Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Юни, 2023 18:52 4 900 106

Украйна: Воюваме по правилата на НАТО

  • украйна-
  • денис шмигал-
  • русия-
  • нато-
  • война-
  • контраофанзива

Ще проведем интелигентни настъпателни операции, каза украинският премиер

Украйна: Воюваме по правилата на НАТО - 1
Снимка: Министерство на отбраната на Украйна

Украинският премиер Денис Шмигал предупреди днес, че контранастъплението на украинската армия срещу руските сили "ще отнеме време", но каза, че е оптимист за нейния успех, предаде Франс прес, съобщи БТА.

"Ще проведем интелигентни настъпателни операции и поради тази причина (контраофанзивата) ще отнеме време", каза Шмигал на пресконференция в Лондон, където се провежда международна конференция за възстановяването на Украйна.

"Контраофанзивата се състои от много военни операции, някои от които са нападателни, а други - отбранителни", обясни той и добави, че "за съжаление, по време на нашата подготовка за тази контраофанзива, руснаците също се подготвиха". "Има толкова много минни полета, че това много забавя напредъка на войските" ни, посочи украинският премиер.

"Воюваме по правилата на НАТО", изтъкна Шмигал. Той увери, че украинската армия не е изоставила "нито един войник" на бойното поле, за разлика от руските въоръжени сили, които "не броят човешките жертви". "Аз съм твърд оптимист за освобождаването на нашите територии, окупирани от руснаците", каза премиерът на Украйна. Шмигал от вчера е в Лондон, за да убеди държавни и частни чуждестранни инвеститори да допринесат за възстановяването на Украйна.

Русия заяви днес, че украинските сили са намалили интензивността на операциите си на юг и изток, след като са претърпели загуби при контранастъплението. Попитан за перспективата Украйна да се присъедини към НАТО, Шмигал каза, че очаква "конкретни стъпки" от страните членки на алианса на следващата среща на върха в Литва другия месец.

"Очакваме, че по време на срещата във Вилнюс съюзниците ще бъдат много конкретни по отношение на условията, на крайните срокове, в своите послания", заяви украинският премиер. "Ние воюваме... според стандартите на НАТО. Нашата армия е обучена в страни от НАТО, така че украинската армия е напълно готова по отношение на военните стандарти на пакта", отбеляза Шмигал.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пригожин

    13 18 Отговор
    Ръководителят на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин обяви откриването на училище за военни кореспонденти в Новосибирск през следващите два месеца
    16:51 ч
    Според Евгений Пригожин в момента се съгласува местоположението на полигона за школата на военните кореспонденти. Това каза пред Om1 шефът на ЧВК Вагнер. В същото време ръководителят на частна военна компания подчерта, че в учебния център ще могат да преминат обучение не само тези, които искат да станат военни кореспонденти.
    - Сега се обсъжда мястото, където ще бъде организиран полигон за обучение не само на военни кореспонденти, но и на тези, които искат да се включат, грубо казано, в отбраната, да се подготвят. Работим по това, преговаряме активно. Смятаме, че през следващите два месеца ще имаме конкретни резултати“, каза Евгений Пригожин.
    Ръководителят на ЧВК "Вагнер" подчерта, че компанията ще продължи да изпълнява подобни проекти, като същевременно отбеляза, че процесът често се възпрепятства поради бюрократични формалности.
    По план тези, които ще бъдат обучавани в школата за военни кореспонденти, ще имат възможност да се присъединят към ЧВК „Вагнер“ или медийния холдинг „Патриот“.
  • 2 стоян георгиев

    61 17 Отговор
    Крайна е 🚾🚾🚾☢️☢️
  • 3 Грешка

    84 17 Отговор
    То и за това ядете лобута...-защото сте по натовски стандарти и оръжие...До сега натовските приоми не са удержали нито една победа.

    Коментиран от #58

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КОТарАК

    22 67 Отговор
    джуджака толкова е наплашил генералите си , че те се страхуват да му докладват за плачевното положение на фронта.украинците пък се научиха да си траят , и да не се хвалят с успехите си(справка-статията за Пригожин)/ нищо чудно , някой ден да осъмнем с новината , че Севастопол е обкръжен

    Коментиран от #51

  • 6 Ливан

    78 14 Отговор
    Западът рухна, от него остана само лъжливият «медиен октопод»

    Al Mayadeen Ливан: От разрушения Запад остана само дезинформиращият «медиен октопод»
    Епохата на Запада свърши, от него остана само един „медиен октопод“, подвеждащ хората, пише Al Mayadeen. Време е светът да се опомни и да спре да вярва на САЩ и ЕС, които крият кървавите си престъпления срещу човечеството, и да се присъедини към източния лагер, счита авторът на статията.
  • 7 Джамбазов

    36 6 Отговор
    Л@пам безплатно на съм ккккуууурррррв@@@@
  • 8 ПО ПРАВИЛАТА НА НАТО

    71 11 Отговор
    ЗАТОВА ЛИ ДАВАТЕ ТОЛКО МНОГО ФИРА......???
  • 9 Само да питам

    58 10 Отговор
    Къде е Залужни и Буданов хахаха хахаха хахаха хахаха

    Коментиран от #19, #20, #91, #98

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 "Интелигентни"?

    59 10 Отговор
    С неизлечим наркоман начело,направо ще намерите седмото дъно,ай разкарайте се,щото писнахте на девет десети от Планетата Земя!
  • 13 Циник

    61 12 Отговор
    Кои правила на НАТО: бомбардиране на сватби и рождени дни или създаването на наемнически армии от ислямски фундаменталисти?
  • 14 стоян георгиев

    13 69 Отговор
    Украйна мачка руснаците пп всички фронтови направления.няма как да сравниш двете армии като качество.украинската е от страхотно професионалисти мотивирани и екипирани а срещу тях тълпа от малцинствени групи и пандизчии.зле облечени неорганизирани гладни болни абе теагедия...

    Коментиран от #53, #65, #80

  • 15 ⁷⁷⁷⁷⁷⁷⁷⁷⁷⁷⁷

    55 9 Отговор
    Руски Су-34 удари пункта за дислокация на наемници, присъединили се към ВСУ, в Купянско направление
    22.06.2023 11:15
    ВКС на Русия нанесоха удар по пункта за дислокация на чуждестранни наемници, присъединили се към въоръжените сили на Украйна в Купянско направление.


    Целта е била поразена от екипажа на изтребителя-бомбардировач Су-34.

    „Екипажът на изтребителя-бомбардировач Су-34 от авиационна групировка войски „Запад“ нанесе ракетно-бомбен удар по концентрацията на жива сила, въоръжение, военно и специално оборудване на интернационалния легион“, каза Зибински.
  • 16 Окраин4ев

    54 10 Отговор
    Краинската фашиска мизерия няма край
  • 17 на теория добре звучи ама

    41 9 Отговор
    накрая все мяууу
  • 18 стоян георгиев

    50 11 Отговор
    Окраинските фашисти загубиха оше на 24 Февруари 2022г

    Коментиран от #27, #61

  • 19 Българин

    14 52 Отговор

    До коментар #9 от "Само да питам":

    В Украйна са. Къде е "Масква " ? Изплува ли от дъното? Рашибозука твърди, че екипажа и все още пее "День Победы " ! 😂

    Коментиран от #24, #84

  • 20 Къде, къде

    32 4 Отговор

    До коментар #9 от "Само да питам":

    На круиз с кораба "Юрий Олигофренко"
  • 21 Полковник Арнаудов

    25 6 Отговор
    Вече триобваше да сте в крим мързеливци
  • 22 Гориил

    37 7 Отговор
    Кореспондентът на Deutsche Welle успя да вземе интервю от министъра на културата на Украйна.
    - Г-н министър, бихте ли ни казали на какъв етап е украинската офанзива? Съобщенията са противоречиви.
    - Мога да кажа, че офанзивата върви с голям успех. Съвсем наскоро каменен бюст на Юрий Гагарин беше отвинтен и обърнат със заслужено презрение. Трябва да кажа, че той почти не се нуждае от вода и храна! Премахнахме и статуите на основателите на Одеса (как една руска царица имаше дързостта да основе украински град?), маршал Жуков в Харков, Ломоносов в Днепър и Пушкин в Киев. Знаете колко опасни за европейската цивилизация са тези поети.
    -А на други фронтове?
    - Освен статуите? Сменихме и имената на много улици. Пушкин, Достоевски, Чехов, Пушкин и др.. Тези улици, увековечаващи имената на руски престъпници, бяха удар за впечатлителните умове на младите европейци.
    - Руснаците оказаха ли силна съпротива?
    - Да В Харков няколко работници бяха ранени при разрушаването на паметника на Ленин: три счупени ръце, нараняване на главата Но най-голямата съпротива идва от интелигенцията: те не приемат нови исторически книги, които възстановяват истината за Украйна от дълбините от векове. Знаете ли, че Дарий Велики е украинец? Той е мигрирал в Персия като дете със семейството си.
    - Не, не знаех. - И че Менделеев е откраднал идеята за своята класификация на елементите от своя помощник, украинец?

    -Не. Има ли оплаквания относно руския език?
    - Първо, да, но честно казано. Ак
  • 23 Яне Сандански

    61 8 Отговор
    Извинете,да попита; в Украйна ли се намираме ? Събуждам се ,новини на украински ,влизам тук само как Украйна печели и Русия губи,как всичко от Русия е лъжи но от Украйна всичко е истина .В Украйна ли се намираме ,че спах доста и не знам дали сме в Украйна ?
  • 24 Сссиган

    34 7 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Блажени са вярващите.
  • 25 Българин

    47 15 Отговор
    Слава на Руската антифашистка освободителна армия🇧🇬❤️🇷🇺

    Коментиран от #60

  • 26 Гай Турий

    34 6 Отговор
    Какво значи това, че ви трепят правилно ли? И който го ранят, убият, остава на бойното поле.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Пич

    42 7 Отговор
    Илон Мъск в Twitter подкрепи мнението на икономиста и инвеститор Дейвид Сакс (да не се бърка с Джефри Сакс), че украинската контраофанзива се е оказала провал и Белият дом ще постъпи с Киев по същия начин, както с Афганистан.
  • 29 А бе верно

    36 9 Отговор
    Къде са Залужни и Буданов да обяснява колко е добре краинската армия на фронта????

    Коментиран от #31

  • 30 Психолог

    28 5 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    Не ставай повече смешен смени си ника шизофреник

    Коментиран от #33

  • 31 стоян георгиев

    13 32 Отговор

    До коментар #29 от "А бе верно":

    Залужни и буданов са в киев и работят.осяен това дават интервюта и се снимат с фенове.къде е кораба масква се пита в една друга задачка? И що пригожин и гиркин реват че измира руската армия?

    Коментиран от #34, #37, #99

  • 32 yкpонюз

    28 8 Отговор
    За дълго готвената велика, гигантска, натовска, укpoпcка контаофанзива, ще цитирам:
    "Макар да сме чували за глупава прибързаност по време на война, правилният подход никога не е бил свързван с дълги отлагания."
    Сун Дзъ

    Коментиран от #35

  • 33 стоян георгиев

    13 30 Отговор

    До коментар #30 от "Психолог":

    Смешни сте само жалките руски пропагандисти дето сте в шок от истината и освен псувни и отричане на очевидното друго не сте в състояние да напишете.

    Коментиран от #36

  • 34 Иисус

    28 6 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    А ти кво работиш че си цял ден тук?

    Коментиран от #38

  • 35 стоян георгиев

    10 25 Отговор

    До коментар #32 от "yкpонюз":

    Няма никакви отлагания.офанзивата си върви.

    Коментиран от #104

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Стоян георгиев

    9 18 Отговор

    До коментар #34 от "Иисус":

    Ти мурзила ще пишеш кой бил тук постоянно?

    Коментиран от #56

  • 39 дай цитат на руски управник за киев за т

    21 5 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    на руски управник за „киев за три дни“! това го употреби един от уроуправниците, като се изкъкаха върху споразуменията от истамбул! поради тази причина, скоро споразумения няма да има!

    Коментиран от #43

  • 40 Калпазанин

    15 4 Отговор
    По време на война няма правила, и се лъже най много.
  • 41 стоян георгиев

    10 24 Отговор

    До коментар #37 от "стоянчо":

    Има интервю с будинов от преди ден.питат го за сегашната ситуация и той отговаря интервюто е доста дълго.

    Коментиран от #44, #46, #66

  • 42 Гориил

    8 20 Отговор
    В края на контранастъплението (независимо от резултата) Украйна ще повтори кандидатурата си за членство в ЕС. Мисля, че Европа ще се радва да посрещне чисто украинска държава сред себе си! Слава на Украйна! (почти събори бутилка и чаша ...).
  • 43 стоян георгиев

    10 19 Отговор

    До коментар #39 от "дай цитат на руски управник за киев за т":

    Да след шутовете джуджето отрече че е нападал и киев ама видеата с изтрепаните руснаци са в мрежата а запалената техника е от хиляди елземпляра.

    Коментиран от #50

  • 44 Пазвантке,

    24 12 Отговор

    До коментар #41 от "стоян георгиев":

    "Кива: Кирил Буданов почина без да дойде в съзнание
    17.06.2023 г. 21:48 ч
    Ръководителят на ГУР на Украйна Кирил Буданов почина без да дойде в съзнание.

    Това съобщи в своя месинджър акаунт бившият народен депутат от Радата Иля Кива.

    Според него информацията е дошла от украинското посолство в Германия. И това е неговият източник в кабинета на президента на Украйна.

    "Сега в Киев мислят какво да правят с това, като вчера Зеленски, очевидно в неадекватно наркотично състояние, каза, че е имал среща с началника на Главното разузнавателно управление Буданов“, отбелязва Кива.

    Според него този факт ще бъде укриван възможно най-дълго.

    Коментиран от #48, #52

  • 45 стефчо

    20 2 Отговор
    Не само че им играете по тоягата,ами им правите и кларинети. Но това няма да ви спаси,просто ще останете без Окри!
  • 46 има де

    11 2 Отговор

    До коментар #41 от "стоян георгиев":

    нали за това ти писах - дипфейк, спецовете го разнищиха!
  • 47 Всичко е наред!

    9 24 Отговор
    ВСУ напред!
    С АЗОВ най отпред!
    Идва на Крим ред!
    В този словоред!
  • 48 стоян георгиев

    9 23 Отговор

    До коментар #44 от "Пазвантке,":

    Значи интервюто с буданов не съществува.ама то е в нета и се занимава с проблеми пт преди ден.та до това ниво на оскотяване сте стигнали мурзилите че даже едно интервю не можете да гледате.иначе.се изредихте с фейкове .та гого гледай интервюто има го в тубата .бих казал за да не се излагаш,но предвид че ти няма излагация която да не си извършил.

    Коментиран от #62

  • 49 Хаха

    24 8 Отговор
    "Украйна: Воюваме по правилата на НАТО". Демек жените отпред по прашки а след тях джендърите:)

    Коментиран от #68

  • 50 та кво стана

    13 2 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    с цитата?!? или ежк на пазара!?!
  • 51 Баце

    14 5 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    И като се събуди какво видя?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Хаха

    17 2 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Забави да напишеш и че са с лопати!
  • 54 Историк

    16 2 Отговор
    Самата действителност-парите са от всеки един европеец

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Любопитен

    20 2 Отговор

    До коментар #38 от "Стоян георгиев":

    От козяк тук ли са те разпределили?
  • 57 Урюрвкос

    18 2 Отговор
    Воюваме по правилата на НАТО но искаме срещу нас да воюват по международно признати женевски правила
  • 58 Даа бе

    4 15 Отговор

    До коментар #3 от "Грешка":

    Руските прийоми от ВСВ до сега какво са удържали? Само смях за целия свят, за година и пет месеца!
  • 59 УКРАЙНА РУЛ'ИТ

    3 20 Отговор
    СЛАВА ВСУ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Бяха "силни"

    20 2 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    от подписването на Минските споразумения и до 24 Февруари 2022г. Преди това ги драха опълченци. После ЛДНР спазваха споразуменията, а тез обстрелваха мирните жители и провеждаха "пълзящи" настъпления. И присъстващите там европейски "наблюдатели" си затваряха очите.
    Сега си го получават по пълна програма.
    Жалко за загиналите за интересите на "демокрацията". И от двете страни.
  • 62 Скоте,

    11 2 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    не съм Гого. Гоговия ли хареса ма па4а бандерска м.р60
  • 63 ура,ура,ура

    14 1 Отговор
    по правилата на НАТО демек САЩ края ми е ясен като във всичките им 20 годишни войни дето водиха а и други по късаци само тотал щети за САЩ КВО ИМ Е ЗОР ДА ЖИВЕ ВОЕННАТА ИНДУСТРИЯ А НА ХОРАТА ИМ Е..И МАКЯТА
  • 64 Ссссиганннн

    13 1 Отговор

    До коментар #52 от "Българин":

    Виждаме ти пипето,много си проссссД
  • 65 хахахааааа

    14 2 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Какви смешки разказваш тука бе другарю Георгиев.Хахахаааа
  • 66 Хахаха верно си т.п

    12 2 Отговор

    До коментар #41 от "стоян георгиев":

    Фейк от всякъде. Даже украинците го разкриха. Стояне, с много си з.l..е стояне
  • 67 Мисля

    15 1 Отговор
    Лошото е ,че руснаците не знаят "правилата за воюване на НАТО" и бият по руски.

    Коментиран от #70, #72

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Спецназ

    8 1 Отговор
    Дали Шмигал или Шмекер не е правилното??

    Баце, останаха ли още балъци, които си дават парите на тия... , ......................, ......................, .....................(слагам 100 многоточия, защото нЕам думи!).

    Коментиран от #76

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Факт

    10 1 Отговор
    "Всеки има план до първия юмрук в муцуната!"-Майк Тайсън....че и натовските планове така.

    Коментиран от #74

  • 72 Какво бият бе

    1 13 Отговор

    До коментар #67 от "Мисля":

    Окопават се от 6 месеца и човешкия живот там не значи нищо.Чуй Пригожин какво разправя .Крайно време е Украинците да вземат Белгород и от там в гръб ,ама не е морално ,а трябва.Като ватенките

    Коментиран от #78

  • 73 Физиотерапевт

    18 0 Отговор
    Как може руснаците да не се бият по правилата и учебниците на НАТО?Не може така,не е честно.Я санкции.

    Коментиран от #75

  • 74 Мисля

    1 6 Отговор

    До коментар #71 от "Факт":

    Че трябва по руски през Белгород.Взимат го и бартер.Руските партизани стигнаха до там с две роти
  • 75 Да мрат като

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "Физиотерапевт":

    Въшки ,ама там какво значи човека идва следващия мърка ,ама мре като куче
  • 76 Дават и ще дават

    1 8 Отговор

    До коментар #69 от "Спецназ":

    Никой не иска да граничи с блатото.Нито да им подарява територии
  • 77 Много малко

    1 1 Отговор
    Над 100 кв километра и 8 села
  • 78 Мисля

    13 1 Отговор

    До коментар #72 от "Какво бият бе":

    Сега ли разбраха,че за руснака човешкия живот е нищо пред дълга.Има нации при които това е традиция.По време на ВСВ цели батальони са измирали в самоубийствени отвличащи атаки за да се постигне стратегическа победа на друг фронт.Натовци мислят по англосансонски в тази битка,затова губят.

    Коментиран от #87, #89

  • 79 Хорхе

    13 1 Отговор
    Дезертьорството също е вариант за спасение и е по натовски стандарти.

    Коментиран от #83

  • 80 Жададык

    15 0 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Да, и при това тия които спомена правят на пастет свръхорганизираната, обучена и мотивирана натоукраинска армия...Стопляш ли?

    Коментиран от #81

  • 81 Ти къде видя бе

    1 4 Отговор

    До коментар #80 от "Жададык":

    Ако имаш нет гледай кой кого .По телевизира нищо няма да разбереш.
  • 82 Матей

    14 0 Отговор
    Воювали по стандартните на НАТО и после се чудят защо губят:)...инак пак ще губят,но не така колосални.

    Коментиран от #85

  • 83 Аре бе

    0 10 Отговор

    До коментар #79 от "Хорхе":

    Знаеш ли ребятата как напуснаха Афганистан.Явно не малчуган си.В първата чеченска изядоха хурката.

    Коментиран от #97

  • 84 Каката

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Крайцерович, последна забележка! Трябва всеки ден да се споменава крайцера Москва. Всеки ден!
  • 85 Кой губи бе

    1 6 Отговор

    До коментар #82 от "Матей":

    Превзеха 100 кв .км.Който му е малко да ги смени.
  • 86 Матей

    7 1 Отговор
    Пък и руснаците били минирали. Хайде де,откъде накъде ще минират,ние искаме да настъпваме :))

    Коментиран от #88

  • 87 Абе гледай като

    0 5 Отговор

    До коментар #78 от "Мисля":

    Ги пленят ,какво разказват и какви прошляци са.Дошли за пари щото по родните блата гладни и с кредити.Виж ги колко им се вомва ,ама гладни и принудени.И не сравнявай отбранителна война с окупация заради едно джудже
  • 88 Трай бе лаик

    0 5 Отговор

    До коментар #86 от "Матей":

    Трай там освен да четеш тук имаш ли нет гледай там.То и Бахмут сринаха с цената на 20 000 унрели.Ама теб кво те боли ,нали.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 хахахаха

    8 0 Отговор
    Кои правила, от първата или втората световна? И тогава ги мачкаха.
  • 91 Питай пак...

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Само да питам":

    Къде са Залужний и Буданов?...и пак питай...м@..Л0..у.м.н.и.к...
  • 92 Ксаниба

    9 0 Отговор
    Са да разбираме ли, че бандоровците са тарикати?!! По втора световна, воюваха по правилата на сс о гестапо срещу народа си. Днес гражданската война в бившата УССР е по правилата на нато... Винаги някой е виновен на бандеровците, що така
  • 93 Естествен Интелект

    4 0 Отговор
    Затова ви маризят... Искам автограф от тези на снимката, ако са още живи. Не се туткайте - отивайте да ви превъзпитат и да се приключва мъката.
  • 94 Мим

    5 0 Отговор
    Тая шушуминга започна да говори и да го овърта по килифарски.До сега воювали по еди какво си,ама сега пък ще воюват по натовски.Утре пък може по зулуски да воюеат и накрая по бимбинистански за оправдание на парите....
  • 95 Хаха

    6 0 Отговор
    Системата "таракан" ли е според "натовските" стандарти бе, жмундьо!? Много е запознат тоя диванен министър как се "сражават" всушанките и руснаците, кой какви жертви дава, изоставя ранените си и т.н.! Ще си помисли човек, че същия е денонощно на фронтовата линия...
  • 96 НАТО ВЪН

    6 1 Отговор
    Нато е разбойническа банда и не воюва , а граби и мародерства!!!
  • 97 Альооо

    8 0 Отговор

    До коментар #83 от "Аре бе":

    Напуснаха Афганистан с развети знамена ,подредени бойни колони, като герои.Изпращаха ги с цветя по целия път.Афганистанците знаят много добре какво донесе Съветския съюз на страната им и какво янките.

    Коментиран от #100

  • 98 Арестович

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Само да питам":

    па къде. къде - носят чврвеи и сланинаа на бандеро ... Сала хероям
  • 99 Хаха

    6 0 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    И аз се чудех толкова време къде е Кирило преди да го покажат на снимка! Явно е бил на фризьор, бръснар и..... си е направил корекция на носа! А на Залужни бяха "забравили" да му свалят зимната униформа и явно са "забравили", че вече е лято, дори в Украйна!
  • 100 Хаха

    4 0 Отговор

    До коментар #97 от "Альооо":

    Е, къде "по-достойно" е да напуснеш Афганистан на колестничите на саболетите.... Челен краварски опит!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Гошо

    0 0 Отговор
    Личи си .Скоро само жени ще останат в 404
  • 104 ССС

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "стоян георгиев":

    "...офанзивата си върви..." на запад
  • 105 Българин

    2 0 Отговор
    Ши ба ни руснаци
  • 106 Кую

    0 0 Отговор
    Затуй все ви е вътрешно.
Новини по държави: