Last news in Fakti

21 Октомври, 2013 08:46 5 102 0

Русият ангел - купен за 500 евро от българска майка

  • мария-
  • рус ангел

Българските роми в Атина знаели подробности по случая

Момиченцето, което беше намерено в ромски лагер и наречено в Гърция „рус ангел”, е било купено за 500 евро от българска майка. Това твърди местната преса, предаде Нова телевизия.
 
Биологичната майка се намирала в Атина, българските роми в района знаят подробности, които могат да помогнат на разследването.
 
Полицията вече работи по версията за канал за внасяне на бременни жени от България, които раждат в Гърция, след което децата се продават.
 
Свидетели са се обаждали в полицията, за да потвърдят, че са виждали детето да проси в центъра на град Лариса, както и на остров Крит.
 
Няма обаче официална информация детето да е било насилвано.
 
Същевременно ромското семейство получавало помощи за многодетно семейство.  Според документите жената се явява майка в 2 семейства, а мъжът е баща в три семейства. Всъщност двамата имат 14 деца, от които само четири са биологично техни.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: