Last news in Fakti

17 Юни, 2021 18:30 2 822 20

Откриха доказателства, че в САЩ е имало заразени с COVID-19 през декември 2019 г.

  • заразени-
  • коронавирус-
  • по-ранни случаи-
  • кръвни проби

Възможно е наличието на по-ранни случаи, които обаче не са били регистрирани

Откриха доказателства, че в САЩ е имало заразени с COVID-19 през декември 2019 г. - 1
Снимка: БГНЕС

На 16 юни „Асошиейтед Прес“ съобщи, че според анализа на взетите в началото на миналата година кръвни проби от 24 000 американци, новият коронавирус се е появил в САЩ през декември 2019 г., което е с няколко седмици по-рано от първия официално потвърден от здравните власти случай на заразен в страната.

Американското здравно министерство вече приема факта, че е възможно в САЩ да е имало заразени с COVID-19 преди избухването на епидемията в Китай.

Експертът по респираторни заболявания Натали Торнбург заяви, че е възможно наличието на по-ранни случаи, които обаче не са били регистрирани. Броят им се е увеличил едва през втората половина на февруари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковидарите

    42 3 Отговор
    Да си дойдем на думата, кой изработи и пусна вируса ?? Кажи ве Били Гейски?

    Коментиран от #10

  • 2 Е сега

    34 1 Отговор
    Вече Байдън ше напълни памперса!
  • 3 Даммммм

    36 3 Отговор
    Опаааа-айде истината май излиза...Некадърните им учени са дръпнали по една марихуана и са изпуснали вируса...То затова и САЩ най-много пищи-на принципа крадеца вика дръжте крадеца
  • 4 от Варна

    20 2 Отговор
    Аз бях болен от туй края на 2019 началото на 2020та

    Коментиран от #7

  • 5 Истината

    31 3 Отговор
    Вирусът е мейд ин САЩ
  • 6 SAAB

    23 3 Отговор
    Това го казах още януари 2020.......в САЩ избуха епидемия от вирусна пневмония сред младите 18-19 със тежки и смъртни случаи / обвиниха бездимните цигари / ......в близост до огнището имаха лаборатория / подобна на тази в Ухан / ,която внезапно закриха.......има гугъл търсете и четете .....
  • 7 SAAB

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "от Варна":

    Вярвам......аз също от януари до март 2020 влачих нещо ,което никога не съм имал ,като усещане ...
  • 8 Госあ

    19 4 Отговор
    Още в началото от Япония и Тайван съобщиха, че предвид наличието всички хаплотипове на covid 19 у сащ и липсата на няколко в Китай, най вероятно първоизточникът е сащ. Също така, в сащ са широко разпространени всички представители на семейството. Краварника и света дължат на Китай една солидна сума за бързата и точна диагностика на вируса, както и за протоколите за лечение, които всички използваха. Някои както трябва, други с добавки. И това се вижда по смъртността.

    Коментиран от #17

  • 9 МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ ПО РАНО! !

    10 2 Отговор
    НЯКЪДЕ ОТ 2008 ГОДИНА! !ПЪРВО СА ГО РАЗПРОСТРАНЯВАЛИ В АФРИКА И АЗИЯ. ..ВИРУСНА БРОНХОПНЕВМОНИЯ. ..РУСНАЦИТЕ СА ИМАЛИ ТОГАВА ВАКСИНА. .СЛЕД ТОВА ВИРУСА Е УСЪВЪРШЕНСТВАН. .ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ПО ЛЕСНО
  • 10 Рошко

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ковидарите":

    Тц, ше кажат че китаец пак го е пренесал оправдания колкото щеш
  • 11 Алфа Ромео

    4 2 Отговор
    Има статия в Дефендър че РНК ваксините са сбъркани, шипчестия протеин който е във ваксините е патогенен невротоксин според д-р Брадли. Може да предизвика патогенни невротоксични заболявания и след години, дано да не е така!

    Коментиран от #12

  • 12 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Алфа Ромео":

    Аха. За това пиша отдавна и е публикувано на няколко места с дозови криви. Всъщност, предизвиква стрес на ЕПР и води до клетъчна смърт. Също така в секвенцията му има прион подобни участъци.

    Коментиран от #13

  • 13 Госあ

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Госあ":

    Проблемът е, че се акумулира в клетката свободно, а не във вирусни частици, които се изнасят бързо и пречат спацио-темпорално на активността му. Също така, РНК ваксините навлизат във абсолютно всички типове клетки на абсолютно случаен принцип, като при някои могат количествено да навлизат неограничен брой везикули и съответно концентрацията му в тези клетки да бъде много висока. Иначе, проблемът във векторните ваксини според немците е,че се транскрибират в ядрото вместо в цитоплазмата и възникват сплайсинг мутации. Което е наистина безумно. Но такива неща се получават с нови и неизпитани неща.

    Коментиран от #14

  • 14 Госあ

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    Пак да повторя, РНК ваксините са изключително доходоносни и това беше причината за тяхното налагане. От друга страна, конвенционалните и протеиновите в пъти по скъпи за производство. Та така. Както казаха Гало и Чумаков, в алчността за печалба правителствата вкараха през задната врата нова технология под предтекста за спешност и неотлагателност. Разбира се демократичните правителства. Комунистическите заложиха на добрата стара изпитана технология и протеиновите ваксини. Е, ето сега и една демократична такава. От Санофи също се очаква. Но дали в България?
  • 15 Стара новинна

    7 2 Отговор
    Още миналата година,китайците ,поискаха публично показване на данните от 2019 година ,за починали в САЩ.Според лекарите в САЩ,за 2019 година са починали от грип 75000 човека.При направените аутопсии,над 15000 са имали нетипична пневмония,характерна за КОВИД“
  • 16 Дрънканици

    2 1 Отговор
    Това е стар кьорфишек. Проблема е че кръвните проби са изследвани с анти-тела тестове които реагират не само на К19. В самото изследване, което е старо, използват втори и трети видове тестове защото са наясно че позитивен антигенен тест не е 100% доказателство за присъствие на К19.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 IVAN

    6 1 Отговор
    ВСЕКИ ГО ЗНАЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СЕЯТ ВИРУСИ ОТ ЛАБОРАТОРИЙТЕ СИ
  • 19 бамбам

    2 0 Отговор
    А,сериозно ли ве?Ние ние знаехме,щото ядем доматите с колците...Сега е време светът да прогледне!А дано,ама надали.Оффцете се множат,ножа...опд,спринцовките висят над главите им.Айде,кланяйте му се на оня мазен джудас.
  • 20 4823

    0 0 Отговор
    Форт Детрик сър!!!!!!!!!!!!!!!!!!!