Last news in Fakti

31 Юли, 2022 05:42 909 3

25 са вече жертвите на наводненията в Кентъки

  • кентъки-
  • сащ-
  • загинали-
  • наводнения

Сред тях има и четири деца

25 са вече жертвите на наводненията в Кентъки - 1
Снимка: NOVA

Двадесет и пет са вече жертвите на наводненията в американския щат Кентъки, обяви губернаторът на щата Анди Бишиър, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Продължават издирвателните операции и броят на жертвите може да нарасне. Не става ясно колко души точно липсват. Сред жертвите, открити досега, има и четири деца.

Наводненията последваха проливни дъждове в щата, както и в съседните щати Вирджиния и Западна Вирджиния. Пикът на наводненията беше в четвъртък през нощта. Много хора тогава трябваше да бъдат спасявани с лодки и с хеликоптери от засегнатите зони.

През декември в Кентъки над 70 души загинаха при серия опустошителни торнада.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АмериканоФОБ

    5 0 Отговор
    Само 25 кравари жертва?!?
    Хайде, моля, стегнете се малко!!!
  • 2 дядото

    5 0 Отговор
    ето кое е най-важното за нашите медии.всеки ден ни облъчват с какви ли не важни новини от сащ и нато.и мълчат като затъкнати за случващото се в страната.дали пък скоро няма да кандидатстваме за следващия американски щат
  • 3 И с времето се цакат

    3 0 Отговор
    Войната се води навсякъде със всички възможни стредства