Last news in Fakti

7 Януари, 2023 11:50 904 4

Членовете на Камарата на представителите на американския Конгрес положиха клетва

  • кевин маккарти-
  • републиканска партия-
  • сащ-
  • джо байдън

След полагането на клетвата и в реч пред членовете на Камарата на представителите, Кевин Маккарти заяви: Баща ми винаги ми е казвал, че не е важно как започваш, а как свършваш нещата

Членовете на Камарата на представителите на американския Конгрес положиха клетва - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Членовете на Камарата на представителите на американския Конгрес положиха клетва, предаде Асошиейтед пред. Церемонията последва избирането на републиканеца Кевин Маккарти за председател на Камарата.

След полагането на клетвата и в реч пред членовете на Камарата на представителите, Кевин Маккарти заяви: "Баща ми винаги ми е казвал, че не е важно как започваш, а как свършваш нещата".

Той обяви и, че сега трудната работа започва. А конгресмените републиканци скандираха: "САЩ! САЩ!", когато стана ясно, че Маккарти е спечелил вота след 14 неуспешни опита.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    0 6 Отговор
    Руснаците много се надяваха на спиране на помощта за Украйна, пък те взеха че я увеличиха.
  • 2 Адам Хилтън

    5 1 Отговор
    Като онази сцена в Терминатор 2, където бат Арни се заклева: "Заклевам се че няма да убивам" и само 2 секунди по-късно застрелва човек в двата крака, и вика: "Ще живее" - точно каквото Америка прави и с Близкият изток.
  • 3 Пууу

    5 0 Отговор
    Най-после да я махнат оная лудата !
  • 4 а интересува ли ни?

    4 0 Отговор
    Ние цъфнаме, та вързахме.
    Само соросопалячовците се правят на неразбрали, че Тръмп е законно избраният президент на САЩ през 2020 година, а не бай дън.