Last news in Fakti

31 Август, 2022 14:36 2 231 6

Градушка уби бебе

  • градушка-
  • буря-
  • бебе-
  • испания

Момиченцето е починало тази сутрин

Градушка уби бебе - 1
Снимка: Shutterstock

Градушка уби бебе в Испания. Момиченцето само на 20 месеца загинало при жестока буря в североизточния испански град Ла Бисбал д'Емпорда, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местните власти.

Кметът Карме Вал заяви пред испанската национална телевизия, че бебето е било с родителите си, когато било ударено от ледена топка вчера. Момиченцето е починало в болница тази сутрин. Повече от 20 души са били ранени и са получили медицинска помощ след бурята. Много коли и сгради са понесли щети.

Някои от парчетата град били с диаметър до 11 сантиметра. На видеозаписи, публикувани от испански медии, ледени късове подскачат като топки за голф върху коли по улиците. Прогнозите днес са за силни бури в Източна Испания, както на сушата, така и в Средиземно море, след тежките летни горещини.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НОВИНАТА НА ЧАСА

    3 3 Отговор
    Станал пожар в си.ганска къща
    си.гана влезнал и почнал да дърпа магарето
    сиг.анката каза:извади децата първо, а сига.на казал :деца мога да ти направя магаре обаче не мога!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Бронирана количка

    2 2 Отговор
    Гръмотевичната буря е най-подходящото време за разходка на бебета.

    Коментиран от #4

  • 3 Соваж бейби

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "НОВИНАТА НА ЧАСА":

    Не е хубаво така да се подиграваш ,милата душица без време си я вземал Бог горките родители .Ако не си виждал такава градушка ,аз за първи път видях тази година като топки за тенис не лъжа,има много начупени коли ,прозорци ,някой даже и покривите на къщите им са потрошени ,та камо ли за човек да не почине.

    Коментиран от #5

  • 4 Соваж бейби

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бронирана количка":

    Да пази Бог ,ако ти е писано ще ти се случи !Пресен пример ,вчера влизаме в магазина слънчево,задушно излизаме пре дъжд и гръмотевици за щастие не падна градушка по случайност бяхме в къщи когато падаха ледени топки преди две седмици вече.
  • 5 Софиянеца

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Абе пом.ьооо как градушка ще ти убие бебето, а испанските си.гани къде бяха? Виждал съм котка как си пази бебетата от градушка с тялото!

    Коментиран от #6

  • 6 Соваж бейби

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянеца":

    Прав си и аз бих го сторила нормален инстинкт да залегна как да кажа да го предпазя с тялото си ,винаги си казвам за мене все тая детето е важно и да стане най лошото има баща ,баби ,дядо ,лели...живота е нищо ако трябва да защитя детцата .Обаче има чувство което се нарича паника ,и паник атака човек се парализира и не мисли знам ли може и това да е станало не знам.А такива градушки са зловещи става за секунди без дъжд ,после дъжд поне при нас така беше вървиш си спокойно и почва да пада градушката ако си на открито докато бягаш или търсиш прикритие ти падне на главата ?
Новини по държави: