Last news in Fakti
  Тема: Украйна

14 Май, 2023 19:03 1 888 92

Обиколката на Зеленски продължава! След Берлин президентът ще лети за Париж

  • украйна-
  • олаф шолц-
  • володимир зеленски-
  • еманюел макрон-
  • война

Киев настоява пред своите съюзници за помощ, за да стане член на ЕС и на военния алианс НАТО - усилия, които станаха още по-належащи след руската инвазия миналата година

Обиколката на Зеленски продължава! След Берлин президентът ще лети за Париж - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Церемонията по връчването на наградата "Карл Велики" на украинския президент Володимир Зеленски започна днес с около час закъснение в западния германски град Аахен, съобщи ДПА., цитирана от БТА

След множество спекулации дали украинският президент ще присъства лично на събитието, Зеленски влезе в средновековната зала на кметството в следобедните часове заедно с германския канцлер Олаф Шолц, като получи бурни овации от чакащите гости.

Още новини от Украйна

Тази година престижната награда "Карл Велики" за работа в служба на европейското обединение беше присъдена на Зеленски и украинския народ за защитата на европейските ценности при отблъскването на руското нашествие в страната им, припомня ДПА.

В речта си в Аахен при връчването на престижната награда "Карл Велики" канцлерът Олаф Шолц обеща "пълната подкрепа" на Германия за пътя на Украйна към членство в Европейския съюз, отбелязва Ройтерс.

Киев настоява пред своите съюзници за помощ, за да стане член на ЕС и на военния алианс НАТО - усилия, които станаха още по-належащи след руската инвазия миналата година. "Володимир Зеленски, имате пълната ни подкрепа по пътя ви към Европейския съюз", каза Шолц, обръщайки се към украинския президент.

Украйна "е част от европейското семейство", подчерта пред Зеленски канцлерът, цитиран от Франс прес. "В цяла Европа войната ни накара да осъзнаем едно нещо: Украйна е част от нашето европейско семейство", заяви канцлерът. "Агресивната война на Русия сближи Европейския съюз и Украйна повече от всякога", отбеляза той.

Очаква се украинският президент Володимир Зеленски се очаква да пристигне в Париж по-късно днес, съобщи Франс прес, като се позова на свои източници.

Това е второто посещение на украинския държавен глава в Париж от началото на руската офанзива в страната му през февруари 2022 г. Той вече се срещна с президента Еманюел Макрон Елисейския дворец на 8 февруари.

Засега няма потвърждение от френското президентство.

По време на посещението си в Германия днес Володимир Зеленски приветства военната подкрепа на Берлин, като го определи като "истински приятел" и "надежден съюзник" след обявяването на нова оръжейна доставка в подкрепа на подготвяната контраофанзива срещу Русия.

След срещата с Шолц Зеленски посети град Аахен, където му беше връчена наградата "Карл Велики" - отличие, което се присъжда за ангажираност с европейското обединение. Очакваше се след това той да отпътува за Париж.

Преди посещението си в Берлин украинският президент беше приет в събота в Рим от папа Франциск и италиански лидери.

Европейската обиколка на Зеленски се провежда на фона на подготовката за офанзива на украинската армия, като и Киев, и Москва твърдят, че са постигнали успех в и около Бахмут в източната част на Донбас.

Френският в. Фигаро съобщи, че Зеленски ще бъде посрещнат на летището от френската премиерка Елизабет Борн и външната министърка Катрин Колона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    13 53 Отговор
    Ако руснаците имаха Зеленски щяха да спечелят. Извадиха късата клечка с Пу.

    Коментиран от #12, #36, #62

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 имало бол глупаци,

    61 2 Отговор
    посрещали го. Тъкмо така може да прибере жена си от парижките магазини.
    Сериозно: колкото повече агонията на окраината продължава, толкова по-зле за колективният западнал. За съжаление и за Европа като цяло, и нас!
  • 4 Анатолий

    22 1 Отговор
    Ти фашист ли си ?

    Коментиран от #25

  • 5 Миро

    54 4 Отговор
    Той се разхожда а умират по 1000 украинци на ден на фронта нека не е фашист и мошеник!!!!!!
  • 6 Рослямист

    18 4 Отговор
    Само Йелоустоун може да ни помогне, но спи гадния американец!
  • 7 Булката беглец

    41 2 Отговор
    Дааа, това е най-моралния президент смукач. Мухаха
  • 8 Механик

    59 5 Отговор
    Не е нормално един президент на държава, която е във война, да се вейка по света като цветарка. Такова нещо никога не е имало в историята до сега. От което следва, че нещата за Украйна вървят зле и тоя се крие из Европа, понеже е бъзлив хазарин.

    Коментиран от #37, #38

  • 9 Сандо

    40 2 Отговор
    Един просяк-хулиган броди по Европа!
  • 10 Укропат

    36 1 Отговор
    Лети шефче , лети... Накрая ще виснеш и ще се люлееш. Всички сме в облаците от тая дрога вече. Даже Кличко като се нашмърка вади автомата и иска да стреля с ракети. Ама е толкова умен че не може да намери фитила.
  • 11 шопо

    32 2 Отговор
    Зеленио сака да издой цела Европа !

    Коментиран от #16

  • 12 русофоб

    46 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ха-ха-ха! Всички ли поръчкови сте ТОЛКОВА глупави!!!!
    То не си заслужава да ти отговаря човек. Но не заради тебе го правя (луди има навсякъде, казва Бърнард Шоу, ако знаеш кой е), а заради истината. Даво поне да ти отделят центчета или гривни.
    За сравнението на клоуна наркофашист и ПУТИН - няма място за коментар.
    Има една подробност – актьорчето, дето го поставиха на медикаментозна наркоза и го туриха на президентския пост, никой го не брои за нещо.

    Русия винаги излиза по-силна. Който не вярва, да погледне в Историята.
    Путин е шеф на велика и огромна държава, която тепървa ще поставя условията си. САЩ е умираща и залязваща империя.А безмозъчни винаги е имало.За твое сведения САЩ вече са в технически фалит. Крепи ги само страхът на запада от тотален срив. Просто всичките им резерви, събирани в долари, може за една нощ да се превърнат в тапети.Затова и подпират САЩ.

    Коментиран от #29, #34

  • 13 ЕВРОНЮЗ

    29 1 Отговор
    😂😂😂 Аз ви писах сутринта че шоуто продължава и гледате филма,, Слуга на народа " но някой не ми вярват. 30-ина натовски държави докато ги обикаля с натовски самолети по за 2-3 дена и Украинците ще свършат.
  • 14 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 28 Отговор
    СВОБОДА за Украйна

    Коментиран от #18, #19

  • 15 Зеления наркоман е в ролята на мечка

    23 1 Отговор
    Поне ще им е весело с това ревящо, мрънкащо и просещо фашистче!
  • 16 сака, ама НЕМА

    30 1 Отговор

    До коментар #11 от "шопо":

    да му се получи. Но той си е прав - сега му е паднало.

    Зеленото клоунче с белото носле го е измислил: на руснаците ще им свършат ракетите. Путин ще умре от рак. Шойгу от инфаркт и всичко ще е песен. После вече ще са демокрации, а НАТО и укрите ще бъдат швейцарци.

    Реалността е, че Украйна се обезлюдява с бесни темпове, остава си най-корумпираната страна в Европа, вече е най-задлъжнялата, за капак я рушат и грабят за последно. Вече е една отровена и обезлюдена територия.
  • 17 Ветеран от Протеста

    21 1 Отговор
    И толкова ли е важно къде пак обикаля просякът Жидоленски да проси?
  • 18 Миро

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Свобода на Украйна от нарко фашиста ЗЕЛЕНСКИ и бог да ги пази докато не се спасят от него!!!!!!
  • 19 от кого свобода?

    31 1 Отговор

    До коментар #14 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    От натото, обора и джендър съюза (като подизпълнител), които му завряха биолаборатириите, подръчкват го срещу Русия и го насъскват, а този клоун се поддава - толкова му е умът на това еврейче.

    Задачата на Смъркача е да отнеме Крим от Русия и да го даде на Запада.

    Колко правилно назначиха клоун за говорител на Украйна. Докато лъже и забавлява "западната" публика, сръчните англосакси им обират портфейлите във фоайето.
  • 20 хъ хъ

    31 0 Отговор
    Ма тоя нема ли да се прибере на-накрая и да поведе контраофанзивата бе....
  • 21 Зеленски

    21 1 Отговор
    Заминавам за Токио.
  • 22 ИВАН

    24 1 Отговор
    Всеки дразнител рано или късно си го получава - зеленски дразнеше руснаците и успя да ги предизвика, без да мисли за невинните жертви на войната.
  • 23 Курд Околянов

    25 1 Отговор
    Западните лицемери го тупат по рамото и го възхваляват на глас, но иначе го съжаляват.
  • 24 Българин

    24 0 Отговор
    Клоуна е на турне из европа :)))))
  • 25 Вашето Мнение

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "Анатолий":

    Гей фашист е, още по-лошо.
  • 26 Прочел

    28 1 Отговор
    Един от противниците на изпращането на танкове беше депутатът от Бундестага от опозиционната дясна партия (AfD) Петер Бистрон.

    „Германски танкове срещу Русия в Украйна. Вашите дядовци вече са правили такива опити и то заедно с всички тези мелници и бандери. И с какъв резултат? Ужасно страдание, безброй милиони мъртви и от двете страни. И все пак руските танкове вече бяха тук, в Берлин. И два от тях са още тук, наблизо, точно един до друг. И вие всяка сутрин минавате покрай тях и трябваше да запомните това“, каза той от парламентарната трибуна.
  • 27 Курд Околянов

    2 6 Отговор
    Националният спорт на американците е воденето на съдебните дела, а на руснаците е водене на война. Руснака иска само война и водка, като след боя на водка да си говори за войната.
  • 28 сатан

    27 0 Отговор
    Този стана световен турист От столица в столица докато неговите сънародници умират като мухи по фронтовете . Дали па не го е страх да се прибере в Украйна защото може да пострада и от неговите .
  • 29 ЕВРОНЮЗ

    16 2 Отговор

    До коментар #12 от "русофоб":

    С цялата тая доставка на оръжие за Укрите има една голяма измама. След разпадането на СССР ти са продавали по цял свят нелегално оръжие.. Краварите се усещат и стават партия. Сега всичко заминава по документи в помощ на Украйна а от там нелегално по други направления. Преди 6-8 месеца имаше съобщение от италиански прокурор за оръжие изпратено от Италия за Украйна а намерено в мафията
  • 30 Дрън дрън та пляс

    13 2 Отговор
    евро турнето на наглото джудже продължава ,макароне подготви портфейла да те отръска тоя
  • 31 ГОСТ

    17 1 Отговор
    Убежище ли търси?
  • 32 Помнещ

    15 1 Отговор
    Народното Събрание прие декларация (ДВ, брой 47 от 2020) срещу реформа на Зеленски, целяща да разцепи Болгородския район, където живеят предимно българи, така че българската общност да загуби идентичността си.
  • 33 Турист

    10 2 Отговор
    А, ТОЗИ е като скитника евреин ами да вземе поне да драсне някой някой друг ред пътепис , че за друго не става и да се гласи за страшния съд, жалко за народа му .

    Коментиран от #40

  • 34 А бе

    2 15 Отговор

    До коментар #12 от "русофоб":

    И аз вече съм привърженик на Путин, русоробчо, Няма кой да разсипе така ефикасно РФ като него!

    Коментиран от #41

  • 35 Тото

    17 1 Отговор
    Зеленият знае Ко го чака и за това не се връща във Киев и знае истината която е : Хаймарса не спира ракети кинжал 😂😂😂
  • 36 Тото

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ами американците какво изтеглиха със Байдън 😂😂😂😂
  • 37 Онзи

    2 10 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    Старшинка, ти от къде разбра какво е история? Кой стои в бункера и праща двойници насам-натам и не смее да се покаже?
  • 38 Наблюдател

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    На практика Русия спечели. Когато един военен лидер напусне бойното поле , означава че се предава, бял флаг. От събота в Украйна има удари по обекти където са складирани оръжия на САЩ и НАТО. Истината е че Зеленски не може да се върне в Украйна, може би ще се установи в САЩ. След Втората световна война, избрани нацисти са били изпратени в САЩ , там после подготвят обединяването на Европа- днес ЕС , НАЗА , ООН , УНИЦЕФ... Може би ще има подобен сценарий и днес.
  • 39 Винкело

    16 2 Отговор
    Зеля, що ти требваше да се упражняваш в небето над Кремъл... Виде ли сега каква стана? Отговорът на руснаците ще бъде симетричен, но доста по-точен.

    Коментиран от #42

  • 40 Планинар

    1 5 Отговор

    До коментар #33 от "Турист":

    А ти за какво ставаш?
  • 41 ЕВРОНЮЗ

    11 2 Отговор

    До коментар #34 от "А бе":

    Защо сте толкова жалки?? Изобщо знаете ли къде сте или ви дават от същата трева като на зеления.. Миналата година в Италия Марио Драги казваше че за да победим Русия трябва да си изключим климатиците. В Германия им казваха че трябвало да се къпят по един път в седмица. В Америка долара издиша като шотландска гайда вие ми пишите как Русия се разпаднала.

    Коментиран от #49

  • 42 Шопо

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Винкело":

    Па ти е крив винкело, не улучваш.
  • 43 Страх го е

    9 2 Отговор
    Залужни май го залужиха ,а Зелената жаба я е страх да се върне в Украйна,че може да я размажатна асфалта - или укри,или руснаци. Ослушва се като шопар у шума на де ще дуне вятарът.
  • 44 Летяща просия

    7 2 Отговор
    Зеленски лети по-вече от линеен пилот. Днес съм в Рим, утре имам Берлин, после нощувка Париж.
  • 45 Нальот

    7 2 Отговор
    Зеленски лети по-вече от линеен пилот. Днес съм в Рим, утре имам Берлин, после нощувка Париж.

    Коментиран от #60

  • 46 ХаХа!

    7 2 Отговор
    Зеленски лети по-вече от линеен пилот. Днес съм в Рим, утре имам Берлин, после нощувка Париж.

    Коментиран от #63

  • 47 Пенчо

    8 1 Отговор
    Дали се е срещнал с наследниците на хитлерюгенд да търси подкрепа циркаджията!?
  • 48 До кога ще поддържаме войната на сащ с р

    17 2 Отговор
    Това нагло същество тръгна пак на просия. Ще работим за да го издържаме с още милярди помощи. Тоя надрусана марионетка ни натресоха САЩ за да воюват с Русия но на наш гръб. Този просяк можеше да предотврати войната но не го направи. Можеше и щеше да прекрати войната но пак заради САЩ не го направи. И сега ние сме длъжни да го спонсорира ,да мизерстваме заради чужди войнски интереси . Сега ходи обикаля , прости и видите ли ние сме му лъжици, защото е изпаднал в немилост. Тотална наглост ,тотална несправедливост ни стоварват на наш гръб. Дано не се случи най- лошоно, което се очертава точно заради тея наглеци.

    Коментиран от #51

  • 49 А бе

    2 10 Отговор

    До коментар #41 от "ЕВРОНЮЗ":

    Евронюсестия предател. ти от село не си излизал, от къде знаеш какво става с долара? И защо ни папагалиш опорки от миналото, не ви ли спускат нови? Не взимам нищо мразя ви извън наркотично!! А мита за непобедимата се срива като нея!!

    Коментиран от #78

  • 50 А50

    10 2 Отговор
    Тоя вече не смее да се прибере в Киев не заради руснаците , а заради своите. В Киев става нещо, не е ясно кой командва
  • 51 Нострадамуса

    1 6 Отговор

    До коментар #48 от "До кога ще поддържаме войната на сащ с р":

    Докато не се срине Z кочината!
  • 52 Дедото

    2 14 Отговор
    Благодарение на глупостите на агресора Путин, президента Зеленски и Украйна станаха изключително популярни и желани. А някой ден Путин и другите виновници за извършените военни престъпления в Украйна ще бъдат изправени пред международния съд в Хага и бъдат осъдени. Не може през 21век да окупираш чужди територии използвайки силови методи избивайки невинни жени, деца и стари хора просто е срамно и позорно. А в България само чебурашките от Възраждане и БСП, ДС защитават агресора и Окупатора Русия. Което е жалко, тъжно и позорно.

    Коментиран от #57

  • 53 Последния Софиянец

    2 14 Отговор
    Зеленски си обикаля цял свят, а онова страхливото с токчетата и ботокса у главу се е скрило под миндера с пълен памперс и трепери, могуууучаяяяяяяя
    В моето заведение...нищо не остана, изгоре

    Коментиран от #58, #67

  • 54 Влажни гащички

    8 0 Отговор
    Шубе го е да се прибере да не го зацнат !
  • 55 Зеленьо го е страх

    11 0 Отговор
    да се върне в Киев. Трепери за живота си еврейчето.
  • 56 А50

    1 11 Отговор
    Няма по пропаднали от ватниците, нападнаха Украина и се скриха по мазетата, Зеленски ги загрузи полавината!

    Коментиран от #59, #61

  • 57 Прокопи Катъра

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Дедото":

    Дедо,дедо да ти го наш льо кам в дър тия гъз .За пек няма да те хване.
  • 58 Твойто заведение

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Последния Софиянец":

    е ромски гей бардак затварян от ХЕИ 10 пъти. Ти си там с най-голям стаж.
  • 59 Аспарух

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "А50":

    Дъня яко пропаднал укрофилташки троляк.
  • 60 А бе

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Нальот":

    Ще му дадат три пъти по мощно и три пъти по вече оръжие, от колкото са му обещали!
  • 61 Зеления клошар

    10 1 Отговор

    До коментар #56 от "А50":

    обикаля и проси като ром. Въжето го чака в Киев.

    Коментиран от #64

  • 62 койчо от койнаре

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ето тук съм съгласен с тебе и не знам защо хората се заблуждават с Мутин . Като си казал А трябва да имаш смелост и за останалата част азбуката .... Всъщност от 2000км нещата може и да изглеждат по различен начин но не така стоят за хората които са в окопите и се бият с оръжие почти от ВСВ . Плешивия , няма нищо общо с Ръководители като Хрушчов и Брежнев а за Сталин да не говорим .
  • 63 А бе

    1 7 Отговор

    До коментар #46 от "ХаХа!":

    В Русия има вече въоръжено съпротивително движение, което се разраства.

    Коментиран от #65

  • 64 Аспарух

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Зеления клошар":

    Най кати я чакат ромите на паркинга, бачка цял ден за шише самагон, подложкин копейков!

    Коментиран от #66

  • 65 Последния Софиянец

    1 4 Отговор

    До коментар #63 от "А бе":

    Ще падне яко млатене на вати, то остана ли нещо от втарая!

    Коментиран от #68

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 А50

    0 6 Отговор

    До коментар #53 от "Последния Софиянец":

    Жужака с ботокса стяга мешката за Гааге, копейките реват на умрело, почва глада!

    Коментиран от #70

  • 68 Прокопи Катъра

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Последния Софиянец":

    Млатя яко пропаднали блатни козяшки укрофилтаци
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Прокопий

    2 2 Отговор

    До коментар #67 от "А50":

    Искаш ли френско сирене от Хуя ми да ближеш?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ☆ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    1 3 Отговор
    Много вулгарни станали копейките, уж бяха учители, филолози, общественици, а излязоха, че са си просто гладни алкохолици чакащи подаяние в калта и то цял живот, а тепърва какво ги чака, мухахааа
  • 73 кинжала

    7 0 Отговор
    Кинжала го чака завалията, хич да не се прибира

    Коментиран от #75

  • 74 Последния Софиянец

    1 2 Отговор
    Угре правим събиране в ресторанта, всички росуфили да заповядат ще има кюфтета от балур и самагонче!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ХАРОН

    2 0 Отговор
    И Берлин и Париж са толкова далече от Киев и Соледар, че е смешно да се коментира....
  • 77 На Зеления бенефисът

    5 0 Отговор
    След "Карл Велики" му дайте награди "Оскар" и "Евровизия", поне да се нагуши с безмислени статуетки за последно.
  • 78 ЕВРОНЮЗ

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "А бе":

    Любовта ни е взаимна, не се притеснявай 😂😂😂
  • 79 РУСКА МЕЧКА🐻

    6 0 Отговор
    НАРКОМАНА НАПЪЛНИ КАЛЦИТЕ НЕ ЩЕ ДА СЕ ВРЪЩА ОТ СТРАХ ДА НЕ СТАНЕ НЕКОЙ ИНЦИДЕНТ И ДА ФЪРЛИ ТОПА
  • 80 КОМЕНТАРЪТ

    2 0 Отговор
    А ДРУГИ ПЛАНЕТИ НЯМА ЛИ ДА ПОСЕТИ, ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ
  • 81 Зельонная фланела

    4 0 Отговор
    Нещо не му се прибира май,да не би техните да го търсят да го бият 🤣🤣🤣🤣
    Един по един се крият кът плъшоци
  • 82 "Евреина Скитник"

    3 0 Отговор
    От как паднаха дрончетата на Кремъл, го разкарват като мечка по панаири - за да не се върне в Украйна.:):)
    А беше тръгнал само за ден-два до Финландия:):)
    ============================================
    "Бенет: В началото на войната Путин обеща да не отстранява Зеленски (ВИДЕО)
    „Казах му: „Искам да поясня, даваш ми думата си, че няма да убиеш Зеленски?“ Путин отговори: „Няма да убия Зеленски“, каза бившият министър-председател на Израел."
  • 83 Добре им го каза

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "ТаУмВзе":

    А на нас поне Сорос подвърля по долърче, за да не ровим в кофите!
    Тия с мижавите копейки не ги мисля! Вместо да дойдат като нас тарикатчетата, при дедо Сорос на копанкта, ми се правят морални!
  • 84 Матей преображенски

    4 0 Отговор
    От както зеления варан научи,че руснаците дебнат да го утрепят,и литна да обикаля по целия ес.Няма как да го думнат в президентството на макрон или щолц,така ще преброди всичките столици,като междувременно моли за специално въоръжение.Може и тука да дохвърчи,даже е чудно как досега не е ,кото знае с какъв възторг ще го посрещнат местните мафионски главатари.И пак в одеяние неглижЕ,подобаващо брадясал,подпухнал и завеян,дърдори на изкълчения си молдовански диалект.
  • 85 шааа

    6 0 Отговор
    Финландия, Италия, Германия, Франция ... където и да е, стига да е далеч от Украйна. Това е то главнокомандващ за пример.
  • 86 Кво стана бе

    5 0 Отговор
    Нали щеше да ходи само до Финландия!!!?
  • 87 Бат Путин

    5 0 Отговор
    Все ще се върнеш батювата,тогава нали знаеш....
  • 88 Мисля

    6 0 Отговор
    Моля киевчани,когато разберат,че фюрера се връща да напуснат Киев профилактично за 24 ч!
  • 89 Еееех

    6 0 Отговор
    оставил е Украина на самотек. как така , или си избира място къде да се скрие в скоро време.
  • 90 Коментар

    4 0 Отговор
    Зелето окраде народа си...болкирал е картите на поданиците си и сега за тяхна сметка обикаля света.Няма ли да се похвали с новата си яхта?
  • 91 нено

    4 0 Отговор
    НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ТОЗИ ВИРУС, наречен Зеленски -наркоман? Ще запали света със злобата и алчността вселила се в болният му мозък , този може да бъде наричан Луноход, страх го тресе да се върне в украина и да даде отчет пред майките на убитите момчета за броя им! Спомнете си майдана, походите на десните с пречупеният фашистки кръст, за убитите Донецки деица! Трябва да си луд , за да се примириш да живееш с изнасилвача си! Това иска този , без думи!
  • 92 Гостът

    1 0 Отговор
    Тоя трябва да го съдят за масово убийство.Аз като вляза в дискотека не се дразня с хората и като ме бият да чакам някой да ми помага.Той го направи с цял народ.
Новини по държави: