Last news in Fakti

1 Юни, 2022 17:41 5 553 3

Проблеми за пътуващите във Франция и във Великобритания

  • великобритания-
  • франция-
  • летище-
  • въздушен транспорт

Аерогарите в цяла Европа са много натоварени поради увеличения брой на пътуващите след утихването на пандемията от COVID-19

Проблеми за пътуващите във Франция и във Великобритания - 1
Снимка: shutterstock

Управата на парижките летища "Шарл де Гол" и "Орли" и операторът на високоскоростната железопътна линия "Евростар" (Eurostar), предупредиха днес, че се очакват сериозни затруднения за пътуващите, предаде Ройтерс.

Това допълнително ще вгорчи живота на хората, които са тръгнали на почивка и вече се сблъскват със сериозни транспортни проблеми в редица европейски страни.

Софтуерни проблеми в компютърните системи на редица гранични власти забавят проверките, което предизвиква закъснения.

"Нашите железопътни гари са много натоварени днес. Паспортните и проверките за сигурност отнемат по-дълго време от обичайното поради проблеми в контролните системи на френските власти" Това обявиха в социалната мрежа "Туитър" от "Евростар", които управляват високоскоростната железопътна линия между Лондон и Париж.

Аерогарите в цяла Европа са много натоварени поради увеличения брой на пътуващите след утихването на пандемията от Ковид-19.

Тази седмица обаче е особено трудна за британските летища, които посрещат огромен брой пътници поради ваканцията за учениците и засиления интерес към тържествата в чест на 70-та годишнина от възкачването на трона на кралица Елизабет Втора.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олегчо

    10 4 Отговор
    Руските ВВС са затворили небето над Франция и Великобритания затова е така
  • 2 Ковидарите

    5 1 Отговор
    Ковидарите сами си забъркаха тази каша ся даси я сърбат!
  • 3 честен ционист

    0 1 Отговор
    Беz Zеления сертификат всичко е хаос.