Last news in Fakti
  Тема: Украйна

21 Февруари, 2023 10:32 1 868 84

Байдън в Киев: САЩ показаха решимостта си руските сили да бъдат разгромени

  • джо байдън-
  • киев-
  • украйна-
  • русия-
  • сащ-
  • война-
  • владимир путин

Посещението на Байдън в Киев показва, че Путин сериозно се е объркал в преценката си

Байдън в Киев: САЩ показаха решимостта си руските сили да бъдат разгромени - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Западните медии се спират обстойно на изненадващото и необявено предварително посещение на президента на САЩ Джо Байдън в Киев вчера и правят изводи какви послания е целял да отправи с него Вашингтон към Украйна, Русия и западните си съюзници, предаде БТА.

Вестник "Ню Йорк таймс" определи пътуването на Байдън до Украйна като "сюрреалистично и тайно". Според изданието целта на визитата е била да демонстрира американската решимост да помогне за разгрома на руските сили. Вестникът описва пътуването на президента на САЩ с влак от Полша към Киев и посочва, че във извършващата тайното пътуване композиция са се намирали президентът Байдън и екип от съветници, придружавани от въоръжени и изнервени агенти на Сикрет сървис.

"Ню Йорк таймс" коментира, че пътуването на Байдън до Украйна е елемент от все по-директното противопоставяне на Путин. “Различаващите се в значителна степен възгледи за света на президента Байдън и президента на Русия Владимир Путин ще станат ярко видими“. Според вестника визитата на Байдън на първо място е целяла морална подкрепа на украинците "в разгара на мрачната зима на прекъсвания на електрозахранването и ожесточена война на изтощение". Но това било само първото от няколкото директни предизвикателства към президента Владимир Путин, "който преди година вярваше, че украинската столица ще стане отново контролирана от Русия територия за броени дни, приближавайки Путин към амбицията му да възстанови империята на Петър Велики".

"Файненшъл таймс" отразява визитата на Джо Байдън в Украйна като знак за американска ангажираност преди първата годишнина от нахлуването на Русия. Вестникът отбелязва обявяването на нова военна помощ в размер на 500 млн. долара и цитира Джейк Съливан, съветник по националната сигурност на САЩ, който заяви, че двамата президенти [Байдън и Володимир Зеленски] са се опитали да очертаят какво ще се случи през предстоящата година, включително "общо разбиране" за целите "и как "САЩ могат най-ефективно да ги подкрепят заедно с нашите съюзници и партньори".

Вестникът отбелязва също, че според анализ на международната финансова подкрепа по-малко от половината от финансовата помощ, обещана на Украйна от Запада, действително е стигнала до Киев след нахлуването на Русия миналата година. До декември 2022 г. министерството на финансите на Украйна е получило 31 млрд. евро от обещаните от западните държави 64 млрд. евро, посочва "Файненшъл таймс", като цитира изследване на Института за световна икономика в Кил. "Съществува проблем с постъпването на средствата“, което е непостоянно, забавено и нестабилно, заяви Тимофей Милованов, основател на Киевското училище по икономика и съветник в администрацията на украинския президент Володимир Зеленски. От началото на инвазията ЕС и Европейската инвестиционна банка са обещали общо около 30 млрд. евро, което е най-голямата част от бюджетната подкрепа на Запада за Украйна. Въпреки това 17,5 млрд. евро от тази сума все още не са достигнали до Киев, отбелязва "Файненшъл таймс".

Все по-атакуван от Запада във връзка с войната в Украйна, Китай предупреди да не се "налива масло в огъня", пише в. "Гардиън". Всекидневникът отбелязва, че новият външен министър на Пекин Цин Ган обвини САЩ, че прехвърлят вината за войната в Украйна върху Китай, в очевиден отпор срещу предупрежденията на Вашингтон, че Китай обмисля да доставя оръжия на Русия. Вчера Цин Ган заяви, че Китай е "дълбоко загрижен" за ескалацията на войната в Украйна и евентуалното ѝ "излизане извън контрол". "Призоваваме определени държави незабавно да престанат да наливат масло в огъня, да спрат да прехвърлят вината върху Китай и да спрат да раздухват темата", че днес кризата е в Украйна, утре ще е в Тайван, посочи министърът.

Коментарите на Цин се прибавиха към гневната реакция от страна на Пекин, след като в събота държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън предупреди, че Вашингтон разполага с разузнавателни данни, че Пекин обмисля да предостави "смъртоносна помощ" на Русия, посочва изданието.

Вестникът посочва като друг момент от кризата в Украйна очакваната днес реч на руския президент Владимир Путин пред руския парламент, в която се очаква той да очертае целите за втората година от инвазията си в Украйна. Путин ще информира руския политически и военен елит за състоянието на така наречената "специална военна операция" в Украйна, като "мнозина с нетърпение очакват да разберат какви са плановете му за следващата година", посочва "Гардиън". В тази връзка в. “Вашингтон таймс“ задава въпроса какво иска руският президент Владимир Путин и колко далеч е готов да стигне, за да го получи.

Посещението на Байдън в Киев показва, че Путин сериозно се е объркал в преценката на смелостта на стопанина на Белия дом, отбелязва "Вашингтон пост". И посочва, че докато президентът Байдън се разхождаше по улиците на Киев в понеделник редом с украинския президент Володимир Зеленски, започнаха да вият сирените за въздушно нападение. Имало информация, че руски изтребител е излетял от Беларус, носейки вид хиперзвукова ракета, която защитниците на Украйна не могат да свалят.

Коментирайки пътуването на Байдън и ефекта от него, говорителката на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че провал ще сполети онези, които, както тя се изрази, "са продали душите си на американците", посочи Би Би Си. В отделен епизод от войната между Украйна и Русия, която се води и с думи, Олексий Данилов, секретарят на украинския Съвет за национална сигурност и отбрана, нарече Владимир Путин "двойник на Хитлер", като повтори амбицията на Украйна да прогони всички руски войски от територията си, включително от Крим, който беше анексиран от Москва през 2014 г., съобщава в. "Дейли мейл".

Преди това шефът на Съвета за национална сигурност и отбрана предупреди, че най-кървавите битки "тепърва предстоят" през следващите няколко месеца, в момент, който ще бъде "определящ" за войната, на фона на предупрежденията, че руският президент скоро ще започне нова офанзива в източната част на Украйна, за да поеме контрола поне над Луганск, Донецк, Запорожието и Херсон. Силите на Киев се подготвят да се защитят от руската атака, в която Москва може използва 400 изтребителя, 300 хеликоптера, 1800 нови танка и 3950 бронирани машини, допълва изданието.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Втора армия в Света"

    17 58 Отговор
    Една година след три дневната Военна операция, Байдън е в Киев, а не Путлер!!! ФАКТ!

    Коментиран от #11

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 8 Отговор
    САЩ имат ИНТЕРЕС от УКРАЙНСКО РУСКИЯ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ
    РАДИО КИТАЙ
  • 3 Рано

    5 42 Отговор
    Деменцията бай гън в Киев а азиатския корифей пу в бункера оплаква бягството от изконните руски територии Харков и Херсон
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 5 Отговор
    при ВОЙНА не важът ЗАКОНИТЕ
    ЦИЦЕРОН

    Коментиран от #26

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Всъщност

    43 7 Отговор
    бай-дън е рърсил извънземните в киев,само те го слушат какво плямпа
  • 7 ТаУмВзе

    37 7 Отговор
    Като те друска деменцията е така! Z
  • 8 Кирчо

    51 7 Отговор
    Бай Дън си призна че САЩ воюва с Русия.
  • 9 "Втора армия в Света"

    10 44 Отговор
    Путлер няма смелост да с покаже от бункера, камо ли да отиде някъде. Бoтоксов джандар.

    Коментиран от #15

  • 10 Кресна

    47 6 Отговор
    САЩ показа решимост ,Ами какво чакате ,нали сте най силната непобедима армия в света давайте сами срещу Русия .Държи ли ви??? По това ще познаете колко са велика армия и колко Русия губи войната .

    Коментиран от #17, #18, #54

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Рази

    9 36 Отговор
    На Бай Дън му отне 20 часа да стигне до Киев а на безаналоговия джуждак година не му стигна
  • 13 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    45 8 Отговор
    Русия не е нападнала никоя англосаксонска държава, а тия изверги подклаждат омразата към русите.
    На тия изверги в алчните им гърла инките са им наливали разтопено злато да ги заситят.

    Коментиран от #22, #52

  • 14 Простя Копейкин

    9 29 Отговор
    Путин храбро следеше от бункера си как "склерозиралия" Байдън боязливо се лута в Киев стискайки ръкава на Зеленски.
    Копейкин с намусена физиономия установи, че притоците от Евро от Youtube канала му са намалели поради липса на интерес. Но пък се зарадва, че фондацийката на жена му ще получава пари от Сорос - к.во като е Сорос, парите са си пари.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ЗЕЛЕН НАРКОМАН

    36 5 Отговор
    БАЙ ПЪН ,СНИМКАТА УНИКАЛНА ЖИВ ТРУП. АБЕ ТОЯ СЪС КАКВО ГО ПОДЪРЖАТ ЖИВ.

    Коментиран от #28, #36

  • 17 "Втора армия в Света"

    5 16 Отговор

    До коментар #10 от "Кресна":

    Защо НАТО да жертва свойте!!! Украинците се справят доста успешно сами! Пък и рашистите сте много смели, но Мордор даже една ракета не е изтрляла по НАТО.
  • 18 Дефилету

    16 3 Отговор

    До коментар #10 от "Кресна":

    Че русия какво е направила на фащ че фащ да дават сами
  • 19 Много съм любопитен

    31 5 Отговор
    Какво ще приказва, когато се случи точно обратното? Защото това е реалността- Украйна ще бъде тотално разгромена барабар със западните милиарди, оръжие и натиск..

    Коментиран от #61

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пълни глупости

    16 1 Отговор
    Много приказки а на фронта ви бият яко
  • 22 Няма как

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    Да нападне щот няма смелост и възможности
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 "Всякога проклета Русия" - Раковски

    7 21 Отговор
    Нашите ватници никога няма да простят на Зеленски, че вместо да избяга на Запад остана в Украйна и започна да воюва срещу Мордор.....
    Никога няма да му простят, че остана и унижи Фторая, непобедимая и безаналоговая и я превърна в армия комикс....😂
    Никога няма да простят и на Украинците, че не се уплашиха от орките.....
    Нашите ватенки, които са с манталитет на роби и до един страдат от ниско самочувствие и комплекси за малоценност никога, ама абсолютно никога няма да простят на Украйна, че превърна МадаИмРаша в държава фейлетон пред целия Свят.....
  • 25 Хахахаха

    19 5 Отговор
    На приказки са много решителни! Танкове и джепане, само на приказки. Не случайно Путин е пуснал Байдън в Киев.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гай Турий

    23 4 Отговор
    Восъчният Дън много си повярва. Да видим Путин какво ще каже утре, това е важното. Когато Путин отиде в Мексксико и каже, че той ще определя положението в Ню Мексико и Тексас, тогава Дън има думата. Сега не!
  • 28 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    15 4 Отговор

    До коментар #16 от "ЗЕЛЕН НАРКОМАН":

    Синът му Хънтър го поддържа с тежка дрога.
  • 29 Наблюдател

    6 15 Отговор
    Догодина, след като падне режима на Путин, байд н ще посети и Москва. Ще носи хуманитарна помощ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Историк

    19 3 Отговор
    Като кацнал самолета и Бай Дън тръгнал да слиза,първите му думи били,че Чикаго много се е променил и не може да го познае.Щеше да е смешно ,ако не тъжно,FJB.

    Коментиран от #41

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ПУТИНЕ,,,,,,

    4 19 Отговор
    Светът е с Украйна......обречен си.....
  • 35 Ха-ха-ха🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾

    3 18 Отговор
    Путлераzката безродна и3 мет пак е изпаднала в истерия!
  • 36 възрожденски Москвич

    18 2 Отговор

    До коментар #16 от "ЗЕЛЕН НАРКОМАН":

    Със Адренохром!

    Вливат му детска кръв, която му действа подмладяващо, лекува му и деменцията.

    Но ефектът е за няколко месеца, затова има толкова безследно изчезнали деца в окраина, Южна Америка.

    Не е само Байдон, всички от демоНкратическата партия го употребяват. Сорош, Бъфет, Мунгер са на 95 години, това не е нормално.

    Коментиран от #64

  • 37 Сащ са терористична държава

    21 5 Отговор
    Този престъпник е олицетворение на злото!

    Коментиран от #42, #84

  • 38 БАЦЕ ЕООД

    23 2 Отговор
    Байдън след свалянето на 4 балона много си повярва нещо.. В същото време звъни на Дядя Вова да му каже, кога точно каца, да не стрелят по него .. моля ви се, циркът продължава...

    Коментиран от #45

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ризата

    2 3 Отговор

    До коментар #31 от "Историк":

    Па и вие влизате всеки ден в Киев само че в киевски район в Москва в ресторант Киев
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Нормално

    4 18 Отговор
    Коефицента на интелигентност на Путин - 69. На Ротшилдите - 169.
  • 44 Мимч

    17 4 Отговор
    Смятате ли,че руснаците не са знаели че байдънчо пътува с брониран влак от Полша за Киев.Всичко са знаели но не бяха решили да го вдигнат целия влак във възьуха.Целта е била да видят какво още ще обещае на зеления и тогава,ако дойде техника при укрите да я унищожат...0

    Коментиран от #47, #69

  • 45 Не виждам

    3 16 Отговор

    До коментар #38 от "БАЦЕ ЕООД":

    Какво щеше да спре владимир да ликвидира най-големия си враг бай дън май май владимир зацапа калниците

    Коментиран от #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хахахаха

    2 6 Отговор

    До коментар #44 от "Мимч":

    Значи руснаците имат ли желание да ликвидират бай дън намират начин нямат ли желание намират оправдание такова каквото си написал

    Коментиран от #51, #57

  • 48 Ехехе хе

    16 4 Отговор

    До коментар #23 от ""Втора армия в Света"":

    Американския данъкоплатец губи, а Байдън и компания крадат милиарди от т. н. помощи за Украйна! Байдън и компания крадът американския данъкоплатец!

    Коментиран от #58

  • 49 Мнение

    10 3 Отговор
    Ще видим какво е положението догодина, а дотогава очакваме стотици подобни статии.
  • 50 ЗЕЛЕН НАРКОМАН

    17 4 Отговор

    До коментар #45 от "Не виждам":

    КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА ДЕМЕНЦИЯТА ОТДАВНА Е ЛИКВИДИРАН
  • 51 Ехехе хе

    15 3 Отговор

    До коментар #47 от "Хахахаха":

    А защо трябва да се ликвидира еднаа кукла, която дори не знае, че е президент на САЩ?

    Коментиран от #59

  • 52 Русофил

    4 11 Отговор

    До коментар #13 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    Вярно е Русия нападна православна държава, която не представляваше никаква заплаха за нея и изпрати там осъдени престъпници и чеченци.
  • 53 Бесен- _Язовец

    11 3 Отговор
    Зловонното старче със зшовонни обещания!
  • 54 Ха-ха-ха...

    3 13 Отговор

    До коментар #10 от "Кресна":

    На 7/2/2018 г. в пустинята пред Дейр ес Зор елитът на руския т.н. "спецназ" (които са много добри на паради и демонстрации) имà възможността да покаже умения на американската армия, но не му се получи - избиха ги като койоти, нападнали ферма. Та оттогава им е Обеца на ухото, да не се репчат на американци.
  • 55 77777

    17 2 Отговор
    БТА са подлоги следват колонялната пропаганда на ФАЩ.
  • 56 емил

    18 2 Отговор
    Тоя изкуфял престъпник терорист ( лично е утвърдил взривяването на двата газопровода) се връща в Киев след 9 години " Престъпникът винаги се връща на местопрестъплението " колко правилно е казано ---за да види .

    Коментиран от #70

  • 57 Мимч

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Хахахаха":

    Долу горе така е...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Защото

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Ехехе хе":

    Куклата олицетворява най-големия враг на русия защото благодарение на куклата пристигат оръжия и с тях се убиват руски войници за тях поне да бяха отмъстили

    Коментиран от #65

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Червеноармеец

    5 4 Отговор

    До коментар #19 от "Много съм любопитен":

    Бахмут скоро ще падне – грандиозна победа ва великата Червена армия 😊

    Коментиран от #63, #73

  • 62 Ехехе хе

    7 3 Отговор

    До коментар #58 от ""Втора армия в Света"":

    А твоя мозък един голям промит:))))) направили са те на з.еленчук!
  • 63 Референдум

    2 5 Отговор

    До коментар #61 от "Червеноармеец":

    8-месеца казвате скоро Бахмут ще падне ще ще ще на руския народ започна да му писва от този Бахмут

    Коментиран от #67

  • 64 Русофил

    5 8 Отговор

    До коментар #36 от "възрожденски Москвич":

    Да видим дали съм разбрал: Байдън е виновен за изчезването на деца от Украйна, която Русия постоянно бомбардира? Путин за това ли се опитва да унищожи украйнците?

    Коментиран от #68

  • 65 Ехехе хе

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "Защото":

    Ами как ще е благодарение на куклата, като тази кукла не разбира нито кой е, нито къде се намира? При това състояние не е благодарение на куклата!
    Не ме разбирай погрешно, не му се присмивам на здравословното му състояние...
  • 66 АХА

    10 2 Отговор
    "Ню Йорк таймс" коментира, че пътуването на Байдън до Украйна е елемент от все по-директното противопоставяне на Путин. И според вас какво да каже проправителствения NYT? Все едно да очакваме обективна информация от bTv.
  • 67 Червеноармеец

    5 5 Отговор

    До коментар #63 от "Референдум":

    На всички ни писна от тоя Бахмут, ама със запасняци, затворници и кадировци - толкова.

    Коментиран от #71

  • 68 Ехехе хе

    10 4 Отговор

    До коментар #64 от "Русофил":

    Байдън не е виновен за нищо, тъй като и не рабира нищо.. Но на Запад, мрежите за донори работят усилено.
  • 69 Ха-ха-ха...

    3 10 Отговор

    До коментар #44 от "Мимч":

    Знаеха, разбира се, научиха го от прякото предаване на телевизиите... Аре скрийте се бе, шматките от пропагандата бяха зацапали свещите и няколко часа ги нямаше никакви. След това им спуснаха опорката, че от Белия дом са им се обадили и "всичко е било съгласувано"... Нищо подобно, естествено, не се е случило и никой нито е съгласувал нещо, нито е искал разрешение от москва - час преди влизането на Байдън в Украйна, Пентагона У В Е Д О М Я В А руснаците, че Президента отива в Киев и да не предприемат странни решения. Толкова! Никакви разрешения, никакви съгласувания.

    Коментиран от #72, #82

  • 70 Газпром

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "емил":

    Ама те, газопроводите, не ги взривиха в Киев 😊
  • 71 Референдум

    2 4 Отговор

    До коментар #67 от "Червеноармеец":

    Кадировците не бяха ли елита на руската армия или има друг елит и още не е ползван
  • 72 Ехехе хе

    11 1 Отговор

    До коментар #69 от "Ха-ха-ха...":

    Сам си противоречиш ха ха ха Хем руснаците не са знаели, пък хем САЩ ги уведомяват да не предприемат странни решения. Как да предприемат странни решения като не знаят? От къде ви намират толкова з.атаралясани? Дори и две изречения не можете да вържете на кръст ха ха ха
  • 73 Ха-ха-ха...

    4 5 Отговор

    До коментар #61 от "Червеноармеец":

    Колко "скоро"?
    Вече 7 (седем) месеца се мъчат да превземат едно градче с население на квартал на Киев и не могат - и не могат - и не могат...

    Коментиран от #77

  • 74 ами

    3 2 Отговор
    само така - война до последния украинец и до последния натовски снаряд, така и европа ще бъде демилитаризирана

    Коментиран от #76

  • 75 Бъдещето ще покаже кой се е объркал

    5 1 Отговор
    Бай Пън памперса да заглежда като неадекватен, ние губим то се вижда по висока инфлацията!
  • 76 Червеноармеец

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "ами":

    .. а Русия ще е без престъпници, ще са загинали на фронта, нали?
  • 77 Червеноармеец

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Ха-ха-ха...":

    Бързата кучка слепи ги ражда
  • 78 Знам ли

    5 1 Отговор
    Не съм спещ в дипломацията, но знам че при тях е наобратно. Визитата показва слабост и вдигане имиджа на Бадънчо, поизтупан с пиар. Няма дипломат или политик по света, който да не разбира, че Укрия е кауза пердута за финансиране. Но пропагандата не спи. Вярвайте!
  • 79 наблюдател

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Велик !!!":

    Ти си малък и не разбираш.Клоуна има артистичен талант и режисурата е горе-долу , но - до тук.Без нас ,без вас - границата с територията Украйна е една.Володомоир да се премести на Северния полюс и да държи речи-там му е мястото.
  • 80 Коко

    5 1 Отговор
    Едиственото, което Байдън е показал и вече доказал е, че щатите са най голямата заплаха на света с техните амбиции!
  • 81 Голем страх

    3 1 Отговор
    АМ ЧИ ШО НЕ ОТИДЕ В БЕЛАРУС ЛУКАШЕНКО ТЕ ПОКАНИ ЛИЧНО И ГАРАНТИРА ПЕ И ПУТИН ЩЕ Е ТАМ И ДА ИМ ГО КАЖЕШ В ОЧИТЕ БЕЛКИМ СЕ УПЛАШАТ / СИГУРНО СИ ЗАБРАВИЛ /
  • 82 Вярно е

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Ха-ха-ха...":

    ПУТИН Е ПЛАНИРАЛ ДА ИЗСИПЕ НАД КИЕВ ТОНОВЕ ФЕКАЛИИ С ДРОНОВЕ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ САМОЛЕТИ И СЛЕД СЪГЛАСУВАНЕТО СЕ Е ОТКАЗАЛ ЗА ДА НЕ ИЗЦАПА ИМИДЖА НА ПРЕЗИДЕНТИТЕ
  • 83 Един българин

    0 0 Отговор
    Украинците са герои, изненадаха всички.
    Тоя килеш путя, не знае с кого си има работа.
  • 84 Слава на Украйна

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Сащ са терористична държава":

    Слава на Украйна
Новини по държави: