Last news in Fakti

4 Август, 2023 04:53 931 5

13 ранени пътници при дерайлиране на влак в Ню Йорк ВИДЕО

  • нлак-
  • ранени-
  • ню йорк-
  • дерайлиране

Двама от тях са в тежко състояние

13 ранени пътници при дерайлиране на влак в Ню Йорк ВИДЕО - 1
Снимка: huaxia

Двама души са сериозно ранени, а други 11 са пострадали при дерайлирането на крайградски влак в Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес, цитирайки официални лица.

Около 100 пътници са пътували във влака, когато той дерайлира източно от гара Ямайка в Куинс, съобщи говорител на транспортните власти.

Комисарят на пожарната Лора Кавана заяви, че 13 пътници са получили наранявания, девет леки, двама средни и двама сериозни.

"В момента състоянието на всички е стабилно и всички ще бъдат добре", каза тя на брифинг на мястото на инцидента. Пътуващите са били евакуирани в спасителен влак.

Осем вагона на влака са дерайлирали, съобщиха официални лица.

"Нашият основен приоритет е да гарантираме, че всички пътници и железопътни работници са в безопасност и че движението на влаковете ще бъде възстановено възможно най-бързо", заяви в изявление губернаторката на Ню Йорк Кати Хочул.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А на бас, че знам кой е виновен

    5 0 Отговор
    Русия, ми разбира се сега пращаме още 2-3 милиарда на Осрайна за да има "мир". И на тия тЕпяци от НАТО да им казваме да дадът некой друг долар и те и да вдигнат бюджета на еничарите си.)))
  • 2 Някой

    5 0 Отговор
    Тази държава се разпада. Бях чел, че всеки ден има поне по една влакова катастрофа в САЩ. Явно инфраструктурата е на издихание.
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    3 0 Отговор
    Индианците са хвърляли камъни по мотрисата,мейби ?!?!

    Иначе си го преместих в десният за това дето става в ГМОленд !!
  • 4 Такива аварии

    3 0 Отговор
    В Щатите стават по 3 пъти на ден, по-точно 1,164 дерайлирания през 2022 г.
  • 5 И нас

    2 0 Отговор
    тва кво ни топли?