Last news in Fakti

4 Юли, 2021 08:04 2 748 22

Маас: Опасно е да изолираме Кремъл

  • маас-
  • германия

Германия продължава да настоява да се запази транзита на газ през Украйна

Маас: Опасно е да изолираме Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС

"Това е не само погрешно, но и опасно - включително за нашите интереси за сигурност в Европа. И затова не вярваме, че това е правилната стратегия."

Така германският външен министър Хайко Маас отговори на критиките, че ЕС не предприема по-сериозни действия срещу "Северен поток" 2.

Маас е на визита в Полша, уточнява "Шпигел", цитиран от news.bg.

От своя страна Полша се противопоставя на проекта, защото той води до дефицит на сигурност в региона.

Според Маас, ако ЕС продължи с натиска над Русия и Китай, ще принуди Москва и Пекин да търсят по-тясно сътрудничество, което ще бъде във вреда на останалия свят.

Германия продължава да настоява да се запази транзита на газ през Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шири

    52 2 Отговор
    Като започнете да изолирВате,вземете си дебело тиксо и внимавайте да не барнете някоя готина рускиня,щото ще ви тресне силен ток. Май че беше ядрен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Крокодил

    17 0 Отговор
    От реката Нил.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Антиджендър

    60 1 Отговор
    Клубът на джендърите и третия пол отново с пренебрежителното си отношение към държавата с най голям дял за съвременна Европа свободна от фашистки идеологии. Точно цинизма и лицемерието им ще им изяде главата .
  • 8 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    49 3 Отговор
    Искам цяла източна европа дасе присъедини към РФ🇷🇺
  • 9 един от стадото

    35 1 Отговор
    кой, ако не Германия знае какво е подценяване
  • 10 црррр

    26 3 Отговор
    А кога в Германия пак ще има хайл?
  • 11 Шляхтиц

    34 1 Отговор
    ЧИИ СА КРИТИКИТЕ КЪМ ЕС, че не предприема достатъчно мерки против СП2. ???????? Критиките са от вчерашни "приятели", които искаха демокрация и пазарна икономика. Ето ВИ пазарна икономика, приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари. Пречи и на Полша, че посредата на Балтийско море минава някаква тръба, но приглася на истерични, безпочвени и недоказани обвинения и сега, когато трябва да плати пазарната цена, реве. Когато ядат кюфтета, не реват............
  • 12 факт

    5 3 Отговор
    Само Великият сСър Артър Харис е оправял немските свине както трябва

    Коментиран от #13

  • 13 Механик

    35 3 Отговор

    До коментар #12 от "факт":

    Никой! Абсолютно никой не може да оправи чипа на германците.
    Примери бол. Например, как ти се струва ,да разпалиш 2 световни войни, да окървавиш Европа, и в крайна сметка да изгубиш тия войни. Не стига това, ами и да се изживяваш за велик, след като от 44-та година си окупиран и правиш каквото ти кажат.
  • 14 Българин

    0 1 Отговор
    Много истински анализ на професор кльосов.

  • 15 В.В.П.

    21 1 Отговор
    Някои хора ,от 60 г,насам си вадят хляба,само да измрънкат нещо за Русия.. Некадърници,!!
  • 16 гл шеф

    1 2 Отговор
    от. гл шеф. на тайно разузнаване. вписваме тези с уредите превзимът майка на румен йорданов. и ставът проблеми румен завчера си говореше по телефона на никой нее говорил нищо това са [лъжи ].
  • 17 Павел пенев

    3 0 Отговор
    Един път да каже нещо разумно.
  • 18 2121

    7 1 Отговор
    Германия не може нищо да решава и предлага.Тя е победена страна, ограничен статут, използва робски труд на нецеливизовани турци, винаги създава противоречиви въприятия.Да си гледа немците, които дълбко в душата си пак искат Хитлер.Знаем как завърши ВСВ.Хитлер беше подведен от противна Англия,защото след като превзе Европа Хитлер искаше да превземе и Англия.Щеше да успее,но англичаните го насочиха против СССР.Резултатът беше погром на Германия и разделянето й на две:Източна и Западна.Пак бяха виновни англичаните.Плащат,много пари.Така, че погледът на Маас да се насочи към Англия и нейните подли маневри за оцеляване,особено след Брекзит.
  • 19 Ами нека

    8 1 Отговор
    Запазят транзита през Украйна,но Германия да плаща таксите,нали така?Все пак газта е за тях,те да плащат на поляците и украинците...ако не искат..Северен поток е само за тях
  • 20 ДДД

    1 1 Отговор
    Искат да се запази транзита ама кой ще плаща на Украйна разликата ? така че построили се потока стария ще почне да дава дефекти и украйна вече няма да може да поставя условия за транзит а може и да плаща за това че от там преминава газ :)
  • 21 бабаяга

    0 3 Отговор
    Кремъл и да го изолирате и да не го, сам ще си тегли чертата. Това са закономерности в северна Азия от над 5000г. насам. Така само става за присмех немската "философска" школа... за кой ли път. В момента "Русия" се движи в абсолютно безсъзнание... ако я събуди някой отново, нищо чудно да почине пак. Много малко и трябва! Иначе пак краде като в "добрите" стари времена. Пощипва.
  • 22 грух

    0 0 Отговор
    1812 1945 искаме бис !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания