Last news in Fakti

22 Януари, 2022 10:25 1 473 10

Мицкоски очаква покана за среща от новия македонски премиер

  • християн мицкоски-
  • северна македония-
  • зоран заев-
  • вмро-дпмне

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ информира, че от понеделник в парламента ще внесат закон за изменение и допълнение на Закона за правителството

Мицкоски очаква покана за среща от новия македонски премиер - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Председателят на македонската опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски досега не е разговарял с новия премиер на страната Димитър Ковачевски. Той все още очаква покана за среща от него, съобщи МКД.

Мицкоски казва, че не е поставил условия за тази среща, а е казал само, че я очаква. Той очаква да обсъдят и предсрочни парламентарни избори, като според него има десетки причини за провеждането им.

Резултатите от последните местни избори, общественото мнение, което показа, че повече от две трети от гражданите се нуждаят от ново правителство, защото това правителството води Македония в грешна посока, каза Мицкоски.

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ информира, че от понеделник в парламента ще внесат закон за изменение и допълнение на Закона за правителството.

Припомняме, че лидерът на СДСМ Димитър Ковачевски беше избран за премиер на Северна Македония по-рано тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комон сенс

    13 0 Отговор
    Главният официален българофоб на Републиката, как ли се чувства след като ясно осъзнава, че ролята му е да заитава лъжи и манипулации? Чудя се, дали добре ги хранят за подобна непрестижна дейност?
  • 2 Арсенал

    10 1 Отговор
    Какво ни занимавате с фиромците,малко ли дертове имаме ....еееее.

    Коментиран от #3

  • 3 Комон Сенс

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Арсенал":

    Добре е, че ни занимават. Нека има диалог и чуваемост.
    Тези българофоби са свинкнали да плют по родината си майка и защото само на местно ниво биват разпространявани глупостите им. Т.е. сред населнието което е психологичекси заразено с една агресивна пропаганда, с която е закърмено от най-ранна възраст.
    Нека знаят, че освен това 7 000 000 българи чисти от индоктринация също ги слушат.
    Може пък да има възпитателен ефект.

    Имай предвид, че заблудени са обикновените хорица. Тези на високи постове знаят много добре каква е истината и си играят ролите поради някакъв личен интерес и/или зависимости.
  • 4 Диана

    7 0 Отговор
    Мицкоски е чисто сръбско име и няма нищо общо с македонците, не се заблуждавайте, че такъв човек ще се погрижи за тяхните проблеми...Явно вече няма ВМРО в РСМ и ще ни е много трудно да имаме достъп до макетата иззобщо там...

    Коментиран от #5

  • 5 Скъпа Диде!

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Диана":

    В РСМ няма един македонец, това не си разбрала, ни един няма!

    Коментиран от #10

  • 6 черния

    3 1 Отговор
    Както вчера рабрахме от Москва, България ще напусне нато и ес докрая на годината. Това ще ни реши и всички проблеми с Македония.
  • 7 Перо

    2 0 Отговор
    На-чугунената глава на Балканите сега!
  • 8 Перо

    2 0 Отговор
    Най-чугунената глава на Балканите сега!
  • 9 До Ристе Прцкоски

    3 0 Отговор
    Ристе, тази емблема на ВМРО зад главата ти с година 1893трябва да ти говори че си долазил до българска организация, създадена от българи, защитавана от българи и възпявана в песни не само от българи! Ристе, безроднико, виж емблемите на съседните държави: на север и запад - хвъркати, на юг - полупотънал кръст в морето и само на изток - големи котки, като. ЕМБЛЕМАТА ЗАД ГЪРБА ТИ! Така че не ти е във ВМРО мястото ! Върви където щеш или си направи организация с емблема 1946 година!
  • 10 СФРЈ

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Скъпа Диде!":

    И по Тито,Тито
    Смрт фашизму
    Слобода народу
    Да живее Македонија
    И Макдонците во неа
Новини по държави: