Last news in Fakti

31 Януари, 2022 07:55 5 684 168

АСБ: Пак наливат пари на Русия за ремонт на МиГ-овете

  • пари-
  • русия-
  • ремонт-
  • миг-29

Така България отново ще спонсорира руския военнопромишлен комплекс, на фона на руската агресия против Украйна и хибридната война против нас, казват от Атлантическият съвет на България

АСБ: Пак наливат пари на Русия за ремонт на МиГ-овете - 1
Снимка: БГНЕС

Парламентът да не допуска пари на данъкоплатците да отидат отново в Русия или Беларус за ремонт на старото съветско оръжие - за това призова Атлантическият съвет на България, цитиран от news.bg.

От АСБ посочват, че в проекта за държавен бюджет за 2022 г. за нуждите на Министерството на отбраната са предвидени допълнително 126 246 300 лв. за "придобиване, модернизация и поддръжка на въоръжение и техника, в това число осигуряване експлоатацията на самолетите МиГ-29".

"Така България отново ще спонсорира руския военнопромишлен комплекс, на фона на руската агресия против Украйна и хибридната война против нас. Правителството вече клекна пред руския натиск, като отказа на наша територия да бъдат разположени сили на НАТО заради кризата, предизвикана от руските агресивни действия против Украйна. В коалицията надделяха русофилите." - предупреждават атлантиците.

"Предвид всичко това, призоваваме народните представители и най-вече тези, определящи се като демократи, да намерят в себе си достатъчно сили и да НЕ позволяват тази година отново парите на данъкоплатеца да отидат в Русия или Беларус за ремонт на старото съветско оръжие - от самолети, през зенитно-ракетни комплекси до радари.

Настояваме парламентът да забрани тази порочна практика още от сега!" - апелират от АСБ.

Пълният текст на позицията:

Още 126 милиона лева на руснаците за МиГ-29!?

В проекта за държавен бюджет за 2022 г. за нуждите на Министерството на отбраната се предвижда да бъдат допълнително отпуснати 126 246 300 лв., по линия на Централния бюджет, за "Придобиване, модернизация и поддръжка на въоръжение и техника, в това число осигуряване експлоатацията на самолетите МиГ-29".

Тези пари по-всяка вероятност ще отидат в Русия или Беларус. Така България отново ще спонсорира руския военнопромишлен комплекс, на фона на руската агресия против Украйна и хибридната война против нас.

Правителството вече клекна пред руския натиск, като отказа на наша територия да бъдат разположени сили на НАТО заради кризата, предизвикана от руските агресивни действия против Украйна. В коалицията надделяха русофилите. Снишаването, както винаги, е държавната политика по подразбиране. Това че някой в Народното събрание ще се обади в полза на повече НАТО, като същевременно е част от коалицията, не променя нещата. Даже напротив - още повече лъсва политическото лицемерие.

Предвид всичко това, призоваваме народните представители и най-вече тези, определящи се като демократи, да намерят в себе си достатъчно сили и да НЕ позволяват тази година отново парите на данъкоплатеца да отидат в Русия или Беларус за ремонт на старото съветско оръжие - от самолети, през зенитно-ракетни комплекси до радари.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Атлантик

    206 18 Отговор
    Парите на данъкоплатците от България трябва да итиват само за рисунки на фърчила от САЩ

    Коментиран от #7, #107

  • 3 Евгени Дайнов

    148 11 Отговор
    Колабороционистите в България си имат и НПО кръстиха го АСБ
  • 4 ай де бе

    175 16 Отговор
    А защо да спонсорираме само сащ за снимки на самолетчета ? Старата изпитана руска техника поне е реалност, снимката на Ф16 са виртуалнист

    Коментиран от #151

  • 5 кво става

    166 8 Отговор
    Атлантически съвет, атлантически клуб, ама България не е атлантическа страна...
  • 6 Ха ха

    138 8 Отговор
    Ами да ремонтираме Ф-ките.Ще освоиме едни пари със закъсалите ни "приятели".Или да платиме за още 5-6 хвърчила та да има какво да чакат и внуците ни.

    Коментиран от #23

  • 7 гадно

    123 7 Отговор

    До коментар #2 от "Атлантик":

    Па то и рисунки нЕма, само приказки.
  • 8 Шин Фейн

    100 5 Отговор
    Моше се притеснява за бг данъците!
  • 9 глупаци

    117 5 Отговор
    АСБ да каже кога ще получим платените ФЪ16. САЩ като искат да не ремонтираме стари изтребители, да ни дадат по-бързо новите.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 резервист

    132 7 Отговор
    Все едно да откажеш да си кърпиш гащите, защото били произведени в Русия. Нека ми се види голия г...! Миговете поне са тука за разлика от митичните американчета, които още не са произведени и ще дойдат почти без оръжие, т.е. няма да ни вършат работа.
  • 12 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    99 6 Отговор
    Ами къде са ПЛАТЕНИТЕ вече хамерикански Фак16‼️ Щото ако бяха тук сега нямаше да плащаме на лошите за поддръжката ‼️

    Коментиран от #149

  • 13 до Пасито

    87 5 Отговор
    да пари трабанта и да се маха!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 GGG

    78 6 Отговор
    тия майдани точно от такива организации се организират като АСБ !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ПРЕДАТЕЛИ

    94 8 Отговор
    АСБ официално получават грантове от Америка за (срещу) България.

    А вие представяте ли си, ако Русия направи фондация "Русия за България" и финансира "Евразийски клуб България"?

    Коментиран от #111, #164

  • 18 чико

    76 7 Отговор
    На Българите може им е ЗЛЕ , по важно е на САЩ да им е ДОБРЕ
  • 19 123321

    77 6 Отговор
    АСБ беше създаден като противовес на Соломоновия "Атлантически клуб", който според новите атлантици (повечето банални комунета, че и агенти на ДС) не бил достатъчно радикален...Някои хора са си за НАРОДЕН СЪД!
  • 20 Нико

    14 70 Отговор
    Наличната съветска техника трябва да се ремонтира в братски нам страни, като Украйна и Полша.И то до 2024 година, когато пристигат четвърто поколение изтребители.

    Коментиран от #24, #27, #30, #59

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ами да

    32 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха":

    при всички положения ще е по-евтино, един голям комплект цветни моливи.
  • 24 Братски нам .,,

    60 6 Отговор

    До коментар #20 от "Нико":

    ...страни ? ...,.Полша ?
    Когато пристигнат кои ? Тея дето още завода за тях НЕ е построен?
    Четвърто поколение - модел 1989 г. ?
    Ма и ти НЕ си вярваш ....,
    Ма поне започнахме седмицата с виц ...

    Коментиран от #32

  • 25 Диване

    14 76 Отговор
    Даването на милиони за ремонт на старо руско оръжие,е чиста проба предателство! Излиза,че това правителство е прикритие на руското влияние в България и на русофилите в Правителството,които се спотайват и използват наивността на учените икономисти,за отклоняване на вниманието и подмолно да вземат решения през главата на уж демократичния Премиер,който повтаря комунистическите йезуитщини на Янев! ТЕЗИ ПАРИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НОВОТО СССР,А ВМЕСТО ТОВА,ДА СЕ ЗАКУПИ ОЩЕ ПОНЕ ЕДИН ЧИСТО НОВ Ф-16! Прав е г-н Иванов,като казва,че скоро ще правим предсрочни избори! НЕ ТРЯБВА ВЕЧЕ ЗАПАЗВАНЕТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,ДА БЪДЕ ИЗВИНИТЕЛНАТА МАНТРА ЗА ОТСТЪПКИ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! МАСКИТЕ ПАДНАХА-ЯСНИ СА ВЕЧЕ ДВУЛИЧНИЦИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ! Няма какво повече да чакаме! АКО НЕ РЕАГИРАМЕ СЕГА,ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

    Коментиран от #50, #126, #144

  • 26 Българин

    13 64 Отговор
    Русофилите реват, че сме дали 2 милиарда за F16, но одобряват задаваме непрекъснато пари на Русия за ремонт на старите таралясници. За последните 5 години са дадени над половин милиард а Цацаров повдигна обвинения срещу тогавашният министър на отбраната Ненчев, че нарушил правата на руснаците, защото ремонтирал миговете в Полша на половината от цената давана на руснаците.

    Коментиран от #125

  • 27 Нико

    11 56 Отговор

    До коментар #20 от "Нико":

    В руската доктрина присъстваме като врагове и е безпредметно да очакваме навременен и качествен ремонт от врага, срещу който въпросните съветски щайги изпълняват възпиращи функции над Черно Море.

    Коментиран от #132

  • 28 всеки шофьор знае разликата

    9 32 Отговор
    между нова и поддържана кола
  • 29 Русофилофоб

    12 55 Отговор

    До коментар #1 от "Тттт":

    100 000 войници до границата, на горски лагер ли са? Русия не помага особенно в опровергаването на тази "фълшива новинарска кампания".

    Коментиран от #64

  • 30 Цезар

    17 18 Отговор

    До коментар #20 от "Нико":

    Крайно време е ЕС и НАТО най учтиво да ни покажат вратата и всичко ще си дойде по местата, и в случая няма да има никакво лицемерие.Ние просто си заслужаваме Евразия,при нас перестройката с големи усилия стигна до тук.

    Коментиран от #42

  • 31 big

    52 6 Отговор
    Ако бяха доставили навреме ф-ките, нямаше да се наливат пари на руснаците отново! Нали сте американски хрантутници, защо тях не питата: защо ги няма още?

    Коментиран от #37

  • 32 Нико

    13 32 Отговор

    До коментар #24 от "Братски нам .,,":

    Полша веднъж се е опитала да ни помогне през 1444 година , без непременно да търси завладяване на Проливите. Краля са си изгубили в битката в наша помощ!!!А Ф16 ше бъдат модел 2023г
  • 33 Скакауец

    47 6 Отговор
    Абе тия от АСБ И Д И О Т И ли са или да? Докато пристигнат прословутите американски самолети, ако пристигнат въобще, каква авиация ще имаме? То и сега състоянието на ВВС е трагично, а без ремонт на самолетите ще е просто...закривай! Това ли е целта, драги атлантици?И каква алтернатива предлагате? А също така с нашите жалки 50 - 60 милиона € руският ВПК ще съфне и ще върже...

    Коментиран от #67

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Zoro

    47 5 Отговор
    Едно време във всяко предприятие и във всяко армейско подразделение имаше политически комисари които наблюдаваха накъде вървят работите и му викаха тоталитаризъм. Сега Атлантическия клуб играе същата роля но му викат демокрация. Американски платени и соросоидни евнуси. Нали сме соверенни тогава кво се месят в работата на парламентарно взетите решения. На това му се вика хибридна война като " уж само изразиш мнение" но и напомняш твоите претенции и евентуални санкции. Скоро ще Ви намерят и на това цаката и "партакейшите"
  • 36 Zoro

    26 5 Отговор
    Едно време във всяко предприятие и във всяко армейско подразделение имаше политически комисари които наблюдаваха накъде вървят работите и му викаха тоталитаризъм. Сега Атлантическия клуб играе същата роля но му викат демокрация. Американски платени и соросоидни евнуси. Нали сме соверенни тогава кво се месят в работата на парламентарно взетите решения. На това му се вика хибридна война като " уж само изразиш мнение" но и напомняш твоите претенции и евентуални санкции. Скоро ще Ви намерят и на това цаката и "партакейшите"

    Коментиран от #41, #44

  • 37 Българин

    9 38 Отговор

    До коментар #31 от "big":

    😛😛Ако бяха доставили навреме ф-ките, нямаше да се 🤑🤑🤑
    Приятелю руската марионетка Радев през 2017 година с избора на Грипен стопира обновяването на бойната авиация с 2.5 години. След това дори ако бяха доставили F16 веднага кой щеше да ги вдигне във въздуха? Да преминеш от Миг на F16 не е като да преминеш от един велосипед на друг. Минималният срок на обучение за пилоти на F 16 е 3 години и четири месеца. Нашите момчета отдавна тренират в САЩ и в началото на 2023 година те и първите самолети ще дойдат у нас.

    Коментиран от #109

  • 38 гъзолизко

    30 6 Отговор
    велики се тези от атл.съюз.никакви пари за русия.без самолети за отбрана,,но не пари за русия.да си купим самолет и половина от сащ за тази сума.е толкова в долари не в лева,и то на картинка.колко обичат българия и народа тези от асб.и някои нахално ги обявяват за предатели и продажници
  • 39 Проблясък

    29 4 Отговор
    Тези атлантически съветници са загрижени парите на данъкоплатците да изтичат в правилната посока.Изобщо не виждат,че сме в положението на онзи,дето бил вързан в гората за едно дърво,със събути гащи,а претендира, кой ще го,, прескочи" и кой не.
  • 40 Те народите намразиха Русия отдавна

    11 39 Отговор

    До коментар #1 от "Тттт":

    Никакви пари оовече няма да им даваме на тея бирници са ръждясалите им кофи дето падат като презрели круши. Плащаме на тоталитарните им режими да пълним гушите на двамата изгода, а самолетите не ги пипат. И Полша може да сервизира и ремонтира мигове. Те са членки на ЕС. Парите трябва да остават в ЕС.

    Коментиран от #51

  • 41 Истината

    11 30 Отговор

    До коментар #36 от "Zoro":

    Хибридната война се прави от руски хибридници национални предатели.
  • 42 Нико

    9 30 Отговор

    До коментар #30 от "Цезар":

    Скоро България ще покаже вратата на русофилите и прочие безродна паплач към необятния "братски" Сибир!
  • 43 Братушките за нас

    9 28 Отговор
    Аксаков:„Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”
  • 44 Руска подлого

    7 17 Отговор

    До коментар #36 от "Zoro":

    На български е СУВЕРЕН, соверен е на руски-майчиния ти язик!!!!

    Коментиран от #128

  • 45 БПФ

    34 7 Отговор
    Само да напомня, че при влизането ни в НАТО най-модерните ни самолети (20% от тях - по-нов модел от тия, дето сега ги имаме само на картинка, но ги ПЛАТИХМЕ) бяха НАРЯЗАНИ по искане на САЩ и Турция !!! Дори само заради това продажният чифyт паси би трябвало да бъде осъден на смъpт !!! Сега ремонтираме стари таралясници, защото нямаме други, ремонтираме ги в Русия, защото са руски !!! Ама иначе се зъбим на Русия?

    Крайно време е тази организация да бъде разследвана и обявена за престъпна, според Наказателния кодекс, раздел Предателство и шпионство, Чл. 98:
    Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
    (2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против Републиката.

    Коментиран от #52, #56

  • 46 Плячкосват навсякъде

    7 28 Отговор
    Френският външен министър Жан-Ив льо Дриан обвини руската частна паравоенна организация „Вагнер“ в плячкосване на ресурсите на Мали, предаде Франс прес, цитирана от БНР.
  • 47 Олга

    32 5 Отговор
    126 млн лв за руснаците никак не значима сума, а за БГ това е безопасна работа на българските летци, разбира се, ако за “демократите” живот на летците има някаква цена, а не собственото им благополучие с влаченето по корема пред западните хазяева.

    Коментиран от #70

  • 48 Санди

    30 6 Отговор
    Миговете може да се стари, но са надеждни. Да не стана накрая така, че пак до тях да опрем.

    Коментиран от #74

  • 49 гошо

    23 4 Отговор
    мунчо паси да си ги ремонтира сам, бе! и тогава няма да се налива нищо, на никого. не се е притеснил за ония милЯрди, дадени на чорбаджиите му срещу една скица, загрижил се, че ще се плати на бай мецан за работа, която той ще свърши... к.ре.тенин!
  • 50 ХПХ

    16 0 Отговор

    До коментар #25 от "Диване":

    Правиш ли разлика между милиони и милиарди.
  • 51 Кремък

    31 2 Отговор

    До коментар #40 от "Те народите намразиха Русия отдавна":

    Хубаво щеше да бъде да остават в ЕС,но когато Каракачанката обяви по една телевизия,че ще правим конкурс за закупуване на нови самолети,по друга телевизия, едно посолство, вече поздравяваха Борисов за желанието му да закупи ефки.Така,че театъра е пълен,а парите отиват винаги където трябва.Същото стана и с Австралия,която имаше вече сключен договор с Франция,но изведнъж се отказа в познай чия полза.
  • 52 руски скрап

    7 30 Отговор

    До коментар #45 от "БПФ":

    Я стига си лъгал. МиГ 23 ни ги бяха дали с изчерпан летателен ресурс - участвали в Афганистанската война .

    Кога не са и грабили тия ? Взеха новите МиГ 25 и ни дадоха скрап.
  • 53 Сащ и демокрация

    22 3 Отговор
    Историята на американското нахлуване в Лаос носи всички белези на мрачен трилър от времето на войната във Виетнам преди 50 години - трилър, в който има само губещи. Най-големят сред тях: народът на Лаос. От 1964 до 1973 година САЩ бомбардират Лаос крайно ожесточено. През първите пет години САЩ водят тази война тайно, за нея отначало не знае дори американският Конгрес. САЩ хвърлят над Лаос 2 милиона тона бомби, част от които не експлодират. Една трета от територията на страната и до днес е осеяна със касетъчни бомби, които продължават да взимат жертви.
  • 54 ФАКТИ

    25 4 Отговор
    Една от причините за продължаващия бежански поток от Близкия изток е престъпната инвазия на САЩ в Ирак, казва изтъкнатият американски философ Ноам Чомски, който нарича тази инвазия „най-голямото престъпление на века”.
  • 55 Смока

    19 4 Отговор
    Едни наши пари заминаха за 16-ки но не ги виждаме по-добре да си поддържаме с нашите пари това което имаме
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Българин

    5 26 Отговор
    Повече от месец руската пета колона е мобилизирана да предизвиква антинатовска истерия и да налага фалшивите тези, че от България ще тръгне войната на НАТО срещу Русия. По същество участниците в тази хибридна война на Русия срещу България би трябвало да бъдат третирани като вражески диверсанти всяващи паника и разделение в обществото.
  • 58 ФАКТИ

    18 4 Отговор
    ЦРУ провежда редица спорни операции: заговорите срещу иранския премиер Мосадек и срещу президента на Гватемала Гусман, убийството на Че Гевара в Боливия, опитите за убийство на Кастро в Куба. И, разбира се, аферата „Иран-контри”, за която сега ни припомнят "Панамските документи": през 1986 г. ЦРУ доставя оръжие на ембарговата държава Иран, а в отплата получава посредничество за освобождаването на американски заложници в Ливан, плюс пари, с които финансира въстанието на „контрите” срещу просъветското правителство в Никарагуа.
  • 59 Раша

    18 5 Отговор

    До коментар #20 от "Нико":

    В такъв случай Русия трябва да спре да "налива"парите в туризъма на България!
  • 60 Пловдив 1912

    20 4 Отговор
    Тази е пълен въздух , а статията е направо трагична ...Митовете не са лоши изобщо , да ги хвърлим , предлага госпожата, и да купуваме нови самолети за милиарди....????!!!! Колко трябва да си окачен и зависим от определени кръгове , за да пишеш такава мерзост....че с 128 милиона в САЩ ще ти направят само проект за машини и то сигурно без муниции...
  • 61 Сюлейман

    16 3 Отговор
    И Соломон за това не кара Трабанта, защото да не налива пари в германската автомобилна индустрия.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Зевс

    11 2 Отговор
    Щом САЩ , Германия и др. държави въоръжават Украйна, защо ние да не правим, като тях. Украйна не е членка на НАТО и Русия също.
  • 64 Мдааа

    7 12 Отговор

    До коментар #29 от "Русофилофоб":

    грамотността на наследниците на шумкари и пр. крадци по мандри и кошари е потресаваща!
  • 65 Тра-ла-ла

    20 5 Отговор
    Атлантическия съвет да си ходи в Атлантида!
  • 66 kjl

    23 6 Отговор
    Ми за 30 години да бяхме се сдобили със "западно" оръжие, бе атлантици!!?? 30г., 30г! Не една, не две, трябваше да няма едно болтче от тази стара техника. Да свистят с небето Ф35, Раптори, всякакви динозаври. Когато враг помисли за нас, да се хваща за тоалетна хартия и да бяга на далеч. Да, ама не. Старата руска техника и страшните ни партньори. Е за това парите на данъкоплатците пак към Русия поемат.
  • 67 Да да прав си

    9 12 Отговор

    До коментар #33 от "Скакауец":

    В руската доктрина присъстваме като врагове и е безпредметно да очакваме навременен и качествен ремонт от врага, срещу който въпросните съветски щайги изпълняват възпиращи функции над Черно Море.
  • 68 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    5 17 Отговор
    ТИЯ РУСКИ ТАРАЛЯСНИЦИ НИ ИЗЛЯЗОХА ЗЛАТНИ.....МИЛИАРДИ НАРОДНА ПАРА СМЕ ПЛАТИЛИ ЗА ТЯХ, А ДРУГАРИ КОМУНИСТИ
  • 69 Така е

    13 5 Отговор
    Ако утре НАТО и САЩ се прегърнат с Руснаците и кажат тия вече са ни братя, повярвай в България няма да има нито един Русофоб. Помислете си тогава кое ви оформя мнението. Мнението се определя от всичко чуто и видяно а това получаваме само от ТВ и Нета тъй че който владее ТВ - то уформя и мнението.

    Коментиран от #76

  • 70 Ольгино тролската пасмина

    8 13 Отговор

    До коментар #47 от "Олга":

    В руската доктрина присъстваме като врагове и е безпредметно да очакваме навременен и качествен ремонт от врага, срещу който въпросните съветски щайги изпълняват възпиращи функции над Черно Море.

    Коментиран от #146

  • 71 ФАКТИ

    9 3 Отговор
    В САЩ и днес има много хора, които смятат, че е било правилно да се хвърлят атомни бомби над Япония. Преди точно 75 години в Хирошима загинаха над 140 000 души.Изследване на „Галъп“ сочи, че през 1945 година 85% от американците са споделяли същото мнение. А и днес само една трета казват, че не е трябвало да се хвърля атомна бомба. Повече от половината американци обаче смятат, че извършеното е било правилно.

    Коментиран от #84

  • 72 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    6 10 Отговор
    ДА КАЖЕ ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР КОЛКО МИЛИАРДА НАРОДНА ПАРА СМЕ ДАЛИ ЗА ПОДРЪЖКА НА ГРОХНАЛИТЕ СЪВЕТСКИ САМОЛЕТИ
  • 73 Гошо

    9 7 Отговор
    АМтроловете да жалки. Колкото и да се напъват българския народ е с Русия.

    Коментиран от #80

  • 74 гугълни

    7 8 Отговор

    До коментар #48 от "Санди":

    катастрофи с МИГ 29 и чети, да ти се изЯсни, колко са надеждни.
  • 75 Геро Мустака

    0 0 Отговор
    Където и да ремонтират,"други"(на уж учения)пак ще ги ...!
  • 76 А бе хисторик

    8 2 Отговор

    До коментар #69 от "Така е":

    ти май история си чел до осми клас и предимно от съветски учебници.По-голяма глупост не бях чел!!
  • 77 НАТО боец

    7 8 Отговор
    Вкяка спечелена копейка може да убие български войник. Не купувайте нищо руско , при глад мужиците ще изчекъртат Путиновциге
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Щурю

    5 6 Отговор

    До коментар #73 от "Гошо":

    Не бъркай Русия с Путин. България не може да бъде с убиец
  • 81 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    6 7 Отговор
    МИЛИАРДИ НАРОДНА ПАРА НИ СТРУВА ПОДРЪЖКАТА МА ТИЯ ТАРАЛЯСНИЦИ....ИСКАМЕ ОТЧЕТ ОТ МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА.....

    Коментиран от #89

  • 82 Ема

    10 8 Отговор
    Не купувам нищо американско. Всеки цент убива бъдещето на България!

    Коментиран от #87, #95, #98

  • 83 ОК...!

    7 7 Отговор
    Ако Русия ни нападне-АСБ да отива да воюва с тях,щото МИГ-овете няма да имат резервни части подръжка,а мечтаните F -ки са още само на чертежи,макар и предплатени...!!!

    Коментиран от #90

  • 84 Элфа

    6 12 Отговор

    До коментар #71 от "ФАКТИ":

    С тази ядрена бомба е прекратена война с Японски агресор който напада САЩ, колкото и да са биле жертвите са по малко от колкото са щели да бъдат ако войната е продължила. С тази бомба световните войни са прекратени. И добре че първи САЩ са имали такава бомба защото алчтия Сталин нямаше да спре щеше да завладее света, тук е ясно разликата с Америка защото не са го направили въпреки че са биле единствени които са имали ядрено оръжие
  • 85 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    6 5 Отговор
    КВО СЕГА ДА Я ПРАЙМ ТАЯ ГРОХНАЛА СЪВЕТСКА ТЕХНИКА...ПРАЩАМЕ Я В МУЗЕЯ НА.....СОЦА
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Емооооооооооо

    7 6 Отговор

    До коментар #82 от "Ема":

    Телефон ползваш ли, GPS нещо?!Браузър на руския ти компютър имаш ли?
  • 88 Ф16...ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ НА....БСП

    8 5 Отговор
    ЕФКИТЕ ЩЕ КАЦНА В БГ С БЪЛГАРСКИ ПИЛОТИ.....НОВИ САМОЛЕТИ С НОВИ ПИЛОТИ....ИЗЧЕГЪРТВАНЕ БСП КОМУНЯГИТЕ И ОТ АРМИЯТА
  • 89 БОКО...ДРЪТО КОМУНДЕ

    4 4 Отговор

    До коментар #81 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    Само не ме питайте къде са F- ките,за които заедно с Каракачанката броихме милиардите-народна пара,макар специално ние двамката да сме супер-доволни от тлъстичката комисионна...

    Коментиран от #97

  • 90 Интересно ми е

    5 3 Отговор

    До коментар #83 от "ОК...!":

    ако Русия ни нападне, ти какво ще правиш?!Подобаваща хигиена и китка зад ухо или?!
  • 91 Ти май не четеш всичко

    4 3 Отговор
    Изследване на „Галъп“ сочи, че през 1945 година 85% от американците са споделяли същото мнение. А и днес само една трета казват, че не е трябвало да се хвърля атомна бомба. Повече от половината американци обаче смятат, че извършеното е било правилно. Какво пречи на САЩ да пуснат атомна бомба в близост до България? Нищо не им пречи. САЩ третират България като фронтова държава.

    Коментиран от #93

  • 92 ФАКТИ

    4 1 Отговор
    Още през 50-те години на миналия век, по времето на Студената война, американците решиха да прехвърлят част от собствения си ядрен арсенал в Западна Европа. По информация в германските медии, до началото на 1990-те години в Германия са били разположени между 150 и 200 американски атомни бомби. От тях днес са останали около 20 бойни глави - основно водородни бомби от типа B61.Този ядрен арсенал се намира във военновъздушната база Бюхел в провинция Райнланд-Пфалц. Неговото разгръщане е част от стратегията за съвместно използване на ядрено оръжие в рамките на НАТО, а Германия - като член на алианса - е длъжна да участва в неговата ядрена програма.
  • 93 Фактъ

    7 7 Отговор

    До коментар #91 от "Ти май не четеш всичко":

    Руснаците биха я пуснали с удоволствие над България, първо че на пияна глава не може да се разчита второ че за разлика от американците от тях не зависи нищо .За мужиците решава единствено вожда Путин
  • 94 ФАКТИ

    6 2 Отговор
    Днес Германия участва във финансирането на скъпоструващия проект на Пентагона за модернизирането на ядрения арсенал. Миналата есен 20 ядрени бойни глави заминаха от Бюхел за САЩ, за да бъдат оборудвани с най-новата и много по-точна система за управление, разкри тогава списание на "Шпигел".

    Коментиран от #96

  • 95 Само питам

    7 7 Отговор

    До коментар #82 от "Ема":

    ......... Не купувам нищо американско..... Итернета сигурно ти е руски, компютъра и смартфон тоже са измислени от руснаци, нали? Русофилията винаги е била синоним на неграмотност
  • 96 Фактъ

    4 3 Отговор

    До коментар #94 от "ФАКТИ":

    Естесвено нали са истински съюзници, когато Германия прави техника всички мъчат да купират особенно Русия и Китай
  • 97 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    5 5 Отговор

    До коментар #89 от "БОКО...ДРЪТО КОМУНДЕ":

    ЕФКИТЕ ИДВАТ....СЪВЕТСКИТЕ ТАРАЛЯСНИЦИ СИ ОТИВАТ....ЩО ТАКА БЕ БСП КОМУНЯГИ
  • 98 Потребител

    6 4 Отговор

    До коментар #82 от "Ема":

    Тогава ще трябва да купуваш само водка и картофи те друго мжиците не произвеждат
  • 99 ТАКА ДЕ

    5 2 Отговор
    ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ДА КАЖЕ КОЛКО МИЛИАРДИ НАРОДНА ПАРА НИ СТРУВА ПОДРЪЖКАТА НА ГРОХНАЛИТЕ СЪВЕТСКИ САМОЛЕТИ.....ЧАКАМЕ ОТГОВОР ДРУГАРЮ МИНИСТЪР
  • 100 Ха Ха Ха

    4 5 Отговор
    Кои Ефки бре? Тия дето още не са нарисувани ли?
    Това натовците само от дивана воюват. Я излез навън и виж действителността но внимавай някой ром да не те приключи на бързо като ти открадне таблета.

    Коментиран от #102, #104

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Володя

    4 3 Отговор

    До коментар #100 от "Ха Ха Ха":

    При този измислен вътрешен министър др. Чашков всичко е възможно
  • 103 Идеята е друга

    2 1 Отговор
    Ние нямаме миг 29, има няколко учебни с камери без оръжия, с одавна изтекъл ресурс
  • 104 Ф16...ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ НА....БСП

    4 1 Отговор

    До коментар #100 от "Ха Ха Ха":

    КАНЯ БСП КОМУНЯГИТЕ КРАЯ НА 2023 ДА ПОСРЕЩНЕМ АМЕРИКАНСКИТЕ БОЙНИ МАШИНИ И ДА ИЗПРАТИМ СЪВЕТСКИТЕ ТАРАЛЯСНИЦИ В МУЗЕЯ НА.
    ..СОЦА
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 КУБРАТ

    3 4 Отговор
    Атлантическият съвет на България ДА каже кой му плаща заплатата и от кой ? ПУБЛИЧНО по Канал 1
    И тогава на Всичло Всичко всичко ще им се изясни.
  • 107 Б. М.

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Атлантик":

    Какво да сторим? През 1944г. в България има 3 ( ТРИ) фабрики за самолети!!! Няколко години след това, НЯМА НИТО ЕДНА?!?!?! Да "благодарим" на СССР (Русия), за загубените възможности!

    Коментиран от #117

  • 108 РУМЪНЦИТЕ КУПУВАТ Ф 35

    4 3 Отговор
    А НИЕ ОЩЕ СЕ БОРИМ СЪС СТАРАТА ГРОХНАЛА СЪВЕТСКА ТЕХНИКА....И ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ НАРОДНА ПАРА ЗА НЕЙНАТА ПОДРЪЖКА....
  • 109 big

    4 3 Отговор

    До коментар #37 от "Българин":

    Виж, приказването на глупости, не го приемам! Радев никога не е бил руска марионетка, напротив, американска е! Никое правителство и президенти след 1990 г. не са били проруски, напротив всички са на управление от Козяк, редовно минават оттам за инструктаж. Относно "Грипен", те също не са лоши самолети и щяхме за същите пари да получим 10 бр. и пълен боекомплект, но има едно голямо но: американското въоръжение за него иска лиценз, а те защо да го дават за нас, като могат: да ни продадат по-скъпи самолети, по-скъпо въоръжение и по-скъпо оборудване! Тук не става дума за качествата на отделните самолети или чии интереси защитава Радев, става дума за бизнес, пари и то много! Реално, нито ние, нито НАТО имаме интерес от съвременни самолети у нас, всички знаят, че те ще бъдат унищожени почти веднага при военни действия или ако не - няма да могат да излетят или кацнат, инфраструктурата ще бъде унищожена. Друго предимство на "Грипен" е, че не е толкова взискателен към пистите. В този случай, Радев просто е действал като летец, а определено той повече разбира от теб или мен!

    Коментиран от #115

  • 110 Генерал

    6 2 Отговор
    Абе разкарайте ги тези щайги МиГ29. Те едва се вдигат във въздуха ,а корпуса го кърпят с поп нитове. Явно и оттам се отклоняват пари за партиите. Има толкова други втора ръка самолети които са много по-евтини от поддръжката на Миговете и са много по-млади.
  • 111 Б. М.

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "ПРЕДАТЕЛИ":

    То щото няма организации спонсорирани от Русия. Атака, Марешки, Копейкин, Н. Малинов, Русофили,...... Както се казваше И ОЩЕ ХИЛЯДИ, ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ, подлоги.
  • 112 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    3 1 Отговор
    КАКВА ЛИ КОМИСИОННА ШЕ ВЗЕМАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ РЕМОНТА НА СЪВЕТСКИТЕ САМОЛЕТИ...МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ
  • 113 чифута

    1 2 Отговор
    Интересен извод на АСБ..., дълбокомислен, професионално ориентиран и естествено проамерикански! Значи, получава се, че нашата мила Родина спонсорира Русия, а даже и Беларус... Т.е., ние подпомагаме една велика сила! АСБ, въбще знаят ли, че това са жълти стотинки за техните мащаби, възможности и приоритети!!! Или просто предателите от АСБ, отново напомнят за себе си, като за пореден път си свалят мръсните гащи пред световния полицай сащ и бедната стара европа!
  • 114 чифута

    2 3 Отговор
    Интересен извод на АСБ..., дълбокомислен, професионално ориентиран и естествено проамерикански! Значи, получава се, че нашата мила Родина спонсорира Русия, а даже и Беларус... Т.е., ние подпомагаме една велика сила! АСБ, въбще знаят ли, че това са жълти стотинки за техните мащаби, възможности и приоритети!!! Или просто предателите от АСБ, отново напомнят за себе си, като за пореден път си свалят мръсните гащи пред световния полицай сащ и бедната стара европа!
  • 115 ГРИПЕНИТЕ...РАДЕВАТА МЕЧТА

    5 2 Отговор

    До коментар #109 от "big":

    И КОЙ НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ ИМА ГРИПЕНИ...ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА...НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА СЪВМЕСТИМОСТ.НА ВЪОРАЖЕНИЕТО

    Коментиран от #152

  • 116 НАРОДНА ПАРА ...НА ВЯТЪРА

    6 1 Отговор
    ТОВА Е РЕМОНТА НА СЪВЕТСКИТЕ САМОЛЕТИ
  • 117 Така де

    4 5 Отговор

    До коментар #107 от "Б. М.":

    при американците казваш щяха да ни оставят и трите фабрики за самолети!?Като гледам в цяла Европа сами си правят самолетите без Швеция/ условно сами/ и Франция! Поне да ти плащат за пропагандата !
  • 118 Моряка

    4 5 Отговор
    Боклуците на Пасито пак се издрискаха в мрежата.Половината поне са бивщи високопоставени генерали и офицери и знаят,че МИГ-овете са десеттина години по млади от допотопните Ефки,които предлатихми по картинка.И отдавна спрени от производствоза ам.армия като остарели.Не случайно руските военни въздушни акробати правят уникалните си,почти безумни фигури с МИГ 29.Ако не ми вервате,питайте натовския първокласен пилот на МИГ 29,президента Радев.

    Коментиран от #119

  • 119 Моряка

    1 3 Отговор

    До коментар #118 от "Моряка":

    като почне да разбира и от самолети и летене, разбирате ли проблема?
  • 120 Ф 35 ПАТРУЛИРАТ В БГ

    5 4 Отговор
    БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК....

    Коментиран от #123, #130

  • 121 ЕВРОФАЙТЕРИ В БГ

    5 3 Отговор
    БСП КОМУНЯГИТЕ ИЗПАДАТ В ДЕПРЕСИЯ.....НАТО НИ ПОДКРЕПЯ......
  • 122 ттт

    4 4 Отговор
    Атлантическият съвет вижда ли някъде едни осем ф16? Докато не ги доставят, ще наливаме пари нс руснаците!
  • 123 Неутрален

    5 3 Отговор

    До коментар #120 от "Ф 35 ПАТРУЛИРАТ В БГ":

    Започват да дразнят.Голямо виене над главите ни, ден и нощ!!!
  • 124 Ф 35 ПАТРУЛИРАТ В БГ

    5 4 Отговор
    ЕВРОФАЙТЪРИТЕ СЪЩО....МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ПРАТИМ СЪВЕТСКИТЕ ТАРАЛЯСНИЦИ В МУЗЕЯ НА....СОЦА
  • 125 Моряка

    5 4 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    Ненчев ли ти е ккритерия,бе ливадо.По специалност той е номенкратурчик от БЗНС,най много да прати МИГ-овете в някой недонарязан на скраб завод за редосеялки и вършачки.Като не ги разбираш тези работи,питай такива като нас,дето сме завършили по няколко военни училища и академии и разбираме малко от тази материя.
  • 126 ттт

    1 5 Отговор

    До коментар #25 от "Диване":

    Имаше избори, спечелихме! Като не ти харесва, лагидж и Ню Йорк. Ама там като плюеш никой няма да те чете. А, да, няма и да ти плащат.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Дсса

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Руска подлого":

    И на американски е СОВЕРЕН.
  • 129 ЕВРОФАЙТЕРИ В БГ

    6 3 Отговор
    Ф 35 СЪЩО.....БСП ДРУГАРИТЕ СА В ДЕПРЕСИЯ....АМЕРИКАНСКА БОЙНА ТЕХНИКА ЩЕ БРАНИ БЪЛГАРИЯ...БИЕМ ШУТА МА РУСНАЦИТЕ

    Коментиран от #134

  • 130 Неутрален

    4 7 Отговор

    До коментар #120 от "Ф 35 ПАТРУЛИРАТ В БГ":

    Кой ви каза ,че ф-35 е невидим?!Вижда се и се чува достатъчно!Ако беше и малко по-тих щеше да е добре!За АУАКС-а да не ти говоря ,мазилката на хората изпопада!
  • 131 Настрадин Ходжа

    2 5 Отговор
    Докато е малка атлантическата змия да и стъпчем с крака главата! И злото да забравим и да живеем в мир!
  • 132 Дядо Петко

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Нико":

    Не като врагове, присъстваме, като предатели, заради продажните ни политици, което е още по лошо.
  • 133 Пламен Василев

    1 6 Отговор
    Ако не прават ремонт да падат ли желаете нашите самолети,а тия новите кате се платени за много пари на Господарите ни са на чертеж с тях нашите летци не могат да летят.
  • 134 баба Пена

    1 5 Отговор

    До коментар #129 от "ЕВРОФАЙТЕРИ В БГ":

    Бива да отидете на лекар г-не, може пък да ви помогне.
  • 135 ТЪПИ АТЛАНТИЦИ

    6 7 Отговор
    ЕЙ ТЪПИ АТЛАНТИЦИ. ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ,ДА НАЛИВАМЕ ПАРИ ЗА РЕМОНТ НА ЧЕРТЕЖИ????? АМИ ДИГНЕТЕ ОСЕМТЕ ЧЕРТЕЖА И СМЕ В НАТО ИНТЕГРИРАНИ!!!! ЩЕ РЕМОНТИРАМЕ ТОВА КОЕТО ИМАМЕ!!! А С ЧЕРТЕЖИТЕ СИ ИЗБЪРШЕТЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ.
  • 136 Мнение

    5 5 Отговор
    Изгонете руското военно аташе!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 НАРОДЕН СЪД!

    4 3 Отговор
    а$б- Аг€нти на $ащ(нато) в България - $а ЗА ЗАТВОРА ЗА ПР€ДАТ€Л$ТВО $Р€ЩУ ОТЕЧЕСТВОТО!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Опа

    2 4 Отговор
    А тея, атлантици на чия издъжка са! Паразити!
  • 141 Петко

    0 3 Отговор
    По-глупава статия не бях чел
  • 142 стоян

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тттт":

    До 1 ком -Кого заблуждаваш другарю влюбен в Путину -Защо тогава руската армия е на украинската граница а не се изтегли на 100 км в Русия - лъжете тия дето са влюбени в Путин но нас не може да излъжете

    Коментиран от #143

  • 143 Фаши

    0 3 Отговор

    До коментар #142 от "стоян":

    наспинка ли се?! Смяната започва 13.00ч!
  • 144 Аз съм

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "Диване":

    Ти не си диване, а келеме! Как се купува ОЩЕ ЕДИН ф 16 като не си купил нито един??? Не правиш ли разлика между предплатил и купил? Или искаш да чакаме 10 предплатени самолета и да затрием тези, който си имаме, та и македонските да нибият???
  • 145 Въпрос до АМтроловете

    3 2 Отговор
    Защо украинската армия не е тогава на своята граница срещу руската армия а е от другата страна на другия край на Украйна до Донецката и Луганската републики?
  • 146 Олга

    3 3 Отговор

    До коментар #70 от "Ольгино тролската пасмина":

    Руската “ДОКТРИНА” (?) ,че БГ е била враг на РФ не съществува в природата, освен в твоя възпален мозък. Путин мери приказките си и отговаря за тях. А БГ наистина е приела подписан от Борисов документ, в който РФ официално е обявена за ВРАЖДЕБНА държава. Бъди по-сериозен и не се излагай с измишльотини и самодейност.
  • 147 Ааа

    2 4 Отговор
    Ако бяха купили Грипен, а не Ф - 16 можеше вече да имаме някой нов самолет.

    Коментиран от #148

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 генчо

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    през 2024, това да не ти е кисело мляко от днес за утре да е готово
  • 150 генчо

    3 3 Отговор

    До коментар #148 от "ВРАГ НА НАРОДА":

    не купиме сааб, шото тиквата и шкембето са нискоинтелигентни безгръбначни

    Коментиран от #155

  • 151 генчо

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "ай де бе":

    старата техника за скрап, новата март 2023
  • 152 big

    1 3 Отговор

    До коментар #115 от "ГРИПЕНИТЕ...РАДЕВАТА МЕЧТА":

    Освен Швеция има и натовски държави въоръжени с "Грипен" и т.к. Швеция не е член на НАТО, за произведените от тях самолети се изисква лиценз за въоръжението, но самите самолети са съвместими с натовските стандарти!
  • 153 Българин

    3 4 Отговор
    Кой ако не задунайците да спасява МиГ?Рашките са изпаднали дотолкова, че онзи ден един 31 се разцепи на две, а те казват, че ще го сглобяват и ще го пуснат в експлоатация отново.Нема паре!Нема и от къде да ги вземат освен от губернията.

    Коментиран от #154

  • 154 Ганьо ганьо

    3 4 Отговор

    До коментар #153 от "Българин":

    Само ти си изпаднал. Аз съм ходил в Русия много пъти последно миналата година. Много по добре са от нас. Работа има правителството се грижи за народа си . А тука ти който се продаваш на американците и пишеш глупости за центове. Такива като тебе ще висят по колесниците на американските самолети като си тръгнат окупаторите американци.

    Коментиран от #165

  • 155 ВРАГ НА НАРОДА

    3 0 Отговор

    До коментар #150 от "генчо":

    ДА ,тиквата и шк€мб€то $а такива,НО ПОВЯРВАЙ МИ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ФАТМАКА р.р.-Н€ € МНОГО ПО-УМ€Н И ПО- КОМП€Т€НТ€Н!
    ПО$Л€ДНИЯТ $€ НАДЯВАШ€ НА ШВ€Д$КА КОМИ$ИОНА,А ПРЕДИ И той Б€Ш€ Ф€Н НА К€н€F-16!
    КОЛКОТО ДО "грипен" -НЕДОКАЗАЛ СЕ самолет-$БИРТОК($ u$a оборудване и въоръжение и боеприпаси),
    КРАВАРИТЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТОКУ- ТАКА ДА ИМ $€ ИЗПЛЪЗН€ НОВ КУПУВАЧ ,КОГОТО ДА ЗАРОБЯТ КАТО BG( БАЙ ГАНЬО) !
    БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ НОВИЯ "$ъюзник" -циони$тит€ $ащ(нато)!
  • 156 Цезар

    2 2 Отговор
    Германия купи след обединението Мигове от бившите соц. Републики и ги модернизира да са компатибилни с НАТО! Миг 29 са по добри от повечето Ф-18 и са по евтини в подръжка. Да спонзорираме САЩ с 4 пъти по скъпи поръчки? Миг-21 и до ден днешен са в строя на много държави!

    Коментиран от #158

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #156 от "Цезар":

    Тоз пък, тоз пък фантазьор.Германия купувала МиГ29...Муахахахахаха.Останали са от източна Германия бе фантазьор.И колко да са по-добри от Ф като нямат спечелена битка срещу Ф.Общо взето, нямат спечелена въздушна битка срещу западен самолет.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Чашков Бойко

    4 0 Отговор
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НЕ ЗНАНИЕТО СИ , НО БИХ ИСКАЛ ДА ПОПИТАМ КАКВО ЗНАЧИ "АСБ" -АТЛАНТИЦИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ.или
    АМЕРИКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ .
    Благодаря предварително за отговора.
  • 161 пращай москвичите

    0 0 Отговор
    на металекс !
  • 162 ПОЖАРНИКАР БУДА-ла ☭

    1 1 Отговор
    Бой по хохлите и краварите
  • 163 Патриот

    1 1 Отговор
    Абе изроди,къде бяхте когато налехме 2,2 милиарда в една частна американска компания,за самолети,от които и помен няма?По-големи предатели от вас няма.
  • 164 Айде бе

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "ПРЕДАТЕЛИ":

    Че да не би да не го прави? При това доста дебелашки
  • 165 И аз да кажа

    3 1 Отговор

    До коментар #154 от "Ганьо ганьо":

    Хайде поохлади си мечтите, а! Имам право да предпочитам западняците без да ми се плаща- живял съм там и по-ми харесва, както впрочем и на децата на всичките български комуняги и русофили! Примитивите, дето не сте научили един език, захласвайте се по Русия, ама да приписвате своята продажност на други, излага вас, да знаете. Не е нужно Сорос или Херо да ме агитират, видял съм, общувал съм, изпитал съм живота там и смятам, че това е по-добрият модел за следване! И имам право на моите убеждения, без някакви побъркани маймуня.ци да ме заплашват в собствената ми страна!
  • 166 Боби

    1 1 Отговор
    Хора вие имате ли представа колко пари дава държавата на САЩ и какви договори се правят с краварите за техниката и оръжията! Сумите са сериозни и тепърва ще ни загробват с новите самолети и поддръжката им ! Тези пари сега ще са като жълти стотинки . Всичко е една игра за пазари , договори , оръжие , политика . След някоя година ще лъсне всичко. F35 е най-големият провал на самолет от десетки години ! F-35 стана рекордьор по повреди и неизправности. Инженерите нямат време да отстранят един дефект, тъй като веднагта се открива нов. Самолетът все още страда от 871 проблема. Руските самолети са пъти по добри и цената също така , поддръжка също. Гърция купи 24 френски самолета за 2.5 милиарда.... ние 8 Ф16 за 1.8 милиарда....

    Коментиран от #167

  • 167 Ей Боби

    1 1 Отговор

    До коментар #166 от "Боби":

    Много лъжеш, дано си заслужава заплащането...
    нашите мигове отдавна не стават за нищо и
    няма логика да плащаме милиони левове на
    Руснаците за уж ремонта им... Руснаците никога
    не са били надежден партньор в каквото и да било, а и са потенциален противник на НАТО.
  • 168 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #159 от "НЕПКО":

    Първо, МиГ51 НЯМА.
    Второ, ако ще да лети на границата с Луната.Тия варели намат победа над Ф от 50 години а специално 29 няма победа над западен самолет въобще откакто е полетял.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания