Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 05:05 940 3

Арестуваха мъж, планирал нападение срещу произраелски демонстранти в Германия

  • германия-
  • арест-
  • джихадист-
  • нападение

Според няколко медии той е 29-годишен джихадист

Специални полицейски подразделения в западногерманския град Дуисбург арестуваха днес мъж, след като се сдобили с информация за възможно планиране на атака, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Мъжът е "познат на полицията", се казва в кратко прессъобщение на органите на реда, в което не се посочва самоличността на арестувания.

Според няколко медии той е 29-годишен джихадист, за когото се твърди, че е планирал нападение срещу произраелски демонстранти, предаде Франс прес.

Вестник „Билд“ пише, че 29-годишният Тарик З. е искал да насочи камион в голяма група хора по време на демонстрация в Дуисбург и да умре като мъченик.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    7 2 Отговор
    Арестуваният е почетен гост на Меркел! Сигурно е спонсориран от чичко Шорош!
  • 2 И така

    4 0 Отговор
    В Германия има и евреи, протестиращи срещу ционисткия режим! Защо криете този факт?!
  • 3 усещам

    4 0 Отговор
    как ще става все по весело в европата
Новини по държави: