Last news in Fakti

21 Юни, 2023 13:48 1 471 5

Арменските сили обстрелват граничен район

  • армения-
  • нагорни карабах-
  • азербайджан-
  • война-
  • граница

Министерството на отбраната на Азербайджан обвини Армения в ескалация

Арменските сили обстрелват граничен район - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Арменските въоръжени сили са обстрелвали позиции на азербайджанската армия в граничния Садаракски район, съобщи министерството на отбраната на Азербайджан, цитирано от Ройтерс, предаде БТА.

"Подразделения на арменските въоръжени сили стреляха по позиции на азербайджанската армия с различни видове стрелково оръжие", каза министерството на отбраната в изявление, публикувано на уебсайта им.

Части на арменските сили стреляха и по позиции на азербайджанската армия до Суша в Нагорни Карабах, заяви ведомството.

Ройтерс не може да потвърди информацията от независими източници и към момента няма коментар по въпроса от страна на Армения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 васИк атанасова

    2 12 Отговор
    тези земи са на арменците
  • 2 ...

    13 0 Отговор
    Ще се наложи за 3ти път Пу да ходи да развява бялото знаме пред Ердо. Не си седнаха на задните части да мируват. Хем бой ядът всеки път хем продължават да се ежат.

    Коментиран от #3

  • 3 Ще се наложи

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "...":

    Все остават недовършена работата турците. И през 1974 не освободиха целият остров, и сега не освободиха целият Карабах.
  • 4 хай

    1 6 Отговор
    за трагедията на арменският народ са виновни младотурците -кемал папа ,енвер паша , талят паша в воследствие мустафа кемал и руските им приятели ленин и сталин .от 165 хил. км. кв. армения е 29800 км. кв.в момента , руските другари подариха на турция светинята за арменците планината арарат и 4 вилаета .на грузия батуми ,на азербайган целият арцах - карабах и нахичеван -автономна област и сега россия, азербайжан измислена от ленин държава и турция иска да унищожат и малкото което е останало от велика армения
  • 5 Рослямист

    1 0 Отговор
    Арменците най обичат макък и ельдемез! Азърите търсят такива мющерии.