Last news in Fakti

5 Април, 2023 09:20 605 0

Заместник-министърът на туризма на Кипър Костас Кумис се срещна с посланиците на Израел и Полша

  • заместник-министърът на туризма -
  • кипър -
  • посланици-
  • израел-
  • полша-
  • никозия-
  • костас кумис

По време на срещата си с израелския посланик Орен Анолик кипърският заместник-министър на туризма е отбелязал отличните отношения между двете страни и е подчертал значението на израелския туристически пазар за Кипър.

Заместник-министърът на туризма на Кипър Костас Кумис се срещна с посланиците на Израел и Полша - 1
Снимка: КНА

Заместник-министърът на туризма на Кипър Костас Кумис се срещна поотделно вчера с посланиците в Никозия на Израел и Полша, две страни със значителен принос в туристическата индустрия на острова, предаде кипърската агенция КНА.

Според прессъобщение, публикувано днес от канцеларията на Кумис, по време на срещата си с израелския посланик Орен Анолик кипърският заместник-министър на туризма е отбелязал отличните отношения между двете страни и е подчертал значението на израелския туристически пазар за Кипър.

Кумис е изразил задоволство от броя на израелските туристи през последните години и е казал, че усилията за популяризиране на кипърския туристически продукт на израелския пазар ще продължат и ще бъдат засилени.

От своя страна израелският посланик е изтъкнал тясното сътрудничество между двете страни и любовта на израелците към Кипър. Той е посочил и възможните начини за засилване на туристическото сътрудничество между двете страни.

Във фокуса на срещата с полския посланик Ирена Лихнерович Августин са били отличните връзки между Кипър и Полша, като са обсъдени и въпроси, свързани с въздушната свързаност и засилването на туристическите връзки между двете страни.

Кумис също е подчертал големия ръст на полските туристи, както и очакванията тази тенденция да продължи.

От своя страна полският посланик е отбелязал значителното нарастване на интереса на полските граждани към Кипър, както и техните очаквания към туристическите дестинации, които са посетили и от които до голяма степен са удовлетворени, както се посочва в прессъобщението.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА