Last news in Fakti

9 Юни, 2022 08:30 648 1

"Туитър" ще предостави на Мъск данни за фалшивите профили

  • сащ-
  • туитър-
  • илон мъск-
  • данни-
  • профили

"Туитър" планира да се съобрази с искането на потенциалния купувач Илон Мъск и да предостави повече данни за фалшивите профили

"Туитър" ще предостави на Мъск данни за фалшивите профили - 1
Снимка: Shutterstock

"Туитър" планира да се съобрази с искането на потенциалния купувач Илон Мъск и да предостави повече данни за фалшивите профили, пише изданието "Вашингтон пост".

Според в. "Вашингтон пост" компанията планира да предостави на милиардера предприемач пълен достъп до своята вътрешна база данни, която включва информация за акаунтите, които имат достъп до платформата.

В началото на тази седмица Мъск заплаши, че ще се откаже от сделка за придобиване на "Туитър" на стойност 44 милиарда долара, ако компанията не предостави данни за спам и фалшивите акаунти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туинстаграмбук

    0 0 Отговор
    Нарушавате правата на хората да имат по няколко фалшиви профила.