Last news in Fakti

7 Август, 2023 06:05 946 0

30 жертви след дерайлиране на влак в Пакистан ВИДЕО

  • пакистан-
  • влак-
  • катастрофа-
  • загинали

Преобърнали са се десет вагона

30 жертви след дерайлиране на влак в Пакистан ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук/MEMES Here

Трийсет души са загинали, а 90 са ранени след като влак дерайлира днес в Южен Пакистан, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА, като се позовава на съобщение на властите след приключването на спасителната операция рано вечерта.

Десет вагона на влака, пътуващ от Карачи за Равалпинди, са дерайлирали и някои от тях са се преобърнали близо до град Навабшах. Много пътници са останали затрупани под останките на вагоните. Местни телевизионни канали показаха спасителни екипи, които вадят от вагоните жени, деца и възрастни пътници.

Движението по линията беше спряно и в двете посоки до завършването на спасителната операция и разчистването на останките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА