Last news in Fakti

21 Декември, 2022 19:23 6 800 173

Путин: Русия ще победи в Украйна и без да милитаризира своята икономика

  • русия-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • кремъл

Стопанинът на Кремъл нарече герои руските войници и ръководителите на отбранителните сили и добави, че Москва трябва да обърне специално внимание на важното значение на дроновете в конфликта

Путин: Русия ще победи в Украйна и без да милитаризира своята икономика - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Русия Владимир Путин каза днес, че Русия може да постигне целите на, както той я нарече, "специалната военна операция" в Украйна, без да навреди на икономиката си, като я милитаризира, предаде Ройтерс.

В свое изказване на заключителното годишно заседание на висшите ръководители на руската отбрана Путин каза, че Русия постепенно и спокойно ще подобрява въоръжените си сили, без да подкопава качеството на социалните услуги за руския народ.

Путин нарече загубите на бойното поле в Украйна "обща трагедия" и заяви, че продължава да смята украинците за "братски народ". Той каза, че враговете на Русия искат да тя да се разпадне и повтори своето твърдение, че Русия е била принудена да започне военните действия в Украйна заради, по негови думи, "западни провокации" – идея, която Киев и Западът наричат фалшификация.

Руският президент каза, че въоръжените сили на страната му трябва да се учат от проблемите, пред които са се изправили в Украйна и да ги отстраняват. Путин обеща да даде на въоръжените си сили всичко, което поискат в подкрепа на военната кампания в Украйна. Той каза, че няма финансови ограничения за това, което правителството ще предостави на въоръжените сили.

За първи път Путин призна, че процесът по мобилизирането на 300 000 резервисти през септември не е протекъл гладко. "Частичната мобилизация, която беше извършена, разкри някои проблеми, както всички добре знаят, които трябва бързо да бъдат разрешени", каза той.

Руският президент спомена и други, неуточнени, проблеми във въоръжените сили и каза, че конструктивните критики трябва да бъдат чути. "Ясно е, че реакциите на хора, които виждат проблеми – и винаги има проблеми при изпълняването на подобна важна, сложна работа – могат да бъдат емоционални, но ние трябва да чуем тези, които не премълчават проблемите, а се опитват да допринесат за тяхното разрешаване", добави Путин. "Сигурен съм, че министерството на отбраната ще бъде в постоянен диалог с хората. Нашата сила винаги е била в единството на армията и хората. Това е така и днес", заяви руският президент.

Той каза, че военният съюз НАТО използва пълните си военни способности срещу Русия и призова присъстващите военни лидери да използват бойния си опит от Сирия и от продължаващата десет месеца "специална военна операция" в Украйна.

Путин нарече герои руските войници и ръководителите на отбранителните сили и добави, че Русия трябва да обърне специално внимание на важното значение на дроновете в конфликта.

Руският президент също така каза, че хиперзвуковата междуконтинентална балистична ракета "Сармат" – известна и като "Сатана II", която може да нанася ядрени удари по САЩ, ще бъде готова за разполагане в близко бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    118 124 Отговор
    ВЕЛИК!
    ВЕЛИКА ДЪРЖАВА Е РУСИЯ
    ВЕЛИКА !

    Коментиран от #6, #8, #13, #83

  • 2 007

    103 107 Отговор
    Ще победите само рекорда за бързо бягане от завзети градове. 🇧🇬🇪🇺🇺🇸🇺🇦🇧🇬

    Коментиран от #92, #93

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пушечно месо

    81 60 Отговор
    Димки за заблуда на мужиците.Увеличение на армията до 1,5 милийона.Предстои ново мобилизация плюс задръжка и изпращане на фронта на всички наборници.

    Коментиран от #12, #34

  • 5 Украйна е едно на ръка

    44 45 Отговор
    Паляците с пан Гжегжопромискевич да се готвят...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 След

    44 28 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    известно време цялата икономика и производство ще бъдат демилитаризирани

    Коментиран от #76, #110

  • 9 Петьо Петров

    91 61 Отговор
    Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време, всеки от нас играе различни роли...
    Уилям Шекспир
    Колко е бил прав. Но нека не забравям, че постановките се сменят, режисьорите също. Имена като на Гай Юлий и Владимир Путин ще останат в историята. Гай Юлий ни извади веднъж от хаоса на демократите благодарение на любовта и подкрепата на народа и армията си. Алчните сенатори след коварен заговор го убиха. Но благодарение на него започна развитието на цивилизования свят.
    Днес Владимир Путин прави същото. Трябва да се сложи край на покварата и хаоса. и той го прави. Хората го подкрепят защото си искат своето място в собствените си държави, а не във васалните територии на наследниците на убийците от Рим. На вносителите на кървава демокрация. Не защото са русофили или Путинисти, а понеже желаят просперитет на държавите си, средна класа и ясни правила и закони. Дава ни надежда, че ще се върнем към познатата ни от историята цивилизация, а не налаганата ни извратена такава. Украйна е неговият Рубикон.
    Дерзай Цезарю!

    П.П. И не ме пращайте в Русия, моето място е тук, в моята и нашата държава. При костите на дедите ми. България се нарича... за забравилите граждани на света и пинчерите евроатлантичета.

    Коментиран от #27, #79, #104, #122

  • 10 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭✰

    72 81 Отговор
    Да живее Русия!

    Вечна Слава на СССР и НРБ!

    СМЪРТ за КАПИТАЛИЗМА!

    Коментиран от #40, #118

  • 11 100%👍

    84 47 Отговор
    Путин: Русия ще победи в Украйна и без да милитаризира своята икономика................ЩОМ ВИ ГО КАЗВА,......ЩЕ СТАНЕ..!!!
  • 12 Фронт

    55 49 Отговор

    До коментар #4 от "Пушечно месо":

    В момента дори Руската армия денацифицира фашисти в Окрайна.
  • 13 моля пътниците за Москва да заповядат...

    69 50 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ами хайде, пали мотора към Масква. Ако нямаш кинти за билет, кажи, ще ти го платя, само и само да намериш щастието под стените на Кремлин.
  • 14 Един от народа

    72 69 Отговор
    Путин е лъжец , убиец и терорист...

    Коментиран от #31

  • 15 Некой си

    54 37 Отговор
    Ша падна..че тоя Сармат не беше ли вече разположен бе..малий..тия са тотал щета. Ма верно са турбоидиоти..
  • 16 🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    60 62 Отговор
    Българите сме с братята си антифашисти от Русия, а петата колона соросоиди са със западните третополови колониалисти

    Коментиран от #136

  • 17 Хитлерчо...

    49 31 Отговор
    Е приказвал същото до последно...
  • 18 Хохо Бохо

    51 31 Отговор
    Руският президент също така каза, че хиперзвуковата междуконтинентална балистична ракета "Сармат", ще бъде готова НЯКОЙ ПЪТ...
  • 19 отшелника

    35 39 Отговор
    -Тате ,тате ,погледни

    там небето червенее и бумти.

    -Това са руснаците дете ,

    идват да ни освободят от западните ни царе .

    -Тате ,а защо ,ние не живеем ли добре ?

    -Има и по-добър живот дете ,

    когато ВЯРА ,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ

    намерят място в твоето сърце .

    Коментиран от #96

  • 20 БРАВО РУСИЯ!

    55 59 Отговор
    АДМИРАЦИИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА ВЛАДИМИР ПУТИН!!!
  • 21 Хахаха

    41 37 Отговор
    Ще победи след 300000000000000000 дни или някоя друга инкарнация хахахах
  • 22 Мда

    51 39 Отговор
    Брътвежи на един луд човек.
  • 23 Бамбука

    30 26 Отговор
    Можеше да се поучи от Ердоган, как се прави политика и дипломация преди да започне войната. Можеше и от гърците, и от китайците, но реши да се пробва във взаимното изтребление на брата "братски" народа. От историческа гледна точка няма ръководител на СССР, после Русия, който след сдаване на властта по една или друга причина , после да не е бил оплют от следващия властелин. Спомнете си историята със Сталин, Хрусчов, Брежнев, Андропов, Черненко, Горбачов, Елцин. Мислите ли си, че утре ще бъде друго ?

    Коментиран от #44, #60

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Развеселен

    49 33 Отговор
    Този човек живее във въображаема реалност.
    Много напомня късният Хитлер, който управлява вече несъществуващи армии.
    Предполагам, че му подават напълно измислени доклади или вече му е все едно.
    Жалко, че завлича все по-надълбоко руснаците и бройката на обречени поколения вече преминава от едно към две.
    Вече и неродените ще трябва да живеят в клоак..ата на света.
  • 26 Хи Хи

    35 25 Отговор
    Защо обръщате внимание на руските тролове?
    Нека си пишат...
  • 27 БЛАГОДАРЯ ВИ!

    42 36 Отговор

    До коментар #9 от "Петьо Петров":

    МНОГО СТОЙНОСТНО! ЗАТОВА И СМЯТАМ ПРЕЗИДЕНТА ВЛАДИМИР ПУТИН ЗА ДОСТОЕН ЧОВЕК И ПОЛИТИК! ТОЙ ЗАЯВИ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ --- ДОКАТО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ, ТУК В РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РОДИТЕЛ 1 И 2!
  • 28 ТаУмВзе

    5 7 Отговор
    Разбрахте ли Шегичката бе! Z
  • 29 Примати

    25 20 Отговор
    Днес Русия сама си свали още един хеликоптер ка - 52. Панцир с1 може и да е безполезен срещу harm но пък за сметка на нова ка - 52 не пропуска… пак ви казвам. Следа количеството техника в Беларус. На този етап нов Блицкриг няма да има…
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ПУТИН Е ВЕЛИК

    29 35 Отговор

    До коментар #14 от "Един от народа":

    ПРЕЗИДЕНТ, ПЪЛКОВОДЕЦ И ДОСТОЕН РУСКИ МУЖИК!!!

    Коментиран от #57

  • 32 Равенство

    32 22 Отговор
    А аз си мисля, че са изравнени нещата , колкото има икономика в Рашистаня - толкова и ще победи путя!
  • 33 Дам

    28 16 Отговор
    Той не е нападнат че да побеждава

    Коментиран от #56

  • 34 Аха

    34 29 Отговор

    До коментар #4 от "Пушечно месо":

    Само дето в пропагандата за глупаци, не обръщат внимание на фактите, че Русия държи цялата си армия и използва съвсем малка част от нея! Предимно Вагнер и наемници! Що ли? Карай нататък! драскай простотия и забавлявай!

    Коментиран от #51, #138

  • 35 Антипутлерист

    34 26 Отговор
    Ех мечти путлериски НАТО било използвало пълния си потенциал.Ако за сегашните унижения на путлеристанската армия вярвате, че е виновно НАТО значи ако НАТО наистина нанесе удар тогава ще обвините извънземни за атаката, защото след удара от така наречената безаналогова армия няма да остане нищо за броени часове, а до дни капитулацията на Путлеристан ще е факт.
    .
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Дефрост

    27 19 Отговор
    Странно изявление на още по - странен лидер. Нато се сражавало с пълният си потенциал!?Ако това беше така ЕС щеще да е до Непал..
  • 38 БАЙ КУРТИ

    29 32 Отговор
    За съжаление на Триполовите, каквото е казал ПУТИН винаги го е изпълнил на 100% .Съжалявам за тротинетките, но такава е истината. И пак мечтайте за меки китки/ и любов . И Най ВАЖНОТО КОГАТО СУТРИН СТАВАТЕ ВИНАГИ ТРЪГВАЙТЕ С ЛЯВОТО РАМО, ще ви върви

    Коментиран от #47

  • 39 Васил

    28 25 Отговор
    Даже самият той не си вярва камо ли останалите!
  • 40 Некрофиле,

    38 24 Отговор

    До коментар #10 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭✰":

    на ссср в гроба. Русия е дива олигархия.

    Коментиран от #45

  • 41 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭✰

    14 13 Отговор
    Центърът за национална съпротива съобщава, че наемници от ПКК Лига (част от ПКК Вагнер) са пристигнали на северната граница на Украйна, за да подготвят провокация. Отбелязва се, че те могат да имитират обстрел на Беларус от украинската армия. ЦНС установи, че наемниците са били разделени на две групи (80-90 души), които са пристигнали в района на село Крупейки в Лоевски район на Гомелска област. На тяхно разположение са леко бронирани автомобили и тентирани камиони.
    Тези групи бяха подсилени с инженерни части, докато Беларус въведе временно ограничение за влизане и влизане в граничната ивица на Лоевски район. CNS смята, че един от сценариите за провокация включва обстрел на Беларус, уж от въоръжените сили на Украйна.Става дума за онези наемници, които пристигнаха в Беларус на 20 септември. Тогава 300 единици украинска военна униформа, която руснаците заловиха в складове в Херсонска област, бяха доставени на територията на беларуската частна охранителна фирма ГардСервис, където бяха разположени наемниците. Центърът допълва, че GardService не е просто частна охранителна компания, а първата такава компания, създадена със специален указ на Александър Лукашенко през 2019 г. „Гвардията“ е базирана на територията на бившия учебен център за беларуски специални сили.
  • 42 Монгола

    20 21 Отговор
    А Радев Румен ,Борисов Боко,Петков Кирчо, Иванов Христо ще ви говорят за евроатлантически интереси които не са интересите на българите.
  • 43 бате

    22 15 Отговор

    До коментар #36 от "Комуниста":

    Е да , разлика от Комунизма при Капитализма можеш да забогатееш но, требва да работиш. При комунизма най ценно е да си мълчиш и да блееш баира в несвяст.

    Коментиран от #48

  • 44 САМО, ЧЕ ГРЕШИШ!

    22 16 Отговор

    До коментар #23 от "Бамбука":

    ТОВА С ОПЛЮВАНЕТО И ОТРИЧАНЕ НА ЗАСЛУГИ Е ЧИСТО БЪЛГАРСКИ ПАТЕНТ!!! РУСИЯ НЕ Е СВАЛИЛА НИТО ЕДИН ПАМЕТНИК ОТ СССР! ДЪРЖАВАТА ФИНАНСИРА ПОДДРЪЖКАТА ИМ!!! В РУСИЯ НЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ИСТОРИЯТА СИ!!!
  • 45 Крематириум за соросоидите

    26 27 Отговор

    До коментар #40 от "Некрофиле,":

    А САЩ и ЕС са дива капиталистическа третополова педофилия

    Коментиран от #58

  • 46 ПсихоПутлер

    24 18 Отговор
    народа на Украйна бил братски, малиййй, на тоя лицемерен лъжец му потекоха крокодилски сълзи .....
  • 47 6687

    15 14 Отговор

    До коментар #38 от "БАЙ КУРТИ":

    Точно обратното, каквото каже става точно противоположното.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ПУТИН ПАК НИ ПЛАШИ С ВОЙНА И РАКЕТИ

    27 17 Отговор
    Поне една кола конкурентна на западна, да бяха направили....хората искат да живеят, а не да се бият и умират....

    Коментиран от #70, #115

  • 50 Иванушка🇺🇲

    29 21 Отговор
    Побърканото Джудже си мисли че с лъжливите си речи някой вече му вярва. Войната вече тече почти година. Над 100000 хил. убити. Осакатените са над 30000.Унищожена техника за милиарди долари. Въвеждат се купони за хляб настъпва глад който ще продължи години. Започва разпад на Русия. За тези факти нищо не се говори.

    Коментиран от #52

  • 51 Хохо Бохо

    25 13 Отговор

    До коментар #34 от "Аха":

    Излиза, че глупакът е Путин, щом Русия държи цялата си армия и използва съвсем малка част от нея...
    ...и след 300 дни война почна да напада в отрицателна посока
    :))

    Коментиран от #55

  • 52 Говори се бе

    11 7 Отговор

    До коментар #50 от "Иванушка🇺🇲":

    В медиите за глупаци, дето тиражират пропагандата им! Само там наричат лъжите факти! 😂 там умните се забавляват, а глупаците информират!
  • 53 Хаймерс'а

    22 18 Отговор
    Всичко казано е в бъдеще време, ще, ако някой ден! А Хаймъра стреля днес, сега и точно в този момент. Ватенките, генерали от Сирия, боеприпаси Северна Корея, дронове Иран, очаквам внос на петрол от Венецуела, и старо съветско оръжие от Африка! Тежката зима за Европа ще се премести в Русия, глад и мизерия!

    Коментиран от #59, #137

  • 54 Инкогнито

    18 16 Отговор
    Прзидента Владимир Путин ще прави Армагедон бе соросняци НГВС, ЛБГТИ, Негрофили...

    Коментиран от #73

  • 55 Щом казваш

    6 6 Отговор

    До коментар #51 от "Хохо Бохо":

    Ако онова на раменете обаче се ползваше по предназначение, не би драскал бозъ! 😃
  • 56 ЧЕТИ!

    9 1 Отговор

    До коментар #33 от "Дам":

    ЧЕТИ, А МОЖЕ И ДА ГЛЕДАШ ЮТУБ, АКО НЕ СА ГО ИЗТРИЛИ -- АЛЪН ДЪЛЕС ШЕФ НА ЦРУ ОКОЛО 1940- 43 год. И ЩЕ РАЗБЕРЕШ.....
  • 57 Митко

    18 13 Отговор

    До коментар #31 от "ПУТИН Е ВЕЛИК":

    А убитите войничета за прищевките на джуджака?Забравих,на тази територия ,човешкият живот никога не е имал значение.Пол Пот,Садам Хюсеин,Кадафи,Ким Чен Ун,Путин . ......?!И един от Банкя се опита от джипката.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Мечката

    17 19 Отговор

    До коментар #53 от "Хаймерс'а":

    Е нещо Химерса изгасна никакъв го няма! Ти гледай огнемета Торнадо и Град на какъв кебап прави нацистите от НАТО.

    Коментиран от #61, #72

  • 60 Моряка

    16 15 Отговор

    До коментар #23 от "Бамбука":

    Утре ще бъде утре- величието на Владимир.Ванга го раправяше от преди 50 години.Само нашите късогледи и кривогледи политически нищожества не го разбират.И продължаваме към дъното.
  • 61 ЗЕВЗЕК

    13 13 Отговор

    До коментар #59 от "Мечката":

    То затова ли Путин стигна до там, откъдето почна....ДОНЕЦК

    Коментиран от #67

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ксаниба

    17 19 Отговор
    Русия ке ви мачка соросняяя!!

    Коментиран от #64, #75, #80

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Мишел

    15 8 Отговор
    Русия не милитаризира своята икономика. Само военната промишленост мина на трисменен режоим, седем дни в седмицата. Цялата промишленост на Урал е така от юли. А ракетите "Циркон", от средата на декември, се произвеждат вече в три завода.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Не помня

    11 6 Отговор

    До коментар #61 от "ЗЕВЗЕК":

    15-20% от Украйна да са били руски, преди 24.02. Каква полза имате да се излагате бе? 😂
  • 68 Джуджи

    5 10 Отговор
    …запартък!
  • 69 Бах

    20 17 Отговор
    Запада се разпада и докато влезнем в Шенген и валутния пазар, те ще се изпокарат . Дай боже по скоро тези джендъри да мирясат . Без Руските ресурси са обречени . 500 години пият кръвта на поробените народи - идва видов ден за тези кръвожадни убийци . Слава Россий !

    Коментиран от #82, #86, #101

  • 70 ПУТИН И

    19 16 Отговор

    До коментар #49 от "ПУТИН ПАК НИ ПЛАШИ С ВОЙНА И РАКЕТИ":

    РУСКИЯТ НАРОД СЪЩО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В МИР -- НО КРЪВОЛОКА САЩ = НАТО Е ЖАДЕН! ЖАДЕН И МНОГО, МНОГО, МНОГО АЛЧЕН!!! И ЕТО ПУТИН И ВЕЛИКА РУСИЯ ЩЕ ИМ ПОСОЧАТ МЯСТОТО НА УБИЙЦИТЕ!!!

    Коментиран от #77, #85, #139

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Моряка

    13 11 Отговор

    До коментар #59 от "Мечката":

    Е мечко,има и къде по нови.ГРАД са чудесни машини,но за времето си,а то беше някъде преди 65 години.Сега на мода е Солцепека.Не е легендарен,както българския чушкопек,но ги пече по същия начин.

    Коментиран от #99

  • 73 В действителност

    16 14 Отговор

    До коментар #54 от "Инкогнито":

    личният армагедон на путни приближава, дърт е вече. То и Байдън е дърт, но поне не е садистичен тъпанар с грандомански претенции. Оттам в компанията на хитлер и сталин и другите демони.
  • 74 ммио

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Помнещ":

    А нещо за Будапещенския меморандум да си спомняш?
  • 75 Пешо

    3 4 Отговор

    До коментар #63 от "Ксаниба":

    Нали знаеш какво ще ни мачка. 🤩🤩🤩
  • 76 Зависи

    17 10 Отговор

    До коментар #8 от "След":

    ЕС (Урсула) каза, че :"ако не ПОБЕДИМ в Украйна, то ще е икономическа катастрофа за нас (ЕС)!
    Каква икономическа катастрофа очаква Урсула в ЕС ако примерно Русия вземе Украйна?
  • 77 УКРАЙНА И НАТО НЕ ЗАПОЧНАХА ВОЙНА

    14 15 Отговор

    До коментар #70 от "ПУТИН И":

    Путин нахлу в Украйна с танкове и артилерия и започна войната.....що ли?????
  • 78 Аралампи

    8 8 Отговор
    Тоя още ли е жив? Струва ми се, че това на снимката е двойник.
  • 79 Що за смешни сравнения….

    10 10 Отговор

    До коментар #9 от "Петьо Петров":

    …..Това удря дъното,дори и на най плоските руски опорки!

    Коментиран от #88

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 !!!?

    11 10 Отговор
    Злодеят от Кремъл !!!?

    Коментиран от #163

  • 82 Този Россий дето споменаваш

    8 7 Отговор

    До коментар #69 от "Бах":

    Някой древен руски пълководец ли е?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Хах

    9 11 Отговор

    До коментар #70 от "ПУТИН И":

    А вчера гледах клип с мраморни плочи на умрели руски. САЩ им наредил да ходят в Украйна. Путнята непричом.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Петьо Петров

    9 8 Отговор

    До коментар #79 от "Що за смешни сравнения….":

    Демократи, хаос, бедност, кръвожадност, алчност, власт, история....дали няма нищо общо?
  • 89 Солей

    10 11 Отговор
    Хайли ънлайкли ,но въпреки ънлайклито Русия е мачкала ,мачка и ще продължава.А може да си пишете каквото си поискате,надали има ефект върху реални действия.За успокоение,на блаженно вярващите.
  • 90 Реалист 6548

    11 13 Отговор
    Тоя е пътник вече свирете край на войната и начало на възстановяване на Украйна. ГОСПОД вече е взел решение за Путин свършено е с него всю кончилас джудже
  • 91 Сирене

    4 4 Отговор
    66,6% от Българите, не се и съмняват в това.
  • 92 Русия и икономика

    11 11 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    Руснаците още не са измислили бойлер който не гърми и не харчи тока от АЕЦ Запорожие

    Коментиран от #98

  • 93 Руската Мечка се оказа

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    плюшен@

    Коментиран от #116

  • 94 Българин🇧🇬

    15 10 Отговор
    Мобилизация на всички третополови в България и ги пращаме в Окрайна всички с фашиското знаме 🇺🇦на профилите също ги пращаме.

    Коментиран от #102, #105

  • 95 Джуджака пак се е оправдавал

    15 10 Отговор
    Явно спецоперацията не върви по план...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ужас

    11 11 Отговор
    Това е новия Хитлер , ще се наложи да го убият
    Това е психопат и много болен човек.
  • 98 Сирене

    7 4 Отговор

    До коментар #92 от "Русия и икономика":

    Не знаех че война се печели с бойлер.. Украйна имат американски бойлери примерно, ПИТАМ топло ли е?
  • 99 Историк

    10 6 Отговор

    До коментар #72 от "Моряка":

    Проблема е,ч е солнцепека прави укровикингите на чипс.Добрата новина е ,че все пак техните поддръжници могат да поръчат пакетче от този чипс,за да спонсорират Осрайна.Сало Украине.
  • 100 Българин Сл.

    12 10 Отговор
    днес П-у-т-и разправя много смешни вицове
  • 101 Аах горкото ти

    2 5 Отговор

    До коментар #69 от "Бах":

    Колко си зле, едвам креташ, последните стотинки даде за интернет да напишеш коментар преди да склопиш очи от глад. Тюю, робско теглиш теглиш!
  • 102 Медведев:

    7 10 Отговор

    До коментар #94 от "Българин🇧🇬":

    Обичам моята женичка ПутттИн Ка Дашната!
  • 103 Балканджия с ракия

    12 12 Отговор
    Още в началото на май писах ,на крякащите тук кремълски папагале, че Мордар-Расия е тотално бита карта от демократичният индустриален Запад. Големият проблема другарки и другари е след разгрома в кочината Мордар, ,че ще настъпят кани балски хаос и смутове от престъпните кланове и частни татарски азиатски армии. Пак лошият Запад ще трябва да спасява кочината, като ВСВ и през 1991 г. Иначе ще настъпи вековен разпад и хаос с местни локални битки за самагон, кози или територии и природни богатства.

    Коментиран от #107, #112, #160

  • 104 ЕДИНОМИСЛИЕ

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Петьо Петров":

    ЕЕЕЕЕЕ, БРАВО ПЕТЬО!!АКО ПОНЕ УПРВЛЯВАЩИТЕ ,СВЕТОВНИ ИЛИ НЕ ,МОЖЕХА ДА ИМАТ ТОЗИ КАПАЦИТЕТ НА ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ , СВЕТА ЩЕШЕ ДА Е СЪВСЕМ ДРУГ!!!!!!ЗА ЖАЛОСТ, СЛУЧВА СЕ ОБРАТНОТО.
  • 105 Ти не пращаш нищо

    6 6 Отговор

    До коментар #94 от "Българин🇧🇬":

    Представителството ти в парламента е нищожно. Ако възлагаш надежди на копейкин - забрави! На Янев - забрави, бесепарите - процентите им падат с дни. Но ние, ако речем, може да натиснем представителите си в НС да ви разследват за прокарване на влияние на неприятелска държава.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ей,боклук

    15 7 Отговор

    До коментар #103 от "Балканджия с ракия":

    Русия сама одържа Германия, която смазваше на ред и янките влязоха в Европа когато беше ясно че ще загубят.. Колко малко знаеш история, признай се. Демокрация е, ще те приемем и некадърен, длъжни сме. Само не се прави че си завършил 10ти клас...

    Коментиран от #119, #142

  • 108 стоян георгиев

    6 2 Отговор
    Бе кво им се връзвате на разни тро ло ве у т ре паци,като : хобо бохо,българин и истината,които са един и същи е ле мен т Обикновено ги пуски и трите с трите ника едно след друго и после сам се коментира
  • 109 русофил прогнил

    11 5 Отговор
    Тоя му вервам на всяка дума. Още като каза че няма да напада Украйна.
  • 110 случаен

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "След":

    да,на нато и говедарника
  • 111 Ветеран от Протеста

    8 11 Отговор
    Ако Руския Агресор атакува една страна от НАТО ще получи ответен отговор от всички държави членуващи в НАТО...Джуджето, ще унищожи Русия...Само Великобритания от север и Турция от юг като военна мощ ще ги изметат от лицето Земята...Турция е с един милион редовна армия...Тва джудже се е приело на сериозно май....

    Коментиран от #146

  • 112 Историк

    4 2 Отговор

    До коментар #103 от "Балканджия с ракия":

    Пий си патоките и не се занимавай с неща които не ти се отдават.Колкото по рано го проумееш,по добре ще е за самия теб.

    Коментиран от #159

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 ХАХАХА😂

    6 4 Отговор
    Полуръста на токчета ли е бил?
  • 115 случаен

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "ПУТИН ПАК НИ ПЛАШИ С ВОЙНА И РАКЕТИ":

    не плаши предупреждава,ама не слушат тротинетките заблудени от илюзорното си величие,и преди не го слушаха,ама се приказва до време
  • 116 Умен по цялата глава

    6 6 Отговор

    До коментар #93 от "Руската Мечка се оказа":

    По- лошо ,пич...Руската Мечка се оказа не плюшена, а нарисувана на Комунистически плакат за Идеологическа пропаганда...И до нея Ну,погоди....Хахаххах
    ..
  • 117 12345

    8 7 Отговор
    Не пишете глупости.Путин има родители-баща разузнавач през ВСВ, майка едва преживяла Блокадата на Ленинград,и двама братя ,които умират.Путин е късно дете-роден 1952 г.от майка си когато е на 41 години.Моят баща ,Герой от Втората фаза на ВСВ, е 10 -ти син на баба и дядо и е роден от баба ми , когато е била на 40 години.ИМА БАЩА/МЪЖ/ и МАЙКА /ЖЕНА/и ДЕЦА /МОМЧЕ и МОМИЧЕ/.Колкото до неграмотника просто Киро /син на Петко Петков от ДС,забягнал с любовницата си в Канада/не може да бъде пример за морал.А, а Путин има биография,може да я прочетете.

    Коментиран от #124

  • 118 стоян

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭✰":

    До 10 ком - кумунисчо гледай по ютуб филм на телевизия Навални Лайф за заместник министъра на шойгу да видиш как живее и къде и дали е социалист или едър капиталист
  • 119 Брезински

    5 5 Отговор

    До коментар #107 от "Ей,боклук":

    "...Русия сама Одържа Германия..."
    А ти завърши ли 10-ти клас? Пък Русия не е удържала Германия сама, провери за ленд-лийза от САЩ и съюзниците.

    Коментиран от #127

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Ъъъъ

    7 8 Отговор

    До коментар #7 от "Помнещ":

    Няма нито ДНР нито ЛНР нито мински договори. Донбас е Украйна и Путин реши да открадне територия. Това е цялата истина.
  • 122 Епистоларен пример

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Петьо Петров":

    за интелигентен, грамотен и индоктриниран до гротеска мужик сте, г-н Петров.
    И тъжно и жалко...

    Коментиран от #131

  • 123 По-точно

    2 4 Отговор
    Без да се милитаризира ИЗЦЯЛО в ущърб на своята икономика.
  • 124 Ветеран от Протеста

    8 7 Отговор

    До коментар #117 от "12345":

    Гледахме видеоклип от селото на Путин....Самотна майка правеща свирки за бутилка водка и на 13 го дава във сержантско военно училище щото живее с мъж,който е пиян от сутринта....Плод на пиянски секс е Путин бе,червен цървул...каквито са половината руски Примати....

    Коментиран от #145

  • 125 Вие сте бунаци

    7 4 Отговор
    Добре че ни обявиха за неприятелска държава. Защото русия братските народи ги напада и бие яко!
  • 126 Райхсвер

    7 5 Отговор
    Откаченият бункерен плъх пак нещо намила...
    Тоя мизерник не разбра ли вече, че Русия е фалирана отвсякъде!?
  • 127 Росия

    6 2 Отговор

    До коментар #119 от "Брезински":

    Сама Онуди Германия. И ще повтори, ако трябва.
  • 128 Опълченец

    8 5 Отговор
    Путин май е омекотил риториката, няма я тази вербална агресия от първите дни на войната. Май започва да осъзнава какво се случва.
  • 129 Румен

    5 4 Отговор
    Няма кой да каже тоя кат малък дали е падал на главата си.Всичките свидетели са убити или отровени.
  • 130 Войната е начин на живот за ватника!

    7 5 Отговор
    Те нищо друго не могат да правят!
  • 131 Петьо Петров

    3 3 Отговор

    До коментар #122 от "Епистоларен пример":

    Аз Ви разбирам, но силно се съмнявам, че мнозинството от останалия електорат на форума ще успее. Винаги се стремя да избягвам високопарни думи и да се приравнявам към интелигенцията, поне в сегашния и вид. И да съгласен съм, тъжно и жалко е, но двамата влагаме съвсем различен смисъл в тези думи.

    Коментиран от #150

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Умен по цялата глава

    5 6 Отговор
    За да ви стане ясен проблема със Загадъчната Руска Душа,ще ви кажа ,че в Русия е МАТРИАРХАТ...Мъжете се търкалят пияни ,в ролята на Осеменители,а жените работят,отглеждат и възпитават децата си....Няма пленен руски Окупатор,който да се обажда по телефона на Баща си,че е пленен....Според Фройд и всеки уважаващ себе си Психолог, травмите от възпитанието на Жената върху психиката на един МЪЖ са Непоправими....Матриархат бе,хора.....Непреодолими Психически травми от детството!!!

    Коментиран от #149

  • 134 Рико

    7 3 Отговор
    Няма по-милитаризирана държава от РФ. Там от децата, през посланиците, до съдиите ,всички са в униформи; под пагон! Накъде повече да се милитаризира?
  • 135 И фюрера си вярваше до последно....

    7 3 Отговор
    И за Путин това е вредно....
    Просто се налага да бъде в Хага....4989
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Ел Греко

    7 3 Отговор

    До коментар #53 от "Хаймерс'а":

    Тежка, тежка...колко да е тежка тая зима за Европа. Живея в Гърция и днес с едни 50-60 евро така натъпках хладилника за празника , че с крак натискам да затворя вратата..а ватенките да му мислят. Днес имаше и намаление на вратни пържолки- от 6,70 евра, на 4,60. Та рекох да заприходя едни 10 кила. Тежка била зимата ..а спя на отворени пендзури, че нещо много топло става ...Тежка била зимата..и колко е тежка...

    Коментиран от #140

  • 138 Кочо

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Аха":

    Да ,сигурен съм само дето мобилизират неизбягалите и ги трепят като пилци в Украйна !

    Коментиран от #153

  • 139 Некой си

    5 1 Отговор

    До коментар #70 от "ПУТИН И":

    Абе, ма тоя сайт верно се напълни с изтрещеняци..от къде ви кОпат такива бе...малийй..много изпросте тоя народ..много..

    Коментиран от #141

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Как от къде,

    6 1 Отговор

    До коментар #139 от "Некой си":

    от миналото, спомни си Димитър Талев:

    "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ"...
  • 142 Бацо Гацов

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "Ей,боклук":

    Леко са напиня па ти бе..ше земе да ти текнат водите и ко шта праим, ако нема наблизо акушерка...
  • 143 УКРАЙНА🇺🇦

    2 0 Отговор
    Бебил
  • 144 УКРАЙНА🇺🇦

    3 0 Отговор
    Дебил
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Ттттъ

    2 2 Отговор

    До коментар #111 от "Ветеран от Протеста":

    Ама ти вярваш ли си. Ще те ползват за пушечно месо и съгласно чл. 5 ще ти тикат оръжие и с декларации ще те подкрепят. Ще мре американеца за теб ли. Смешки говориш.
  • 147 Го4о

    5 5 Отговор
    Русия ще стане "Украинска бензиностанция"! Ще плаща репарации до края на века.
  • 148 Истината

    1 1 Отговор
    А т и на прот еста колко с ви р чо ка вр ътна,даже и без во дка,просто така за спорта
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Гадно е

    1 0 Отговор

    До коментар #150 от "Некой си":

    някой да е на хиляди нива над теб и ти да знаеш, че никога няма да си там! 😃 Не ти остава друго, освен още да се излагаш!

    Коментиран от #155

  • 152 Каква икономика и ...

    5 4 Отговор
    ... и колко може да е икономиката на един суровинен придатък, като путинската Русия? Пардон. Вече не е и суровинен придатък, защото е низвергната отвсякъде. Световен парий. Това е путинска Русия. А като прибавим и тежестта на репарациите, които следва да плаща на Украйна след края на войната, съвсем ясна става руската картинка за няколко поколения напред руски крепостници и каторжници.

    Коментиран от #154

  • 153 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #138 от "Кочо":

    Но пропагандата е за забавление, а не за информиране! 😃 Иначе би се сетил и защо са им мобилизираните, ама ко ти пука! Драскай там! 😃
  • 154 Ттттъ

    3 3 Отговор

    До коментар #152 от "Каква икономика и ...":

    Чакай , рано е за репарации. Победителите не ги съдят.
  • 155 Некой си

    0 1 Отговор

    До коментар #151 от "Гадно е":

    Ама ти май си и верваш, а..айде не ме разсмивай бе, интелигенте. Ако верно си толкова интелигентен немаше да висиш в това сайтче като миньорски потник на върлина и сам да се величаеш. Знаеш как се наричат този сорт сбърканяци като теб..

    Коментиран от #156

  • 156 Не бе

    4 2 Отговор

    До коментар #155 от "Некой си":

    Интелигентният човечец е друг! Аз съм този, който много се забавлява с гладкомизъчните простокирчовчета! Сети ли съ? 😂 Айде сега да ми изнесеш представление! 😂
  • 157 Радко

    3 0 Отговор
    Абсолютен ненормалник!
  • 158 Рико

    3 1 Отговор
    Наскоро мина закон, който позволява задържането на работните места повече часове от регламентираните.По същество това е военно положение - прав зад струга докато паднеш! Големите анализатори пропуснаха.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Рико

    3 3 Отговор

    До коментар #103 от "Балканджия с ракия":

    Дано светът да си дава сметка, че такива последствия са напълно възможни (да не кажа неизбежни). На огромна територия ще настане дестабилизация. Светът трябва да има подготвени отговори за идващото. От Русия винаги само проблеми! Нищо позитивно от тях.
  • 161 Анти Путлер

    1 4 Отговор
    Момчета и момичета, дали има значение кой на коя страна е и кой кого мрази. Русия не преговаря, тя уведомява. Мисля, че и на слепите вече е ясно, че Путлер, ако не е той ще бъде готвачът му, ще сгази до пълно унищожение Украйна. И колкото повече въоръжаваме Украйна, толкова повече хора ще умрат, но резултатът ще е един и същи. За руснаците човешките жертви никога не са били от значение. НАТО или трябваше да влезе в пряк сблъсък, където вече Русия няма шанс (но уви има един червен бутон) или въобще да не се намесва. Украйна щеше да загуби 15-тина процента от територията си, но нямаше да даде тези жертви и нямаше да загуби всичко...

    Коментиран от #162

  • 162 ....

    2 0 Отговор

    До коментар #161 от "Анти Путлер":

    Руските слуги си мечтаете на глас, но ви чака същото, каквото и предшествениците ви.

    Коментиран от #165

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Ауе

    1 0 Отговор
    Тоя кви ги дрънка бе, бвп на колхозниците е паднал два пъти...
  • 165 Анти Путлер

    2 1 Отговор

    До коментар #162 от "....":

    Хаха, приятелю, ама аз съм против Русия. Просто имаме двубой в стил.. Мариус Куркински срещу Тайсън Фюри. Куркински е много готин актьор, стискам му палци, но максималното, което мога да му пожелая е по-малко пердах. Е, това мога да пожелая и на украинците, не ми се мисли след година втора зима на студено. Все пак, трябва да се помисли и за хората в Украйна, не може да мрат като мухи заради една кауза пердута. Слава на украинския народ! От България е много лесно да ги надъхваме да се бият, нали не се бием и не умираме ние! Мислете за човешкия живот, хора, той е един.. освен в Мортал Комбат, ама животът не е игра, нито прищявка на този или на онзи.

    Коментиран от #170

  • 166 Чочо

    2 2 Отговор
    Никой не вярва на лъжците от кремъл, наслушахме се на техните лъжи за всичко!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #165 от "Анти Путлер":

    Каква слава те тресе? Слава на сирийския, либийския, сръбския, иракския народ няма ли да викаш? Ако си седял и мълчал, когато ги убуваха, значи си един обикновен л и ц е мер.
  • 171 Яяяяя

    1 0 Отговор
    Великите страхливци от Кремъл, ако отидат на фронта, ще напълнят гащите.
  • 172 бат' Тонка

    0 1 Отговор
    Виждам, че тридневната военна операция върви по план.
  • 173 наташка

    0 0 Отговор
    може би да победи сле 56години
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания