГУБИМ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ХОРАТА НА ТАЯ СТРАНА ТРЯБВА ДА ОТСТОЯВАШ ПРАВИТНЕЛСТВА И КАБИНЕТИ АКО ТРЯБВА ДА СВАЛЯШ ТАКА ПРАВЯТ ВСИЧКИ И В НАШИЯ СЛУЧАЙ БИХА ГО НАПРАВИЛИ НЕ ДАВАВЕ ЕЗИК И ИСТОРИЯ ТОВА КОЕТО СТАВА Е СТРАННО ??? ИМАТ СПОР С ЕДНА СТРАНА В СЛУЧИЯ ГЪРЦИЯ СКОЕТО СЕ ВИЖДА ЧЕ НЕ СА АНТИЧНИ И АЛЕКСАНДАР Е ДАНАЕЦ ТОЕСТ ЕЛЕНИН И СКОПИЕ ПРИЛИЧА НА БОЛИВУТ И В СУДАН ГО ВИЖДАТ ИНАЧЕ СА МНОГО НАПРЕД ЦИМЕНТ ТУХЛИ И ЮТОНГ И СЪВРЕМЕНИ ТЕХНОЛОГИИ ПРЕДИ НОВИЯ ВЕК АЙДЕ ДЕ ??? А БЕ ВИЕ НЕ СТЕ АНТИЧНИ А ИЗВЪН ЗЕМНИ ОТ МАРС ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА НЕ МАЙМУНИ И ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ БЪЛГАРИ ДЪВЧЕТЕ ТРЕВАТА И ПРАДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ВЯРВАТЕ -ЗАЮ ПРЪЦКОВСКИ И ШИПТАР ОТУДЗАДЗЕ А МА ЗДРАВО !!!
  • 56 Дебилчев

    4 2 Отговор
    За изпята българска песен са горили гениталиите на жени

    Коментиран от #70

  • 57 Бкохгй

    2 10 Отговор
    Абе, аз бая се позамислих над плакатите с Кирил и Методий държащи кирилицата по манифестациите в продължение на десетилетия. По портретите във всички училища...и се забих да чета. Еми, съжалявам, ама един българин не е замесен в създаването на Кирилицата. Никой. Всичко е гръцко (броим и Македонците), защото просто такива са били времената. И Александър Македонски е грък. И Гърците имат 1000 пъти повече право да си пазят миналото от нас. Колко години е била Македонската земя на територията на България? Колко на територията на Гърция и Византия? Това е положението.

    Коментиран от #58, #63

  • 58 БрачеТ

    9 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бкохгй":

    Ако си чел много и разбрал това, което си писал, моля те, не чети повече..., за твое добро е
  • 59 Патето Яки

    2 7 Отговор

    До коментар #30 от "Све":

    цар Борис прати на смърт 15000 българо-македонци в концлагери, какво е станало с техните гениталии и пениси питам изкукуригалия професор
  • 60 Скорпи

    7 0 Отговор
    .....ние не сме свършили.....Защо бе Професоре,чак сега го казваш това.Вие сте хората които трябваше да дадете гласност на скрити неща и в каква посока да вървят преговорите.А Вие мълчите...
  • 61 Герд Мюлер

    9 0 Отговор
    В момента и близкото бъдеще нищо не може да се измени. 85 % от българите подкрепят политиката на правителството по отношение на РСМ. В същото време 85 % (най-малко) от жителите на РСМ подкрепят тяхната доктрина по отношение на РБ. Двата полюса са дълбоко разделени и по никакъв начин не могат да се свържат. От друга страна САЩ и ЕС ще притисната България и тя волю-неволю ще даде "зелен сфетофар" и РСМ ще бъде приета за член на ЕС. Правителствата на РБ "проспаха" времето, когато Гърция водеше спор с РСМ за името й. Тогава България се яви като неутрална страна и по "братски" си мълчеше. Защо тогава не се съюзи с Гърция? Защо още тогава не поставихме пред ЕС нашите проблеми с РСМ? А Бойко Борисов ги наричаше "братя". С тези "сълзливи" думи не се побеждава "Македонизма". Така, че спорът с РСМ ще си остане поне още 100 години. Тази "рана" трудно и мъчително ще зарасне...
  • 62 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "ЗАЩО":

    Защото това не е станало
  • 63 Зафир

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Бкохгй":

    Прав си ама на кого казваш, ще ти исмеват, калпазаните
  • 64 безмилост

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Турчин":

    Цялата ви турска идентичност ще си смените, когато започне масовото ви избиване като бесни псета... 30 000 000 милиона ще бъдете ликвидирани за няколко дни, а останалите ще станете по желание мартенички.
  • 65 MIG

    0 0 Отговор
    А къде спахте, когато първи признахме Македония? И т.н. И т.н
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гошо

    5 1 Отговор
    Трябва веднъж завинаги да определим най-мръсния враг на България.Това е мръсната и помиярска сръбска кочина и прасетата,които се наричат сърби.
  • 68 ГилoтинБecилкoв

    2 1 Отговор
    Ало-о-о, наследствения БКП-пропаганден номенклатурчик, едно време печелехте добре и получавахте титли по БКП-линия с тия пропаганди: ht tp : //www.youtu.be/FBdMaQosw5U ?! А сега с нови пропапгандни наци-калъпи смучете милиони от бюджета, нали?! БИЗНЕСЪТ трябва да върви! Кога казваш истината и кога лъжеш като квартален агит-проп в колхозното ТКЗС?!
  • 69 Идват Избори на 11 07 2021год??? Някой

    2 0 Отговор
    Разлайва нарочно тази тема с РСМ!!! Мислете, какво ще направите на Изборите!!! Съседите, са тука, няма да Избягат, ако много бързат да Заминават!! Да решиме накъде ще върви България!! Щени управлява ли Мафията, ЩЕ имаме ли Работеща Правосъдна система и Прокоратура!!! От това зависи Държавата ни, дали ще стоиме в Тинята или ще видиме Светлината в Тунела!! 11 07 2021год Мутри Вън!!!
  • 70 редник

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Дебилчев":

    През 1970те в БНА вкарваха по 5-10 нощи в ареста македонците - за изпята песента "На 4-ти май 903-та, в борба загина Гоце Делчев, ..... за Македония"!!!
Новини по държави: