Last news in Fakti

28 Декември, 2022 16:05 7 177 99

Загадъчната смърт на куп руски милионери: самоубили ли са се или не?

  • русия-
  • кремъл-
  • владимир путин-
  • равил маганов-
  • павел антов-
  • александър суботин

Поредицата от смъртни случаи при мистериозни обстоятелства през 2022 г. сред руските милионери и елит, някои от които свързани с петролната и газовата индустрия, повдига много въпроси

Загадъчната смърт на куп руски милионери: самоубили ли са се или не? - 1
Снимка: DW

Един паднал от прозореца, друг се обесил - голям брой руски милионери се простиха през тази година с живота си, и то все при подозрителни обстоятелства. Твърди се, че става дума за самоубийства, но яснота няма.

Поредицата от смъртни случаи при мистериозни обстоятелства през 2022 г. сред руските милионери и елит, някои от които свързани с петролната и газовата индустрия, повдига много въпроси. Някои от тях бяха обявени за самоубийства. Но дали това наистина е така?

Смъртта на Антов в Индия

На 25-и декември 65-годишният Павел Антов, член на регионалния парламент на Владимирска област от партията "Единна Русия" и основател на големата фирма за месо и колбаси "Владимирски стандарт", падна от прозореца на хотел в индийския щат Одиша. Според съобщения в медиите е възможно да става дума за самоубийство. Руските медии припомнят, че след избирането си за депутат Антов оглавява класацията на "Форбс" за най-богатите държавни служители в Русия.

През юни 2022-а година Антов написа пост в социалните мрежи, в който разкритикува войната на Русия срещу Украйна и въздушните удари по Киев: "Едно момиче беше извадено изпод развалините, бащата на момичето изглежда е загинал. Опитват да измъкнат майката с кран - тя е заклещена под една плоча. В интерес на истината е много трудно да наречем това другояче освен ужас". По-късно той промени публикацията си, като написа, че това било "злополучно недоразумение" и "техническа грешка”.

Според съобщения в руските медии Антов е заминал за Индия, придружен от трима приятели, за да отпразнува 65-ия си рожден ден. Два дни преди смъртта му един от приятелите на депутата е намерен мъртъв в хотела, в който били отседнали.

Смъртни случаи в "Лукойл"

На първи септември в Москва почина Равил Маганов, ръководител на съвета на директорите на петролната компания "Лукойл". Той падна през прозореца на болницата, в която се лекувал. Според една от версиите причината за смъртта е самоубийство. Руски медии съобщават, че Маганов е бил диагностициран с депресия, въпреки че е бил в болницата заради сърдечни проблеми.

А през май 2022-а година бившият топ мениджър на "Лукойл", милиардерът Александър Суботин, бе намерен мъртъв в Митищи. Руският следствен комитет съобщи, че причината е остра сърдечна недостатъчност. Медиите пък съобщават, че 43-годишният Суботин е починал по време на сеанс с шамани.

Загадъчни смъртни случаи и в "Газпром"

Няколко мистериозни смъртни случая, включително самоубийства, има и сред висшите ръководители на "Газпром" и близки до тях хора. В края на януари 2022-а година, още преди Русия да нахлуе в Украйна, се самоуби Леонид Шулман, 60-годишен топ мениджър в "Газпром инвест". Според съобщения в руските медии окървавеното тяло с дълбоки прободни рани е лежало на пода в банята, а до него е намерен нож. Полицията намира и бележка, в която Шулман се оплаква от непоносима болка. Съдържанието ѝ остава тайна.

На 25-и февруари Александър Тюляков, заместник-директор на Единния счетоводен център на "Газпром" (касата на компанията), бе намерен обесен в апартамента си в Санкт Петербург.

На пети юли в Ленинградска област бе намерен мъртъв Юрий Воронов, генерален директор на транспортната и логистична компания "Astra-Shipping". Според съобщения в медиите компанията на Воронов е специализирана, наред с другото, в изпълнението на договори на "Газпром" в Арктика. Воронов е открит в басейна на дома си с огнестрелна рана в главата.

Списъкът е дълъг

На 18-и април полицията откри телата на бившия вицепрезидент на "Газпромбанк" и милионер Владислав Аваев, съпругата му и 13-годишната им дъщеря в апартамент в Москва. Приоритетната версия на разследването е, че Аваев е убил близките си и след това е посегнал на живота си.

Мнозина виждат паралели между смъртта на Владислав Аваев и тази на Василий Мелников, милиардер и ръководител на "МедСтом" - голяма руска компания, свързана с най-съвременните технологии в медицината, на 24-и март. Той, съпругата му Галина и двамата им малки синове са открити мъртви с прободни рани в апартамент в Нижни Новгород. Според руския "Комерсант" следователите разглеждат възможността Мелников да е убил семейството си и след това да се е самоубил, но роднини и съседи не вярват на тази версия, като посочват, че семейството е било в добри отношения.

На 19-и април в испанския Лорет де Мар полицията откри три трупа - на руския олигарх Сергей Протосеня, съпругата му и дъщеря му. Твърди се, че Протосеня е убил жена си и дъщеря с нож, а после се е обесил в градината на семейната вила. Не е изключено обаче да става дума за тройно убийство, а смъртта на главата на семейството да е била обявена за самоубийство. "Баща ми не е убиец", казва синът му Фьодор Протосеня пред британските медии.

В началото на март роденият в Украйна руски петролен и газов магнат Михаил Уотфорд бе намерен обесен в гаража на дома си в британския град Съри. Според руското издание "Фокус" той е натрупал богатството си от добива на нефт и газ. В началото на 2000-те години той емигрира във Великобритания, променя гражданството и името си и се заема с недвижими имоти.

Според израелското издание "Курсор" малко преди смъртта си Уотфорд признал пред приятели, че се страхува от списъка на Путин за разплата, "в който е попаднал две години по-рано".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зелената стрела

    65 11 Отговор
    И в България има нужда .Първо После наред.

    Коментиран от #12

  • 2 Лошо тяма да се окастрят

    57 25 Отговор
    малко гнилите капиталистически клони. Вовата е обменил опит със Си.

    Коментиран от #39

  • 3 Бесен- _Язовец

    51 53 Отговор
    На запад също умират милиардери обаче не го правите соросн.ята на въпрос или западните милиардери са безсмъртни?

    Коментиран от #16, #22

  • 4 Дедо

    68 7 Отговор
    Правите ли разлика между милионер-бизнесмен и милионер-олигарх?
  • 5 Антисоросоид

    45 54 Отговор
    Човек вече не може да умре от нещо веднага ще кажат, че Путин е замесен.

    Коментиран от #14, #83

  • 6 отшелника

    41 59 Отговор
    99 % от БОГАТИТЕ СА БИЛИ НА СТРАНАТА НА ФАШИСТИТЕ ,НО НЯМА КОЙ ДА ЧЕТЕ ИСТОРИЯ И ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ ,ЗА ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК ТОВА Е В ПОЛЗА ,СЛАВА НА РУСИЯ МАЙЧИЦА РОДНА ,НА ЗЕМЛЕ ОНА ОДНА

    Коментиран от #85

  • 7 проф. Иво Христов

    56 23 Отговор
    „Русия навлиза в привичният за нея в исторически план, режим на страна военен лагер. Русия не може да функционира в друго състояние.“

    Коментиран от #68, #76

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мишо

    37 13 Отговор
    Боко дали е на ред или да чакаме НС и Белене?
  • 12 Освен това

    21 7 Отговор

    До коментар #1 от "Зелената стрела":

    Имаше много загадъчни пожари на големи търговски центрове и важни логистични бази.
    Намирисва на широкомащабна диверсия.
    Амоняка за сърбия от какъе произход ?
  • 13 Гудков - бивш депутат

    24 17 Отговор
    Эта страна якобы не имеет будущего, но существует благодаря жестокому насилию над населением и наличию огромного арсенала ядерного оружия.
  • 14 Я па ти,

    31 30 Отговор

    До коментар #5 от "Антисоросоид":

    то кога Бадъня пръдне и се размирише, мисирките в България веднага обвиняват Путин.
  • 15 мани мани

    28 5 Отговор
    и наще тва ги чака
  • 16 честен ционист

    47 15 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен- _Язовец":

    Да, ама ако на Запад умре милиардер, богатството му или се наследява, или бива прилапано от друг милиардер, докато Император Вова го конфискува и вкарва в производството на ракети.

    Коментиран от #19, #20, #32, #86

  • 17 Хммм

    21 22 Отговор
    Четох до там, където ДВ ми обяснява, за въздушните удари по Украйна от страна на Русия през месец ЮНИ....
    Та, през месец юни Русия бомбеше ли Украйна???? Аз доколкото си спомням, бомбандировките по енергийната мрежа в Украйна започнаха през есента...
  • 18 Логика

    22 13 Отговор
    Абе те и украински си се споминаха. Спомням си един дето руска ракета му влезе в спалнята уж. Само една ракета и точно в неговата спалня влезе.
  • 19 Хммм

    11 19 Отговор

    До коментар #16 от "честен ционист":

    Вярвай си, че е така... Ако Путин искаше щеше да им прибере всичко откраднато... Ама той ги остави.. Подчини ги, да не смеят да шукнат, и им остави всичко заграбено.
  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    36 6 Отговор

    До коментар #16 от "честен ционист":

    руските билионери са ,като бг милиардерите......Създадени са от една майка ........държавна сигурност.руската е по силна та успява и тук да храни милионери...и да убива ....бг милиардери....иде време ,когато за кгб и лудия мноого неща ще излязат ....изпод миндера...... В русия и бг нямат право на онаследяване........

    Коментиран от #37

  • 21 Алекс83

    23 9 Отговор
    Демокрация по руски.
  • 22 не си бесен

    20 12 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен- _Язовец":

    А си превъртял, разлика между починал от естествена смърт и самоубит правиш ли? И кой ти казва че западните богаташи не умират. нали уж английската кралица щеше да живее 500г. щото била рептил но изкара 96г. И у нас има столетници за рептили ли да ги обявим сега.

    Коментиран от #34

  • 23 ЛиБеРаст

    25 6 Отговор
    Просто конвергенцията между руските назначени капиталисти и американските капиталисти приключи. Само рублевият капитал ще е вече актуален. Доларовите олигарси с офшорните сметки падат от балкони и се давят във ваната.
  • 24 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 0 Отговор
    мафията убива и самоубива НЕУДОБНИТЕ ХОРА
  • 25 Хммм

    10 14 Отговор

    До коментар #10 от "Цар Поробител":

    Това за политиците, където литват през прозорците без решетки:) кво? За шефа на Пентагона ли намекваш, където литна от прозореца, че руснаците идат? :)))
  • 26 Ясно е..

    28 15 Отговор
    И на дечицата им стана вече ясно за какво иде реч - Руски фашизъм. По-лошото е, че се случва през 2022г.

    Коментиран от #30, #53

  • 27 ШвабскитеПрасета квичат

    14 31 Отговор
    Скоро и подлогата Грозев сред мъртвите.

    Коментиран от #93

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Петканчо

    14 5 Отговор
    Ха,вземахте да не си пишете имената а дойче веле бил писал.

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Така е. По име ще ги трепем

    6 4 Отговор

    До коментар #29 от "Петканчо":

    и палим един по един, а така само офисите...
  • 32 Бесен- _Язовец

    12 15 Отговор

    До коментар #16 от "честен ционист":

    Чичо Сорос нищо чудно, че губи с такива гал.фони като тебе дето нема за почасова служба
  • 33 путлеран КГБейски

    18 3 Отговор
    Не са се самоубили опитвали са се да летят, но все не им се отварял парашута.
  • 34 Бесен- _Язовец

    19 12 Отговор

    До коментар #22 от "не си бесен":

    От ментето сайт DW ви въртят едни къси разкази и кълвете шаранчетата.

    Коментиран от #42

  • 35 случаен

    10 9 Отговор
    зелки,а за едни доктори на запад дето се самоубиха някои от тях а други случайно умряха що не пишете
  • 36 Демократ

    29 15 Отговор
    Който е чел книгата "Отровите на Кремъл" от руския разследващ журналист Аркадий Ваксберг - от Ленин до Путин , ще разбере веднага начините за самоубиване и внезапно смъртоносно разболяване на непослушните и неудобните.100 години в империята на злото,управлявана от КГБ нищо ново не се е случило. Лошото е ,че много българи не искат да научат истината,защото са с промити мозъци.Руснаците са същата трагедия. Добре,че има смели и всеотдайни журналисти-борци, които не спират да пишат истината.
    "

    Коментиран от #70

  • 37 случаен

    8 5 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    дълбоко виждаш ама все еднопосочно,вашите кучи синове все ги пропускаш

    Коментиран от #50

  • 38 Оффф, бе

    8 1 Отговор
    Самоубили са ги, пресечната точка на толкова случайности е необходимост
  • 39 Даааааааа

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Лошо тяма да се окастрят":

    Май много скоро ще кастриме и болшевишките клони! Няма лошо!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Жълто джудже

    19 5 Отговор
    Същото важи и за тези в САЩ, които пренебрегват изолацията на Русия. Един ден президентът Кенеди се съгласи на компромис и беше прострелян в главата.
  • 42 0000

    11 8 Отговор

    До коментар #34 от "Бесен- _Язовец":

    От рашистан само истината казват, нали, язво

    Коментиран от #44

  • 43 ЩО ЗА ИДЬОТЩИНА

    7 13 Отговор
    Загадъчната смърт на куп руски милионери: самоубили ли са се или не?..............НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ОТ ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ, .........НОРМАЛНО ЕДНИ СЕ РАЖДАТ , ДРУГИ МРАТ............ТАКЪВ Е ЖИВОТА......???????!!!

    Коментиран от #46

  • 44 Жълто джудже

    9 12 Отговор

    До коментар #42 от "0000":

    Светът слуша Русия, не вярва на Запада.

    Коментиран от #82

  • 45 БСП за България и Радев

    14 5 Отговор
    Фантазиите на Запада са смешни вече. Всеки в Русия е свободен да посегне на живота си, особено ако е противник на другаря Путин
  • 46 Абе ти от коя

    9 3 Отговор

    До коментар #43 от "ЩО ЗА ИДЬОТЩИНА":

    Планета си ,явно си с много промит Неосведомен мозък
  • 47 Баста 🇺🇦

    13 6 Отговор
    Самоубили се с два контролни куршума.

    Коментиран от #55

  • 48 фгхйкл;'ь

    18 4 Отговор
    Е кое му е загадъчното? Отвориш ли си устата да противоречиш на Райхсфюрера Путлер, набързо те самоубиват.
  • 49 Това е Руското

    15 7 Отговор
    разбиране на демокрация , право и морал. Долна престъпна с ган са рашистите

    Коментиран от #96

  • 50 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    13 8 Отговор

    До коментар #37 от "случаен":

    Всеки Непредубеден и нормално мислещ Човек ще разсъждава,като мен!От над 10месеца ти казах,че до 2ден на войната очаквах ,путин да спре и да ги покани на масата!!!След 2ден вече взех страна ,а на всичкото отгоре и руснаците влязоха в капан.вероятно не е от глупост,а от лакомия,но..........За разлика от теб,аз нямам господари!Тъкмо се научих да се пазя от едните и други ми дойдоха да ги мисля........уверявам те ,това кремълско котило си заслужава.........участа,която са му приготвили!

    Коментиран от #73

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Калинин

    7 7 Отговор
    джуджето ги мори
  • 55 Не бре

    8 2 Отговор

    До коментар #47 от "Баста 🇺🇦":

    Така се самоубиват кметовете в България!
  • 56 Песков

    12 1 Отговор
    Абе самоубили са се, ама малко изненадващо и за тях самите беше
  • 57 ганю

    7 0 Отговор
    настъпали са мотиката май
  • 58 Сър Пичук

    10 0 Отговор
    Когато случайностите станат много, тогава няма нищо случайно!
  • 59 А бе,критикар

    2 2 Отговор
    Къв ли и друг.В Русия е така,с Путин е така.Ами оня,нашия кво вика?Страхувал се от някой,който би осребрил пред имащия интерес от посягането на живота му.По тънък лед тръгнал,то и по тънката лайсна де-критикуваш кой свали самолета,кой утрепа чеченския,кой тва,кой онова.Високодоходно е,а и в един разнообразен живот(и високи платени разноски),а оня стиска зъби,заканва се,дорде реши да се закани по-истински.Рисковете на професията
  • 60 незнайко

    7 4 Отговор
    Богаташите натрупали незаконно богатствата си като им пламне под краката решават да не горят и да се мъчат а да сложат най бързия край на живота си !!! Това е всеизвестна истина !!!
  • 61 Мнение

    3 3 Отговор
    Като ходят на вуду при укро шамани и използват наркотици ги хипнотизирват и ги карат да се самоубият.То стана ясно след случая на онзи от Газпром,койро умря още при вуду ритуала докато бил надрусан.
  • 62 Евроатлантиците в паника

    8 4 Отговор
    Ще има видьов ден за продажниците
  • 63 Скоро

    8 7 Отговор
    И в Украйна ще се самоубиват първи е Зеленски
  • 64 Дойче веле

    9 3 Отговор
    Съд и забрана за вас сороски подлоги
  • 65 стоян георгиев

    10 5 Отговор
    Нека отбележим че избитите са путлерови лакеи .така се отблагодаряват диктаторите.

    Коментиран от #77

  • 66 А загадъчното забогатяване

    6 3 Отговор
    на тези милионери по какъв начин се е получило?! Отговорът на въпроса е ключ към загадката. Каквот повикалУ, тАкоз са УбадилУ Айде стига с това слугинажно зеле.
  • 67 А с наЩе

    6 0 Отговор
    бизинисменини кога? И те са много заслужили.
  • 68 Тогава гледай

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "проф. Иво Христов":

    да не те нагази, че ще ти сеспукапамперсаот напрежението. Не си ври пиперя, че ампеража ти слаб и няма да светиш.
  • 69 ТОЧКАТА

    6 3 Отговор
    ТЕ ВЯРВАХА ЧЕ ПАРИТЕ СА ВЛАСТ,МОГЪЩЕСТВО,НЕПРИКОСНОВЕНОСТ!!!!!!!!...МИ НЕ Е ТАКА!!!!!/и не само в РУСИЯ!!!!ПАНАМА ПЕЙПЪРС БЕ ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И АНГЛИЯ!!!!!!!И със също толкова ,,жертви,,!!!!!НО КАПИТАЛЪТ ОТИДЕ В САЩ!!!!!!...Ако следваме ревът!!!! !значииии ШАШ ГУБЯТ!!!!!!!Губят ПАРИТЕ!!!!ТЯХ олигарсите НЕ ГИ ИНТЕРИСУВАТ!!!! БРАВО РУСИЯ!!!!
  • 70 А в щатите

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "Демократ":

    не го правят така и въобще на запад?! Там са светци.

    Коментиран от #90

  • 71 Солей

    6 1 Отговор
    А нашите олигарси кога?
  • 72 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор
    НЕОЛИБЕРАЛИЗМЪТ Е БРУТАЛНА СПЕКУЛА !!!!БРУТАЛНА СПЕКУЛА!!!!Няма нищо общо с ХОРАТА,КАПИТАЛЪТ!!!!!!!,ДЪРЖАВАТА,ПАЗАРЪТ!!!!!!ПРАВОВИЯТ РЕД,ООН!!!!!!!!....ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!!!!!
  • 73 Дълбоко проникващ

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Добър следобед ,добри ми господине и още по здрави.Дълбокото проникване помага за дълбоки анализи.

    Коментиран от #78

  • 74 Тома

    2 0 Отговор
    Сега в русия и после при нас.Имаме нужда от това
  • 75 Бавно но славно

    2 0 Отговор
    Евроатлантизма си отива нама как джендарите или по точно п...те да имат повече права от нормалните
  • 76 И тва ли ти беше върха на ...

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "проф. Иво Христов":

    Ти Христов повече имаш вид на бачкер в някой соц. завод,на бияч в милицията,или подобие на работническия ти манталитет.Мноо утрепан модел си и тва твое изказване твърде ниска топка.Кой те е пуснал на пистата толко неподкован(стараех се да избегна по-истински приказки).
  • 77 Путлеров лакей

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "стоян георгиев":

    И твоя ред идва
  • 78 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор

    До коментар #73 от "Дълбоко проникващ":

    Фуражке,мнооого обичам лай....производители да седнат да си ги мерим... знанията.Ако ти кажеш едно,не ти ли е ясно бе въшко ,че аз ще кажа десет???

    Коментиран от #97, #98, #99

  • 79 Въпрос

    2 0 Отговор
    Кога ще дойде ред и на нашите?
  • 80 Катърът на Стана

    5 0 Отговор
    Когато си назначен на щат милиардер това е единственият начин да излезеш в пенсия.
  • 81 Сега е наред и путлер

    5 2 Отговор
    да убият
  • 82 Учител

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Жълто джудже":

    Точно обратното !
  • 83 Селянин

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Антисоросоид":

    Няма човек в света които се съмнява в този свят човек Путин Как ще убие човек На неговите ракети и куршуми пише мир и свобода Те не убиват хора
  • 84 За да има мир на земята

    6 3 Отговор
    Всички руснаци - на Марс, доживотно !
    И русофилите при тях !
  • 85 Фелшер

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "отшелника":

    Като гледа другаря Путин е за катаджия още Щом види шофьора ще Кажи дали е наркоман или алкохолик Толкова мил човек Седи си в бункера и нищо лошо не правис
  • 86 Ам че

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "честен ционист":

    Си е на Вовата
  • 87 ДО ИЛИТЕРАТА

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Дойче веле":

    МанипУлативен НЕГРАМОТНИК НО ТЕ ТОЧНО ТАКИВА СА ПУТИНИСТИ
  • 88 Роза

    5 1 Отговор
    Възможно е някои от тези хора действително да са самоубили или да са били принудени да го направят,но по-голямата част са били убити по поръчка.Така е при всички диктаторски режими!
  • 89 Количеството

    5 2 Отговор
    на путинистите у нас е смаразяващо голямо, но добре е, че нямат качество. (анти Маркс теза в този частен случай).
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ТАКА ТРЯБВА - КРАДЦИТЕ НА ДРЪВНИКА !

    1 0 Отговор
    ТА ДА СЕ ЗНАЕ !
  • 92 НА КОГО ЩЕ ВЯРВА ЧЕСТНИЯ ЧОВЕК ?

    0 0 Отговор
    НА ПУТИН ИЛИ НА БОЙКО ?
  • 93 сенко

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ШвабскитеПрасета квичат":

    ти си руска подлога

    Коментиран от #95

  • 94 Рико

    1 1 Отговор
    Да приемем че са самоубиства. Това би означавало, че на високи постове в бизнеса се издигат хора с ментални проблеми ( нормалните хора не се самоубиват ). Егати бизнеса, щом психари го ръководят.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания