Last news in Fakti

22 Август, 2021 16:45 3 063 29

Протестиращи щурмуваха полицейски пункт в Мелбърн

  • австралия-
  • протести-
  • мелбърн

Големи протести в Австралия

Протестиращи щурмуваха полицейски пункт в Мелбърн - 1
Снимкиа: БГНЕС/EPA

Големи протести се проведоха в Австралия, съобщи ТАСС.

Демонстрации имаше в Мелбърн. Голям брой хора участваха в шествията.

Те недоволстват срещу действията на правителството, което върна част от правилата за свободно движение. Част от протестиращите са атакували полицейски пункт в Мелбърн.

Полицията е побързало да защити мястото. Задържани са голям брой от протестиращите.

Ситуацията е овладяна. От правителството призоваха за спокойствие.

Протести имаше в различни градове.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    46 3 Отговор
    Ко прайм ся ?

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    86 1 Отговор
    Трябва да се въоръжаваме, това да прайм!!!
  • 3 ами

    82 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    изправяме се срещу диктатурата !
  • 4 конфуции

    14 25 Отговор
    А кога в Мелбърн ще протестират че са ги превзели китайците?🤔
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Рудолф Щайнер

    10 7 Отговор
    „Казах ви, че духовете на тъмнината ще вдъхновят своите човешки гостоприемници, в които ще обитават, да намерят ваксина, която да прогони всяка наклонност към духовността от душите на хората, когато те са още много малки, и това ще се случват по заобиколен начин през живото тяло. Днес телата са ваксинирани срещу едно и друго; в бъдеще децата ще бъдат ваксинирани с вещество, което със сигурност ще бъде възможно да се произвежда и това ще ги направи имунизирани, така че да не развиват глупави наклонности, свързани с духовния живот - „глупави“ тук или разбира се, в очите на материалистите. . . ."
  • 7 Цитат

    56 3 Отговор

    До коментар #5 от "Исая":

    Йозеф Гьобелс-"Ще мине време и ще разберете че сме били прави за евреите".
  • 8 069

    53 1 Отговор
    Започва се лека-полека... Светът се вълнува. Големите вълни идват след малките. Хората повече няма да търпят простотиите на една шепа самозабравила се шайка свръхбогати световни душмани. Ако продължават така, след някоя и друга година в историческите архиви ще се запише втори "Петък, 13-то число".
  • 9 Анонимен

    7 12 Отговор
    Добре, че е снимката! Инак щях да си помисля, че патакламата е заради ниската изкупна цена на мъфините!
  • 10 Мафия

    42 1 Отговор

    До коментар #5 от "Исая":

    Затоеа трябва 3та ваксина. А като и тя не работи 4,5,6. Докато хората се усетят ще имаме новите царе на света. Петролните шеихове ще бъдат нищожни като богатство пред фирмите за ваксини.

    Коментиран от #17, #21

  • 11 Парламентарист

    9 12 Отговор
    Само да посмеят да ги пипнат полицаите, веднага ще бъдат привикани да дават обяснения за полицейско насилие в Парламента !
  • 12 Капитан фон Клинкерхофен

    38 3 Отговор
    Добре де... Изпратете Кантарджиев, Мутафчийски...и онзи АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ...Математикът с катинарчето(как се казваше,че му забравих името) Да обяснят на простолюдието що е то корона вирус , и как трябва да си замениш кръвта във вените с някоя от ваксините... Помогне!!!А ако може и да не се връщат...

    Коментиран от #13

  • 13 Грульо

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "Капитан фон Клинкерхофен":

    Козелат се казва. :D
  • 14 миро

    19 1 Отговор
    въоръженият човек дори да е със знания е подготвен човек,убово е освен знание да има патрони,оръжие и храна справка книгите
  • 15 Мисля

    23 1 Отговор
    Скоро ще е...!Бедна им е фантазията на властите.
  • 16 Да бе!

    8 1 Отговор
    Я, гле! Срещу или за ограниченията!? Я пак!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    28 3 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    COVID 19 не е болест. Това е поредица от клинични симптоми. Това е гигантски чадър от неща, които преди свързвахме с грип и с други фебрилни заболявания. Проблемът е, че през февруари Световната здравна организация категорично заяви, че не трябва да има взаимовръзка между двете неща. Едното е вирус по тяхното определение, а другото е набор от клинични симптоми. Илюзията през февруари беше, че SARS-CoV-2 причинява COVID-19. Проблемът с тази дефиниция и очакванията е, че по-голямата част от хората, които се тестват положително с помощта на метода за тестване RT-PCR за фрагменти от вируса асоцииран със SARS-CoV-2, изобщо не са болни. Илюзията, че вирусът причинява болест, се разпадна. Това е причината, поради която те изобретиха термина асимптоматичен носител.

    Коментиран от #19

  • 19 Гост

    20 4 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    С други думи, може да получа положителен резултат при PCR тест и причината, поради която не съм „асимптоматичен носител“ е, че изобщо не съм болна. Те са направили погрешно предположение, че SARS-CoV-2 причинява COVID-19.

    Това никога не е било така и никога няма да бъде. В медиите се прави връзка, при която университета за проучвания Джонс Хопкинс или платформата за проследяване на COVID и др. умишлено са подвели хората. Във Вирджиния няма 5000 нови случая. Потенциално може да има няколко хиляди положителни PCR тестове, но повечето хора, които имат положителен тест, никога няма да имат нито един симптом. Повечето от хората, които имат симптоми, нямат положителни тестове.

    Коментиран от #20

  • 20 Гост

    15 3 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Винаги ще е така. Причинно-следствената връзка, която медиите, Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) направиха, както и COVID тракерът, който представлява сътрудничество между Фондация Блумбърг, Фондация Гейтс, Фондация Зукърбърг и други, официалните цифри, които всяка сутрин засичаме на нашите компютърни екрани и по телевизията, тези цифри умишлено лъжат. Те умишлено лъжат от самото начало. Няма причинно-следствена връзка между тези неща и никога не е била установена. Дори никога не е била близо до установена. Имаме ситуация, при която илюзията на проблема е, че хората казват: „Не искам да се заразя с COVID-19.“ Те имат предвид, че не искат да се заразят с вирус. Проблемът е, че тези две неща не са свързани помежду си.

    Вирусната инфекция не е документирана при повечето от така наречените „случаи“. Няма основание за това съчетание, освен манипулирането на обществеността. Това е първата половина на проблема. Втората половина на проблема е това, което се рекламира като ваксинация. Както добре знаете, когато някой казва думата ваксинация, общественото разбиране е, че сте третирани с атенюиран или жив вирус, или с фрагмент от атенюиран вирус, и че терапията има за цел да ви предпази от заразяване и да ви предпази от предаване на инфекцията, което ваксината според общата дефиниция е предназначена да прави.
  • 21 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мафия":

    Имам колеги, сигурен съм, че и ти, приятели и познати, които се ваксинират. Какво можем да кажем на тези хора или да споделим с тях, което може да ги събуди?

    Това е сложен въпрос и отдавна избрах да не се ангажирам с енергията на тази метафора за будене на спящите, защото фактът е, че ако хората са манипулирани да реагират на страха, това е рефлексивно и несъзнателно. Ако изследваме поведението си и това, което правим е самонараняване, защото сме убедени, че по някакъв начин ни предстои по-лошо бъдеще, не мога да кажа, че фактите могат да преодолеят това. Все още не съм срещал през живота си някой, който е позволил на даден факт да надвие вярата. След като възприемете дадено убеждение, фактите не са добре дошли, защото това, което правят е, не само да обвиняват вашето убеждение, но и вашата енергия, която казва: „Трябва да повярвам на това, което ми е казано.“

    В момента, в който се опитате да се включите факти, всичко, което правите, е да предизвикате конфликт. Това, което аз правя, е да се опитвам да взема сложната наука и сложното докладване и да се опитам да го направя достъпно и лесноразбираемо. Целта е, че в определени случаи хората ще кажат: „Дори не мога да повярвам, че казаното от него е вярно.“ Готиното е, че не е нужно да вярвате в това, което казвам, защото аз не ценя вярата. Ценя обективната реалност на фактите. Оказва се, че в този конкретен случай е лесно и ясно да се каже на всеки човек, тъй като това е обяснено в собствените документи

    Коментиран от #26

  • 22 Гост

    9 3 Отговор
    Имам приятелка, който работи в училищната система. Тя получи писмо, в което се обяснява, че тя е работник от съществено значение и че трябва да се ваксинира с една от новите Ковид ваксини. Какво трябва да знае, преди да вземе такова решение?

    Нека започнем с уводното изречение. Думите, които използваш в този ред, не съществуват в действителност. Нека го обсъдим. На първо място, няма ваксина, която е в процес на разработка или се планира срещу вируса SARS-CoV-2. Такава не съществува, не е разработена – дори не е в перспектива през 2021 г. Това е едно от неприятните неща за случващото се в пропагандната война. През февруари Световната здравна организация ясно даде да се разбере, че SARS-CoV-2, или вирусът, и COVID-19, което е поредица от клинични презентации на болестта са две различни неща.
  • 23 Матей

    6 1 Отговор
    Йозеф Гьобелс (Йосиф),както и много други от върхушката на третия райх са били с еврейски произход,вкл.Хитлер,което изглежда шокиращо.Прочетете книгите на Н. Николов,които се появиха 93-94 г. и сега са апокрифни.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 БРЦК

    4 2 Отговор
    Ваксините са личев избор . Има достатъчно материали . Всеки има вяра и сърце . Всеки решава дали да живее и служи на Създателя или да се самоубие от страх за "свободата си". Свободата се отвоюва с меч в ръка . Свобода или смърт . Вярвайте на Христа и Ангела пазителя си т.е.на Душата си. Разровете се вече се знае какво има във ваксините и колко експерименти с макаци са останали живи в рамките на 24 месеца. Решавате Вие . Живота Ви е във вашите ръце дерзайте СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
  • 26 БРЦК

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Вярата е наука за Божията сила на Сътворението. Тя е във всички Души но я ползват само "будните души " .ВЯРАТА Е НАЙ ВИСШЕТО ПРОЯВЛЕНИЕ НА ТВОРЕЦА . НА ОТЦА НИ
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Делта ВАХХХ

    1 8 Отговор
    Големите "експерти" тука които на думи разбирате от всичко, а на практика от нищо, до 15 Септември вече ще квакате че нямало легла за вас в болницата. Делтата заразява всички, но убива предимно неваксинирани - изобилие от матр'ял в България.
  • 29 nude veritas

    2 1 Отговор
    Има едно японско анимирано филмче Вексил 2007 гледайте го задължително !!!
Новини по държави: