Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Август, 2023 09:59 11 843 119

Хората на Пригожин заплашиха Путин: Убийството ще има катастрофални последствия

  • вагнер-
  • евгений пригожин-
  • русия-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • джо байдън-
  • самолетна катастрофа-
  • убийство-
  • частна армия

Хората, които са издали заповедта за него, изобщо не си дават сметка за настроенията и бойния дух в армията, се казва в съобщението

Хората на Пригожин заплашиха Путин: Убийството ще има катастрофални последствия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Смъртта на Пригожин ще остави траен отпечатък върху руската армия и елит, коментира „Гардиън“ съобщенията от Русия, че лидерът на наемническата армия „Вагнер“ Евгений Пригожин е мъртъв, пише БТА в преглед на печата.

Още след безуспешния метеж на бойците на частната военна компания, мнозина изразиха мнението, че дните на собственика ѝ са преброени. Новината за смъртта на Пригожин дойде в същия ден, в който дойде и тази за отстраняването на генерал Сергей Суровикин от командването на Въздушно-космическите сили на Русия, най-знаковото уволнение на руски командир след бунта на Пригожин, отбелязва „Гардиън“. Изданието разсъждава и върху по-нататъшната съдба на „Вагнер“ и отбелязва, че сега, когато частната армия е вън от Украйна, след като бойците ѝ са били използвани като пушечно месо в битката за Бахмут, вероятно най-големият въпрос е дали компанията може да продължи да съществува в някаква жизнена форма в африканските държави, където беше активна.

Още новини от Украйна

Вестникът се спира и на международните реакции на новината за смъртта на Пригожин, като посочва, че президентът на САЩ Джо Байдън е направил категорично внушение, че руският му колега Владимир Путин е замесен, а според украински официални представители тя е предупреждение към руските „елити“. Изданието пише, че на този фон пред централата на „Вагнер“ са били оставяни цветя в памет на покойния шеф на частната армия, както и че въпреки неуспешния си метеж Пригожин е запазил популярността си сред някои военнослужещи в руската армия, която споделят критиките му срещу военното ръководство. „Гардиън“ отбелязва и че засега от Кремъл запазват мълчание и не коментират новината за гибелта на наемническия лидер.

„Индипендънт“ също се спира на липсата на реакция от руското президентство, като посочва, че когато е гръмнала новината, Путин е бил на официално събитие по случай годишнината от Битката при Курск, където е почел героите на Русия, участващи във водената от Кремъл война в Украйна. Съдбата на шефа на „Вагнер“ беше предмет на засилени спекулации още от краткотрайния му метеж през юни срещу руското военно ръководство.

Тогава от Кремъл съобщиха, че основателят на частната военна компания, която се сражаваше в Украйна рамо до рамо с редовната армия, ще замине в изгнание в Беларус. Впоследствие той изненадващо се появи отново в Русия, което породи въпроси за бъдещето му, отбелязва „Индипендънт“.

Пригожин загина при самолетна катастрофа, каза Русия, а западните съюзници сочат към Путин, коментира „Дейли телеграф“.

Изданието също така цитира свои източници от британските служби за сигурност, които заявяват, че самолетната катастрофа с Пригожин „не е злополука и носи почерка на Федералната служба за сигурност“.

Пригожин беше полезно средство - докато не се опълчи срещу „царя“. Самолетната катастрофа с основателя на „Вагнер“, за която се съобщава, показва, че „в гангстерската държава Русия с предателите в крайна сметка винаги се разправят“, посочва коментатор на „Дейли телеграф“.

„Вашингтон пост“ подобно на британските издания също изтъква липсата засега на потвърждение от представители на Кремъл, че макар и името му да присъства списъка на десетте души на борда на разбилия се северозападно от Москва самолет, Пригожин наистина е сред загиналите.

Изданието цитира и думите на очевидци пред руски медии, че преди падането и подпалването на самолета са се чули две експлозии.

Пригожин, ръководителят на частната военна компания, някога беше ключов човек от обкръжението на Путин и изигра важна роля на бойното поле в Украйна, но напрежението между него и руското военно ръководство се изостри, кулминирайки в краткотрайния метеж през юни, припомня „Вашингтон пост“.

Путин, Пригожин и западните заблуди, гласи заглавието на редакционна статия по темата във в. „Уолстрийт джърнъл“.

В нея се отбелязва, че лидерът на групата „Вагнер“ е бил най-опасният съперник на Путин и допълва, че от години враговете на руския президент свършват по един и същи начин - мъртви, а Пригожин, за който беше съобщено вчера, че е загинал при самолетна катастрофа, се е оказал поредният. „Това не е случайно, другарю, както казваха едно време в Съветския съюз“, коментира иронично вестникът.

Друго делово издание, „Файненшъл таймс“ припомня неотдавна направената прогноза от журналиста от сайта „Белингкет“ Христо Грозев, в която той заяви, че „Пригожин или ще бъде мъртъв, или ще има втори преврат“.

Германският „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ цитира коментарите от близкия до „Вагнер“ Телеграм канал „Сива зона“, в които наред с другото се казва, че „убийството на Пригожин ще има катастрофални последствия“. „Хората, които са издали заповедта за него, изобщо не си дават сметка за настроенията и бойния дух в армията“, се допълва там. В продължилия месеци наред конфликт с министерството на отбраната Пригожин се оплакваше от неспособността на военното ръководство и се изявяваше като гласът на недоволните, но без да напада Путин, коментира ФАЦ. „Сива зона“ помести снимка на Пригожин, придружена от определения за него като „герой на Русия“ и „истински патриот на родината, който е загубил живота си в резултат на действията на тези, които са предали Русия“. Малко по-късно беше качена и снимка на командира на силите на „Вагнер“ Дмитрий Уткин, за който също беше съобщено, че е бил в самолета. И той „загина в резултат на действията на тези, които предадоха Русия“, пишат от „Сива зона“.

Готвачът е сготвен, гласи друг ироничен коментар, този път на „Политико“, визирайки прозвището на Пригожин „Готвача на Путин“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Българин

    109 56 Отговор
    всичко е по план-руснаците се ликвидират един друг

    Коментиран от #46

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българин

    60 27 Отговор
    Хаяско много я окъса
  • 6 Боза и

    26 7 Отговор
    Деза!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българин

    85 55 Отговор
    Путин е пътник

    Коментиран от #37, #99

  • 9 1234

    44 70 Отговор
    УКРАИНСКИ ДРОН УДАРИЛ САМОЛЕТА ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ ПУТИН

    Коментиран от #13, #44

  • 10 Време е

    64 31 Отговор
    на Путин!
  • 11 ЕВРОНЮЗ

    67 47 Отговор
    😂 😂 😂 Хората на Пригожин заплашили....... Обаче заплахата я пише във вестник Гардиън....

    Коментиран от #104, #116

  • 12 Тръмпакис

    40 12 Отговор
    Еми редно е и крайно време да си го получи, очисти толкова много приятели и невинни... въпроса е дали ви стиска.
  • 13 Ха ха ха

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "1234":

    ха ха ха
  • 14 Русофил

    37 31 Отговор
    Убийството ще има катастрофални последствия само за вагинеровците. Или при Шойгу, или
    дома безработни.
  • 15 БФр.

    71 24 Отговор
    Сега ще има свободни съчинения без край. Без доказателства ще съчиняват по картинка. И нашата Джурналистка ще е проводник на тези небивалици.
  • 16 Айде

    25 17 Отговор
    Стига с тази стара снимка - гледали сме я! Путин и до него се изпънал като струна Копейкина в нова лъскава униформа и козирува!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Жужи ще стане жертва на собствения

    47 24 Отговор
    си отмъстителен нрав, няма да правим аналогии със ситуацията у нас! Смъртта на Пригожин ще обърне нещата в армията, тя скоро ще тръгне към Мацква както едно време през 1917 г. тръгна към Питер!

    Коментиран от #75

  • 19 Тото

    34 46 Отговор
    Първо трябва да се докаже че са го поръчали от Кремъл !!!! И тогава да се пишат глупости по 50 реда!!! Путин няма интерес да бъде убит Пригожин защото той го защитава интересите на Русия но последно време във медиите се наблюдава една тенденция че каквото и да е лошо се случи на този свят Путин е виновен!!!

    Коментиран от #29, #54, #56

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 има шанс нема шанс

    20 16 Отговор
    Тоя Пригожин най-вероятно е жив и всичко е постановка :)
  • 22 Скорпи

    29 9 Отговор
    И това се очакваше....ако Вагнер се амбицира... много народ ще пада от прозорци и ще пуши на обезопасени места...

    Коментиран от #51

  • 23 Мнение

    14 22 Отговор
    Западните интеиганти веднага се хвърлиха да правят интриги по медиите.Който е убеден,че Пригожин вече е в долното ниво на ада ,той е виновен.Който още се колебае дали е бил на борда е, невинен.Мисля,че и самия Пригожин не знае кой е,а те вече интриги скалъпват.

    Коментиран от #28

  • 24 Руснаков

    10 4 Отговор

    До коментар #20 от "България ЕС НАТО":

    ..ако е останало нещо за целуване...
  • 25 англосакса

    26 29 Отговор
    видя, че украинците не стават и се опитват да спретнат вътрешно проблемче, та ха дано някак си излезат от конфликта с по-малко срам.
    Горките, интригите винаги са били част от руската култура. С интриги няма да спечелят нищо. Само ще се опозорят още повече - нито въоръжението, което предоставиха върши работа, нито тактиката и стратегията им е адекватна срещу руснаците. Сега като се провалят и на интригантския фронт, няма да им остане друго освен да развяват бялото знаме (за пред хората, това ще значи да разкарат Зеленски и да накарат Украйна да преговаря).
    Чудя се, кои са по-големите комици, Зеленски или господарите му

    Коментиран от #45, #67

  • 26 Гост

    23 13 Отговор
    Е те малко ли народ скочи през някой друг прозорец от как е тая война време беше рашистите да разнообразят малко..
  • 27 Българин

    25 21 Отговор

    До коментар #20 от "България ЕС НАТО":

    България ЕС и НАТО и бедна, и крадлива, и изчезваща, и все по- оглупяваща. България, горд член на ЕС и НАТО
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 пушили на самолета

    38 17 Отговор

    До коментар #19 от "Тото":

    Браво на путин! Така доказва, колко е долен и злобен!
  • 30 Историк

    12 7 Отговор
    Ето ТОВА е една от двете основни цели на този фейк: да види диктаторчето, кои биха му скочили, ако наистина започне да разчиства.
  • 31 Р.К.И.

    20 16 Отговор
    Власов събра един милион, да видим сега "Вагнер" колко ще събере. От броя им ще зависи развоя на предстоящата гражданска война.

    Коментиран от #40

  • 32 бобо

    21 4 Отговор
    Нищо не е такова, каквото изглежда или както ни го представят!
  • 33 реру

    26 4 Отговор
    "... Готвачът е сготвен, гласи друг ироничен коментар, този път на „Политико“..."



    Важно е да си разбираш от работата...

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 нека

    25 14 Отговор
    некаааааа се самоизбият тези мръсни оркииии 🤡🤣🤣🤣🤣
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Костя копейкин

    23 15 Отговор
    За какво сега да живея.... няма смисъл нищо вече..
    Оххх...
  • 40 Ще съберат....

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "Р.К.И.":

    ....една шепа косми и две увиснали....торби.
    Това ще съберат.

    Коментиран от #58

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пр0годжи

    12 5 Отговор
    Палатковия лагер още ли стои, че се чудим къде да ходя на почивка?
  • 44 Тото

    8 6 Отговор

    До коментар #9 от "1234":

    Защото хората не гледат фактите а какво им се казва по телевизията!!!
  • 45 Р.К.И.

    25 12 Отговор

    До коментар #25 от "англосакса":

    Какви англосакси и какви украинци! Не разбираш ли че сега Пригожин го няма ,за да упражнява контрол и ако "Вагнер"тръгнат към Москва, започва гражданска война!

    Коментиран от #77

  • 46 Прав си

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Твоят ред е след това!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Макробиолог

    14 5 Отговор
    Недоволството на Пригожин но най вече Суровикин беше от странната война т.е.какво чакаме та не ги почваме по пълната програма.В тая връзка още по странна е тая скръб на Запада.
  • 49 ти да видиш

    18 24 Отговор
    Кой има най-много интереси да убие Пригожин за да:
    - го отстрани от Африка, където в момента Русия доминира и има политически събития
    - да накисне Путин, като му припишат всичко
    - да настроят убийците от Вагнер срещу него и властта и т. н.
    Задайте си тези въпроси свързани с мотивите и ще се сетите, чия дълга задокеанска ръка вдроятно стои зад това?
  • 50 Ха ха ха

    21 13 Отговор
    Гаранция давам, че до края на царуването си царь Потин няма да смее да се качи на самальот.....
  • 51 Ти явно си в будна кома

    16 8 Отговор

    До коментар #22 от "Скорпи":

    Няма Вагнер,не разбрахте ли....този корпус е разформирован на отделни части, които части са предислоцирани и са част от редовната армия, командват се от командването на Руската армия, логистиката им армейската и т.н.
    Аман от разбирачи .
  • 52 Цар Долар

    21 13 Отговор
    В благоденстващата-кочина племената се разправят по този начин още от времето на златната орда. Следва един дерайлирал влак с едно жуже-Злостър и ще настъпи дългоочакваният от всички мир.
  • 53 с предателите..

    7 8 Отговор

    До коментар #41 от "Умен по цялата глава":

    Така се постъпва,а у бг-то.целата история е пълна с такива и после тъпите ги носат на ръце,,

    Коментиран от #70

  • 54 Хахаха

    12 15 Отговор

    До коментар #19 от "Тото":

    Ти не знаеш ли че Путин е виновен че Байдън боледува от деменция.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Сибирски крепостен

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "Тото":

    Колкото е да се докаже, чеси кремълски-папагал. На върбов петък. За всички е ясно, че е бил Алф от Мелмак.
  • 57 айде вова..

    9 11 Отговор
    Разкажи играта на скапаните модераторчета..
  • 58 Р.К.И.

    19 9 Отговор

    До коментар #40 от "Ще съберат....":

    Руснакът се кланя на силния. Ако "Вагнер" влязат силово, а Москва се колебае какво да прави, руснаците ще отидат при силния, не при колебливия.

    Коментиран от #80

  • 59 Урюрвкос

    17 7 Отговор
    Убийството ще има катастрофални последствия, за Путин, за Нигер, за Брикс. На кого му е изгодна такава ситуация.
  • 60 В РУСИЯ ДА ЗАПЛАШВАШ ПУТИН Е РАВНОСИЛНО

    12 8 Отговор
    НА СМЪРТ ......... ТАКА ЩОТО ЕДВА ЛИ ИМА НЯКАКВА ЗАПЛАХА ЗА ПУТИН УСТНО ИЛИ ПИСМЕНО !
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ха ха ха

    12 13 Отговор
    Отново фалшификати и мокри сънища за сваляне на Путин тресат либералфашистките във Вашингтонския обком
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Кълъмбъс Хотела

    3 0 Отговор
    Следващият е ?!
  • 66 Отвратително

    12 14 Отговор
    За всичко ви е виновен господаря на света Путин. Няма такава мръсна сган като капитализма !!!!
  • 67 Из.чадие

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "англосакса":

    Извратено
  • 68 Кълъмбъс Хотела

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Голям сеир Бате":

    Възможно е да се покрие някъде из Южна Америка.
  • 69 КАКВА Е ЦЕЛТА НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРИСЪДА

    6 13 Отговор
    ТА НАД ПРИГОЖИН - САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ ! ЯВНО Е ЧЕ РУСИЯ ТВЪРДО ВЪРВИ КЪМ ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ !
  • 70 Че то по-голям предател

    14 9 Отговор

    До коментар #53 от "с предателите..":

    От Путин има ли, бре?

    Коментиран от #78

  • 71 Нали сте гледали

    9 9 Отговор
    Соросоидния филм "Властелинът на пръснените", там орките като се скарат, се самоизяждат.(като в блатната кочина)
  • 72 Оракула от Делфи

    16 12 Отговор
    Всичко със Пригожин ,започна и завърши , 100%
    така, както предсказахме през последните две години!
    Войната ще завърши за Украйна, след около година и половина!
    скоро след, като приключи тази измислена от Путин война , с която той прикрива всъщност ,милиардите
    които е присвоил от Руската държава , заедно със такива олигарси , като Пригожин и Абрамович!
    Войната ни дава възможност, да се видят ясно зависимостите на Руските олигарси ,и отлично се вижда
    лицето на диктатурата в действие, като убиец на невинни и демократично настроени граждани !
    След приключване на тази война ,Путин ще последва ,пътя на Пригожин, това е ясно като бял ден!
    Време е за друг диктатор ,...този направи системата им непоносима ,дори и за "аверите му" милиардери!
    За какво са ти пари , и предприятия, когато друг ти нарежда ,как да ги управляваш и къде да ги харчиш!
    Сега знаем със сигурност, че Путин е ортака на всички олигарси без изключение в коя сфера действат!
    Явно и ясно е, че богатата Русия е покорена от диктатурата -мафия на ГРУ и КГБ!
    Докато тази Хунта съществува, в този си вид ,промени в Русия няма да има в необозримо бъдеще!
    Независимо кой ,кога ще изчезне ,Хунтата на диктатурата си остава !

    Коментиран от #95, #100

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 айде при..

    7 9 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Зелен джугач,да просиш-белким ти даде некоя трошичка,за подкрепата на бандерското укронацистко племе..

    Коментиран от #83

  • 75 ККК

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Жужи ще стане жертва на собствения":

    Умен си като гъzа на слона! Мама трябва да е много горда с чавето си!
  • 76 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    10 3 Отговор
    В НИКОЯ армия по света предателите и бунтовниците не живеят дълго...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 има..

    6 2 Отговор

    До коментар #70 от "Че то по-голям предател":

    Последната крепост търново е дадена на осмалиите от предател,и благодарение на него петстотин години иго..
  • 79 Блогър от Москва

    7 7 Отговор
    Днес е национален праздник на Украина и най вероятно ще обяват че са убили Пригожин за отмъщение за Артёмовск
  • 80 Блогър от Москва

    5 5 Отговор

    До коментар #58 от "Р.К.И.":

    И кат сё кланят на силния ,що не сё поклон за на Саш,натю и Украина,Като вас?нали са най силни?

    Коментиран от #86

  • 81 АХА

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Въпросът е от кого. И това определено не Путин.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 стоян георгиев

    14 7 Отговор

    До коментар #74 от "айде при..":

    Да те питам другар как приемаш свалянето на граждански самолет в русия с с300?тва положителен ход ли е на президента на страната?
  • 84 Редник

    5 3 Отговор
    Да не стане като с преврата. Тука има, тука нема. Може пак да са спретнали нещо... Нека мине малко време и ще видим.
  • 85 Р.К.И.

    14 6 Отговор

    До коментар #77 от "ККК":

    Десетки хиляди въоръжени, останали без върховен вожд и с желание за мъст! Какво означава това в страна, която винаги е била податлива на нихилизъм и анархия?
  • 86 Р.К.И.

    14 5 Отговор

    До коментар #80 от "Блогър от Москва":

    Е как да не се кланят, в САЩ 3 милиона руснаци са отишли на поклонение, за да просят стандарт. И на долара се кланят. И на западните стоки се кланят.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Като чета тоя коментар

    6 1 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Имам чувството че е писан от някой умственно изостанал индивид.
  • 89 Иска ли

    6 5 Отговор
    Байдонът вместо да прави категоични внушения да вземе да пали свещи защото ако ултранационалистите в Русия бяха взели връх въобще не е ясно в какви посоки щеше да ескалират събитията в Украйна. Иска ли ядрена война Бидонът?
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Това е една от целите...

    6 7 Отговор
    А каза се, че Пригожин скоро бил в Африка и там вършел едни работи дето не са много угодни на ЦРУ и ФАЩ, а и ЦРУ желае и така може да настрои Вагнер срещу Путин .... а там при тия прошка нема и в случая с един куршум бият два заека... нема го Пригожин в Африка, а вината се фърля на Путин щото му „имал“ зъб, а и защото във Вселената за всичко е виновен Путин...!!!
    А за ЦРУ няма невъзможни неща където и да е по света... а и извън него.... припомнете си само колко преврата, цветни революции, политически убийства са сторили!!!
    И на края има логика... ако е Путин щеше да го направи в Африка и да вини ЦРУ, Ми6 и т.н., а не в Москва да го обвиняват него директно!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 лелее

    8 6 Отговор
    НИЩО УЧУДВАЩО ! СЛУЧИ СЕ ТОЧНО ТОВА КОЕТО СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДИН ЛУД УБИЕЦ! И ТОЧНО ТОВА Е ПОДПИСА НА ВСИЧКИТЕ МУ ОТКАЧЕНИ БОЛШЕВИШКИ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ! В България в ония години който се подиграваше на вожда дори и с виц изчезваше в концлагер и от там в небитието!
  • 94 2 ДУМИ ЗА ПРИГОЖИН

    6 5 Отговор
    ХАРЕСА МИ С ТОВА, ЧЕ С ЧЕСТНИЯ СИ НРАВ ОПЛЮ РЪКОВОДСТВОТО НА РУСИЯ ЗА КРАЖБИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ.ТОЙ КАЗА, ЧЕ Е ГЛУПОСТ И НЕ Е НАЧИН ДА ТЕ БИЯТ НА ФРОНТА И ТИ ДА ЗАПЛАШВАШ ДРУГАТА АРМИЯ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. РАЗКРИ ПРЕД СВЕТА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ВОЙНАТА.

    Коментиран от #102

  • 95 Тъпан

    7 2 Отговор

    До коментар #72 от "Оракула от Делфи":

    Не ме итересува кой краде в Русия а кой краде милиардите на Българския народ.Кой вкарва интриги на етническа основа за да разделя народа.Кой ни заличава като нация.

    Коментиран от #98

  • 96 Заплахи към Путин? гЛУПОСТИ

    5 3 Отговор
    Май много генерали и военни, специални и гвардейци ще загубят главите си, КАКТО СТАЛИН НАПРАВИ С ВОЕННИТЕ ПРЕЗ 1937 ГОДИНА- ГОЛЯМОТО КЛАНЕ.
  • 97 Пиночет

    6 4 Отговор
    В Кремъл всичкото това трепане е,за да са на власт и да могат да мачкат руския народ и да си живеят живота за сметка на обикновените хора!

    Коментиран от #103

  • 98 Този който удря ТУПАНА

    3 0 Отговор

    До коментар #95 от "Тъпан":

    Този който удря тупана - ПРЪЧКАТА! Знаеш сам кой раздаваше парите на държавата, на кои и после, като мислеше че ще получи девиденти го убиха. Това е Андрей Луканов - изкараха го гол на каменното ложе за дисекция и снимката беше на 1 страница на вестник "Дума".

    Коментиран от #110

  • 99 Мимчят

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Надявай се или туй на онуй...
  • 100 оня

    7 2 Отговор

    До коментар #72 от "Оракула от Делфи":

    Проблема е, че не Путин запали този конфликт:
    Барак Обама на 1 февруари 2015год призна ,че САЩ са участвали в свалянето на правителството в Украйна. Т.е. САЩ направиха преврат и поставиха тяхно правителство.
    "САЩ изхарчи 5 млрд. долара по линия на Украйна. Те наливат пари в тази страна чрез неправителствени организации, които се прикриват с различни предлози: права на човека, уроци по демо­крация. И тези хора полу­ча­ват пари, с които се плащат про­те­стите по улиците”, каза тогава в интервю за теле­ви­зи­он­ния канал „Лайф­Нюз” бившият заместник,министър на финансите на САЩ Пол Робъртс .

    Коментиран от #118

  • 101 Касата

    6 6 Отговор
    Тоя Путин една маса не е преместил през живота си,цял живот мъжка секретарка,доносник,сложиха го КГБ на власт идва и неговото време!

    Коментиран от #107

  • 102 как така ?

    5 1 Отговор

    До коментар #94 от "2 ДУМИ ЗА ПРИГОЖИН":

    Зае твое сведение , краварите отдавна се произнесоха че Пригожин е престъпник и има санксции срещу него. Прав си, че има икономически причини, защото Пригожин е от тези които убиват за пари. Стига сте го хвалили!!!
  • 103 А във Фашингтон...

    4 3 Отговор

    До коментар #97 от "Пиночет":

    ...цялото това трепане е за да се защити демокрацията от Тръмп...нъл тъй ?
  • 104 Кой да напише Путиннюз ли

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "ЕВРОНЮЗ":

    В Русия няма свободни медии.
  • 105 Тоя Путя

    8 1 Отговор
    Вече задмина и Ал Капоне !

    Коментиран от #109, #119

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Моряка

    2 1 Отговор

    До коментар #105 от "Тоя Путя":

    Ами че те са несравними.Как ще сравняваш расов кон с полуграмотна кокошка.Познавам малко материята, посещавал съм къщата- музей на този извратеняк в Чикаго 2 пъти.Нищо интересно,освен хилядите сувенири с тъпия му образ.И аз си купих 2 бирени халби със светлия му фейс.Не ги употребявам,с тях плаша жилищните обирачи.
  • 110 Моряка

    4 2 Отговор

    До коментар #98 от "Този който удря ТУПАНА":

    Трудно е да се твърди,кой уби Луканов.Той беше двоен агент.Доказано.Трудно е да се каже дали КГБ изпревари или ЦРУ.

    Коментиран от #113

  • 111 ТЪЙ ТЪЙ

    5 2 Отговор
    Ами тръгвайте към Москва„ и този път ги ПОДХВАЩАЙТЕ тези в КРЕМЪЛ. Че и вас ви чака ПОДОБНА СЪДБА.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор

    До коментар #110 от "Моряка":

    Въобще не е трудно да се каже....Все още е опасно!!!луканов е създаден от кгб...... Да пази русия в бг!Не може да е двоен шпионин!
  • 114 Никой

    5 1 Отговор
    Айде путинофилите, Ами вие що биете негрите ?
  • 115 „Индипендънт“

    1 0 Отговор
    Хахахахахахахахахахахах
  • 116 Е чакай

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ЕВРОНЮЗ":

    Да я напишат в новости
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Р.К.И.

    0 1 Отговор

    До коментар #100 от "оня":

    Обама ОТМЕНИ закон, забраняващ на американски фирми износа към Москва на определени стоки. Сега руските ракети са пълни с ... американски компоненти! /Законът Джаксън-Ваник/
  • 119 маша

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Тоя Путя":

    свършиха новичока
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания