Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 12:19 1 961 26

Температурен рекорд в Москва

  • русия-
  • москва-
  • температури-
  • рекорд

Температурите през изминалата нощ не са паднали под 12,9 градуса

Температурен рекорд в Москва - 1
Източник: БГНЕС

Миналата нощ в Москва е била най-топлата за тази дата за последните 57 години - температурите не са паднали под 12,9 градуса, съобщават от метеорологичния център "Фобос" в руската столица.

Синоптик от центъра уточнява, че измерванията от нощта са на второ място за 4 октомври, откакто се води статистика и отстъпват само на рекордната 1966 година.

Минимална температура над 10 градуса се наблюдава само веднъж на осем години, а измерените през нощта показатели съответстват на лятната климатична норма, отбелязват още руските експерти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На руснаците им стана

    8 6 Отговор
    горещо, войната ще ги подпали съвсем!

    Коментиран от #12

  • 2 Шейх Пу и принцеса Милер

    10 2 Отговор
    Вече и на крепостниците ни не им трябва газ. Ще ги задължим да копуват обаче.
  • 3 Ох ли

    8 0 Отговор
    Аз се чудя защо ме сърбят таш.ците а то какво било
  • 4 Путин

    13 0 Отговор
    Мразя Грета и нейното глобално затопляне.
  • 5 Кой го интересува

    7 4 Отговор
    климата в кочината!
    Л.н.та отделят метан, а той има парников ефект. Това е причината.

    Коментиран от #10

  • 6 Мефистофел

    5 2 Отговор
    Нали писахте, че щяли да пускат парното, защото било студено. Оправете си бакиите в редакцията.

    Коментиран от #9

  • 7 Когато на едно място

    5 2 Отговор
    съберете много дърти, комунuстuческu, nъpдящu дupнuцu, така става.
  • 8 Жужа

    3 0 Отговор
    Не ме интересува. Аз наредих да пуснат парното.
  • 9 Парното не могат да го пуснат

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Мефистофел":

    Няма мазут. Всичко до капка отива за да поддържат съпротивата на украинската контраофанзива. По бензиностанциите няма бензин и нафта. В селата им конфискували даже газените лампи. Слава Путлера!
  • 10 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кой го интересува":

    Добре де за там ако имаш обяснение,можеш ли да ми кажеш ?Защо тази година за първи път септември месец водата в океана беше топла на плиткото направо като топло кафе,при положение че винаги е много студена за сметка на морето което е в пъти по топла вода.

    Коментиран от #13, #24

  • 11 Въпрос?

    1 3 Отговор
    А в САЩ каква е температурата?Много живо се вълнуваме от температурите в чужди държави...хаха.Направо пишете за всички други,но не и за България.

    Коментиран от #26

  • 12 Ми да вземем да ги npenuкaeм

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "На руснаците им стана":

    за да ги охладим?
  • 13 Мога, но след като ми обясниш ти

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    как така си хем православен русофил, хем освобождаваш орално пияни руски туристи за едно "Спосибо братушка".

    Коментиран от #14

  • 14 Соваж бейби

    1 5 Отговор

    До коментар #13 от "Мога, но след като ми обясниш ти":

    Като те чета какво си писал изобщо си мисля че на самия теб не можеш да си обясниш защо си на белия свят ?Това че не подкрепям тази война,че заради украина сме в икономическа криза,миналата година карахме зима на 19° топло да се прави икономия газта,поскъпването на горивото хилядите безработни и фалирали заради тази скапана война с която въвлякоха и Европа ..Русофилия ли е ?И от нашият джоб вземат и за укр.мигранти пари за помощи ами не искам !

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Възпалил си се като цupeй между бузите

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    Отпусни се малко. Всъщност недей, че ще разкаляш.терена.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 А НЕЙНО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО , НЕЙНСКА

    1 0 Отговор
    КАКВО ИЗКВИЧА ПО ВЪПРОСА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ В УКРАЙНА ?
  • 18 Соваж бейби

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "От твоя джоб точно не вземат нищо":

    Яко те клати ИИ лъжата ,може би безработен без нищо чакащ на помощи и с колата ти донесе обяд и вечеря в сифертас от държавната столова!Ако си между хора и работещ друго ще мислиш но при теб няма такава функция.И в България сте зле,най малкото защо ревете за туристи ама няма ?настанихте ги украинците на хранилка по хотелите и ги храните и без това измъчения българин и това на главата му.Ами няма да има места за туристи,ще видим и сметките ви ток тази зима

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Хмхмхмхмхм

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    Стига си ревал, ве. АЗ съм самоосигуряващо се лице, АЗ плащам ГДД всяка година и ежемесечните ми осигуровки отиват в бюджета, но не ги ползвам аз, а отиват за социални плащания/ Съпругът ми плаща всеки месец пенсиите на 5ма пенсионери- толкова са му удръжките от заплатата, защото е на максималната осигурителна сума, той и аз не ревем, ти, който не вкарваш такива суми като нашите в бг бюджета, ревеш като м/ага/ ре/... На кое отгоре, а...

    Коментиран от #21

  • 20 Хмхмхмхмхм

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    /...най малкото защо ревете за туристи ама няма ?../ Няма ли... В грешка си, в огромна грешка. През целия летен сезон, тук, в к.к. Св.Св. Константин и Елена, яйце да хвърлиш, нямаше къде да падне. 4-5 5звездни хотела сключиха договори с най-голямата германска здравна каса за медицински / рехабилитационен/ СПА туризъм и всичко беше заето на 100 процента, още повече, че всички сгради тук са на централна канализация и централен водопровод. Да, сега е спокойно, но на плажа пак ще намериш туристи, защото в момента е 23 градуса по Целзий, направо все едно е ранно лято... Тук туристите са предимно чужденци. Малко ми писна от тях, но от средата на октомври до средата на април 2024г., ще е по-рехаво...Иначе по всяко време на годината чудесно се живее на 150 метра от плажа...И не, не даваме стаи в аирбнб за краткосрочен наем, просто вече си живеем тук целогодишно и работим хоум офис..
  • 21 Соваж бейби

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Хмхмхмхмхм":

    Това си е твой проблем щом си доволен!Малко са доволните като теб които са щастливи че се помага на украина,защото се отразява по джоба ни !Трябваше референдум в всички държави замесени в този спор ,гласовете на народа ще е не!Това не е наш проблем,още повече финасов!Мразиш или не Русия си е твой проблем ,Европа е зависима от тази държава икономически по много точки Земур го обясни много ясно и още в началото отговори на всички псевдо икономици и политици че с газта няма да се оправим без Русия и всичко случващо се с икономиката го предвиди по точно и от Баба Ванга без да е пророк.Искаш или не с Русия сме като 5те пръста на ръката ,един ако липсва не е същото

    Коментиран от #22

  • 22 Хмхмхмхмхм

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Соваж бейби":

    ДоволНА съм /хетерожена съм/, но това доволство идва в зрелостта ми. Не сме деца на по 20 години със съпруга ми и сме учили доста, за да настъпи това доволство сега, на възрастта, на която сме. Всеки е длъжен да мисли за бъдещето си. То не може в млада възраст да гониш само момите, да живееш ден за ден, да не мислиш за зрелостта и старините си, да не се напъваш за нищо, и после това доволство да ти дойде от небето в зряла възраст, ако ме разбираш...Вашето поколение много се подигравахте на такива като нас- хората, решили да инвестират в учене- твърдяхте, че сме / читанки/, гледахте ни отгоре, но сега времената се обърнаха, защото и ние, и вие остаряхме, а времето показа кой е заложил на правилното решение за живота си...

    Коментиран от #23

  • 23 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Хмхмхмхмхм":

    Моите извинения ,уважение за вашият труд и дипломи!
    Вие си знаете ,не разбрах само какво общо има с икономическият проблем в Европа и газта заради санкциите ?!Всеки реве ,от производители до безработен.Създавате впечатление че в България е Рай ,голяма пенсия ами дано дал Бог !Нещо не се вързва с истината освен ако не сте бивши политици или деца на такива те имат пари за 5 поколения напред тях не ги мисля.
    Ами дайте дарения много доволните за помощи оръжие ,мигранти,че дори и данъците на по бедните за сметка на вашият джоб!от нас да не търсят нищо така е най справедливо .Приятен ден и всичко най хубаво в живота,извинете ме още един път ако съм била груба всеки защитава собственият си интерес и благополучие.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Р.К.И.

    0 0 Отговор
    Тази зима в Москва ще бъде горещо. Буданов ще се погрижи.
  • 26 Р.К.И.

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Въпрос?":

    Като изкарат московчани да копаят окопи около белокаменната, поне да не им е студено.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания