Last news in Fakti
  Тема: Украйна

20 Февруари, 2023 13:15 10 592 284

Байдън от Киев: Путин сгреши фатално

  • украйна-
  • сащ-
  • джо байдън-
  • владимир путин-
  • русия-
  • война-
  • киев

Американският президент пристигна на необявена визита в украинската столица

Байдън от Киев: Путин сгреши фатално - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на САЩ Джо Байдън каза в понеделник, че целта на посещението му в Киев е да потвърди непоколебимия ангажимент на Съединените щати към „демокрацията, суверенитета и териториалната цялост на Украйна“ - дни, преди да се навърши година от началото на пълномащабната непредизвикана война, започната от Русия срещу Украйна.

Американският лидер пристигна на необявено посещение в столицата на Украйна Киев, където се срещна с украинския президент Володимир Зеленски и високопоставени украински политици. Байдън каза, че руският президент Владимир Путин е направил поредица от погрешни изчисления, преди да нареди нахлуване в Украйна на 24 февруари 2022 г.

„Той смяташе, че Украйна е слаба и Западът е разделен. Мислеше, че може да издържи повече [от нас]. Но той сгреши фатално“, посочи Байдън, цитиран от „Ню Йорк Таймс“. „Путин разчиташе, че Западът ще се разколебае в подкрепата си [към Украйна] и ще бъде разделен пред лицето на руската агресия. Мислеше си, че ще издържи повече от нас. Сега не смятам, че Путин вече мисли така“, заяви американският президент.

Преди година, когато Русия започна войната, Путин обещаваше да превземе Киев за три дни. Вместо това, вече една година руският президент не смее да напусне своя бункер, а редица европейски и световни лидери посетиха Украйна и показаха своята подкрепа към нейната свобода и независимост.

„През последната година Съединените щати изградиха коалиция от нации от Атлантическия до Тихия океан, за да помогнат за защитата на Украйна с безпрецедентна военна, икономическа и хуманитарна подкрепа – и тази подкрепа ще продължи“, заяви американският президент. В речта си редом до президента Зеленски Джо Байдън похвали смелостта на Украйна по време на войната, като същевременно отбеляза, че е посетил Киев шест пъти, когато преди това е бил вицепрезидент. „Знаех, че ще се върна“, каза той. По време на посещението на американския президент в Киев звучаха сирените за въздушна тревога.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че с американския си колега Джо Байдън са обсъдили предоставянето на оръжия с голям обсег на Украйна по време на днешното му изненадващо посещение в Киев, предаде агенция "Ройтерс". Байдън от своя страна съобщи, че Украйна ще получи нов пакет военна помощ за 500 милиона долара, който ще бъде обявен утре.

Байдън определи като „черна нощ“ ранните часове на 24 февруари, когато руската армия започна пълномащабна инвазия в Украйна. „Една година по-късно Украйна стои. Демокрацията устоя“, каза Байдън. Зеленски посочи, че „демократичният свят“ трябва „да спечели тази историческа битка“. „Това е най-важното посещение в цялата история на отношенията между САЩ и Украйна“, каза Зеленски и добави, че то „подчертава резултатите, които вече сме постигнали“. „Днес нашите преговори бяха много ползотворни“, каза още Зеленски.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски ясно подчерта, че Русия „няма никакъв шанс да спечели“ войната, която започна преди близо една година, по повод изненадващото посещение на неговия американски колега Джо Байдън в Киев, предаде Франс прес. Новите оръжейни доставки, обещани от Байдън, представляват „недвусмислен сигнал, че руските опити за спечелване (на войната) нямат да имат никакъв шанс“, заяви Зеленски. САЩ са страната, предоставила най-голяма финансова и военна помощ на Украйна в битката ѝ срещу държавата-терорист Русия. И тази подкрепа няма да спре - а напротив, руската армия ще търпи все по-големи загуби и унижения на украинска земя.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 173 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТИРбушон

    172 281 Отговор
    Рунаците са народ, който мрази свободата, обожествява робството, обича оковите на ръцете и краката си, обича своите кървави деспоти, не чувства никаква красота, мръсен е физически и морално, живее векове в мрак, мракобесие и не е вдигнал пръст към нещо човешко, но винаги готов да завладее, да потисне всички и всичко, целия свят. Това не е народ, а историческо проклятие на човечеството.”

    Иван Сергеевич Шмелев-руски писател

    Коментиран от #87, #229

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БОЗА

    215 84 Отговор
    След срещата с бай Дън зеленясалият,като истински комик сподели първите си впечатления с цитат от един велик филм("Бялото слънце на пустинята"):

    "Господин назначил меня любимой женой! "

    емоции изпълват артиста-президент...вече е с два санта по-висок и една идея по-рус... а прегръдката им ще накара Макрон да ревнува...;-)
  • 5 Българин

    118 242 Отговор
    Посещението на Байдън е звучен шамар за Путин

    Коментиран от #101, #264, #283

  • 6 Гости

    92 10 Отговор
    от далеко !
  • 7 Объркано Атлантиче

    290 92 Отговор
    1..Омразата на САЩ и нейните пудели към Русия е вечна, независимо дали там е социализъм или капитализъм, защото единствено огромната славянска страна пречи на този грабеж, на който бяха подложени държавите от Източна Европа и света, през последния четвърт век. Русия и Китай пречат на Западния план този техен грабеж да се развихри глобално и да обримчи в зависимости цялата планета.
    На това се дължи и омразата към славяните и към България, понеже България създаде славянския свят, а Русия го направи могъщ и непобедим, както в културно, така и във военно отношение.
    Ние сме флагманите на славянския свят! Затова искат да ни унищожат!

    Ако направим бърз преглед на събитията от последните пет - шест години, ще видим, че днешната ярост на САЩ и неговите европейски ратаи, е предизвикана от простичкия факт, че Русия печели все по-голямо влияние в света, а САЩ и сателитите му губят своята власт над умовете и сърцата на хората с катастрофална скорост.
    Безапелационните победи на Руската федерация в Крим, Донбас и Сирия, докарват елитите отсам и отвъд океана, до полуда! Каквото и зло за света да замислят манипулативните им аналитично-финансови тръстове, всичко завършва с неизбежен и съдбоносен крах. Например, президента на „свободния свят“, Барак Обама, предричаше, че Русия ще затъне в сирийското блато… За огромно съжаление на Държавния департамент и Пентагона, обаче се случи точно обратното.

    Коментиран от #11, #23, #96, #204

  • 8 стоян георгиев

    108 197 Отговор
    Страхотен ход на байдън.едва ли някой е очаквал подобно действие.

    Коментиран от #39, #91, #98, #124

  • 9 Българин

    105 170 Отговор
    днес ще е голямо реване на БГ копейките

    Коментиран от #22, #168

  • 10 Бай...Хайй си мисли

    97 46 Отговор
    Че е в Уисконсин,заради това се държи така "мъжки"
  • 11 Объркано Атлантиче

    210 77 Отговор

    До коментар #7 от "Объркано Атлантиче":

    2,,Тяхната необявена, но стратегическа цел, е да унищожат на само Русия, но и целия славянски свят, като източник на потенциална подкрепа за Руската федерация. Да ни изтребят до корен, дори ако за това ще е необходимо да се потопи половината земно кълбо в ядрена зима.

    Ние, българите, сме първи на опашката за Освиенцим. Защото имаме един език, една писменост и една и съща православна вяра с руснаците. И Запада няма да се успокои, докато не ни унищожи - чрез унищожаване на икономиката ни, чрез принудително разселване (по икономически причини-б.р.) на коренното население от територията България и чрез заселване на арабски мигранти на същата тази територия.
    Ето защо нямаме друг избор, освен да застанем рамо до рамо със своите руски братя и да се борим заедно срещу злото в света.

    Коментиран от #34, #95

  • 12 Българин

    67 81 Отговор
    такъв умен управляващ ватенките не са имали отдавна

    Коментиран от #55

  • 13 Каубой 🤠

    84 155 Отговор
    Путин ще яде голям бой!
  • 14 СЕРИОЗНО

    25 42 Отговор
    Във вестник "Славейче", 1989г. имаше документален разказ за прогресия. Жената разказваше, че се намира в началото на 22 век. В подземни сгради със сини стени, на територията на САЩ. Светът е разделен между две държави, съюзи, федерация Евразия и Атлантическият съюз. Двете общности си изпращат тогава отвреме на време по някоя ядрена ракета. Вероятно им трябва време да ги сглобят. Тя не искаше да разказва какво се е случило през 21 век, не било за разказване, и никой в прогресия не разказвал.
  • 15 Сигур от бункера и тоя пее

    102 32 Отговор
    "В бункера на Зеленски: без телефони, без светлина, без сън и с тайни пароли" - така е озаглавен обширен материал в британския "Сънди таймс" от политическия редактор на вестника Карълайн Уилър, посетила Банкова – украинския вариант на Даунинг стрийт, съобщава БНР.
    Най-поразителното при влизането в Банкова е колко е тъмно вътре, пише журналистката. Всички кепенци са спуснати, за да се предпази от експлозии на бомби, а светлините са изключени, за да се намали заплахата сградата да бъде обект на въздушни нападения или снайперисти.
    Карълайн Уилър пояснява, че Банкова представлява блок от офиси, заобиколен от стоманен пръстен. По всички улици около комплекса са разположени КПП-та с въоръжена охрана. Достъп имат само онези, които разполагат с нужните документи.
  • 16 Винету

    52 101 Отговор
    Айде, това беше историята с джуджака, край и точка.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Българин

    62 111 Отговор
    Путин съсипа Русия
  • 19 "Всички знаехме за СПЕЦИАЛНИЯ интерес

    54 83 Отговор
    На ВОВА към МЪЖЕТЕ още от юношеските му години "!
    Красава!🌈😂
  • 20 Стойчев

    48 80 Отговор
    Путин от влака: "Дайте ми още хартия, че не съм спрял откак разбрах, че Байче е по-мъж от мен."
  • 21 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    49 78 Отговор
    А, Путански с памперса бяга с влака за Китай умрял от страх‼️
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Объркан +/÷

    48 88 Отговор

    До коментар #7 от "Объркано Атлантиче":

    Първо не е славянска, второ се управлява от хунта ! Трето...рано или късно и руският Бай Ганьо ще поумнее...И в момента има достойни граждани на Русия, но са под репресия или някъде в джендърския свят !
  • 24 Поредното унижение за Путлер

    65 105 Отговор
    Вече никой не се съобразява с Путлер и парадната му армия.
    Щом американския президент си направи демонстративна разходка до столицата на Украйна, която е във война с Путлеристан това е повече от очевадно доказателство, че армията на Путлеристан е безсилна и не контролира нещата.

    Коментиран от #61, #117

  • 25 Перде Кириз

    46 71 Отговор
    Пусин и Медвежонката дали се Омъжиха официално или още се крият под леглото у Бункера?!?
  • 26 Здравей Денис

    103 36 Отговор
    Отдавна не сме разговаряли с теб за ситуацията на източния фронт нещо се беше позагубил в последно време. Байдън каквото и да декларира украйна вече не съществува и предполагам че и ти си го осъзнала и поради тази причина беше замълчал. А и когато декларираш нещо но нищо не можеш да направиш за да спреш развоя на събитията то това се нарича реалност. Бъди реалист..илюзиите са за ограничени личности.
  • 27 КовидманЯк

    85 26 Отговор
    Каза Джо, здрависа се с невидимите , козирува им, падна няколко пъти и си замина...
  • 28 Страх тресе Краварника

    93 50 Отговор
    Досега краварите бягаха от десетките си войни, които разпалва ха, но този път Русия, или ще ги натика в Краварника, или ще ги изтрие от лицето на земята!

    Z

    Коментиран от #47

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Дрън дрън

    52 18 Отговор
    Голямо изказване, да беше измислил нещо ново.
  • 31 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    78 31 Отговор
    Джо е в Полша, наркомана е там от седмици.
  • 32 възрожденски Москвич

    99 37 Отговор
    Байдон сгреши фатално!

    Мислеше си, че може да раздели БРИКС, че може да настрои Китай срещу Россия, че може да направи майдан в Иран. Е, провали се!
  • 33 Теле

    40 15 Отговор
    Много сгреши помаче
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Истината:

    64 29 Отговор
    Президентът на САЩ Джо Байдън каза в понеделник, че целта на посещението му в Киев е даПредизвикаТретатаиПоследната

    Коментиран от #43

  • 36 Пламен

    48 84 Отговор
    Русия ще загуби тази война както е загубила Кримската, руско японската, Първата световна, афганистанската . Ще има разпад както СССР с или без гражданска война.
  • 37 Гюлю

    60 25 Отговор
    Абсилютно прав е деду Байду, и го показва, че може да изкачи стъпалата, без да псфне Два пъти!!! А като не го е страх шо идва тайничко, тс тлй е с двата крака в отвъдното!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ХАРОН

    64 24 Отговор
    Ха- ха, какво ви е на вас? Да му мислят украинските несретници. Руснаците, тях заличават от лицето на Земята докато вие им се правите на приятели. Бомбите падат в Киев не във Вашингтон.
  • 41 стрина цoна от циганcкатa каpуцa

    32 15 Отговор
    въйййй ко доди тука пригожин с оркестъра къде ли ще бягаме?
  • 42 стоян георгиев

    16 25 Отговор

    До коментар #22 от "Теб ще те осъдим,":

    Розов питах те верно ли се казваш Гого? Иначе ти знаем за сексамбициите.подобни на Кадировци,буряти...все необратни...ххахахаха
  • 43 жужето се наака

    32 49 Отговор

    До коментар #35 от "Истината:":

    Истината е, че адолф путин тотално сбърка!!! Росия е вече прокажена западаща страна!
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 19 Отговор
    САЩ имат ИНТЕРЕС от УКРАЙНСКО РУСКИЯ конфликт
    РАДИО КИТАЙ

    Коментиран от #50

  • 45 Делю Хайдутин

    25 16 Отговор
    Тия стълби на снимката към бункера ли водят?
  • 46 Селянин

    20 34 Отговор
    Ари ве байДъне свети му маслото на жужака и да са свършва с тая простотия. Кадира и пригожника ще ги направим мажоретки в мулен руж да веселят тълпата

    Коментиран от #132, #174

  • 47 Хахаха Няма начин да не си Обратен

    26 26 Отговор

    До коментар #28 от "Страх тресе Краварника":

    Толкова ги е страх,че се крият .е КИЕВ,..а ..Безстрашния ПУСИН лежи в Бункера от година
  • 48 стоян георгиев

    17 16 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Пише ти известния тук ляв швестър Гого или ивайла.голем мъж на хранилка от сайта.идеята му е да ескалира ситуацията при лоши новини за путлер.

    Коментиран от #99, #122

  • 49 Тора Бора

    22 14 Отговор
    Каза той, здтависе се с невидимите, козирува им, падна няколко пъти и си замина.
  • 50 Стойчев

    18 7 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Я кажи за Бойко Борисов как ше спаси българия

    Коментиран от #128

  • 51 Мамутски

    25 18 Отговор
    .... са му на Дедо Джо. Жужака се е свил на кълбо на 5тото подземно ниво.
  • 52 Каква е тая Демокрация в Украйна!

    34 24 Отговор
    На Нацизма му казват Демокрация в Украйна!!
  • 53 Браво на Байдън !

    32 35 Отговор
    Истински мъж !
    А къде е Джуджака от Кремъл ?!

    Коментиран от #63

  • 54 Кравар Балонов 🎈🤡

    32 26 Отговор
    Байдон дойде в киив да пука балони 🎈, и да гони хвърчила! 🥳

    Програмата е организирана от зеления клоун 🤡

    Коментиран от #64

  • 55 Онази

    19 16 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    с Коста е надвиснала над бандита Б Дрън.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ушанките са в шок !

    32 27 Отговор
    Байдън им дава урок !
  • 58 Големи глупости ей

    32 23 Отговор
    Отчаян ход на САЩ.
  • 59 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #38 от "чернокожа американка 120кг":

    ох,котьо......
  • 60 НАЧИ...В НЕ ВЕРВАМ,ЧЕ П'У'ТЬО Е ГЕ'Й

    19 14 Отговор
    ОТ ДЕКА ГО ПОГЛЕДНЕШ СЕ Е ДРЪТ СПАРУЖЕН ПЕДЕРАС
  • 61 ТИРбушон

    27 30 Отговор

    До коментар #24 от "Поредното унижение за Путлер":

    Браво на Байдън.
    Предлагам на злобното джудже и то да дойде в Киев, за да подпише безусловната капитулация на рашистан

    Коментиран от #77, #85, #265

  • 62 Хаха

    25 18 Отговор
    Козяшките меки китки нещо голям рев за стария х. Тук извиват. Що е предател на козяк в тази държава ама те центове няма как да ви дадът. Най много някоя тоалетна да излижите. Не се нъпъвайте толкова.
  • 63 Сега

    25 21 Отговор

    До коментар #53 от "Браво на Байдън !":

    е момента Вова да премахне злото в кийв! Светът не се нуждае от Американския бандит!
    Слава на братушките!

    Z

    Коментиран от #183

  • 64 Дякон Унуфрий Араллампиев

    14 9 Отговор

    До коментар #54 от "Кравар Балонов 🎈🤡":

    Въоръжени войници в периметъра това е недопустимо пълен цирк за заблуда
  • 65 Големи глупости ей

    24 21 Отговор
    Русия даде още два дена за размисъл на НАТО и САЩ. Нищо не се променя. След два дена Украйна ще я смачкат.

    Коментиран от #75

  • 66 КОНТРАОФАНЗИВАТА

    21 26 Отговор
    Тръгва от утре !
    Русия ще гризне дръвцето !
    ЦЯЛОТО ! СО СЕ кореняка !
  • 67 Хомосапиенс

    24 23 Отговор
    САЩ са в чудесна позиция, дават оръжие на Украйна да трепе рузнаци 😁 и не си цапат ръцете , ама джуджето само се навря в тази ситуация.
  • 68 Алооооооо

    24 20 Отговор
    ДЕНИДЧО НИКОЙ НЕ Е ОБЕЩАВАЛ ДА ПРЕВЗЕМЕ КИЕВ ЩОТ НЕ МУ ТРЯБВА ПУТИН ОБЕЩА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ И ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ И АКО ЗА ДЕМЕНТНИЯ Е НОРМАЛНО ДА НЕ ПОМБИ АМА ТИ НЕ СИ МНОО УМЕН АМА СИ ОЩЕ МЛАД И ТЕ ТИЯ ДВЕ НЕЩА ГИ ОСТИГА ДОСТА УСПЕШНО ПУТИН ДИСТА ОТ НАЦИТАТА СА ПРИ БАНДЕРА ОСТАНАЛИТЕ СА В ЕС А УКРАЙНА ЧАКА СТАРИ НЕМСКИ ТАНКОВЕ ЗА ДА ВОЮВА ТАКА ЧЕ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО
  • 69 ПалавНИК

    30 17 Отговор

    До коментар #56 от "ТИРБушон":

    Имало извънредни кадри от бункера - едно плешиво джудже ръфало масата от яд :)
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 байдън е жизнен отпадък

    24 18 Отговор
    Тоя отровляк пак изпълзя , беше се покрил някъде , сигурного залебия с центчета .
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Костя Копейкин

    25 21 Отговор
    Байдън е в Киев а Путин се крие като страхлив пл ъх в бункера!
    Вече ставам байдънист и ще ми казвате Кости Цент.
  • 75 ПалавНИК

    26 22 Отговор

    До коментар #65 от "Големи глупости ей":

    Та рушляците от СЕДЕМ месеца един Бахмут не могат да превземат тоя пък цяла Уйрайна му се привижда. Скоро идват танковете, драги ми смехурко. Ще се наложи тактическо отстъпление!!!!
  • 76 Щсдд

    25 18 Отговор
    Стария му го тури на ботоксовото джудже 😁😁😁
  • 77 Абе

    27 19 Отговор

    До коментар #61 от "ТИРбушон":

    Къде го пращаш в Киев. Той Путлер не сме да излезе от бункера, защото се страхува, че са останали някой достойни руснаци да не му спретнат атентат.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ТИРБушон

    5 4 Отговор
    Ям семе. 🗽
  • 80 Ха-ха-ха🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾

    24 18 Отговор
    Русофилският истеричен вой е музика за ушите ми!
  • 81 Добре де

    14 6 Отговор
    ДЕНИСЧО АМ ЧЕ ТИЯ СТЪЛБИ НИ ВОДЯТ КЪМ БУНКЕР БЕ МАМА ДАН СИ СА ОБЪРКАЛ НЕЩО
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Каубой 🤠

    18 22 Отговор
    ТОВА е голям жест !
    Пиша на Байдън шест !
    А за Жужето лоша вест !
  • 85 Онази

    8 9 Отговор

    До коментар #61 от "ТИРбушон":

    с косата виси над мумията.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    23 19 Отговор

    До коментар #2 от "ТИРбушон":

    АЛОО А КРАВАРСКОТО РОБСТВО НАД БЪЛГАРИЯ ГО ОБИЧАШ НАЛИ ??? 3000 КРАВАРСКИ ВОИНИКА ОКУПИРАЛИ БЪЛГАРИЯ С МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО ГО ОБИЧАШ???

    Коментиран от #177

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 В Америка

    22 10 Отговор
    Не всички смятат да се занимават още с Украйна. Май амбицията на Джо гафа не е съвсем споделена от колегите му. А колкото до посещението му за мен ясно разкрива, че самия той има някъв зор там да продължи войната. Тези неща не се харесват на расъждаващите хора.
  • 90  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    19 9 Отговор
    Документът за намиране на политическо решение на руско-украинската криза, който скоро ще бъде публикуван от Китай, подчертава активните усилия на Пекин ... За разлика от насърчаването на мирно решение от страна на Китай, САЩ правят всичко възможно да разпалят конфликта и се опитват да използват конфликта, за да вбият клин между Пекин и Брюксел.   

    Коментиран от #104

  • 91 Българин

    17 9 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Кой ход? Да посети квартирата на зеления в Полша ли? Хубаво студио си е спретнал шмъркача там

    Коментиран от #116

  • 92 Пиян скот

    18 19 Отговор
    Бункерното Плъхче си изяде памперса от безсилна злоба и бяс , разбирайки че САЩ и НАТО ще продължат да доставят модерни оръжия на Украйна

    Коментиран от #100, #125

  • 93 Боко

    14 12 Отговор
    Памперса и белото зеле смях на талази
  • 94  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    18 7 Отговор
    Двустранните отношения между Китай и Русия са в рамките на суверенитета на две независими държави и че ние никога не приемаме соченето с пръст или натиска на САЩ върху отношенията между Китай и Русия. САЩ, като голяма държава, трябва рационално да насърчават политическото разрешаване на кризата, а не да наливат огън и да търсят ползи от конфликта, каза Уанг. „САЩ всъщност не се интересуват дали кризата ще приключи с мир или не. Те толкова силно искат Русия да загуби, че не се интересуват дали това желание ще бъде с цената на живота на украинците“, каза Джан, сравнявайки кризата с рана на ръката, „предложеното от Китай решение е да се постави малко китайско лекарство за излекуване на кървящата рана, докато САЩ искат да отрежат цялата ръка“. 

    Коментиран от #127

  • 95 ССС

    21 15 Отговор

    До коментар #11 от "Объркано Атлантиче":

    Аз съм Българин, не съм славянин! Нито руснаците, нито сърбите са ми братя!

    Кирилицата е българска, не е славянска!

    Сега къде що има руски трол и пропагандист и ще излезе и ще започне да квичи, ще настане страшна реване, защото страх тресе кочината.

    Коментиран от #105, #114

  • 96 Тъпо русофилистиче

    16 18 Отговор

    До коментар #7 от "Объркано Атлантиче":

    Отиди да живееш във великата могучия страна Просия, а критика на място от Европа или Щатите, колко е лошо тук и баба знае.За това че си неуспешен и откровено некадърен си виновен единствено ти.

    Коментиран от #218

  • 97  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    15 11 Отговор
    Доставянето на модерни оръжия от Запада на Украйна неизбежно ще провокира контраудар от Русия, каза Song Zhongping, китайски военен експерт и телевизионен коментатор, пред Global Times, отбелязвайки, че западното притискане може допълнително да окаже натиск върху Русия да развива бързо своите оръжия; "тогава войната никога няма да свърши и цяла Европа ще бъде погълната от война."
  • 98 .....

    16 7 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    А той знае ли че е бил във Киев. Хм съмнявам се.

    Коментиран от #119

  • 99 гого

    9 4 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    Десо няма страшно ,че са те "обидили" чеченците,казват ,че един път не де брояло.А между другото,твоето лично мнение какво е,абе за еди приятел питам

    Коментиран от #115

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Друг българин

    15 6 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Разсъждавай трезво. Спешното посещение е като да сложиш фолио върху тавата преди да е прегоряло ястието. Схващаш ли алегорията ? Или като да се появи овчаря преди вълка да е презкочил оградата .
  • 102  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    17 9 Отговор
    Европа сега е затънала в ирационална омраза и антагонизъм срещу Русия, каза Джан, като даде пример, че Мюнхенската конференция по сигурността е фокусирана върху сигурността на Европа, но тя изключи Русия от участие. „Подобен начин на мислене е трудно да накара Русия на масата за преговори“, посочи той.    В документа Китай ще повтори, че никога не трябва да се води ядрена война и тя не може да бъде спечелена, каза Уанг, добавяйки, че Китай също настоява за усилия за гарантиране на сигурността на гражданските ядрени съоръжения, застава срещу атакуването на атомни електроцентрали и ще се застъпва за съвместни усилия да се противопоставят на използването на биохимични оръжия.......

    Коментиран от #158

  • 103 Дедо Джо

    13 17 Отговор
    ... натика руЗЗката пропаганда там, където й е мястото.
  • 104 Ами

    14 17 Отговор

    До коментар #90 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Ключа към мира го държи Путлер. Първо издава заповед за изтеглене на войските от Украйна. После подава оставка и се предава на международния трибунал за военни престъпления. Така войната ще прикачи веднага и ще започнат преговорите за репарациите които трябва да изплатят от Путлеристан

    Коментиран от #111

  • 105 Асанчо

    8 8 Отговор

    До коментар #95 от "ССС":

    Не бързай толкова със заключенията.500 години сме били по близки от братя,едно семейство.Моите пра,пра дядовци с твоите пра,пра баби.
  • 106 5577

    5 4 Отговор
    В тая нива е заровено кучето за нашите кризи.
  • 107  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    18 7 Отговор
    Убийствена критика има в Китайските медии срещу политиката на САЩ и НАТО. Логична, фактологично издържана и точна ! Разгледайте я.
  • 108 Светослав

    16 8 Отговор
    Да си дойдем на думата - май маските падат и вече се отива към директния сблъсък САЩ-Китай. Това с Русия и Украйна беше само генерална репетиция.
  • 109 Купейкин

    7 4 Отговор
    В окопите!!!
  • 110 Ксаниба

    10 6 Отговор
    Дано и остане там, да забрави да се върне, след като се спъне и с мисъл, че е оркраинец си остане в куев
  • 111  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    3 8 Отговор

    До коментар #104 от "Ами":

    Сега да си говорим глупости колега, полза няма.....

    Коментиран от #120

  • 112 Да не се окаже

    7 5 Отговор
    Че вие сте сгрешили фатално
  • 113 Ционист

    15 10 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    Соледар , Мариопул , Крим , Бахмут и Азовстал - бегане му е майката - факт , иначе промитите соросоидни тикви ги бива само да танцуват с начервени устни по гей парадите !

    Коментиран от #126

  • 114 Евроджендър

    9 4 Отговор

    До коментар #95 от "ССС":

    Добре бе роме, тва за теб не се отнася
  • 115 стоян георгиев

    7 4 Отговор

    До коментар #99 от "гого":

    Моето лично мнение съм ти го казвал розов.ти си един швестър дето си представя света от гледна точка на обратен.та веро те питам Гог ли ти викат.тва от гейклуба предполагам?

    Коментиран от #134

  • 116 стоян георгиев

    7 15 Отговор

    До коментар #91 от "Българин":

    Шмъркача кво си е спретнал незнам,но в момента Байдън обявява новите подаръци за украинската армия.много ще харесат на бурятите а и не само на тях.
  • 117 Рашавия

    9 5 Отговор

    До коментар #24 от "Поредното унижение за Путлер":

    Епа на Гугъл мапса руското безаналогово спътниково разузнаване не мое да види еафорс уан. 😀
    Треа да чекат да публикуват новината...
  • 118 Ха ха

    14 9 Отговор
    Само джуджето си стои в бункера и не ходи никъде. ГолЕм президент... Прецедент.

    Коментиран от #225

  • 119 стоян георгиев

    9 10 Отговор

    До коментар #98 от ".....":

    Незнам дали знае ама хаймарс са в региона.хаххаха.опорките на бурятите за наркомана и стареца в деменция ако са верни показват нищожеството на путлер дето няма капацитет да се справи с подобни.
  • 120 Ами

    12 12 Отговор

    До коментар #111 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Какви глупости? Това е варианта за мир. Решението е на Путлер като не е готов за мир ще получи още война, но цената на това решение ще се понесе от следващите няколко поколения руснаци.

    Коментиран от #130, #197

  • 121 Ицо

    9 7 Отговор
    Байдън защо не е взел джамбаза да му сменя памперса
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    11 8 Отговор
    Сравнение не може и грам да се направи дори между ирационалната позиция на САЩ и НАТО с разумната позиция на Китай. Въобще ! Все едно нобелов лауреат да сравняваш с психично болен наркоман. Това е истината за мен.
  • 124 Филип Ейджи

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Нали за товатова беше срещата между шефовете на ЦРУ и Руското разузнаване!

    Коментиран от #129

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Само питам

    10 11 Отговор

    До коментар #113 от "Ционист":

    Какво стана с лозунга "Взять Киев за три дня, за неделю до Ламанша"? Нали бяхте под Киев, нали бяхте превзели Херсон, референдум правихте? Жалки нещастници!

    Коментиран от #249

  • 127 ТИРбушон

    10 8 Отговор

    До коментар #94 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    В този ред на мисли Китай подписа в петък трийсетгодишен договор с Катар за доставка на газ..... Познай какво ще се случи с руския?! Посещението в маЦква е ясен предупредителен знак какво я чака недоимперията ако продължава да залита. Най вероятно ще се минава митница на украино-китайската граница 😀😀😀😀😀

    Коментиран от #148, #157

  • 128 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор

    До коментар #50 от "Стойчев":

    СТОЙЧЕВ на герберастки ПРОВОКАТОРИ няма да ВИ отгварям И не се пиши понякога като БАЙ СТАВРИ и да обиждаш РАЗБРАХТЕ ли господин ПРОВОКАТИВЕН гербаджийски ИНТЕРНЕТ трол
  • 129 стоян георгиев

    4 8 Отговор

    До коментар #124 от "Филип Ейджи":

    Сигурен съм че ти с чантата била знаеш за какво се среща руското и американско разузнаване.бряво маладец!
  • 130  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    12 5 Отговор

    До коментар #120 от "Ами":

    =====като не е готов за мир ще получи още война, .........но цената на това може да е след ден-два Киев просто да не съществува !!!!!! И Украйна да е премазана до дни...... Дааааа.... Абсолютно реалено е ! Вече. Остави пропагандата. ......

    Коментиран от #140, #142

  • 131 Наблюдател

    7 9 Отговор
    Истеричните и злобни коментари на шокираните от посещението на Байдън в Киев путинисти са достатъчни за да покажат неговото значение!
  • 132 Нищо няма да гледаш

    7 1 Отговор

    До коментар #46 от "Селянин":

    В МуленРуж НЕ пускат пейзани!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 гого

    11 4 Отговор

    До коментар #115 от "стоян георгиев":

    стуенчо,търсим почетен председател на клуба в Торонто,мисля,че си подходящ за позицията.,Заплащането е добро,позицията е за нощна смяна,знам ,че имаш опит с нощните смени.Да не забравя най важното,има безплатен интернет,та може да си аналлизираш на воля,тъй като когато в Канада е вечер в България е вече сутрин и ще имаш публика.

    Коментиран от #137

  • 135 Урюрвкос

    5 3 Отговор
    аве недей бърза с плюенето по Путин, първо се прибери в задните части на Океана и тогава.
  • 136 Бай дрън

    8 3 Отговор
    е престъпник!

    Коментиран от #146

  • 137 стоян георгиев

    4 8 Отговор

    До коментар #134 от "гого":

    Гоги и в Торонто и зад Торонто си оставаш тва дето си.гоги швестъра.

    Коментиран от #171

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Гражданин

    6 7 Отговор
    А Лилипутин се е скрил вдън-земя! Хиляди нещастни руснаци се връщат от фронта в черни чували, за болшевишкия инат на попикани старци от КГБ.
  • 140 Ами

    5 6 Отговор

    До коментар #130 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Тава го слушаме вече цяла година, но реалността се оказа съвсем друга

    Коментиран от #163, #169

  • 141 невий

    21 7 Отговор
    Значи ще пазим суверенитета и целоста на една изкуствено създадена държава , но ще разчленяваме вековна империя . Ще пишем фалшива история и ще заличаваме истинската история . Ще наричаме укронацистите герои , а руснаците фашисти . Ще избутваме християнските ценности на страни и ще славим фантазиите на хомосексуалистите . 8 г. ще въоръжаваме Окрайна и ще си рисуваме карти , на колко части да разчленим Русия и после ще я обвиним , че е държава военнопрестъпник . Каква е тази лудост , кой е Мордор в тази ситуация , тук Русия е жетва на заговора на Мордор.

    Коментиран от #145

  • 142 Гражданин

    6 3 Отговор

    До коментар #130 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    И се събуди изпотен, нали...

    Коментиран от #189

  • 143 Николай Стоименов

    13 6 Отговор
    Ако някой направи грешка, това е Алцхаймера като нареди да бъде взривен северен поток и това ще коства на САЩ страшно много
  • 144 ТСВ

    4 3 Отговор
    Кога ще я почвате вече третата световна война че хората изкупиха всички пуканки и всичкото уиски за сеира ?
  • 145 Гражданин

    7 11 Отговор

    До коментар #141 от "невий":

    Русия е жертва на болшевизма, от 1917 та до сега!

    Коментиран от #170

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 ТръмпЛин

    8 4 Отговор

    До коментар #127 от "ТИРбушон":

    Абе ти не беше ли един който се се изяваваше като антисемит ,и доставящ интимни радости на богати австрийци и щвейцарци.Не беше споменал нищо за икономически анализи.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Последно посещение

    15 3 Отговор
    в укрия. Бай дрън е пътник!
  • 151 КАКВО СТАВА БЕ ?????

    9 4 Отговор
    ТУКА МНОГО ТРИЯТ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ????????????
  • 152 ХА ХА ХА

    16 5 Отговор
    АБЕ ТИЯ НОВИНИ ДА НЕ СА ГИ КУПИЛИ УКРО- НАЦИСТИТЕ ?
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Сащ са терористична държава

    20 6 Отговор
    Всяка дума на американските пропагандисти е лъжа! Всяка война на Американския бандит е съпроводена с тонове лъжи и лъжепропаганда!

    Русия ще освободи света от американския бандит! Без ФАЩ ще има мир!

    Коментиран от #166

  • 155 пепа

    20 4 Отговор
    Не Путин, агресорите американски предизвикаха на тази стъпка Русия! Деменцията и преди него американските ястреби предизвикаха майдан, платиха милиарди на продажниците и през това време избиваха хората в Донбас и складираха денонощно оръжия на територията на тази продажна украина! Днес деменцията вместо в полша е кацнал в украина за да заплашва Путин.Сирените виели за пореден път в Киев, хората били спокойни, но за пореден път наркомана играе този цирк пред агресорите гости , за да набеди руснаците! Колко жалко, плоски номера, но жертвите са украинските и руски воени и цивилни на Донецк! Проклети да са тези!
  • 156 Мимчят

    13 4 Отговор
    Да,ама не.Колкото и да пълните гушата на зеления,няма шанс срещу Русия.Рано или късно Крайна ще е на колене.Путин засега няма бърза работа.Много укри ще станат курбан на байдънчо и зеления...
  • 157 Шшшшшш

    3 2 Отговор

    До коментар #127 от "ТИРбушон":

    Евала пич.Тоиди.Чети на обратно.
  • 158 Китай се

    5 17 Отговор

    До коментар #102 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    развива и разраства. Американците могат да спрат Дракона само ако му запушат лакомите уста за поне 100 години. За какво им е на САЩ да ходят да копаят в Сибир като това ще го правят китайците и техните роби руснаците? От Сибир суровините в големите крайморски китайски мегаполиси и готовите стоки на корабите за САЩ, ЕС и останалия свят. Сибир ще стане китайски по мирен начин. От сега подписват договори за дървесина и каквото там има за десетки години. Добива се от китайски работници заедно с колаборанти от местното население. Корупцията процъфтява, зад Урал живеят само 8мил. руски граждани, повечето неруснаци и там е отървана работа. Толкова голям Сибир не може да се пази от 8 мил. население при проблемите които Путин създаде на Русия. Другарят Ре Жи Там им е купил нови Щилки.
  • 159 Здрасти дЖАМБАЗИН

    14 3 Отговор
    ЖИВ ЛИ СИ ВЕ ? РЕКОХ ДА НЕ СИ ВЪВ УКРИЯ СЪС ПУШКАТА НАЛИ СА ТИ МНОГО МИЛИ ......????????
  • 160 Тъпото

    15 3 Отговор
    Наркоман и изукал старец,лелеее..
    Егати пропагандата пишат подлогите журналисти,но така е когато са платени.
    Наркоманчето иска още дрога.
    Накрая ще духат супата и двамата.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Гошо

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ейй, жив ли си бе. Бях се притеснил за теб. Явно вчера са ти превели центовете. Днес пак си първи и редовен. Довечера ще имаш за един кренвирш, дано го ползваш по предназначение 👍
  • 163  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    8 4 Отговор

    До коментар #140 от "Ами":

    ==========Тава го слушаме вече цяла година, но реалността се оказа съвсем друга=========Голямо психологическо проучване установи, че хората бъркат познанието с доказателство, което означава, че ако чуят нещо много, ще си помислят, че е вярно, дори ако са знаели, че не е вярно в началото.Така работят американските медии. Повтаря едно и също нещо отново и отново, докато хората започнат да му вярват. И това е въпреки факта или дори в светлината на факта, че е доказано, че основните медии са изричали големи груби лъжи в хода на нашата история, включително оръжия за масово унищожение в Ирак -- списъкът продължава и продължава -- по-малки повече напоследък историите за наградите на талибаните в Афганистан, Куба използва акустични оръжия, за да причини леки главоболия на американските дипломати, просто наистина тъп боклук. И нашите мейнстрийм медии са доказано лъгали за тези неща. Дори когато тези разкрития излязат наяве, те продължават да си вършат работата, сякаш не се е случило, сякаш тези лъжи не са разкрити. 

    Коментиран от #222

  • 164 Украинка

    12 4 Отговор
    Едни и същи думи, повтарят и целият свят ги слуша, ужас, нищо ново. За мир не се говори, нека умират невинни хора.

    Коментиран от #176, #181, #184

  • 165 случаен

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    премести си го в другия крачол
  • 166 Но в крайна

    4 6 Отговор

    До коментар #154 от "Сащ са терористична държава":

    сметка всеки емигрант се стреми да отиде там, в ЕС, Канада. Само в САЩ има 5 мил. руснаци и 200 000 българи. Нещо не щат да бягат в Китай, Индия, Русия, С.Корея, Африка, бедните арабски държави и други свободни от американска доминация държави и точно оттам са повечето емигранти.
  • 167 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    11 4 Отговор
    Зеленият наркоман закопа Украйна за следващите 100-200 години,
    ще бъдат краварска собственост и опитно поле...

    Коментиран от #180

  • 168 случаен

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    от теб не може се вредим да напишем,ако си на фронта одма са спечелели укрите
  • 169  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    6 2 Отговор

    До коментар #140 от "Ами":

    Трябва да сме в момент, в който никой не трябва да вярва на никоя от основните медии в Америка. Но за съжаление те продължават да работят и очевидно имат парите зад гърба си. Те имат милиарди и милиарди долари, които отиват в това всяка година. Има нещо по-голяма вреда в това. Това вреди на сътрудничеството по света. Това вреди на възгледите на американците за други страни. Истината е, че американците трябва да работят с руснаци и китайци и трябва да работят с хора по света, за да решат всички тежки проблеми, пред които е изправено човечеството в момента. Имаме екологична катастрофа, имаме климатична криза, ние сме на ръба на ядрена война. Има дълъг списък от катастрофални сценарии, които хората по целия свят трябва да се обединят, за да разрешат.
  • 170 невий

    13 2 Отговор

    До коментар #145 от "Гражданин":

    Какъв болшевизъм има в Русия , там ври и кипи от олигарси милиардери . Западаът не може вечно да се оправдава с болшевизма . От онези времена , единственото , което се пази свято в Русия , това е Втората световна война и жертвите , които са дали за да победят нацистка Германия . За да има война , запада им навря в лицето нови . Това е желана и планирана война от запада , те вече не го и крият .нацисти , укрите .

    Коментиран от #206

  • 171 гого

    6 0 Отговор

    До коментар #137 от "стоян георгиев":

    Стуенчо,не бързай с отговора, помисли за офертата.Заплатата е саd$700 на седмица,в България и за месец не можеш да ги изкараш.Но има малка подробност,докато си на работа,ако си уредиш нещо,нали разбираш,екстра доходи можеш да си изкарваш.Ще си работиш и подсвиркваш.

    Коментиран от #182

  • 172 Некой си

    11 2 Отговор
    Щом сикрет сървисиз са преценили, че за Байдън няма НИКАКВА ЗАПЛАХА и може да кацне в Киев, значи в Украйна НЯМА ВОЙНА.
    Означава също, че НЯМА НИКАКВА вероятност руски ракети да ударят Киев.
    Въпрос: Защо, при посещението си в Киев, други висши политици се криеха по мазетата заедно с всички придружаващи ги репортери и фотографи?
  • 173 Оракулът от Каспичан

    6 12 Отговор
    Тази визита е ритник в зурлата на путин,защото дава ясен знак,кой командва парада.Има една единствена Велика Сила с която се съобразава целият Свят.В Рамщайн беше взето окончателното решение за разгрома на руската армия в Украйна.По-важното е,че се взе и решение за следвоенното устройство на русия,което със сигурност няма да се хареса на русофилската секта и особено на кремълският режим.В Хага вече подготвят килиите в които ще пребивават путин и неговият антураж по време на процеса.Ако доживеят до него.
  • 174 случаен

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Селянин":

    ами не може
  • 175  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    4 3 Отговор
    Но вместо това, когато създавате прокси война, когато създавате пропаганда, която казва, че всички в тази страна са зли, това означава, че хората не могат да работят заедно и всъщност не могат да видят реалността на ситуацията. Просто трябва да си сложат щори и да си тръгнат. Тези хора са зли, те са лош край на историята. Така че по този начин вреди на американците. Но има и нещо по-дребно на земята, което е, че има много икономически трудности в Америка и Европа. Част от тях, не всички, се дължат на тази нова икономическа война, която разделя земното кълбо наполовина. САЩ наложиха големи санкции на Русия. Тези санкции вредят на енергийните доставки на по-голямата част от Европа. Това причинява инфлация в Америка. Всички тези неща имат вълнообразен ефект, защото глобалната икономика е преплетена. Когато затворите големи държави и кажете, че ще ви попречим да продавате продуктите си или да работите с нас, това очевидно вълнува целия свят. 
  • 176 Само питам

    2 0 Отговор

    До коментар #164 от "Украинка":

    Радев, откога стана украинка?
  • 177 Русофил

    6 2 Отговор

    До коментар #87 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Искам да съм руснак, руснаците имат най-бързите часовници и най-свободните затворници.

    Коментиран от #187

  • 178 Пророк

    3 8 Отговор
    До всичките путински ТРОЛОВЕ:купете си хапки и свещи за вашия кумир.Скоро ще го сбогуваме

    Коментиран от #188

  • 179  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    4 2 Отговор
    Цитирам ви нобелов лауреат а не полудяла дименца !!!?
  • 180 Тя и Западна

    5 3 Отговор

    До коментар #167 от "Бойкот на алчните О.Л.Х.":

    Европа, Япония, Ю.Корея са 80г. американска собственост, но какъв е стандарта им на живот? Сравни го с Куба, Венецуела, С. Корея, бившите съюзни републики на СССР, че и Източна Европа.
  • 181 Ами то

    2 6 Отговор

    До коментар #164 от "Украинка":

    Мир може да има само ако Путлеристан забрави за винаги за Украйна и си гледа само неговите вътрешни работи в пределите на общоприетите и признати от всички негови граници.
  • 182 стоян георгиев

    0 4 Отговор

    До коментар #171 от "гого":

    Швестър теб така ли те купиха?
  • 183 Ама то

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "Сега":

    Злото е в Полша. Тези писаници са да напомпат самочувствието на Зеленко Белоносков.
  • 184 Напротив

    5 6 Отговор

    До коментар #164 от "Украинка":

    Урока от втората световна е научен. На диктаторите не се правят отстъпки с територии от суверени държави, защото те не се задоволяват само с тях, а винаги стават все по-алчни.Грешката и слабостта която беше допусната през 2014 сега не се повтаря за радост. Отстъпките пред диктаторите не са начин за постигане на мир, а рецепта за пълномащабен световен конфликт. Точно затова никога отстъпки за терористичния режим на Путлер, а пълномащабна помощ от целия свят за нападната суверенна страна Украйна.
  • 185 Герги

    2 3 Отговор
    Малий, пут ю се е сбръчкал от яд. Хаха сега е време пут ю да иде при ер пос ран да си начеше похотливия анус....хахаха
  • 186 Циник

    9 4 Отговор
    Явно Зеленски бави обратните плащания. Тия милиарди да не идват ей-така. Хантър Байдън и The Big Guy не работят безплатно.

    Коментиран от #198

  • 187 най-големите

    6 2 Отговор

    До коментар #177 от "Русофил":

    интегрални схеми, най-здравите болни, най-безопасната радиация и най-високите джуджета. Да обясня за джуджетата - водят се инвалиди и с предимство получават Лада и оттам хора 2м високи с документ, че са джуджета.

    Коментиран от #230

  • 188 Брадатата Лили

    3 0 Отговор

    До коментар #178 от "Пророк":

    Няма да е скоро и много от вас няма да го дочакат
  • 189  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    5 3 Отговор

    До коментар #142 от "Гражданин":

    И се събуди изпотен, нали...=======ти не се притеснявай , всичко за Украйна е 6 щом семенцата прочела нещо в Киев .....а рашките "накапляют" мощ, дето на Байдън косми са му поникнали след последните доклади дето са му дали........ъхъъъ...... Вярвай ти на приказки за непобедимата Украйна а английски сенатори официално обявиха че ако рашките тръгнат и Господ не може да ги спре. Не мога тук линк да ви пусна по някаква странна причина
  • 190 Васил

    6 6 Отговор
    Ама джуджето наркоман със зеления потник държа ли за ръчичка Бидона надолу по стълбите към бункера, че той много обича да се търкаля ?
  • 191 Тахумба

    3 4 Отговор
    Ще видим каква песен ще запееш, Йосифчо Байдончо след време.
  • 192 Катя

    9 7 Отговор
    Давай Байдън, целия демократичен свят е с Вас. Напред, смажете диктатора, напред

    Коментиран от #199

  • 193 ивелин

    6 5 Отговор
    Тоя изкуфял престъпник убиец на милиони Украинци терорист Номер-1 ( двата газопровода по негово нареждане) който преди 9 години измъкна милиони от Украйна заедно със сина си като на власт дойдоха нацистите. В продължение на тези години финансираха , подготвиха и въоръжеха Украинската армия ( в 2021 година Украйна е получила около 457 танка Съветско производство) и същият престъпник и убиец ( както казват престъпника винаги се връща на местопрестъплението) тоя из...од отново е там. Господ не го прибра на оня свят продължава да извършва злини на цялото човечество.

    Коментиран от #194, #195

  • 194 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    6 4 Отговор

    До коментар #193 от "ивелин":

    Всички путлерасти сте превъртели, внимавай да не гушнеш букета, който си приготвил за посрещането на червената армия.
  • 195 стоян георгиев

    3 3 Отговор

    До коментар #193 от "ивелин":

    Тва дето си го написал не е верно.знам че тва ви е по инструкция.да повтаряте едни и същи опорки през определено време,но ....та не е верно нищо от писаното от теб.

    Коментиран от #208

  • 196 Мана по джуджетата казаха

    3 5 Отговор
    Дядо Джо е много железен и много подъл
    сгрешиха фатално че тръгнаха да му подскачат на него..като гледам великобританците си е отдавна изработен план много методично се действа на всички нива
  • 197 Бай Ставри

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Ами":

    Не това са твоите мокри сънища.
  • 198 След войната

    3 5 Отговор

    До коментар #186 от "Циник":

    ЕС пак ще получава руски газ през украинските газопроводи, гръмнаха им СП1 и СП2, а Турски поток ще е само за Турция, нашите подлоги ще спрат Балкански поток. Комисионните които ще плащат руснаците на Украйна ще погасяват дълговете от войната.

    Коментиран от #261

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 9 Отговор
    След като спрат войната и Каспаров стане президент на русия както съм ви казал още преди 24.02.22г.Ще се окаже и докаже ,че лудия от кремъл е действително Циклофреник!Това е вид Шизофрения ,която се обостря ако не се вземат хапчета и се проявява след определена възраст.За младите,ако се жените или омъжвате гледайте баби и дядовци и родители на другата страна!

    Коментиран от #203, #205, #214

  • 201 Мнение

    5 4 Отговор
    Само едно е интересното дядо Джо с какво ще помогне на nazistite от Киев ,като няма нито хиперзвуково оръжие , няма модерна ядрена триада като Русия...
    Няма войска която да е готова за война?
    Да не си тръгне с нас... ни гащи като от Афганистан?
  • 202  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    7 7 Отговор
    Гледах по украйнската iFREЕДОМ всичко в реално време..... Жалка работа, отчаян вопъл на Запада. Неадекватни ентусиасти на погребение. А медиите какво ще излъчат, никакво значение няма. Русия в момента разгръща ядрени сили, мани-мани ако някой нещо реши..... Конвенционалните вече са им готови само сигнал чакат да смачкат Украйна......
  • 203 Некой си

    8 1 Отговор

    До коментар #200 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Това да не ти е България, където президенти и премиери се назначават от посолствата?
    Руснаците никога няма да избера Каспаров на избори.
  • 204 Русофил

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Объркано Атлантиче":

    Путин наистина увеличи "своята власт над умовете и сърцата на хората с катастрофална скорост", особено след като обяви затвор от 15 г за тези, които не мислят и не вярват в каквото трябва. Руснаците място не могат да си намерят от щастие в родината, за това със стотици хукнаха в чужбина.
    Русия, обаче, не спечели война в Крим, те са само освободиха. Имаше някакви там зелени човечета, ама те нямаха нищо общо с Русия - факт, който Путин няколко пъти потвърди.
    Русия пази света от Англо-саксонското робство не само последните 25, а 80-90 години. Нали техните сподвижници думнаха Света Неделя и освободиха душите на стотици.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Бъркаш

    5 3 Отговор

    До коментар #170 от "невий":

    СССР с Русия. СССР победи половин Германия с англо-американска помощ, ленд-лийз и Втори Фронт, а руснаците са 1/3 от населението на Съветския Съюз.

    Коментиран от #212, #254

  • 207 Съвет

    3 1 Отговор
    Тролът на Факти пак е с пяна на уста и троли!
    Ей мисирките на тази прокажена ме ..я - озаптете го!
  • 208 Бай Ставри

    4 2 Отговор

    До коментар #195 от "стоян георгиев":

    Стоенчо, не може само което ти кажеш да е вярно. С това отрицателно IQ, как да ти вярваме?

    Коментиран от #213

  • 209 ами

    0 5 Отговор
    честито сащ и нейната марионетка украина победиха русия
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Шадола

    5 1 Отговор
    Ротшилдски к. Урв@@@@
  • 212 Бравооо

    8 2 Отговор

    До коментар #206 от "Бъркаш":

    Хахах
    Аман от невежи хора на тази територия.
    Кравария е победила Германия.
    Браво ти като техен слуга ще те назначат да миеш тоалетните.
    Все пак си го заслужил!

    Коментиран от #245

  • 213 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #208 от "Бай Ставри":

    Може да казвам когато го проверявам и гледам да няма лъжи.при вас е обратното.оановно лъжи.

    Коментиран от #220

  • 214 Бай Ставри

    3 0 Отговор

    До коментар #200 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Моля не ни разказвай за поставената ти диагноза.

    Коментиран от #246

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    5 2 Отговор
    Само Китай в момента може да спаси Украйна ....... БайДън може само Зеленски да спаси но и това не е сигурно.
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 джо фрейзър

    10 1 Отговор
    Байдъна е дошъл да си види колонията - разбирай да си види инвестицията!
  • 220 Бай Ставри

    4 2 Отговор

    До коментар #213 от "стоян георгиев":

    Не бързай толкова, че ти отиде правописа. Незнам къде ги проверяваш, ама ми намирисва на бесарабски фронт.
  • 221 Станислав

    3 1 Отговор
    Денисчо намокри ли гащите?!
  • 222 Всеоще2+2=4!

    10 5 Отговор

    До коментар #163 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Точно това е целта - да овладеят и подчинят и човешкото съзнание. Никак не е трудно, когато те облъчват непрестанно с откровени лъжи всякакви авторитети, да приемеш за истина невъзможни твърдения и да се замислиш дали не са те правите, а ти да си лудият. Класически пример е историята на Джордано Бруно и Земята като център на Вселената. На това станахме свидетели и по време на ковид кризата. Масова лудост, ежедневната психоза и отвратителните лъжи от екрана, повредиха психиката на много хора, затворени принудително по къщите от властта, и те спряха да мислят логично, според това, което знаят и фактите...Можем само да сме благодарни на доцент Мангъров за смелостта. Защото да говориш истината в такива времена е равносилно на тероризъм за властимащите. Световната ядрена война, става все по-ясно, е неизбежна и вероятно е планирана като необходима, без оглед на жертвите от тези, които си въобразяват, че владеят хаоса. Те не воюват за доброто на хората, те воюват за интереси, които са унищожителни за човешкото такова, каквото го познаваме - венецът на природата. Оруел и бил лош пророк, антиутопията му се сбъдва. Нещо повече - изродените буквално я използват като стратегия за развитие и практически наръчник....

    Коментиран от #234, #237, #239

  • 223 Източна ромелия

    10 3 Отговор
    Факти сиурни ли сте, че Бай Дън е бил в Киев, а всичко това не е инсценировка?

    Коментиран от #227

  • 224 Единствената грешка

    10 6 Отговор
    на Путин е, че не започна от вас - фашисти смотани!
    Цял свят унищожавате, а се правите на светци! Командвате и обвинявате другите!
    Трябваше Русия да унищожи Ню Йорковата, Сана Францисковата, Флоридановата, Белата Колиба с животните вътре и пенсионерският клуб на сенаторите!
    Тогава нямаше доста дълго време да има войни и преврати по света!
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Само питам

    6 10 Отговор
    Байдън е в Киев, а къде е страхливият кремълски плъх, в бункера или в бронираният влак?

    Коментиран от #240

  • 227 Източна ромелия

    3 1 Отговор

    До коментар #223 от "Източна ромелия":

    Ъоест действието да се развива на територията на Полша
  • 228 Ха-ха-ха🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾

    4 7 Отговор
    Истеричният вой на петата колона на Москва от национални предатели и българофоби е музика за ушите ми!
  • 229 ГОСТ

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "ТИРбушон":

    Отлично описание! На рУската кочина
  • 230 Русофил

    2 3 Отговор

    До коментар #187 от "най-големите":

    Да, руските затворници носят Свободата в Украйна с дулата си. А като каза Лада – каква кола само, не като сегашните боклуци, произведени от англо-саксонските роби.
  • 231 Дъртият кравар трепери от страх,

    6 4 Отговор
    първо обявиха, че няма да ходи в Киев, а само в Полша, а сега цафна и в Украйна!? Явно искат да заблудят руснаците, защото може да му се случи случка.

    Коментиран от #233, #243

  • 232 Наблюдател

    4 5 Отговор
    Таз година в Киев а догодина в Москва! Ще трябва да се носят хуманитарни помощи на руснаците след като свалят режима на Путин!
  • 233 Ха-ха-ха🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾

    2 6 Отговор

    До коментар #231 от "Дъртият кравар трепери от страх,":

    Плешиният ботокс е страхливеца приятелю, крие се като плъх в бункера!
  • 234  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор

    До коментар #222 от "Всеоще2+2=4!":

    Медиите: Русия даде 200000 жертви !!! Пръдните на Блинкън, тиражирани на всякъде ......официални доклади обаче на ЦРУ и Мосад от 11.02 .2023 : жертвите на руснаците са около 64000 а на украинците 392000....... А? Факт е нали и от къде се получава разминаването по трасето ? От пропагандата нали? Но хората гледат масово медии а не четат доклади и документи......
  • 235 Петър Волгин

    6 6 Отговор
    Байдън е железен а Путин е страхлив плъх! Ставам байдънист и името ви вече е Петър Хъдсън! Може и Питър Мисисипи!
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Дааааа

    4 1 Отговор

    До коментар #222 от "Всеоще2+2=4!":

    ++++++++++++ !!!!!!
  • 238 КРИС

    8 1 Отговор
    Той и Тръмп имаше тайна визита в Афганистан....после видяхме какво стана....май...май нещо не е на добре.Освен това са се свързали с Руснаците че ще ходи с влакче до Киев...защо ли....може би да попитат дали може.
  • 239 Не само ковида,

    12 2 Отговор

    До коментар #222 от "Всеоще2+2=4!":

    сега въведоха в Европа да се ядат червеи, хлебарки, скакалци ....?
    Тези не са психично добре! Даже още 681 година, когато хан Аспарух е организирал нашата държава, още тогава нашите пра-, пра-, прадядовци и семействата им НЕ са яли тези отвратителни гадини! Имали са животни, овце, кози, крави, кокошки, патици, но също са отглеждали и зърно, зеленчуци, плодове, мед, картофи, орехи... НИКОЙ и НИКОГА от нас не сме яли червеи, през цялата наша история!!!
    Тези фашисти, които искат да владеят света, с промиване на мозъците искат сега да ни снишат до креатури, да ни дехуманизират, да ни сложат по един чип, като на кучетата и котките и да сме им постоянно под наблюдение, да нямаме никаква свобода и свободна воля!!!
    Как да се измъкнем? Като ОТКАЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ ПО ТЕХНИТЕ ПСИХО-ПРЕДСТАВИ! КАТО НЕ ПРИЕМАМЕ ТЕХНИТЕ ЦИФРОВИ "ПАРИ" И СИ ОРГАНИЗИРАМЕ НАШЕ ОБЩЕСТВО, ПО НАШИ ПРАВИЛА!! За никой не е тайна, че тези унищожиха вече старата система в Европа! А НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ИМ ПРИЕМЕМ "НОВАТА"! Да се махат!!! ОТ ПСИХОПАТИ НИЩО НЕ ПРИЕМАМЕ!

    Коментиран от #257

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Долу войната,мир на земята!

    10 2 Отговор
    Не знам,дали Путин сгреши фатално,но фатално сгреши запада,като изкара руската мечка о бърлогата. Фаталното на Европа е,че не си взе поука от втората световна война. Сега прави всичко възможно да има трета световна ядрена война,та този път да я няма. Докато не е късно, трябва всичко да направи да се противопостави на американския хегемонизъм, който я тласка към фаталния й край като цивилизация. За съжаление не виждам кои са тези политици, които да и се противопоставят. Надеждата умира последна! Дано намери сили да не умре!

    Коментиран от #252

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Дааааа

    7 2 Отговор

    До коментар #231 от "Дъртият кравар трепери от страх,":

    Дъртият кравар трепери от страх,========120 милиарда ги няма поне ! Не ще трепери, а ще го втриса....... дааааа.......не случайно повтаряше тъпотиите кво са пратили в Украйна пред медиите
  • 244 🇺🇲К🇺🇲Е🇺🇲Н🇺🇲Е🇺🇲Ф

    6 2 Отговор
    Стареца нд е напускал Вашингтон от 2 години разхождат едно 4у4ело по Европа

    Коментиран от #253

  • 245 Кой изгони

    6 1 Отговор

    До коментар #212 от "Бравооо":

    немците от Африка, кой победи Италия въпреки немската помощ, кой разгроми надводния и подводен флот на Дьониц, кой откри Втори фронт, победи Япония и Франция на Виши? За ленд-лийза отделно, погледни в Гугъл. И това е СССР който включва и Украйна заедно с още 13 републики.
  • 246 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 3 Отговор

    До коментар #214 от "Бай Ставри":

    говорим за путин,колкото до мен кажи го публично знаеш кой съм......Ако бяхме 18век щеше по внимателно да се изказваш за опонентите си.но и сега за обида се плащат ...бая пари.Запомни от мен.Ако искаш да те уважават,ганчоовць се отнасяй с уважение към другите.
  • 247 Живoтнoвъд

    2 9 Отговор

    До коментар #240 от "Бесен- _Язовец":

    Bакcиниpaм pycoфили за бяc c yкpaинска вakcина. Гарантирани резултати. За проруски бopcyци безплатно!

    Коментиран от #275

  • 248  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    8 3 Отговор
    Роб Бауер, председател на Военния комитет на НАТО, наскоро каза, че алиансът е „готов“ за пряка конфронтация с Русия. Каква е вероятността според вас НАТО да се включи директно в конфликта?

    Галоуей : Това е малко вероятно, освен ако не искат да ескалират до ядрен конфликт. НАТО е напълно неспособен да се изправи срещу Русия в конвенционална война. Британските въоръжени сили, които всички - армия, флот и авиация - могат да се поберат на футболен стадион, и то не на най-големия футболен стадион в Англия. Те имат боеприпаси за един ден, според вестник Daily Mail. Бързо щяха да им свършат мунициите. Ще им свършат мъжете. Те не биха могли да издържат конфликт с Русия дори и една седмица, дори и да се бият с дупето на правото си. А Великобритания е вторият по важност военен компонент на НАТО, като САЩ са първи. Но дори САЩ да имат само 100 000 войници в Европа, те нямат капацитета да се подсилят бързо с добре обучени, добре оборудвани сили. Това е доста слаба, мъртва сила. 

    Коментиран от #250, #256

  • 249 Истината

    4 2 Отговор

    До коментар #126 от "Само питам":

    Руската армия стигна за 1 ден до Киев колкото да обърка фашистите обаче кво стана с лозунга, Ще си върнем Крим з май загубиха територия фашистите оше колкото 5 пъти колкото Крим

    Коментиран от #280

  • 250  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    8 2 Отговор

    До коментар #248 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Другите държави в НАТО са хартиени тигри. Те са боядисани във военни цветове, но нямат военна способност, която да бъде спомената, и нямат обществена подкрепа за военни приключения. Ако стане ядрено, това е краят на света. И дали техните въоръжени сили ще бъдат готови да направят това? Биха ли свалили правителствата си, ако бъдат помолени да направят това? Щеше ли обществеността да седи, докато това става все по-вероятно? Всичко това са много големи въпроси. ...........и т.н

    Коментиран от #251

  • 251  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    10 1 Отговор

    До коментар #250 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Дори Британците, които бяха много ербап... Сега почнаха на зад да дават и разум да се появява .........ъхъ
  • 252 Този който

    4 4 Отговор

    До коментар #241 от "Долу войната,мир на земята!":

    се е страхувал от руската мечка е бил сам срещу нея (Бисмарк, Германия), а сега НАТО е 32 държави с почти 1млрд. население и 60% от световния БВП. Никоя държава не може да победи целия свят дори и САЩ. Русия е с 2% от населението и 3% от световния БВП.
  • 253 Дааааа

    6 2 Отговор

    До коментар #244 от "🇺🇲К🇺🇲Е🇺🇲Н🇺🇲Е🇺🇲Ф":

    ++++++ абсолютно ....... Единият в Детройт , другият в Киев........пълен цирк.....
  • 254 невий

    8 4 Отговор

    До коментар #206 от "Бъркаш":

    Руснаците били 1/3 ...а кои са американци , само индианците , те какъв процент са , всички други са пришълци от цял свят...но се наричат американци , докато в Русия всяка автономия си има етнос , но граждани на Русия , никой не ги асимилира .

    Коментиран от #260, #279

  • 255 Дедо Джо

    6 6 Отговор
    ... постави цялата руЗЗка фашистка пропаганда на мястото й с едно посещение.

    Коментиран от #276

  • 256 Пропускаш

    1 7 Отговор

    До коментар #248 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Велика Украйна, дето завладяха 20% от територията за една година при условие че Крим, ЛНР и ДНР бяха превзети 2014г. А втората армия в НАТО е турската, Ердоган от кога си мечтае за свободен Крим.
  • 257 Спасението ни е

    10 1 Отговор

    До коментар #239 от "Не само ковида,":

    следното, Два варианта
    1. Излизаме от тази матрица на психопатите и живеем по единично или на семейства в планините като отшелници
    2. Събираме се повече, които не искат да живеят по правила, направени от фащ за нас, не искат да сме им роби, не искат, да им живеем в концлагерите, "15-мин градове", с постоянните камери, глоби, ограничения, полицайска ситема, принудителни "зарази" и принудителни "затваряния", "боцкане с неизвестно какво" и т.н.. И си организираме наше си общество! Сами си избираме правилата, по които ще живеем! Сами определяме, как ще живеем, сами си определяме съдбата, като не се подчиняваме на дъртите (богати) идиоти в САЩ! Имаме свободна воля, от къде на къде трябва да живеем в някаква си система, определена от други за нас? Със същото право може пък ние да ги затваряме тях по домовете им, да им сложим бодлива тел около техните домове, с камери и полицаи, ден и нощ да са под наблюдение и никаква свобода? И да ядат хлебарки! Точно толкова и те имат право, на нас да ни налагат такава система!!!

    Коментиран от #259

  • 258 Хмммм

    9 3 Отговор
    Жалка работа и пълна безпомощност на САЩ и НАТО. Не че друго се е очаквало
  • 259 Солей

    2 5 Отговор

    До коментар #257 от "Спасението ни е":

    "И си организираме наше си общество! " Къде бе? :)))) В Раззия ли? :))))
  • 260 Индианците са

    7 4 Отговор

    До коментар #254 от "невий":

    били много по-малко от сегашна Америка и не са били никак кротки и безобидни както ни ги представяха умишлено по филмите, прочети Марк Твен. Етносите в РФ са оставени нарочно така за да бъдат по-добре експлоатирани от руснаците. В САЩ всеки е американец и никой никого не експлоатира, особено негрите са на почит дори.
  • 261 Хе хе

    1 0 Отговор

    До коментар #198 от "След войната":

    Библиотека "Галактика".
  • 262 БАЙДЪН в Киев на Майдан !

    7 6 Отговор
    Джуджака в бункера сам с чемодан !
    Му ха, ха, ха, ха, ха.....
  • 263 Марков

    9 5 Отговор
    Преди една година Байдън със своите ежедневни изявления подтикваше въоръжения конфликт. И когато той започна, стартира намеса на САЩ в него. Та Денис, върни се 12-14 месеца назад и ще видиш, че съм прав.
    Тук се играе някаква световна игра. Никой още не знае кой ще спечели. Уж Операция, пък война. Уж война, пък си ходят на гости. И гостите на Киев са зорко пазени от Москва. Също и Байдън син. А парите текат и няма спиране. И части от тях се разпределят и отиват накъде. Даже американците забелязаха. Даже и у нас се облажиха. Някои отидоха на крака за шоколадче.
    Това трябва да приключи, но е още рано. Ще му дойде времето.
  • 264 1234

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Шамар за Европа, глупако
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Да, добре е

    3 6 Отговор
    Да си припомним какво се случи в Афганистан с армиите на ОСАД! Няколко американски президенти посещаваха Кабул. И не само. И накрая напуснаха победоносно като оставиха военна помощ на талибаните за над 80 млрд долара. Струва ми се дежа вю! Че т. нар. Запад е слаб е ясно дори на самите тях въпреки всички декларации и демонстрации. И ако се вслушат в гласа на разума, а не на циничната американска администрация оше утре трябва да започнат преговори и да се прекрати избиването на европейци. Байдън да се заеме с Мексико, Куба... Да си стои у тях. Не да разбива европейската общност. Ама пусти пари...
  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Сетих се

    5 4 Отговор
    Защо човеколюбивата световна общност не реагира на ежедневнито избиване на кюрди в югоизточната част на Турция? Защо запалените американофили подскачат да накривят калпака на " Джуджака в Кремъл" , ане подръпнат мустака на Ердоган? Лесно е - нарича се СТРАХ.
  • 270 В ПСВ , ВСВ и сега в Украйна,..

    2 3 Отговор
    едни и същи хора,от едно и също място
    ,,наливат пари във войните,,
    Трябва само да се чете по въпроса,защото информация в нета не липсва.
  • 271 Бай Минас

    5 5 Отговор
    Путин може и да е сгрешил, но бай Дън е по-тъл от от задника на канадски Лос 😆
  • 272 Байдън :

    4 5 Отговор
    Путин е дребосъче!
    Побира се в едно сандъче!

    Коментиран от #274

  • 273 ел Газу

    10 4 Отговор
    Единия с деменция а другия с кокайнова интоксикация ... лидерите на свободния свят изглеждат доста способни "мъже". А на всичко отгоре купени медиики в България се надпреварват да драскат глупости цял ден. За моя най-голяма радост хората в страната ни са доста скептично настроени към всичко по медиите и колкото повече изливате помия под формата на новини, толкова повече те не вярват.
  • 274 Путинка

    3 2 Отговор

    До коментар #272 от "Байдън :":

    Било дребосъче, а им звъннаха, да ги предупредят, страх ги, шубе, не мой дъртляка да не пострада, защо не го пише не срамно.
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 дядото

    6 4 Отговор
    за американските ястреби путин сгреши още когато провали операцията им по унищожение на ссср и русия.ще трябва обаче да се примирят.русия си остава русия и не й пука от злобата на сащ и нато.браво на путин

    Коментиран от #278

  • 278 Ей Дядка

    1 5 Отговор

    До коментар #277 от "дядото":

    Твоя Господар Пупут.кин сам провали Раша .
    Велик е наистина браво
    Хахага
  • 279 Другите

    1 5 Отговор

    До коментар #254 от "невий":

    Етноси са роби на Руснака .
    Руския геноцидът особено сега през тази една година , вече навлиза в своя пик.
    Умират само млади мъже от етносите .
    Питай Шойгу .Тува скоро няма да има етнос , ще бъдат заличени завинаги
  • 280 Стига

    1 6 Отговор

    До коментар #249 от "Истината":

    Си търсил оправдания .
    Оная 64 км колона се изпари ,точно там някъде по пътя за Киев .
    Хахаг
    Голяма заблуда да унищожил 64 км колона с военна техника .
    Хаха
  • 281 ами

    5 0 Отговор
    с една дума украина спечели информационната война срешу русия, победи във всички битки и е засипана с обещания за всякакви оръжия...е още 20% от територията й не е освободена ама ще....ще...ще
  • 282 Един

    4 1 Отговор
    Байдън пак се спънал и е паднал. Стар, грохнал човек. Никой не го взема на сериозно!
  • 283 2020

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Вярваш ли, че дЕдката е отищъл в Киев. Преди 50 години хамериканците снимаха кацане на Луната в тяхно студио, та едно посещение в Киев ли няма да инсценират с всичката днешна техника и анимация!!!!!
  • 284 Саша

    0 1 Отговор
    Имам колеги украинци и руснаци хората се здрависват и си говорят . Работим в Германия ,като въоръжена охрана и инкасо така и не виждам умраза между тях.Разбират ,че нищо не зависи от тях.Запада бута света в блатото на войната за тяхното демократично его и корпоративни интереси.А обикновените хора от двете страни ще страдат докато тази война не спре.България трябва да бъде активна в това да иска спиране на войната а не да даваме оръжия.
Новини по държави: