Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 12:03 1 604 1

2 деца загинаха, 1 е в болница след падане в басейн

  • басейн-
  • инцидент-
  • деца-
  • загинаха

Инцидентът се случва в детска градина в Сан Хосе, Калифорния

2 деца загинаха, 1 е в болница след падане в басейн - 1
Снимкa: Shutterstock

Две деца са починали, а трето е било хоспитализирано, след като са паднали в басейн по време на занималня в Сан Хосе в понеделник, съобщиха разследващите.

Трите деца са откарани по спешност в болници в критично състояние, съобщиха от полицията. Две от жертвите са обявени за мъртви в болницата, докато състоянието на третото дете е подобрено до "неживотозастрашаващо", според полицията.

Органите на реда остават на мястото на произшествието през останалата част от деня.

"Според окръжния протокол за всички смъртни случаи на деца, отделът за убийства на SJPD съвместно с окръжната прокуратура на окръг Санта Клара ще проведе съвместно разследване на обстоятелствата на инцидента", се казва в изявление на полицията.

Към 14.00 часа местно време не са извършени арести, съобщиха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 грешка

    0 1 Отговор
    Басейнът е бил пълен с тежка вода.