Last news in Fakti
  Тема: Украйна

8 Април, 2022 09:00 3 435 19

Кърваво червен осъмна плувният басейн на руския журналист Соловьов

  • вила-
  • владимир соловьов-
  • комо-
  • италия

Портите на вилата са изписани в червено - "В.Соловьов - убиец"

Кърваво червен осъмна плувният басейн на руския журналист Соловьов   - 1
Снимка: Telegram

Втората италианска вила на известния тв водещ и журналист Владимир Соловьов на езерото Комо, в Пианело дел Ларио, вече е „атакувана“. Неизвестни изляха кърваво червена боя в басейна и на стените на къщата му.

Още новини от Украйна

В същия ден бе запалена и вилата на Соловьов в Менаджо, съобщи Рай Нюз. Явно това е нов начин на протест срещу войната след като в ярко червена боя ден преди това бе оцветено езерото пред руското посолство във Вилнюс,Литва.

Телевизионният канал показа кадри от дрон, на които се вижда, че в басейна с изглед към езерото е излята червена боя, стените на къщата също са напръскани в червено. Над входната врата нападателите написали "убиец". Според La Repubblica портите на вилата също били изписани в червени надписи "В.Соловьов - убиец" и антивоенни лозунги.

Италианските правоохранителни органи също разследват този случай, отбелязва Рай. Прокуратурата на провинция Комо засега е образувала дело само за палежа на вилата на Соловьов в Менаджо, станал призори на 6 април, и очаква информация от карабинерите, които преглеждат къщата в Пианело дел Ларио, съобщава Rai. Ако тези случаи бъдат приравнени към терористични актове, тогава проверката ще се проведе в Милано, столицата на Ломбардия. Според канала тв водещият Соловьов притежава и друга вила на езерото Комо в град Грианте, недалеч от Менаджо. RBC се обърна към Владимир Соловьов за коментар.

През март La Repubblica съобщи, че италианските власти са иззели имуществото на Соловьов, което попада под санкциите на ЕС. Ставаше дума за двете вили на журналиста на езерото Комо. През 2019 г. Соловьов потвърди, че има къща в Италия, която е закупил за своя сметка. По-късно журналистът уточни, че има „повече от една” къща в страната. Както съобщи италианският външен министър Луиджи Ди Майо на 1 април, страната е иззела имуществото на руснаци, попаднали под санкциите за над 900 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Бунди

    41 24 Отговор
    Тоя па е такова л..йно, че немам думи . Най-отвратителната гнида. Първо заплашваше света и така го плашеше, че от злоба се давеше в собствените си лиги. После, като му прибраха вилите, почна да реве и да точи сополите, що му причинявали това..тЕ това са рашистите..

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Сърп и чук

    36 24 Отговор
    Този е руският Гьобелс. По телевизията вече се облича в червена фланела със сърп и чук. Уникални смешници са руснаците.
  • 3 Путинофил

    32 18 Отговор
    Соловьов не иска да си строи вили в Русия, а в Италия? Що така, нали е путинофил?
  • 4 Kubeto

    13 9 Отговор
    Вила в Италия? Абсурд, това е краварска пропаганда! 100% снимките са от Омск - името на лукса от централна Азия! 💩Z💩
  • 5 сила

    24 10 Отговор

    До коментар #1 от "Ал Бунди":

    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВЕН И НАГЪЛ ТИП......най гнусния измежду пропагандистите
  • 6 пьешу

    7 16 Отговор

    До коментар #1 от "Ал Бунди":

    мога спокойно да предположа, че си ситен, поради което и доста злобничък. и ако някой се дави в "лигите" си, това не е соловьов. капиш? надрасканото е малко вероятно да е вярно. поне не съм виждал соловьов да се оплаква. напротив, видял съм да се отнася с ирония към историята. предполагам, не е опрял до две вили.

    Коментиран от #7, #11, #19

  • 7 сила

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "пьешу":

    естествено ,че не му е за вилите на Комо.......има си две кочини в Бурятия,там отдьхает

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хихи

    9 6 Отговор
    Даже и рашките не го наричат журналист, а пропагандист. Платен рупор на Путлер. С богатство над 100 милиона долара.
  • 10 пьешу

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    където иска, там ще отдыхает. това твоя работа ли е? ясно е, че на всички ви бърка с боксова ръкавица южно от кръста, но... трябва да свиквате вече. и... редно е да проявиш солидарност, колеги сте - и двамата си изкарвате прехраната в медиите.

    Коментиран от #12

  • 11 Ал Бунди

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "пьешу":

    Оставаш само с предположенията си...187 съм висок и около 98 кила..тая сутрин се мерих. Това-първо. И второ - това че не си го гледал, не те оправдава. Аз пък го гледам доста често, както и Скабеева и Попов, Невзоров и Гордон. За разлика от теб.. Гледам в еднаква степен и едните и другите, от двете страни на барикадата. И имам собствено мнение за нещата, за разлика от тебе. Направи си труда да напишеш в тубата -Елитная недвижимость гадкой парочки пропагандистов - и пак ела да си поговорим. Колко ги обичам бесни селяни като тебеее
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Сам си го е направил

    1 1 Отговор
    В името на пропагандата
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 И аз да кажа

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "пьешу":

    Що, да не е бизнесмен? Телевизионен водещ, значи на заплата- не е с неброени пари, щото много находчив. Путин си храни хвалителите
Новини по държави: