Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 13:56 1 606 10

САЩ удвоиха квотата си за бежанци

  • бежанци-
  • мигранти-
  • сащ-
  • джо байдън-
  • белият дом

Правителството е предупредило Конгреса за намерението си

САЩ удвоиха квотата си за бежанци - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Джо Байдън удвои квотата за приемане на бежанци в страната от 62 500 на 125 000 през фискалната 2022 г. (тя започна в страната на 1 октомври). Това се посочва в съобщение, разпространено от Белия дом, цитирано от медиите.

„Приемът до 125 000 бежанци в САЩ през фискалната 2022 г. е оправдан от хуманитарни съображения и отговаря на националните интереси“, подчерта американският лидер. В същото време администрацията на Вашингтон възнамерява да приеме 10 000 от страните от Европа и Централна Азия. По-рано правителството предупреди Конгреса за намерението си да увеличи квотата за прием на бежанци в страната.

Приемането в САЩ на до 125 хиляди бежанци за 2022-а финансова ще бъде извършено от хуманни съображения, а също така отговаря на националните интереси на страната, подчерта американският лидер. Правителството е предупредило Конгреса за намерението за увеличаване на квотата за прием на бежанци в страната.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    9 0 Отговор
    Малии, вида ли самальотче със стълбички...и веднага почвам с асоциациите...бай Джо одма цъфва пред очите ми и...така го мисля и го жаля тоя човек...
  • 2 ТаУмВзе

    5 0 Отговор
    Да им дават задължително да покарат самолет, Еднократно!
  • 3 Точен

    14 1 Отговор
    САЩ вече не са държава. Те са мултивкиснала чорба.

    Коментиран от #4

  • 4 О пааа

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "Точен":

    То па руснаците са от един корен,ама друг път.Кавказци,Чеченци, а от Урал до оимякон с монголоиди черти.Татари също плюс много руснаци скандинавски тип и европейски тип съвсем различен Гено фонд.И на тва му викаш едни и същи хахаха хахаха
  • 5 Един ,два милиона от талибаните..

    5 1 Отговор
    Няма ли да има?Нали са ваши чеда,защо забравяте миналите години на вечна дружба и любов?
  • 6 хихихихихи

    7 0 Отговор
    "След 18 години връзка и две деца, губернаторът на Колорадо Джаред Полис се обрекъл на своя дългогодишен партньор Марлон Реис в сватба съгласно еврейските религиозни ритуали."
  • 7 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    4 0 Отговор
    Тук пак има измама ....: „Страните на Балканите са притиснати от американските власти“ да настанят тези бежанци „временно“, така че те не го правят по свое желание, и защо молбите за убежище не могат да бъдат разгледани в САЩ, няма достатъчно място? Случайно близо месец вече се показва сондаж дава се колко има в Франция /ужасно много/настава ендно напрежение ,политици говорят няма места,в гетата е филм на ужасите /анархия/.....Може би идва момента цялата Европа хората да скочат ,гражданска война ,размирици и тези решиха да пуснат мигранти не вярвам ...само като се сетя за Хаити ,Мексико латино американците ,индианците за мигранти не го вярвам ако стане си сменя името обещавам...
  • 8 ЕЕЕЙ ИЗПЕРКАЛИ

    4 1 Отговор
    СТАРЧЕТА. ЗНАЙТЕ: ЗЕМЯТА Е СЪЗДАДЕНА ОТ БОГА И СЕ Е
    СЪЗДАЛА СЪЗДАЛА НА ХОРАТА. А НЕ ДА СЕ РАПРЕДЕЛЯ КАТО ТЕРИТОРИЯ.ВСЕКИ НА БОЖИЯТА ЗЕМЯ МОЖЕДА СИ ХИДИ ДЕ СИ ИСКА. БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.
  • 9 Гошо

    4 0 Отговор
    Я ни кажете оня ден какви ги е приказвал БайДън
  • 10 Читаел

    1 0 Отговор
    Ами да вземайте си ги всичките и тези от Европа те всички са плод на действията на САЩ извършени в годините на зад та до днешни дни .