Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 09:45 1 607 13

ООН разглежда случващото се с Полша

  • полша-
  • среща-
  • оон

Извънредна среща по темата

ООН разглежда случващото се с Полша - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Днес се събира Съветът за сигурност на ООН, съобщи ТАСС.

Обсъдена ще бъде ситуацията на границата на Полша. Срещата е по настояване на Франция, Естония и Ирландия.

Срещата е извънредна. ЕС обяви, че ще действа по темата.

Оттам определят случващото се като опит за натиск над Европа. Германският канцлер Ангела Меркел проведе разговор с руския държавен глава Владимир Путин.

Тя го призова да съдейства за решаването на въпроса. Европейските представители са готови да окажат подкрепа.

Вероятно ще гласуват допълнителен бюджет за Полша.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МОЛЯЯЯ

    22 2 Отговор
    Е НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!!!!
  • 2 dron

    1 23 Отговор
    путин съвсем изкука.

    Коментиран от #5

  • 3 Хъш

    19 3 Отговор
    Що не съберат пари и белоруският народ , изправен е пред тежка криза, ах да ортодоксални християни са - славяни. Виж ако бяха мсюмани от КойдаеСтан е друго
  • 4 БОРУНА ЛОМ

    26 2 Отговор
    ТОВАРЕТЕ И КЪМ КРАВАРИТЕ! ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИ СТРАДАНИЯ НА ХОРАТА!
  • 5 898

    27 3 Отговор

    До коментар #2 от "dron":

    Публикувано във факти.бг: Вероятно ще гласуват допълнителен бюджет за Полша.
    Защо на Полша , а не на Беларус?! С какво Турция се различава от Беларус ,че им наливат по 5 млрд!
  • 6 Мицотакис

    9 1 Отговор
    Вчера полският премиер, изказвайки се в парламента на своята страна, говори срещу Ердоган и Турция, обвинявайки ги във участие в хибридната война срещу Полша. Бих искал лично да благодаря на добрия приятел на Гърция Ердоган, който ни даде друг негов близък приятел. Да остане да управлява Турция още 20 години.
  • 7 Двоични стандарти

    17 2 Отговор
    Америка може да построи стена и да връща емигранти а Европа не. За всичко е виновна паразитната структура ООН
  • 8 Двоични стандарти

    11 2 Отговор
    Америка може да построи стена и да връща емигранти а Европа не. За всичко е виновна паразитната структура ООН
  • 9 Българин

    18 1 Отговор
    " Вероятно ще гласуват допълнителен бюджет за Полша."??? 🤔 А защо не за Гърция и България , където влизат ислямисти през турската им граница ? 🤔?
    Пак краварите прибутват русофобски номера!

    Коментиран от #12

  • 10 ттт

    13 2 Отговор
    Интересно ми е, какво съдействие иска Меркел от Путин. Да отиде в Афганистан и да започне да убеждава афганистанците да бягат от хаоса ли? Дори и Путин не е всесилен. Ако започне да убеждава афганистанците за това, те културно ще му кажат някои нецензурни думи. А афганистанците като бягат от родината си, искат веднъж завинаги да си решат живота. Нали ЕС е богат а Беларус бедна! Винаги сте го твърдяли! Мигрантите нямат ама и атом желание да останат в Беларус, те искат в Полша и от там целия ЕС. Беларус може да ги задържи само силово. И какво да ги прави после - да ги ликвидира ли? Ами идват при вас, ликвидирайте си ги сами! Алтернативата на ликвидирането им за Беларус е да им осигури лагери, цяла армия охранители, да ги пазат да не избягат от лагерите, да ги храни, облича, отоплява и всичко друго необходимо за достойно съществуване. Това обаче струва много пари. ЕС се разбра с Турция, да задържа и да се грижи за сирийските бежанци колкото може. ЕС покрива тези разходи на Турция, като всяка година и привежда 3 000 000 000 евро. Дори Турция в определен момент поиска да бъдаш шест милиарда, не помня, как се развиха нещата. Ами ЕС като покрива разходите на Турция, защо не покрива разходите на Беларус?
  • 11 ДаЗдраПерМа

    14 3 Отговор
    та с какво е пострадала Полша, на нейна територия няма мигранти, те са на неутрална територия между Беларус и Полша и ако някой успее да прехвръкне над бодливата тел го шамаросват и обратно. Беларус ги храни и пои че и медицински персонал са предоставили а Полша освен полицаи и танкове една троха хляб не е дала.
  • 12 ттт

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Благодаряй се, че не е така. Полша я зомбират да се сбие в определен момент с Русия, а после варшавяните да се хващат за крилата на американските самолети. Когато богатите дават нещо, те искат много повече насреща.
  • 13 ФАЩ И ОТАН

    7 3 Отговор
    ТАЯ КАША С МИГРАНТИТЕ Е ЗАБЪРКА САЩ И ЕС !!! Е СЕГА ДА СИ ГИ ПРИБИРА И ДА НЕ КВИЧАТ!!!!
Новини по държави: