Last news in Fakti

21 Март, 2023 14:17 702 4

В Черна гора поевтиняват над 25 хранителни продукта

  • черна гора-
  • хранителни-
  • продукти-
  • икономика

Включително мляко, яйца, сирене и някои видове прясно и сушено месо

В Черна гора поевтиняват над 25 хранителни продукта - 1
Източник: Shutterstock

Като част от кампанията „Стоп на инфлацията“ от днес в Черна гора поевтиняват над 25 хранителни продукта, включително мляко, яйца, сирене и някои видове прясно и сушено месо, съобщават черногорските медии.

Министерството на икономическото развитие и туризма публикува списък на антиинфлационните кошници на шест търговски вериги, които досега са се включили в кампанията, отбелязва държавната черногорска телевизия.

Кампанията ще продължи до края на април с възможност за удължаване.

Мисля, че тази акция е от значение за всички граждани, а особено за онези, които са с ограничен бюджет, каза пред телевизията днес министърът на икономическото развитие Горан Джурович, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    8 1 Отговор
    Приветствам решението 👏 А тука на територията кога???
  • 2 Никой

    7 0 Отговор
    Ние , трябва да благодарим на прекрасната бивша земеделска министърка Десислава Танева от ГЕРБ ,която постави основите и задълбочи прекрасните си търговски взаимоотношения с т.н. " Зърнари " като пренебрегна всички други земеделски отрасли ,най вече зеленчукопроизводството. Не трябва да се забравя ,че същата тази прекрасна СПП беше член на борда на директорите на едно голяямо зърнено предприятие. Гласувай за тях и ще останете не само без зеленчуци ами и по прашки.

    Коментиран от #4

  • 3 Ами сега?

    4 1 Отговор
    В Гърция дрстично пада цената на тока, в Черна гора на храните, а после се чудим защо българите се изнасят в чужбина и как да ги задържим тук!
  • 4 Простия

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    електорат за трети път ще докараГЕРБ на властю/ вкл.2009/ .Е,ще стоят тладни наистина този път.