Last news in Fakti

1 Май, 2023 05:36 3 923 9

Четирима гълъбари загинаха при кървава свада в Португалия

  • португалия-
  • сетубал-
  • застреляни-
  • гълъбовъди

Един от мъжете застрелял останалите трима и се самоубил

Четирима гълъбари загинаха при кървава свада в Португалия - 1
Снимка: Фейсбук

Четирима мъже на възраст между 40 и 60 години намериха смъртта си при спор между гълъбовъди в Южна Португалия, съобщават местни медии, цитирани от ДПА, предаде БТА.

Когато полицейските екипи пристигнали на мястото на кървавата свада в град Сетубал, те открили четиримата мъртви, посочва държавната осведомителна агенция ЛУЗА, като се позова на органите на реда.

По първоначални данни единият от мъжете, който е около 40-годишен, е застрелял другите трима с пушка и след това се е самоубил.

Причината за възникналия спор е неизвестна. Въпреки това стана ясно, че е свързана с гълъбовъдството, съобщи португалската телевизия без повече подробности.

Вестник "Публику" посочва, че четиримата са имали незаконни зеленчукови градини в района, в който се намират гълъбарниците им.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    23 0 Отговор
    Аре, аре причината била неизвестна, гълъбите не ги отглеждат случайно, а за състезания в които залозите са доста високи.
  • 2 среднощен

    23 1 Отговор
    "..Вестник "Публику" посочва, че четиримата са имали незаконни зеленчукови градини в района, в който се намират гълъбарниците им...";
    До какво ли не водят "незаконните зеленчуци"... А, нещо за "прахчета или таблетки" не стана ли дума..?

    Коментиран от #6

  • 3 оня с коня

    37 2 Отговор
    Трябва да се засили охраната на Гълъб донев
  • 4 Неинформиран

    27 1 Отговор
    И заленчуковите градини ли могат да бъдат незаконни. И питам, на жените мерудиите законни ли са. Джоджъна незаконен ли е, ако си го отглеждаш на балкона. Явно гълъбите са клюцали някой по такива растения, които се не ядат, а се пушат. Напушени гълъби по португалски. То и на шия Гълъб, нещо на неадекватен мяза, ама ……

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 В Португалия

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Е разрешено отглеждането на канабис и употребата на дрога.
  • 7 Знайко

    2 0 Отговор
    Не били гълъбари, а дилъри и не били зелечукови градини, а зелени градини! Някой май маскира криминогенния фактор като свада между легални инвеститори! Ние пък ВИ повярвахме.
  • 8 Знайко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Неинформиран":

    Четейки коментари ти се сещам ,че пощенските гълъби могат да разнасят разни неща без да ги арестуват за притежание! Та може би иде реч за скандал за контрола над дистрибуционната мрежа ?
  • 9 Сандо

    1 0 Отговор
    А преди Гълъбът беше символ на мира!!
Новини по държави: