Last news in Fakti

23 Юли, 2021 15:44 5 789 31

Западът кара съседите на Русия да избират

  • русия-
  • западът-
  • сергей лавров

Това обяви Сергей Лавров

Западът кара съседите на Русия да избират - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Западът опитва да реализира пояс на нестабилност около Русия. Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

Дипломатът обяви, че западните държави действат в съседните на Русия държави. Реално правят опит да ги представят пред избор.

Те трябва да избират между западния модел и руската държава. Лавров смята, че руските съседи са насочвани и с икономически методи.

Според него Западът се опитва да има решаваща роля в тези държави. Такива действия могат да се наблюдават често напоследък.

Дипломатът смята, че САЩ и ЕС водят изборна кампания в Молдова. На изборите в страната беше избрано прозападно правителство.

Подобни опити се правят на различни места по руските граници.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    40 8 Отговор
    Те че се опитват опитват се ,ама тия дето ги слагат да управляват ,си мислят че само ще е достатъчно да псуват Русия и край, всичко ще им е наред Ама нещо се оказа, че не било баш така Те всички от Естония та до Армения си мислеха че ще се изхранват като професионални русофоби Да ама не като викаше един дето и той беше решил че това му е професията
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 медвежок

    12 45 Отговор
    запада поне предлага избор,а русия предлага само калашници и тюрма!

    Коментиран от #9, #13, #29

  • 4 Механик

    56 5 Отговор

    До коментар #2 от "Европеец":

    Ти ходил ли си в Русия? Говорил ли си с хората там? Виждал ли си им магазините?
    Разбира се, че не си ходил и повтаряш както са ти казали.
    За твое сведение Малко преди да почне корона-идиотизма, с колега ходихме на 2 пъти (веднъж за 15 и веднъж за 43 дни) в Няколко руски града. Не говоря за големи градове. Томск, Архангелск, Печора и Новосибирск. Трябва да ти кажа, че в магазините им НИЩО не липсва. Като почнеш от стоки и свършишс покупатели.
    По улиците им се движат почти само нови или на 2-3 години коли. И да ти кажа, хората там ама хич не бяха недоволни от управлението на държавата.
    Трябва да ти кажа, че посетихме за почивните дни и няколко села на руските колеги. Смея да твърдя, че тия села бяха с нива над малките градове в БГ.
    Така че не надавай вой. НЯма смисъл. Руснаците изобщо не се страхуват от евро0джендърите на натото.

    Коментиран от #7, #10, #15

  • 5 ТИР

    35 6 Отговор
    И Това ако е Демокрация,,,?Дори при Живков хората Строяха домове и Заделяха някой Лев В ДСК, сега разпродават всичко за да Вземат Кредит 200 000 лв За Жилище в София със срок на погасяване 30 Години + ,,,
  • 6 хасан

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Европеец":

    ти си из ро деец ду педа вец и не кром ан
  • 7 Тиква Стайл

    4 26 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Механик, а що не кажеш кви са им заплатите. 500€ в Москва е супер заплата за мужиците.

    Коментиран от #23

  • 8 Симеон Велики

    33 6 Отговор
    Ние винаги ще изберем Русия, казвам за мнозинството от народа а малцинството предатели избягаха в Европа САЩ Канада Австралия и други западни страни и тези управляващи

    Коментиран от #11

  • 9 ТИР

    32 1 Отговор

    До коментар #3 от "медвежок":

    Ако и в България имаше Калашници и Тюрма нямаше така да се Разграбват и Ликвидират Предприятия,
  • 10 Европеец

    5 29 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Да бе с 200лв заплата иначе всичко си имат особено като се напият и всичко става тяхно То за това 30 милиона са готови веднага да се махнат от Русия щото всичко си имат Ти не ми разправяи комунистически приказки че си ходил там ,почети професионалните анализатори какво ти казват То бил ли си там и ако си бил кой знае по какви показни места са те водили за да прикрият истината Комунягите ги умеят тия неща да забавляват балъци

    Коментиран от #12, #14, #24

  • 11 Гошо

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Симеон Велики":

    То и тия дето избягаха също не се знае баш какво ще изберат Нещо от последните избори не личи да са толкова устремени НАТОВци и демократи
  • 12 хахаха

    16 3 Отговор

    До коментар #10 от "Европеец":

    готови, ама не се махат...що ли? може би защото са само в твоята глава тия числа? :)))
  • 13 Змей Горянин

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "медвежок":

    Глупости говорите, сър. Пълни глупости и Вие си го знаете, нали? Всъщност нищо необичайно за двукрако създание, изповядващо русофобията като свое светоусещане.
  • 14 Змей Горянин

    16 4 Отговор

    До коментар #10 от "Европеец":

    Европейче с цървули, знае ли кухата ти кратунка, че по данни на СЗО за миналата година на глава от населението у нас се падат точно 0, 5 литра чист алкохол повече, от колкото в Русия. Така, че европейче като теб се търкаля безпаметно пиян в канавката и драйфа неудържимо, а Альошата си върви по пътя леко развеселен и си пее частушки. Та, такива ми ти работи, бедни ми европеецо с цървули и вонящ на чесън и пърцуца. Такива сте всички русофоби и на.акани "демократи". В България сте между два и три милиона такива...

    Коментиран от #17, #25

  • 15 Змей Горянин

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Прав си , механико, но мисля, че преливаш от пусто в празно /празните кратунки на такива като европееца имам предвид/, като се опитваш да им обясняваш каквото и да е. Умствената и интелектуалната немощ им пречи да разбират нещата. Много им пречи...
  • 16 Землянин

    3 1 Отговор
    Само не разбрах тоз алкаш защо си мисли, че Турция е запада или пък САЩ...
  • 17 Д. Петров

    2 11 Отговор

    До коментар #14 от "Змей Горянин":

    Гущерче, имаш ли идея, че статистиката отчита, нормален алкохол - продаден, а не самогон - който в чукчино е в пъти повече! А това с развеселеният чукча, дето друсва 2 водни чаши за 5 минути и пада под масата....

    Коментиран от #21, #26, #27

  • 18 Грух

    17 4 Отговор
    Аз избирам православна нормална братска Русия пред чуждия ни извратен, алчен и лицемерен Запад.
  • 19 Коко

    1 0 Отговор
    Всички русофобски полови згурии да знаят че Русия роби не приема всичката кал отвъд Дунав да подмива и купи десен волан
  • 20 Развийш ли

    1 4 Отговор
    Кой бяга от хубавото ве таварищ Лавров а вие си гледайте в канчето и Крепостниците
  • 21 хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Д. Петров":

    а в България отчита ли се домашнярката?

    Коментиран от #28

  • 22 От страни

    0 0 Отговор
    Кой квото има това продава - ние като нямаме друго си прдаваме русофобията,само че сме някви неправилни търговци хем продаваме хем плащаме (Белене, ЮП). Ония около Русия си продават мястото за бази, лаборатории и друго. Е, някъде, дълбоко в душата разбират че са мърсници, че ще отнесат плувката при евентуален конфликт, но кво да правят.
  • 23 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тиква Стайл":

    В Москва даже да си най големия некадърник по малко от 1200-1300 ойро няма да искараш. Шофьори вкарват от Украина защото за 1000 евро не искат да раьотят русеяците. И това 1000 евро е минимална заплата за нормална работа, обикновена работа. Мой приятел работи необикновена работа - монтира малки телефони централи - взима 2000 евро и се жали че му е малко и ще търси друга работа.
  • 24 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Европеец":

    Това за 30-те милиона тука го прочете и сега го издаваш като че де си Ванга. Глупостите на Левада център повтаряш като свето писание. Левадата като получи поръчка да измеси лай..та за някой западна институция прибира причките, отива там дето се сбират боклуците пита 100, 200, или 1000 човека, а после го умножава на населението на държавата.
    Боклуци (няма да посочвам с пръст) във всяка една държава има и са 3-5 процента. 3-5 процента във Украина скачаха с тенжери на главата та сега останалите 95 си патят. 3-5 са нашите дето си избраха робуването в Европа и сега мият дупетата, берат протокали, товарят памук из държавите.
  • 25 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Змей Горянин":

    Тоя го знам - не е с цървули. Движи се с маратонки, обаче лявата е скъсана. Н мога да прочета ква марка са. Старички са но още стават.
  • 26 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Д. Петров":

    Много им даде - не са 2-3 милиона, по малко са.
  • 27 От страни

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Д. Петров":

    А ние не варим ракия? Кой ти я отчита - пияният казанджия?
    Съученик имах Пешо, сега може и да е умрял. Майка му и бащаму бяха даскали, той пълен отличник, спортист, убавец. Да ама преди една година го срещнах, минавам през парка ми свирка някой - Пешо и Пачо пият нещо. Пристъпих вино от пластмассово шише по 3 лева. Какво е това вино за 3 лева?
    По рано гледаш приятели по заведения, комшиите, пийнат две по 50 и си ходят леко весели, днес се наливат до козирката, като казаци. А младежите от алкохол минаха на методонови програми, да ама там дават без пари до едно ниво на дозата а щом надвишиш трябва да плащащ.
  • 28 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "хахаха":

    27 не беше за теб отговора. Извинявай. Беше за оня дето му отговаряш и ти.
  • 29 mdee

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "медвежок":

    ГолЕм спец по руски си бац, думата медвежонок - значеща меченце не можа да я напишеш правилно, писа я медвежок. Все едно меченце да се напише мечец.
  • 30 Горянин

    0 0 Отговор
    Верно е Западът ги кара да избирът, а едно време Москва направо влизаше с танковете при своите ( Чехословакия, Унгария). Всеки минус е добре дошъл, няма да промени истината а ще докаже че съм прав и съм бръкнал където трябва на чуждопоклониците.
  • 31 Горянин

    0 0 Отговор
    Ехх Лавров какво време беше а какво стана...независими държави сами да си решават накъде да тръгнат, всъщност изборът, това не е ли право на всяка независима държава или както имате един готин израз "Плюя на това". Лаврак нека ти кажа, бяхме под османско ядохме го, бяхме с германците ядохме го здраво, бяхме под ваше пак го ядохме хвърлихте Македония на Сърбия, а Путин и сега още бърка в раната, нашия език идвал от Македонско,,,брояхте 50г чеченци и какви ли не за малцинства но не и Българите там!Няма как да ти кажа нашите български цветущи описания за майка,сестра и тнт.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания