Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 12:52 1 152 3

Големите платформи доказват своята невинност

  • facebook-
  • платформи-
  • youtube

Американски представители търсят проверка

Големите платформи доказват своята невинност - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Социалните платформи YouTube, TikTok и Snapchat ще рекламират нови защити за поверителността на тийнейджъри, съобщи Блумбърг.

Някои държави настояват да има проверки по темата. Това стана след разкрития за Facebook.

Появиха се много информации за платформата. Те свидетелстват за това, как там се приоритизира печалбата преди съдържанието.

Американски народни представители настояват за изслушване. Нова група ще разгледа практиките на всички платформи.

Обсъдени ще бъдат нереалните стандарти за красота, които налагат тези платформи и как те влияят на младите хора. Разгледана ще бъде цялостната стратегия на платформите за привличане на потребители.

Големите компании вече започнаха обсъждане за промени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Максим

    5 0 Отговор
    Тенденцията за промяна на нереалните стандарти за красота върви от известно време. Това се наблюдава и в рекламите и в Западните филмови продукции. Зачести появата предимно на чернокожи девойки на по 100 килограма и отгоре, усърдно шлифовани и разкрасени. Лошо няма, вкусът на всякого си е лично негова работа.Според мен, натрапват ни се наистина не красиви и нехаризматични лица. Младежта е папагалски настроена, всичко ще преглъгне. Стига това да и бъде представено като модна тенденция.
  • 2 гост

    3 0 Отговор
    В тубата натрапваните реклами са дразнещи !
  • 3 Гоуст

    1 0 Отговор
    Да му спрете пийньието на Роската че ги плещи едни - "Американски народни представители...". Май е зациклил на ниво Народна Република.