Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Юни, 2023 11:01 12 641 290

Путин: Забиха ми нож в гърба

  • русия-
  • украйна-
  • вагнер-
  • евгений пригожин-
  • владимир путин-
  • обръщение-
  • москва

Ще направя всичко, за да защитя страната, каза руският президент

Путин: Забиха ми нож в гърба - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба на държавата и народа. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин в изявление към руския народ, предадоха световните агенции, предаде БТА.

Изявлението последва действията от тази нощ и тази сутрин на Евгений Пригожин, ръководителя на руската частна военна компания "Вагнер". В обръщението си към нацията Путин също така призова за единство във всички руски сили и за преодоляване на различията. Той каза, че Русия ще се защити от вътрешното предателство и обеща сурови наказания за метежниците.

Още новини от Украйна

"Обръщам се към гражданите на Русия, към личния състав на въоръжените сили, правоприлагащите органи и специалните служби. Към бойците и командирите, които сега се сражават на бойните си позиции, отблъскват атаките на противника, правят това геройски", каза Путин в началото на изявлението си и съобщи, че е говорил тази нощ с руските командири по всички направления. "Обръщам се и към онези, които чрез измама или заплахи са били въвлечени в престъпна авантюра, тласнати по пътя на тежко престъпление - въоръжен метеж", добави президентът.

"Като президент на Русия и върховен главнокомандващ, като руски гражданин ще направя всичко, за да защитя страната, да защитя конституционния ред, живота, сигурността и свободата на гражданите", заяви държавният глава в телевизионно обръщение. "Организаторите на метежа ще отговарят за предателството към родината", каза Владимир Путин в телевизионно обръщение.

"Тези, които организираха и подготвиха военния бунт, които вдигнаха оръжие срещу своите другари по оръжие, предадоха Русия и ще бъдат подведени под отговорност за това", заяви държавният глава. "Онези, които се опитват да организират въстание в Русия, тласкат страната към братоубийство, поражение и капитулация", подчерта още Путин. "Тяхното име и слава също са предадени от тези, които се опитват да организират метеж, тласкайки страната към анархия и братоубийство, към поражение в крайна сметка и капитулация", заяви държавният глава.

Президентът каза, че работата на гражданската и военната администрация в град Ростов на Дон е на практика блокирана. По-рано днес Пригожин обяви, че той и неговите бойци са в града, че са в генералния щаб на южното окръжно военно командване и че под техен контрол са и военни обекти в Ростов на Дон, в това число и летището. Пригожин обаче каза, че излитането на самолетите оттам за мисия в руската специална военна операция продължава безпрепятствено.

Сега Путин каза, че ситуацията в Ростов на Дон остава трудна и ще бъдат предприети решителни действия за нейното стабилизиране. Действията срещу тези, които организираха въоръжения метеж ще бъдат строги, те ще бъдат изправени пред неминуемо наказание, обеща Путин в телевизионно обръщение.

"Всеки вътрешен смут е смъртоносна заплаха за нашата държавност, за нас като нация, това е удар по Русия, по нашия народ. И нашите действия за защита на отечеството от такава заплаха ще бъдат твърди. Всеки, който съзнателно е поел по пътя на предателството, който е подготвял въоръжен метеж, който е поел по пътя на шантажа и терористичните методи, ще понесе неизбежно наказание, ще отговаря и пред закона, и пред нашия народ", каза той.

Президентът също така добави, че "въоръжените сили и другите държавни органи са получили необходимите заповеди". Путин призова бунтовниците да спрат да се занимават с престъпна дейност. "Призовавам тези, които се опитват да бъдат въвлечени в това престъпление, да не правят фаталната и трагична, неповторима грешка, да направят единствения правилен избор - да спрат да участват в престъпни действия", призова държавният глава.

Съдбата на Русия се решава сега, тя изисква единство на всички сили, а опитите за разцепване на единството са удар в гърба, заяви руският президент Владимир Путин в телевизионно обръщение. "Тази битка, когато се решава съдбата на нашата нация, изисква единство на всички сили, единство, консолидация и отговорност, когато всичко, което ни отслабва, всеки раздор, който нашите външни врагове могат да използват и използват, за да ни подкопаят отвътре, трябва да бъде отхвърлен", подчерта държавният глава. "Ето защо действията, които разбиват нашето единство, са всъщност предателство към нашия народ, към нашите сънародници, които сега се сражават на фронта. Това е удар в гърба на нашата страна и на нашия народ", заяви Путин.

В своето обръщение Путин заяви още, че Западът вече е насочил почти цялата си мощ срещу Русия и че страната му се бори за живота и суверенитета си, предаде ТАСС. "На практика цялата военна, икономическа и информационна машина на Запада е насочена срещу нас. Ние се борим за живота и сигурността на нашия народ, за нашия суверенитет и независимост, за правото да бъдем и да останем Русия - държава с хилядолетна история", каза Путин. Той обеща да направи всичко, за да защити страната, да защити конституционния ред, сигурността и свободата на гражданите.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 реру

    191 58 Отговор
    Някои май ще запеят "22 ГОДИНИ СТИГАТ"...

    Коментиран от #58, #261

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Историк

    97 24 Отговор
    Предпочитам да гледам речта. Много по-забавна е като гледам театъра, който са си спретнали.
  • 5 Ихтамнет

    131 45 Отговор
    Пупа (Путин, бел.ред) направи грешен избор. Толкова по-зле за него. Скоро ще имаме нов президент." - написа вагнеровския канал "AP Wagner"

    Коментиран от #78, #198

  • 6 Трудно разбираема ситуация в

    77 48 Отговор
    Русия, дано я решат максимално бързо.

    Коментиран от #41, #42

  • 7 Путин

    128 39 Отговор
    Ще направя всичко да защитя себе си!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 стоян георгиев

    136 44 Отговор
    Става все по хубаво.почвайте се другари.разбойниците винаги накрая се скарват и самоизбиват.в русия не им е за първи път.
  • 10 Русия

    57 17 Отговор
    Интервю на Пригожин преди 1 час!

    Коментиран от #27

  • 11 Ха ха ха ха

    132 51 Отговор
    Джуджето трепери, защото скоро ще бутнат столчето и ще увисне на дървото.....
  • 12 Малий

    100 36 Отговор
    За 3 дни Киев не успяхте ,да видим Москва дали ше падне
  • 13 Изначално я омешахте

    84 12 Отговор
    Братинъо война или я водиш и мачкаш противника
    или ставаш за резил
    да не говориме че както винаги ви хванаха тотално неподготвени и разпасани
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Балшой театър

    83 25 Отговор
    Путлер бил издал "заповед за неутрализация" на Вагнер, но не се случва нищо. Сигурно ще ги "неутрализират" със сладки приказки.
  • 16 Значи

    77 25 Отговор
    И за капак на всичко се чува че ВСУ са преминали летището и са навлезли в крайните квартали на Донецк
  • 17 И това какво го интересува

    18 75 Отговор
    Целокупният български народ?

    Коментиран от #159, #181

  • 18 Развеселен

    77 16 Отговор
    Не е точно нож и е забит в най-долната част на гърба, ако трябва да сме точни!

    Коментиран от #86

  • 19 Статистика1

    117 55 Отговор
    Гражданската война в Русия почна. Независимо от резултата този ден ще се помни. Пригожин има доста поддръжници така че ще е мазало. Браво на обединения Запад и Украйна, оказаха се по-силни.

    Коментиран от #71

  • 20 Коко

    34 83 Отговор
    Путин не го мислете! Той ще се справи.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ЕДГАР КЕЙСИ

    84 37 Отговор
    СЪДБАТА НА ПУТЛЕР Е ......... КАТО СЪДБАТА НА .......... ВСЕКИ ДИКТАТОР ...... ФАКТ !

    Коментиран от #77

  • 23 САМО ПИТАМ ❓

    44 59 Отговор

    До коментар #1 от "Сандански":



    "Путин: Забиха ми нож в гърба
    Ще направя всичко, за да защитя страната, каза руският президент"


    "Факти", той не умря ли вече от 2-та видя рак, които вие ни (дез)информирахте, че имал?



  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ами ние не можем

    38 7 Отговор
    Да ти помогнем,тавариш.

    Коментиран от #49

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гаглей

    72 10 Отговор
    Военната операция върви по план нали????
  • 29 Ихтиандър

    97 24 Отговор
    Тоя дето изби безброй свои политически противници, при това невъоръжени, сега ми се оплаква че някой му забил нож в гърба. Боже Господи, тоя човек с всичкия ли си е? Той нали не смята да умре спокоен заобиколен от близките си? Еми да вземе да прочете как умират диктаторите. Те умират точно от нож забит в гърба им!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #82

  • 30 Гого

    79 19 Отговор
    Копейкин и Нинова, придружени от Белата Златка заминават за Кремъл, да пазят килимчето от новия враг.

    Коментиран от #167

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 стоян

    91 21 Отговор
    Путине путине - преди години те избраха за мъжж на света и ти се възгордя че си император - добре си живееше -където и да идеш всички те охажваха като цар- имаш милиарди богатства и любовници в палати ама си бил много глупав като нападна братската ви Украйна - поне сега русия ще се освободи от чекистите дето от 100 гд тормозят руснаците

    Коментиран от #72

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Инж

    55 12 Отговор
    Каквото посееш - това ще пожънеш!!!

    Коментиран от #84

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Иркутск

    56 8 Отговор
    Необяснимо е обаче мълчанието на втория човек в Русия Рамзан Ахматович Кадиров

    Коментиран от #52

  • 39 Гого

    68 13 Отговор
    Проблема на Путин не е Вагнер. Проблема му е, че в империята има над 200 частни вагнероподобни армии. Всяка една от тях ще започне борба за надмощие в разпадаща се Русия.

    Коментиран от #250

  • 40 Любопитен

    48 12 Отговор
    Днес МО на РФ давало ли е отчет колко са загиналите руЗнаци и колко Пейтриъта, Ейбръмси и Ф-16ки са унищожили?
  • 41 Реалист

    68 18 Отговор

    До коментар #6 от "Трудно разбираема ситуация в":

    Не е никак лесно да обезвредиш 25 000дна армия, въоръжена до зъби, която има подкрепата на народа..Сега гледах кадри от Воронеж..хората ликуват и се присъединяват към Вагнер. Путин по-добре да товари самолета, че вече е взел-дал...

    Коментиран от #48

  • 42 Глупашенко

    60 3 Отговор

    До коментар #6 от "Трудно разбираема ситуация в":

    Какво му е трудното за разбиране? феодали се бият за кокала помежду си💡
  • 43 Рушия

    40 7 Отговор
    НАТРОШИ Я!!! 🧩🧩🧩🧩🧩🧩🧩
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Чичо Сам

    33 5 Отговор
    Това е работа на Буда нов, шефът на ГРУ.... Той отдавна си говореше с Пирожнин.... Ето го и резултата...

    Коментиран от #278

  • 46 ИЗВИНЕТЕ,МОЛЯ

    12 5 Отговор

    До коментар #14 от "Моля драскачите,":

    ТОВА ЗА „КУЛИНАРИТЕ”
    ИЛИ ЗА ПУТИНО ФИЛИТЕ
    СЕ ОТНАСЯ,БЛАГОДАРЯ😁
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Историк

    16 34 Отговор

    До коментар #41 от "Реалист":

    Това е шоу, инсценировка, не е истинско, фейк е. Има заповед на Путлер за "неутрализирането" на Вагнер, а никой дори не тръгва срещу тях. Обазалагам се, че сега ще пробутат "ювелирна акция" на ВДВ, ще изтрепят 100тина човека, и след ден два Пригожин ще се "покае" а Путлер ще бъде обявен за "самодържец" (отново). Такива циркове са характерни за руЗките диктатури.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 6656

    28 6 Отговор
    от телеграм канала на вагнер
    "Источники сообщают, что часть состава Вагнера уже под Москвой ещё со вчера и ждут соединения.
    Также ориентировочно — время подъезда колонн к Москве — 6-8 часов."
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 няма страшно

    18 5 Отговор

    До коментар #38 от "Иркутск":

    той изчаква да види на къде ще духне вятъра.

    Коментиран от #74

  • 53 ЕДГАР КЕЙСИ

    44 9 Отговор
    АМИ СЕГА ....... ZEЛЕНИЯ ЧОРАП , КАКВО ........ ЩЕ ПРАВИ ......... КАК ЩЕ СЕ ........ ПРЕБОЯДИСВА ? ? ?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Един Роженски пилон да ти забият. .

    18 7 Отговор
    111 метров, направен с Ганьовска мъка !
  • 58 Zвяра 🇷🇺

    20 72 Отговор

    До коментар #2 от "реру":

    повече от 30 години НАТО мами цяла Европа как Русия е заплаха ....

    Коментиран от #83, #289

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Русофил

    42 14 Отговор
    Всяка мутра с независима република! Залагам на 300+ бъдещи републики.
    Русията се разпада!

    Коментиран от #194

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Нажежена обстановка !

    49 10 Отговор
    Сготвиха ВОВКА !
    Попадна в уловка !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Копейкин

    41 10 Отговор
    Ама много ма е яд начи…
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Гоуст

    58 13 Отговор
    Ха-ха, къде са нашите русофилчета, които обясняваха как един готвач бил превзел Бахмут.
    Май същия този готвач скоро ще превземе Москва.
  • 71 Zвяра 🇷🇺

    9 40 Отговор

    До коментар #19 от "Статистика1":

    нищо силни не са се оказали

    ха ха ха

    много лошо ги чака украйна ... европа ... сащ ....

    Коментиран от #80

  • 72 Крепостните ру

    35 7 Отговор

    До коментар #33 от "стоян":

    Трудно се надигат на бунт но вдигнат ли се олеле мале...🚨💥💀
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Иркутск

    42 4 Отговор

    До коментар #52 от "няма страшно":

    Ако инфото от каналите е вярно и клиповете не са манипулация Вагнер са вече на входа на Тула на 150 км от Москва с тва темпо до късния следобед са пред входа на Москва
  • 75 Реалист

    3 4 Отговор

    До коментар #59 от "Някой":

    Те отдавна са ги налапали..сега го дъвчат настървено, гаче ли им е за последно..
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Zвяра 🇷🇺

    17 55 Отговор

    До коментар #22 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Путин е истински демократичен лидер на истински демократична държава

    не демокрация която САЩ и Европа казват че имат а реално е прикрита диктатура ....

    В НИТО ЕДНА СТРАНА ОТ ЕВРОПА НЕ Е ИМАЛО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС И НАТО ....

    Коментиран от #142, #216

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Aлфа Bълкът

    20 3 Отговор
    Не е нож, не нож и не в гърба!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Армията на Бранкалеоне

    16 6 Отговор
    Набира скорост
    Пригожко става сорос
  • 82 Zвяра 🇷🇺

    9 45 Отговор

    До коментар #29 от "Ихтиандър":

    диктатори ги търси в Европа и САЩ
  • 83 А какво ли прави

    59 12 Отговор

    До коментар #58 от "Zвяра 🇷🇺":

    45 г. в Чехословакия, Украйна,Унгария, Полша, Румъния и България, а сега изби и унищожи мирна Украйна, за Афганистан и др.републики няма да влизам в подробности, защото руските окупатори са нанесли много смърт и мизерия по света!
  • 84 Zвяра 🇷🇺

    9 37 Отговор

    До коментар #35 от "Инж":

    така е .... нищо хубаво не очаква Европа и САЩ

    Коментиран от #212

  • 85 Не е гърба,

    24 3 Отговор
    в главата ти трябва да го забият.
  • 86 Баце

    10 2 Отговор

    До коментар #18 от "Развеселен":

    И се върти
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Глупаци

    17 0 Отговор
    Каква мелодрама 😪😪😪😁😁😁
  • 89 Знаещ

    37 0 Отговор
    Както пише Макиавели в книгата си "Владетелят": никога не използвайте наемници и частни армии, за да ви вършат основната работа! Ако загубят - лошо. Ако спечелят - още по-лошо. Започват да искат повече пари и привилегии. Бият се за онзи, който плаща повече и могат да се обърнат срещу вас във всеки един момент.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 3 Отговор
    Кой?
    Паркетния генерал Шойгу ли?
  • 92 Психотролчета,

    14 36 Отговор
    успокойте се. Няма да има нови Горбачов и Елцин, които да сервират Русия на краварите!

    Коментиран от #203

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Градация

    29 7 Отговор

    До коментар #78 от "Ъхъ":

    Глупав

    По глупав

    Путиноид
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Поне

    11 4 Отговор
    още един истински нож трябва не само метафоричен.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Хомосапиенс

    6 3 Отговор
    Взимам пуканки и сядам да гледам
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Историк

    35 6 Отговор
    Буди смях опита на Путлер да говори за трагедията на това "руснак да убива руснака", като се има предвид, че затри стотици свои опоненти в името на властта. Или той не се мисли за руснак?
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Аз.

    5 6 Отговор

    До коментар #37 от "Призовки ама само за копейките":

    Те сега за става ко нее ставало,а вие
    Глу@паци нямате престава.

    Коментиран от #147

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Перо

    19 2 Отговор
    В стремежа си всичко да копират, а не да са водещи /по финансови причини/, руснаците изкопираха и схемата с частните военни фирми, като “Черна вода” от САЩ. Обаче не разбраха нищо, че има един фактор, наречен “предназначение”! Западните военни фирми са от наемници и се занимават само с военни преврати и смяна на правителства или охрана, а не с междудържавни военни действия и войни, заместващи редовната армия! Тази простотия при неразвита с годините система тип “солджър оф форчън” с неразвита логистика, военна подготовка, военна техника и най вече финансиране и застраховане, прави ползването им неуместно и предварително провалено! Ако не участва редовна армия с държавна подкрепа, във война, всичко е с провалена крайна цел, както казват американците!
  • 114 Алилуя

    14 4 Отговор
    Скоро ще го целуват студен
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Прикрий си За дните части

    8 1 Отговор

    До коментар #78 от "Ъхъ":

    За да не попадне ядрената заплаха в заблудения ти За ден двор
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 В този ред на мисли

    11 4 Отговор

    До коментар #25 от "Патурко":

    Путин, КГБ, опит за преврат...
    Мирише на постановка
  • 119 Пригожин

    7 9 Отговор

    До коментар #65 от "Бацо Гацов":

    Е свършил, въпрос на време е.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 АУУУУУ

    19 4 Отговор

    До коментар #109 от "Zвяра 🇷🇺":

    ОТ ТОЛКОВА НЕРВИ НАЙ-МНОГО ТИ ДА ХВЪРЛИШ ТОПА 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 125 Продължавайте факти да триете

    13 3 Отговор
    и защитавате терорист , на който и в задните части да му забият не нож ами нажижено оръдие до червено от танк пак ще му е малко !!!

    Коментиран от #162

  • 126 заключение

    11 5 Отговор
    Към когото и да прави обръщения, вече и в къщи не го харесват! Войната с Украйна беше началото на края. Сега остава Пригожин да "освободи" отново Бахмут, този път от руснаците. Така ще се бие в гърдите, като двоен освободител, както се бият в гърдите руския управленски елит.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Джо Байдън

    13 3 Отговор
    Всичко е па плану , па графику 🤣
  • 129 Продължавайте факти да триете

    13 2 Отговор
    и защитавате терорист , на който и в задните части да му забият не нож ами нажижено оръдие до червено от танк пак ще му е малко !!!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Мдаа

    5 3 Отговор

    До коментар #133 от "Бацо Гацов":

    Той затова е тук: скъсани са му нервите от ставащото и се опитва да си повдигне самочувствието, като му обръщат внимание. Игнорирай го и ще видиш какво ще се случи.
  • 139 Красимир Петров

    12 3 Отговор
    Ще дойде денят в който Путин ще бъде линчуван.

    Коментиран от #144

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Хахахаха

    13 3 Отговор

    До коментар #77 от "Zвяра 🇷🇺":

    А в Русия имало ли е референдум за членство в ЕС и НАТО? Понеже там е демокрация, според теб? Хахахаха.

    Коментиран от #145

  • 143 ЦЪР ВУЛ

    15 5 Отговор

    До коментар #123 от "Zвяра 🇷🇺":

    Разкарай се бре!!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Zвяра 🇷🇺

    2 14 Отговор

    До коментар #142 от "Хахахаха":

    Русия не е в ЕС и Нато?
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 адрес 4000

    10 1 Отговор

    До коментар #111 от "Аз.":

    Инсулт ли получавате ,нищо не ви се разбира
    Знам че трудно се приема ситуацията - но живота попринцип не е лесен :)
  • 148 Що бе?

    1 2 Отговор
    Какво и е на страната?
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Хахахаха

    1 8 Отговор

    До коментар #144 от "Zвяра 🇷🇺":

    Първо специална военна операция с кодово име Стамболов в България и след това лидерите на ЕС и САЩ
  • 153 Косето

    16 2 Отговор
    А до вчера бг копейките бляха,че всичко е фарс..
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 мутри вън

    18 4 Отговор
    От ложата на зеления чорап, копейките и столетницата няма коментар. що не вземат да организират преговори за мирно разрешаване на конфликта.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Ти побесня

    15 2 Отговор

    До коментар #156 от "Zвяра 🇷🇺":

    Язовецо 😂
  • 159 ТИ БИ ТЪПОМЕРА

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "И това какво го интересува":

    би тъпомера
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Вовата....

    9 1 Отговор
    Аъъъъъ...забиха ми черпак в гъ...Z@..😢😢😢
  • 162 аз.

    1 4 Отговор

    До коментар #125 от "Продължавайте факти да триете":

    нее лошо да посетиш лекар и да се присветиш
  • 163 Цар Долар

    21 3 Отговор
    От месеци Ви казвам, че щом, най вече винпромите а после банките в кочината си правят частни армии за защита на собствеността кочината, със сигурност се разпада. Така като си блъфирал според българските-кремълски папагали Пирожката да не осъмне в Кремъл, като Цар Пирожкин 1 на азиятският средновековен катун. Този затворник и келнер със сигурност е с пъти по ителигентен и уравновесен от кремълското-жужетомилиционер. Кочината се разпада по план другаре и другарски кремълскипапагале, минавайте да кълвете на китайски ориз

    Коментиран от #177

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 ЕВРОПЕЕЦ

    21 2 Отговор

    До коментар #30 от "Гого":

    Сега стана каквато стана. Секнаха рубличките. Всички копейковци станаха евроатлантици.
  • 168 Хихихихии.. хихихихии

    10 2 Отговор
    ... КОЖЕНИЯ...НОЖ,.. Хихихихихихи

    Сладур 🌈
  • 169 Zвяра 🇷🇺

    2 12 Отговор

    До коментар #164 от "Анализатор":

    не първо ще са лидерите на Европа ....

    а тези които изброи ще получат НОБЕЛОВИ НАГРАДИ ЗА МИР
  • 170 Цончу мекият....

    12 4 Отговор
    Аз си знаех че ще загубим войната, и я загубихме, сега ще ни забиват разни неща в....ъъъъъъъ..там де..🙈😢
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Zвяра 🇷🇺

    6 20 Отговор

    До коментар #166 от "Иркутск":

    радвай се че Путин е мирен .. щото ако президент на Русия беше някой агресивен срещу евроатлантици като мен ... щеше да настанат тежки времена за народите на Европа и САЩ ...

    Коментиран от #180

  • 174 Тьотя Мутрофановна

    18 3 Отговор
    Ами сега политическо убежище ли да искам ,да помоля Костя за БГ паспорт ли,хич не ми се ходи в Сибир да мА жилят комарите
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 В.В.П.

    9 5 Отговор
    Утре отивам при Столтенберг и ще поискам членство в алианса, преди Украйна.
  • 177 Zвяра 🇷🇺

    6 20 Отговор

    До коментар #163 от "Цар Долар":

    иска ви се евротерористи Русия да се разпадне .... но няма да стане


    разпада се единствено ЕС и САЩ и скоро предстоят тежки времена за вас евроатлантици джендъри ...

    Коментиран от #264

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Гена

    4 2 Отговор
    Басю Пусю мо го одперили у з-:зъ! Ма нема проблем бе, пишлюто кегебист че мо подаде чамадана для дермошки.
  • 180 Иркутск

    10 2 Отговор

    До коментар #173 от "Zвяра 🇷🇺":

    Радвай се че си господин никой и няма да се налага да те утализират от първите подлоги
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Генерал Кокошинков

    16 4 Отговор
    С Киев и Берлин не успяхме, но превзехме Ростов на Дон, сега следва Масква.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Радио Елто

    6 11 Отговор
    Да Живее Русия Да Живее България
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Важно инфо

    7 16 Отговор
    Целта е смяна на военното управление. От Воронеж няма да тръгнат към Москва, а към Киев. Това е удобен начин да сменят управлението на отбрана и позициите на Вагнер за щурм на Киев. Това което е в обръщение по медиите е театър.

    Коментиран от #201

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 да да

    1 6 Отговор

    До коментар #61 от "Русофил":

    залай си ..тялото си..друго нямаш..
  • 195 Путин

    11 5 Отговор
    Ка.пут
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Гост

    13 5 Отговор
    Нормално няма да ви е сефте в историята народа да ви измете! По повод казаното за Запада момента в който се разкарате от Украйна всичко ще приключи ! Колкото повече обаче стоите толкова по-бавно ще се възстановят връзките между Запада и Русия ! Защото в крайна сметка войната ще приключи в един момент!
  • 198 куку

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ихтамнет":

    ти ще имаш ..да не казвам думата..
  • 199 Цайса....

    7 5 Отговор
    Този човек на снимката...готвача на Пригожин ли е?..той ли е?
  • 200 Демократ

    8 9 Отговор
    За сежаление това беше начина да стане пълна мобилизация в Русия. Това са координирани движения

    Коментиран от #243

  • 201 Още по важно инфо...

    16 3 Отговор

    До коментар #191 от "Важно инфо":

    От Воронеж директно тръгват към Лисабон.

    Коментиран от #204

  • 202 Срам ,голям срам

    17 5 Отговор
    какво стана тука путинофили и русофили как е посолството.
  • 203 Ще има

    7 1 Отговор

    До коментар #92 от "Психотролчета,":

    Защото няма да има в противен случай отпадане на санкциите
  • 204 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #201 от "Още по важно инфо...":

    Голям смешниk си
  • 205 алооо

    23 4 Отговор
    Абе копейкаджии, какво става бе?До вчера това бяха лъжи според вас а днес какво стана?Нещо май никви ви няма днеска, покрили сте се и вие като вожда ви от бункера в Кремъл. Костя горкия кой знае къде се е наврял, най-вероятно под полата на Митрофанова и трепери като босо ромче през Януари.
  • 206 Роза

    11 2 Отговор
    Някой замислял ли се е какво всъщност е мирът?!Ами той е това,което всички приемаме за даденост,и не го ценим достатъчно!Той е възможността да излезеш навън спокойно,с ръце в джобовете,да спиш спокойно ,без да те е страх,че ще падне бомба върху блока ти,да ядеш и пиеш спокойно ,без да се страхуваш, че водата и храната ти са отровени от врага!Мирът е в това-да изпратиш децата си спокойно на училище,без да се страхуваш,че върху училището ще падне бомба,която ще отнеме техния живот,и ще обърне завинаги живота ти!Нека се помолим за тях-невинните жертви!Да се помолим децата ни да живеят в по-добри времена,когато войната ще бъде само един страшен,кошмарен сън!
  • 207 Горд Българин 🇧🇬

    27 4 Отговор
    Русия се разпада, за радост на България! Мизерна империя, носеща нещастие след себе си
  • 208 Фактите

    18 3 Отговор
    То беше ясно,че престъпното джудже ще бъде свалено от своите в даден момент.А тук кухите русофилските тикви ни убеждаваха ,че нещата дето ги говореше Пригожин последната седмица били "фейк" и част от плана.За пореден път се вижда колко наивни и малoyмни са русофилите хахахах
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Адолф

    19 3 Отговор
    Гледам днеска нещо ги няма съветските поклонници да пишат тука.Най вероятно са отишли да берат билки преди изгрев слънце облечени в бели премени като самодиви, нали е Еньовден.А Костя най-вероятно обръща рублите в райхсмарки и стяга куфарите да бяга.Не е лесно да си съветски поклонник в днешно време.

    Коментиран от #237, #240

  • 212 2378

    13 3 Отговор

    До коментар #84 от "Zвяра 🇷🇺":

    И как го решихме това ми е много интересно ? Запада и САЩ вече не помнят,че русия е фигурира в картинката.От друга страна обаче виждаш какво става с фашистка русия.Изолирана е от целия свят и превърната в предградие.В същото време я страната стана гражданска война и държавен преврат.Измряха близо един милион руснаци заради фашистките цели на джуджето,а съвсем скоро русия ще се разпадне.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 да си го кажем

    15 4 Отговор

    До коментар #209 от "Демократ":

    Викаш това беше част от плана хахахахх.Няма по-големи мaлoyмници от русофилските платени noдлorи.Само ти май не си разбрал,че войната приключи вече,а и се вожда края на русия като държава
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Aлфа Bълкът

    10 3 Отговор

    До коментар #77 от "Zвяра 🇷🇺":

    Копейката вчера каза друго, нарече САЩ най-великата демокрация в Света, а Русия правена по съветски неработещ модел.

    Коментиран от #219

  • 217 КОЖЕВ

    8 2 Отговор
    ОХ ЧЕРПАКА, ОХ КЕФ, В РУСКАТА ТИНЯ , ГОЛЯМ КЕФ
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 марко поло

    11 1 Отговор

    До коментар #216 от "Aлфа Bълкът":

    КОПЕЙКАТА Е КАФЯВ ВРЪТИДУПЕЦ ОТ СТОЛИПИНОВО. ВЪРТИ СЕ НАТАМ НАКЪДЕТО ИМА ШУМА.ДАЛИ РУБЛИ, ЕВРО ИЛИ ДОЛАРЕС ЗА НЕГО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. ТОЙ Е ПОРЕДНИЯ ЯНЕ ЯНЕВ,СИДЕРОВ ИЛИ СИМЕОНОВ ИЛИ МАРЕШКИ. КРАДЕ И БЕГА. ТОВА МУ Е СТИЛА.
  • 220 феродим

    10 1 Отговор
    фашиста путлер пусна кафявото. скоро ще има мозъчна аневризма и черен мрак.
  • 221 Събуди се

    6 1 Отговор
    Ще ти забият и ..р в гъ..
  • 222 Очевидец

    1 4 Отговор
    Всички сте кгб и деца, внуци от 77 години, но не и ударените, с изклюение на балкона някои безпартийни на гербспдпс карадайъ хората
  • 223 Очевидец

    2 2 Отговор
    Всички сте кгб и деца, внуци от 77 години, но не и ударените, с изклюение на балкона някои безпартийни на гербспдпс карадайъ хората, но Борисов всички от балкана са мвр
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Очевидец

    2 2 Отговор
    Всички сте кгб и деца, внуци от 77 години, но не и ударените, с изклюение на балкона някои безпартийни на гербспдпс карадайъ хората, но Борисов всички от балкана са мвр и всички у мвр са родата
  • 226 загоркар

    9 1 Отговор
    джен.дъра продавач на пирожки вече кле.ца джендъра пут.лер. единството на измамния руски мир се разпадна под напора на самосвалите с рубли. силата на парите попари заседналия в 80 те години джен.дър пут.лер. .русо.филите масово получават инфар..кти и инсулти.
  • 227 феродим

    7 1 Отговор
    да ти забият кактус в отходната тръба.
  • 228 пипероси

    11 1 Отговор
    гражданската война и разпада на кафявия руски мир започна. красота.
  • 229 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 1 Отговор
    НАШИЯ "ЧОРАП" СЕ ......... ОБАДИ ОТ ВИЕНА И ........ ВЕДНАГА " ОБЪРНА ПЛОЧАТА" ........ ТРЯБВАЛО "НАТО ДА Е ЕДИННО" ........ ТОВА КАЗА ........ ФАЛШИВИЯ ГЕРОЙ И "НТОВСКИ ГЕНЕРАЛ МУНЧО ......... ФАКТ !
  • 230 ханзо

    8 1 Отговор
    пригожин е новия хрушчов, може да няма акъл,но за сметка на това е луд. ще свети масълцето на фашиста пут.лер
  • 231 Уточнение

    5 1 Отговор
    Друго ти забиха и то не в гърба, ами малко по-надолу ! :)))
  • 232 жалко за нас

    4 8 Отговор
    Повод за радост НЯМА! Змията хапе най-лошо, когато е на тясно. Путин контролира огромно количество оръжия за масово поразяване. Познайте кой ще понесе удара? Цяла Европа, независимо в НАТО ли са държавите или не са. А САЩ , както винаги, са твърде далеч и се пазят добре. Хирошима ще ни се види като игра с пиратки на Нова година.

    Коментиран от #239

  • 233 мдаааа

    5 1 Отговор
    Добре , че не е по-надолу ...🤭
  • 234 БАРС

    3 10 Отговор
    Стига сте лъгали със заглавието.ПУТИН КАЗА ЧЕ ТОВА Е НОЖ В ГЪРБА НА РОСИЯ А НЕ НА НЕГО КАКТО СТЕ ГО ПИСАЛИ,А ТОЯ ПРОГОЖИН Е ГОТОВ СМЪРТНИК.

    Коментиран от #244

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    АААА,бе къде е мишел-знайко??????Да не се е бастисал,горкия.......Той с вяра и пяна на уста ли си е отишъл...........
  • 237 Гаглей

    7 0 Отговор

    До коментар #211 от "Адолф":

    Не искат и да повярват в случващото се. А като се случи ще се изпарят до един

    Коментиран от #254

  • 238 За всичко си виновен ти Владимир Путин!

    8 0 Отговор
    Ти си този, който с погрешните си преценки, с грубите си действия и с манията си за величие докара една гражданска война на Русия!

    Коментиран от #249

  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Въпрос

    5 0 Отговор

    До коментар #211 от "Адолф":

    Интересно ми е, къде ще бяга? Пригожин много ще му се зарадва, ако отиде в Русия. Ако има Русия, де.

    Коментиран от #258

  • 241 Историк

    3 5 Отговор
    Ако това беше истински преврат, сега по улиците на Москва щеше да има боеве между Вагнер и редовните войски, а не палячовски демонстрации на "операция Крепост" и "голямата екскурзия" започваща на 700 километра от Москва като на филм, за да се разиграва пред очите на руските зрители "заплахата" за "родината". Само наивници вярват в такива елементарни постановки.

    Коментиран от #245, #263

  • 242 руската душа е необятна

    3 3 Отговор
    не можеш да я затвориш в някаква диктатура, на някакви епилирани смотаняци в кремъл........................
  • 243 Да, да

    6 1 Отговор

    До коментар #200 от "Демократ":

    Ще стане, ама пълна деморализация в Русия и след това разпад.
  • 244 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 0 Отговор

    До коментар #234 от "БАРС":

    ПУТИН СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ ....... ТОЙ Е РУСИЯ , КАТО И ........ "ЧОРАПА" ЧЕ Е БЪЛГАРИЯ ........ ФАКТ .!
  • 245 Какво ще кажеш?

    7 0 Отговор

    До коментар #241 от "Историк":

    А според теб има ли го Вагнер или и той е продукт на Холивуд ?

    Коментиран от #252, #262

  • 246 народна мъдростъ

    8 0 Отговор
    "посееш ли ветрове, ще жънеш бури". Да не споменаваме и квантовата мисъл, за ефекта на пеперудата. Друзята натвориха беззаконие, безчовечност и антицивилизация............... , някакви въпроси?

    Коментиран от #251

  • 247 ах мак сила !

    3 0 Отговор
    нож в псину !
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 да бе

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "Гого":

    няма никакви частни армии в блатата, както няма и частен бизнес. всичко се контролира от няколко кгбиста, които създават илюзия за някаква икономика

    Коментиран от #253

  • 251 Zвяра 🇷🇺

    1 11 Отговор

    До коментар #246 от "народна мъдростъ":

    кога САЩ ще отговаря за престъплленията срещу човечеството дето върши вече 200 години

    Коментиран от #260

  • 252 ха ха хааа

    1 0 Отговор

    До коментар #245 от "Какво ще кажеш?":

    Нема да ти каже ... 🤭
  • 253 Zвяра 🇷🇺

    1 12 Отговор

    До коментар #250 от "да бе":

    поне имат реална икономика .. не като измислената икономика на САЩ
  • 254 Адолф

    6 1 Отговор

    До коментар #237 от "Гаглей":

    Ама как да повярват, това са лъжи и западни пропаганди.Няма нищо вярно в това което пишат.Всичко в московието е цветя и рози.
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 зверчето!

    6 1 Отговор

    До коментар #249 от "Zвяра 🇷🇺":

    ти не си пазител на Русия! Пазителите на народа руски, са интелигенцията, културните дейци, и целокупний народ. Това е силата на Русия, а не някакви хъшлаци силоваци...................
  • 258 Адолф

    9 0 Отговор

    До коментар #240 от "Въпрос":

    Забрави за русия, вече е московия. Ама виж в Северна Корея или Еритрея все още може да се измъкне пуделът му неден.Митрофанова ще го уреди с квартира в някоя от горепосочените територии.
  • 259 Шакашука

    5 0 Отговор

    До коментар #249 от "Zвяра 🇷🇺":

    Бе зверче ще ти шипшашакам червеното Д.....Пе
  • 260 иди в институциите на САЩ

    6 0 Отговор

    До коментар #251 от "Zвяра 🇷🇺":

    и постави въпроса, лобирай в двете камери на Конгреса, повярвай ми, гласът ти ще бъде чут, и никой няма да те преследва за убежденията ти!
  • 261 Няма

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "реру":

    За съжеление това няма как да стане, ония са по-зомбирани и от нас!!!
  • 262 Шердан Българов

    9 1 Отговор

    До коментар #245 от "Какво ще кажеш?":

    вагнер е продукт на КРЕМЪЛ като заобикаляне на международно приетите норми за военизирани подразделения намесващи се във вътрешните работи на суверенни страни ! Ако следите събитията през последните дни кремъл се стреми да сложи ръка на създадения от него вагнер защото икономически е по-стабилен от самата банкова система на Руската федерация ! Вагнер държи нелегалната търговия с диаманти газ и петрол от целия южноафрикански континент със десетки милиарди американски долари оборот който гарантира стабилно нарастващи приходи на Прогожин за разлика от свитата руска икономика ударена от санкций на всякъде и принудена да продава ресурсите си на половин цена на китай и индия и то с отложено плащане! В момента кремъл се опитва да си върне собственоста върху военната групировка създадена от него в заблуда на ЗАПАДНИЯ свят че няма нищо общо със нея ! КОИ ЩЕ ПОБЕДИ ЩЕ ВИДИМ НО РУСИЯ И С ЕДИНИЯ И С ДРУГИЯ ЩЕ ЗАГУБИ ВОЙНАТА В УКРАИНА И В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ КАТО РУСИЯ НА ИЗТОК ЩЕ ГРАНИЧИ С КИТАЙ И ТО НА УРАЛ !
  • 263 Ама пиленце

    4 0 Отговор

    До коментар #241 от "Историк":

    Още не са стигнали до Москва. Имай малко търпение.
  • 264 Поли

    8 0 Отговор

    До коментар #177 от "Zвяра 🇷🇺":

    Недей да плачеш за путлерчето
  • 265 333

    8 0 Отговор
    Държава с хилядолетна история? Този май е доста слаб по история и математика.
  • 266 Ясен

    8 1 Отговор
    ГЛЕДАМ МУНЧО СЕ ГЪРЧИ КАТО ГЛИСТ И СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ПРАВИ...
  • 267 Прокопий

    5 1 Отговор
    пУ Син от бункера ли прави обръщението, или ползва двойника? Нещо миришело малко на изтропкано около него!?!
  • 268 Това заглавие

    2 3 Отговор
    Не съответства на казаното от Путин!
    Простотиите на Мара край нямат
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Начо

    7 1 Отговор
    Сега, най важното е Путин да остане до края като Хитлер. Няма друг който така успешно да съсипе русия. Аз съм му фен.
  • 271 ИСТИНАТА Е ЧЕ УКРАИНЦИТЕ ОТ НАШИЯ БЛОК

    4 7 Отговор
    В СОФИЯ ОТФУЧАХА НАНЯКЪДЕ С ТАКСИТА И БАГАЖА СИ СИГУР СА СЕ КАЧИЛИ НА ВИТОША ДА ГЛЕДАТ КАК ПУТИН БЕСИ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ПРИГОЖИН КОИТО ЛЮПЯТ СЕМКИ НА СЯНКА В РОСТОВ НА ДОН !
  • 272 Медведев и Кадиров взеха страната на

    3 10 Отговор
    ПУТИН , КАКТО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОЯТО НЕ Е ПОДЛОГА НА САЩ !
  • 273 СВТ 40

    1 1 Отговор
    В грешка сте момчета ,има един народ който 4 години се бори срещу фашизма, и продължава. Като чета написаното от вас разберам ,че не виждате по-далеч от носовете си. Жалко много жалко.
  • 274 ГЛЕДАЙТЕ РЕЧТА НА ПУТИН НА САЙТОВЕТЕ НА

    1 2 Отговор
    БИБИСИ !
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Васил

    5 0 Отговор
    Единият диктатор се жалва от другият каква идилия.
  • 278 Рошавото Боре

    0 3 Отговор

    До коментар #45 от "Чичо Сам":

    По-вероятно е да е работа на британските служби, които се опитват да повторят подобната им акция от 1917 с Февруарския и Октомврийския метежи и последвалата гражданска война в Русия!

    Коментиран от #286

  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Адолф путин

    7 0 Отговор
    Жужето е в паника
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Мемфис

    5 0 Отговор
    До 271
    “Отфукали” са заради такива иZpoди като теб- лизач на руски zaдни и!!!
  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Не е нож

    7 0 Отговор
    и не е в гърба...
  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Ха-ха-ха...

    6 0 Отговор
    Хахаха..., не е нож, друго е. И не е в гърба, а малко по-отдолу...
    Тази шматка сега разбра, че ще береш това, което си посял преди години.
  • 288 Аферата Пригожин

    0 1 Отговор
    Бахмут , Мавритания , Сирия - Пригожин не е пионерче а наемник на Путин .
    Но други платиха повече . Наемниците разбират от $ и станаха патриоти .
    Пирожко започна да критикува и да се домогва до политическата власт .
    Путин “ национализира “ наемниците му .
    Това е проблем за Готвача и донорите му .
  • 289 Мито

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Zвяра 🇷🇺":

    По времето Тръмп на НАТО-то не му беше ясна съдбата. Тръмп не искаше да плаща вноски в колективна отбрана и за него си беше прав. Обаче, благодарение на Джуджан, НАТО е отново най-силният военен алианс. Нови страни се редат на опашка да влезнат в него. Мерси Джуджане
  • 290 Под феса има Ум

    0 0 Отговор
    Нормално е! Когато дресираш хищници, накрая биваш изяден от същите който си дресирал. Стара динозаварска поговорка!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания